LG stigao..
Baš mi je drago što si zadovoljan, nego jesi probao neku "tamnu" igru nije li prejako naglašena crna?
Neka te dobro služi .
LG stigao..
Baš mi je drago što si zadovoljan, nego jesi probao neku "tamnu" igru nije li prejako naglašena crna?
Neka te dobro služi .
Jel svi igrate na 5080/5090 da non sarlantno gejmate na 4k monitorima?
Imam 4k OLED 32" i igram sve normalno na RTX 5070Ti.
lp
lp
Takoder vec evo 10-ta godina na 4k, krenuo s gtx 970 trenutno se opet vratio na Rtx 5070ti, nema igre koja se ne vrti u 144lock!
lp
Takoder vec evo 10-ta godina na 4k, krenuo s gtx 970 trenutno se opet vratio na Rtx 5070ti, nema igre koja se ne vrti u 144lock!
Nema igre koja se vrti bez frame gena u 144 lock sa 5070ti ili koristis upscale i frame gen?
lp
Nema igre koja se vrti bez frame gena u 144 lock sa 5070ti ili koristis upscale i frame gen?
Samo Dlss, rado potegnem i 5k/8k za testove i 16k ako vram dopusta kako gdje.
LG stigao..
Neka te dobro služi .
Mislim da je malo naglasena crna. Dom dodjem doma pa cu se poigrat, a i moram podesit postavke color profile.
Primjetio sam kod browsanja dok je bijela podloga, kao da malo zatreperi osvjetljenje.
Btw, 144Hz i 280Hz, razlika se vidi.
9070xt
igrao na 1440p i presao na 4k(1440 je kao drugi monitor u portretu, i malo ga okrenem i igram na njemu ako zatreba, ali do toga jos nije doslo)
na 4k u novijim igrama kostitim fsr na performance
jedine igre koje "stekaju" su neoptimizarine UE5 gdje izgooglam optimized setting i igram na mix high detalja pri 60-100 fpsa sta mi je taman za SP igre
9070xt
igrao na 1440p i presao na 4k(1440 je kao drugi monitor u portretu, i malo ga okrenem i igram na njemu ako zatreba, ali do toga jos nije doslo)
jedine igre koje "stekaju" su neoptimizarine UE5 gdje izgooglam optimized setting i igram na mix high detalja pri 60-100 fpsa sta mi je taman za SP igre
Meni FSR na performance u STALKERU 2 nije igrivo,ista graficka, ne znam jel do same igre ili nešto ali meni izgleda preloše, s time da je ovo 1440p, vjerojatno upscaleani 1440p na 4k izgleda ok. Vjerojatno cu se vratiti na nvidiju opet, miljama su ispred u tim tehnologijama, a vidim da se native bez kerefeka više ni ne gleda pošto svi kolege koriste za igranje danas.
Glavni razlog što pitam je jer si gledam novi monitor, dosta ih je sada 4k, ova 1440p ponuda mi nije nešto koliko vidim, vjerojatno bi mini led, probao sam ovaj xiaomi ovdje i vratio ga radi crvenila, uvijek sam volio IPS pa mi cak i zao bilo
9070xt
Meni FSR na performance u STALKERU 2 nije igrivo,ista graficka, ne znam jel do same igre ili nešto ali meni izgleda preloše, s time da je ovo 1440p, vjerojatno upscaleani 1440p na 4k izgleda ok. Vjerojatno cu se vratiti na nvidiju opet, miljama su ispred u tim tehnologijama, a vidim da se native bez kerefeka više ni ne gleda pošto svi kolege koriste za igranje danas.
Glavni razlog što pitam je jer si gledam novi monitor, dosta ih je sada 4k, ova 1440p ponuda mi nije nešto koliko vidim, vjerojatno bi mini led, probao sam ovaj xiaomi ovdje i vratio ga radi crvenila, uvijek sam volio IPS pa mi cak i zao bilo
Fsr qual. zgleda kao da sam stavio +2 dioptriju
a perfomance kao da se monitor poceo topiti
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Meni se uvijek činilo da ekipa koja moze dati 1000 eura za monitor moze dati 1000 eura opet za 2-3 godine, da mozda vise nece ni biti komponenta koju kupis za vise generacija, iako sam vidio uzivo OLED i meni je to predivno, osobno mi tekst nije bio čitak baš i ja na monitoru radim uz to što se igram a imam dosta statičnih prozora, ne znam jel bi se zajebavao bas s time
Ima li išta 27" za neku pristojnu cijenu (do cca 400e) a da ispunjava ove uvjete:
- QHD (4K nije na odmet)
- mini-LED
- DP 1.4
- HDMI 2.1
- USB-C
- USB-A 3.2 (par komada)
- tilt, swivel, pivot, podešavanje po visini
- KVM switch (nije nužno)
Prošao sam već 5-6 modela u tom rangu po preporukama i recenzijama, ali ni jedan ne zadovoljava sve uslove.
U obzir dolazi i 32" model ako nije previše iznad budžeta.
Monitor kupujem na "duže staze", zato bih se htio "opskrbiti" svim navedenim opcijama. Trenutno za spajanje na Lenovo Legion 5i, a uskoro i za desktop konfiguraciju.
Hvala.
To su stari modeli.
Hw unboxed je evo danas izbacio novi video, slika je jos gora s tim da imaju valjda samo 2 uzorka, nema tu pomoci toj tehnologiji pojest ce je miniled i amen. Svi ostali ce kupovati novi nakon par godina tj ovisno koliko primjecuješ degradaciju slike. Inace monitori su vjerovatno stvar koju najduze koristis na PC.
Pacijent Cryogenic i Boris ponovno jašu, ovaj se ne mogao dočekat pa napravio novi acc, a Stjepanj opet po starom gdje je i stao....samo zabava 
Hw unboxed je evo danas izbacio novi video, slika je jos gora s tim da imaju valjda samo 2 uzorka, nema tu pomoci toj tehnologiji pojest ce je miniled i amen. Svi ostali ce kupovati novi nakon par godina tj ovisno koliko primjecuješ degradaciju slike. Inace monitori su vjerovatno stvar koju najduze koristis na PC.
Evo zašto mi je drago da te imamo.Znači miniLED pobjeđuje?Ovaj put sam se gadno prevario ali idući kad budem kupovao monitor, prvo pitam tebe,pa tek onda Rtings.com i proizvođača.