Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 22.114
|
čitano: 6.422.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji monitor kupiti

Koji točno monitor imaš? Gledam si i ja mini led baš zbog te kombinacije posla i gaminga 

Kupio sam ovdje na forumu Xiaomi G Pro 27i. Meni osobno odličan monitor, IPS je kao na mom prijašnjem LG-iju što mi je odlično za ono što radim, a local dimming i HDR kad su uključeni igre izgledaju odlično. Velika je razlika. No, ovaj monitor je jako rizična kupnja zbog red tinta, pa ga je najbolje kupiti polovnog nakon što se uvjeriš da nema taj problem. Druga solucija bi bila uzeti dva komada u web trgovini i vratiti onaj koji ne valja, ako imaš sreće da jedan ipak dobar. No, ako se pogodi pravi, dobije se odličan monitor. Ono što je još odlično je da ima jaku zajednicu koja stvara softver za njega, pa tako su napravili softver s kojem se kroz jednu tipka prebacuje iz SDR u HDR. Jedino local dimming se treba ručno uključivati.

Kakva brate rizična kupnja?? Koliko ljudi ga je kupilo ovdje na forumu i nitko nije rekao da ima greške? 

Dakle, ako se toga potencijalno plašiš, onda kupiš jedan novi normalno iz trgovine preko web shopa da imaš 14 dana pravo povrata bez objašnjavanja i dobro. A ne polovni, pa kome da ga vraćaš? 😁

itomic009
17 godina
bjede kaže...

Ima li išta 27" za neku pristojnu cijenu (do cca 400e) a da ispunjava ove uvjete:

- QHD (4K nije na odmet)

- mini-LED

- DP 1.4

- HDMI 2.1

- USB-C

- USB-A 3.2 (par komada)

- audio out jack

- tilt, swivel, pivot, podešavanje po visini

- KVM switch (nije nužno)

Prošao sam već 5-6 modela u tom rangu po preporukama i recenzijama, ali ni jedan ne zadovoljava sve uslove.
U obzir dolazi i 32" model ako nije previše iznad budžeta.

Monitor kupujem na "duže staze", zato bih se htio "opskrbiti" svim navedenim opcijama. Trenutno za spajanje na Lenovo Legion 5i, a uskoro i za desktop konfiguraciju.

Hvala.

Postoji li išta ovakvo ili malo skuplje? Dovoljan je i jedan USB-A, 2K, ne treba nužno imati KVM switch.

Kupujem/mijenjam/prodajem košarkaške dresove!
4 godine
bjede kaže...
bjede kaže...

Ima li išta 27" za neku pristojnu cijenu (do cca 400e) a da ispunjava ove uvjete:

- QHD (4K nije na odmet)

- mini-LED

- DP 1.4

- HDMI 2.1

- USB-C

- USB-A 3.2 (par komada)

- audio out jack

- tilt, swivel, pivot, podešavanje po visini

- KVM switch (nije nužno)

Prošao sam već 5-6 modela u tom rangu po preporukama i recenzijama, ali ni jedan ne zadovoljava sve uslove.
U obzir dolazi i 32" model ako nije previše iznad budžeta.

Monitor kupujem na "duže staze", zato bih se htio "opskrbiti" svim navedenim opcijama. Trenutno za spajanje na Lenovo Legion 5i, a uskoro i za desktop konfiguraciju.

Hvala.

Postoji li išta ovakvo ili malo skuplje? Dovoljan je i jedan USB-A, 2K, ne treba nužno imati KVM switch.

Mini led tesko tek su poceli s njima pa je izbor minimalan pogotovo kod nas i pogotovo sad pred kraj godine gdje se vise ne narucuje roba zbog invertura.
Sve ovo ti ima vecina Asus pro art ili neki od Dell monitora u IPS varijanti, ispod 400€ tesko

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice