Izoštravanje sitnih slova na slici

poruka: 11
|
čitano: 9.042
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako imam jedan problem... prije par dana sam izgubio mobitel iphone 5c, prijavio ga policiji i svasta nesto poduzeo medjutim mobitel je i dalje ugasen, e sad nasao sam na oglasniku mobitel iste marke i boje koji bi mozda mogao odgovarati mome, covjek je stavio sliku iphone-a straznje strane na kojoj pise IMEI mobitela, e sad ta slova IMEA su jako sitna i pixeli se raspadaju kad povecam sliku da je ih procitam, ako neko zna nacin kako bi se to moglo izostriti, stavit cu sliku pa ako netko ima vremena pozabaviti sa time bio bi mu jako zahvalan...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pošalji sliku našem dobrom prijatelju H. Caneu, njegov tim to može napraviti jednim klikom, evo ti njegov mail pa mu se javi, reci da te preporučio kobra24 sa bug.hr foruma
Mail: horatio.cane@tojenemoguce.com

Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Izoštravanje sitnih slova na slici

Baš bezveze da ne postoji niti jedan program za to, a kad gledamo te američke filmove izoštre kukca na 13 kilometra udaljenog snimljenog kamerom 1.3 megapixela

17 godina

Daj link na oglas, mozda je fotka tamo bolja.

14 godina
neaktivan

Nije puno bolja nemoguce je procitat ta slova jedino da ga nazovem i kazem "ej daj pls slikaj jednu fotku straznje strane di je imei da vidim jel to moj mobitel"

17 godina

Oš dati link ili neš?

14 godina
neaktivan
17 godina

Evo na brzinu. Premala je rezolucija i prevelika kompresija.

Djeluje mi da počinje sa 35 a završava sa 021, 221, 224 ili tako nešto.

14 godina

Reci da si zainteresiran i ako može još jedna kvalitetna fotka prednje i stražnje strane, da se uvijeriš da nema oštećenja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan

Isprobano već, ova zadnja slika je dosla jer sam ja trazio da slika samo zadnju stranu mobitela zbog ovih tockica sto su od iza kao da bolje vidim sta kupujem... ali eto opet nema uspjeha...

16 godina

mislim da IMEI završava sa 021. Obrati pažnju da je tu i serijski broj (mogao bi biti 57xx....)
u donjem redu je prvo FCC ID, pa onda SN pa IMEI. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice