Evo napokon uzimam novi mob i ne mogu se odluciti izmedju ova dva.Bitna mi je kamera zato sam i mislio c905 ali renoir ima i vga video,ts i ne kvari se kao c905 pa molim misljenja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od koga si čuo da se C905 kvari? To nije istina.
na kojem god forumu sam citao o c905 bilo je problema sa zvucnikom...ako su rijesili taj problem onda odlicno
Ovaj drugi ti je Concept, gle gore!
A biras bas izmedju 2 najgora 8MP mobitela... Ako ti je jako hitno, uzmi Samsung INNOV8, a ako mozes cekati jos mjesec i pol, uzmi Nokiju N86, onda ce imati najbolji fotic i opcenito ce biti najbolji mob sa 8MP foticem
A biras bas izmedju 2 najgora 8MP mobitela... Ako ti je jako hitno, uzmi Samsung INNOV8, a ako mozes cekati jos mjesec i pol, uzmi Nokiju N86, onda ce imati najbolji fotic i opcenito ce biti najbolji mob sa 8MP foticem
Evo napokon uzimam novi mob i ne mogu se odluciti izmedju ova dva.Bitna mi je kamera zato sam i mislio c905 ali renoir ima i vga video,ts i ne kvari se kao c905 pa molim misljenja.
jel ko zna kako staviti titlove za film u renoire.prijatelj je pokusavao ali nista.titlovi rade na kompu a u mobitelu ne.
Imas na usporedi.hr usporedni test samsung innov8 lg renoire i se c905. Moj izbor samsung.
C905 definitivno,mnogo je bolji,biježi od LG-a.............
Samsun je bolji i od jednog i drugog ali i skuplji i glomazniji............
SAmsung bolji-smješan si,uzmi oba u ruke,slikaj u svim uvjetima,kao što sam ja pa ćeš vidjeti koliko je C905 bolji!nitko nikad neće stići kamere od Sonyericssona.
SAmsung bolji-smješan si,uzmi oba u ruke,slikaj u svim uvjetima,kao što sam ja pa ćeš vidjeti koliko je C905 bolji!nitko nikad neće stići kamere od Sonyericssona.
nije on smijesan nego ti kad tvrdis da c905 ima bolju kameru od innov8, alo na kojem ti planetu zivis, u svakom pogledu je bolji innov8, od ekrana do kamere , nemoj favorizirat onaj mob koji imas, nego objektivno gledaj