- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo i link od slike http://www.mscd.edu/~ssac/workshop/images/blooms_rose.jpg
Misliš sav ovaj tekst? Nema fore, ručni rad..
mislim sav tekst sve osim onih brojaka molim vas pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biti će samo još da skužim di je frajer toćno išo kad je to radio i biti će hvala puno
Moje pitanje je na koju foru izbrisati text sa slike ali da pozadina ostane ista. molim vas pomozite mi treba mi to do sutra do 1h
ako misliš na SAV tekst koji je na toj slici, može se to napraviti u photoshopu, sa npr clone toolom, ali ima poslaaaa oko toga.. jednostavnije bi ti bilo da napraviš takav novi oblik, ako ti treba samo on.
ovaj link na video koji ti je kolega ostavio ti može načelno pokazati kako se može brisati text.
gle pokušo sam to napravit s tim kaj je na videu ali opet nekako ćudno spadne
nebih htio bit nametljiv ali ako bi neko mogao malo pomoć i pokušat malo izbrisat taj text zbilja je hića. nerazumijem ako i napravim taj novi oblik kako da stavim bstu boju da se one tako preljevau
gle pokušo sam to napravit s tim kaj je na videu ali opet nekako ćudno spadne
nebih htio bit nametljiv ali ako bi neko mogao malo pomoć i pokušat malo izbrisat taj text zbilja je hića. nerazumijem ako i napravim taj novi oblik kako da stavim bstu boju da se one tako preljevau
kada sam rekao da napraviš novi oblik onada sam mislio na to da u photoshopu napraviš takav oblik, jer je očito da se on sastoji od jedne kružnice i više linija koje nije problem napraviti ako imaš neka elementarna znanja o photoshopu. govorim samo o "kosturu", dakle samo o linijama, a ako želiš imati i te ista takve boje, koje su u središtu tog objekta, u tom obliku, e to neće moći ići samo tako lako. da budem iskren, imam pre više svog posla da bih ti sada crtao taj oblik, ali ću ti rado pripomoći s kojim savjetom. uglavnom, ako photoshop vidiš sada po prvi puta u životu, teško će ti biti to napraviti, ali ako imaš i malo osnovnog znanja s crtanjem u ps-u možeš to i sam napraviti.
bit toga je da nemam znanja u photoshopu
ljudi hvala svima na postovima uspješno je napravljeno sve
ljudi hvala svima na postovima uspješno je napravljeno sve
ajde neka