Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 22.084
|
čitano: 6.383.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Koji monitor kupiti
zvonac kaže...

Baš igrao cod bo6 zombie, igranje na oledu je puno bolji doživljaj, jednostavno je sve fluidnije, smooth, što se tiče raspona boja, najviše dolazi do izražaja u nekim scenama tj u određenoj situaciji gdje se baš vidi ta razlika između oleda i miniled-a i tu je oled u prednosti.

Miniled je nekak najbliži oledu po pitanju boja, taman je između ips i oleda. Boje na šaomiju su bile saturirane možda čak i previše naglašene, možda sam trebao ih malo prigušit, al ostavio sam kako je.

Teska glupost, što si tocno usporedio? 240hz oled vs 240ips/tn/miniled? razlika je jedva primjetna s tim da na oledu motion clarity opada ako nemas nativno fpsa kao hz.
Kaj se tice "boja" vecina Oleda je presaturirana neki cak idu do 150% srgb-a sto nema veze s mozgom i sto daje da gledas u totalno krive boje jer je sav multimedijski sadrzaj od kad je svijeta raden za 99%srgb.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:29 (Boris grozni).
17 godina
Re: Koji monitor kupiti

Čovjek iznosi svoje mišljenje i dojmove koji su striktno njegovi i tako ih i opisuje a ti ga tu ispravljaš i učiš nekoj pameti.....njemu je dobro, čovjek je zadovoljan, to što tebi to iz nekog razloga ne paše to je tvoj problem....tko te više tu drži ja stvarno ne znam, pajac obični.

15 godina
Koji monitor kupiti

Ne kužim takvu kroničnu urotu protiv oleda. Tehnologija ima mana kao i svaka druga. 

Uzeo prije 2-3 tjedna mi g pro 27i miniled sa 1152 zone i odličan je za igru i film ali je olde bolji jer ovdje kad se upali jedna zona na detalju koji je manji od te zone, bloom-a cijela zona pa razjebe i taj jedan bitni detalj u sceni. 

Ne računam to da moram svaki dan 2-3 puta štelati postavke jer za surfanje i rad miniled uopće nije dobar, tj. užasan je pa ga moraš isključiti ili će ti spržiti oči. 

Rekao bih da Stevica ustvari nema pojma o čemu priča i protiv čega ide

Moj PC  
0 1 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice