Xiaomi Amazfit

poruka: 1.901
|
čitano: 846.971
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xiaomi Amazfit
omomomomoomm kaže...

Evo isao spavat oko 0:30 i sad se probudio. Prije spavanja sam imao 52% sad imam 49%. Sat mi je na ruci dok spavam. 

Isoraznit cu bateriju skroz do kraja pa cu vidjeti. Sad imam osjecaj da se opet normalno prazni, ali ono sto sam opisao u dva navrata je bilo ubrzano trosenje baterije sigurno.

ima li kakvih novosti?

Inace, ako sat drzis na ruci tjekom spavanja on mjeri kako spavas ...

znaci za potpuni stand by najbolje bi bilo  stavit ga u wireless mod ... i skinuti ga sa ruke preko noći :)

12 godina
Xiaomi Amazfit

Evo SS od trenutnog stanja. Mislim da se stanje popravilo.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Amazfit

Ovo bi bilo OK, slican rezultat i ja dobijem...5 dana mi je nekakav minimum i zato sam i pristao na taj sat...osim cijene.

1 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Amazfit

Da to je i meni inace normalno trajanje cca 4 i pol do 5 i pol dana, prosla dva punjenja je jedva izdrzala 3 i nesto sitno dana.

Sad sam vec na 9% i radim od ¸14-22 bas me zanima ako ce izdrzati.

0 0 hvala 0
17 godina

bilo bi dobro puniti ranije .... ne cekati da se spusti ispod 10%

13 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Jel mi mozete objasniti zasto ne punite recimo svakih dva-tri dana? cemu to natjecanje kome ce duze trajati baterija??

Boli me đoko, upalim sve i koristim, nisam ga kupio da gledam koliko mi baterije trosi

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

to je dobro pitanje :)

ja ga ne cijedim do kraja ... punim kroz tjedan ... kad padne ispod 25%... (obicno nakon 5 dana )

12 godina
Zato jer mi je to briga manje, a meni je nakon 5 dana negdje na 10% i tada ga stavim puniti...da sam zelio puniti svaka tri uzeo bih Samsung Gear S3.
12 godina
Xiaomi Amazfit

Ne natjece se nitko ali mi je vazno da mi sat traje bar 3-4 dana a ne da ga punim svaki dan ko telefon. Ne kuzim cemu cudenje. Imam sve upaljeno osim stalnog pracenja otkucaja srca i to je to. 

Uglavom kupio sam sat u 7 mjesecu i skidam ga samo kod punjenja i mogu rec da je sat za te pare odlican.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Ak je ovo izgled, blago sam razocaran. Izgleda mi ko oni kineski jeftinjakeri po par $$. 

0 0 hvala 0
12 godina
TTTT kaže...

Ak je ovo izgled, blago sam razocaran. Izgleda mi ko oni kineski jeftinjakeri po par $$. 

Ne znam jesi ga vidio uzivo, ali sat ne izgleda uopce jeftino cak stovise.

15 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Imam amazfit, mislim za ovaj novi. 

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Amazfit
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Amazfit

Ovaj moj sat i Mi Bank (koji sam uzeo dan kasnije) putuuu po Kini, Kazahstanu i sad su u Rusiji. Ne sjećam se da mi je ikoji item sa Gear Besta išao tom rutom.

Nedavno naručio i zaštitnu foliju za staklo i to je već došlo u HR i trebalo bi bit kod mene za koji dan.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Vjerojatno su ti poslali vlakom...očekuj primitak cca 40 dana od slanja :/

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
16 godina

Nije da mi je žuri negdje. Nisam ovo još doživio da mi tako paket iz Kine dolazi. I ovo mi je da prvi put čujem da neki paketi idu i vlakom.

16 godina
moderator

Imao sam već takvih, radilo se uvijek o li-ion baterijama (makar ne sa gearbesta nego sa aliexpresa), potraje to tok dođe i uvijek kroz Kazahstan.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
17 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Danas mi, nakon skoro 2 mjeseca od narudžbe, stigao Amazfit. Izgleda izvrsno, ali sam baš sad vidio i da je stigao Amazfit 2, dakle nasljednik.

Sreća pa sam kupio ovaj model, jer mi se dvojka uopće ne sviđa. 😎

Od app sam skinuo Amazfit watch s play storea - preporučate li štogod drugo?

I može li se podesiti kontrast (svjetlinu sam našao u postavkama)? Boje mi djeluju malo isprano.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planiram uzeti Amazfit,ovu stariju verziju.Može preporuka odakle ga je najjeftinije naručiti,ali može i odakle najbrže dođe. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
sibica kaže...
Planiram uzeti Amazfit,ovu stariju verziju.Može preporuka odakle ga je najjeftinije naručiti,ali može i odakle najbrže dođe. Hvala.

Honorbuy, Stock in Europe.

Iz Kine je povoljnije, ali ćeš sad oko Božića i nove čekati 1-2 mjeseca i onda još carina...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Xiaomi Amazfit

Pozdrav ekipa :D 

mislim da će te me zadaviti kada čujete što imam za pitati, ali zbog obaveza stvarno nemam vremena čitat sve postove i okolo tražiti jer imam 3 sminara za 10dana prezentirati -.-

Mene zanima da li amazfit ima funkcije otkucaja srca, ako da koliko je precizan? da li broji korake kretanja? trcanja? i tu koliko je precizan?

Ma radi se i tome da sam krenila trenirati i zelim pratit otkucaj srca i sta preciznije potrosnju kalorija i koliko dnevno prodem hodajuci... Trazim neki dobar sat ali da nije skup... Hvala :-)

0 0 hvala 0
14 godina
Miki_16 kaže...

Pozdrav ekipa :D 

mislim da će te me zadaviti kada čujete što imam za pitati, ali zbog obaveza stvarno nemam vremena čitat sve postove i okolo tražiti jer imam 3 sminara za 10dana prezentirati -.-

Mene zanima da li amazfit ima funkcije otkucaja srca, ako da koliko je precizan? da li broji korake kretanja? trcanja? i tu koliko je precizan?

Ma radi se i tome da sam krenila trenirati i zelim pratit otkucaj srca i sta preciznije potrosnju kalorija i koliko dnevno prodem hodajuci... Trazim neki dobar sat ali da nije skup... Hvala :-)

Ima sve od navedenog.

Za preciznost ne znam, nigdje nisam našao nekakvu usporedbu sa skupljim uređajima.

Meni je za moje amaterske potrebe odličan.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit
  • Pozdrav

Zanima me par stvari u vezi sata. Razmisljamo nas par kupiti frendu sat pa gledako između Gear S3 frontier i Xiaomi? Vidimo da Gear S3 frontier ima visinomjer i tlak zraka pa me zanima imali li i Xiaomi neku aplikaciju za to ako ima jer moze slika da vidim kak to izgleda. Drugo vidjeli smo da se na Xiaomi mogu preuzimati mape za navigiranje jer to istina ili je to rezervirano za noviji model? Zanima me kak prati otkucaje srca i jer ima dosta aplikacija za sat ili bas i ne? Te naravno jer kvalitetna izrada posto vidim da je doata jeftiniji od Samsunga Eto ako moze ko pomoci hvala na svemu. :)

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Amazfit

Nema smisla usporedivati sat od 600-00 kn i onaj od 2500. Mislim ne vidim uopce kako bi itko pam,etan mogao usporedivati. Ako imas love i ako si spreman dati tolke novce onda da S3 je fantastican i jedan je od najboljih satova trenutno. Ali opet to su veliki novci i ako zelis odican sat i ostale funkcije "pametnog" sata, a opet sa puno puno manjim bugetom, onda je amazfit dobar izbor. Imam Amazfit Pace i zadovoljan sam kupovinom. Ima sve sto mi treba i ne treba tako da eto ja sam poprilicno zadovoljan kupovinom, ali da bi dao 2000+kn za sat, nema teoretske sanse. Zivio

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
kaj kaže...
  • Pozdrav

Zanima me par stvari u vezi sata. Razmisljamo nas par kupiti frendu sat pa gledako između Gear S3 frontier i Xiaomi? Vidimo da Gear S3 frontier ima visinomjer i tlak zraka pa me zanima imali li i Xiaomi neku aplikaciju za to ako ima jer moze slika da vidim kak to izgleda. Drugo vidjeli smo da se na Xiaomi mogu preuzimati mape za navigiranje jer to istina ili je to rezervirano za noviji model? Zanima me kak prati otkucaje srca i jer ima dosta aplikacija za sat ili bas i ne? Te naravno jer kvalitetna izrada posto vidim da je doata jeftiniji od Samsunga Eto ako moze ko pomoci hvala na svemu. :)

Ima visinomjer i tlak zraka. Visinomjer preko GPS-a, tlak zraka preko senzora. Nisam slikao, trenutno sam u zatvorenom, pa sva polja osim tlaka stoje prazna. Valjda možeš na Googlu pronaći kakvu sliku :)

Ovaj sat nema mogućnost instaliranja aplikacija. Što je gore, je gore. Bar službeno. Postoje načini da se snime dodatne aplikacije. U treću poruku sam stavio linkove na dosta videa.

Ja nisam vidio da postoji navigacija za ovaj sat, samo mape. Može kakav link gdje si to vidio?

Ako ti nije problem dati 2500kn, uzmi Gear S3. Amazfit Pace ima možda mogućnost-dvije manje, ali košta 3-4 puta manje. Bilo bi ti najbolje da pronađeš kakvu usporedbu on-line (slobodno i ovdje staviš link ako nešto pronađeš), ali pazi da bude novijeg datuma. Često imaju poboljšanja preko novih firmwarea, koja znaju dosta poboljšati sat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.12.2017 21:13 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Hvala na pomoci. :) http://en.miui.com/thread-671770-1-1.html tu sam vidio da se mogu staviti Topo karte na sat ali ocito se ne moze navigirati. Cyber demon jer ti se da staviti screen visinomjera i tlaka zraka da vidim kak izgleda. Zanima me jer su satu potrebni mobilni podaci da bi izracunao visinu i tlak kao i Gear S3? Hvala ti :)

0 0 hvala 0
14 godina
kaj kaže...

Hvala na pomoci. :) http://en.miui.com/thread-671770-1-1.html tu sam vidio da se mogu staviti Topo karte na sat ali ocito se ne moze navigirati. Cyber demon jer ti se da staviti screen visinomjera i tlaka zraka da vidim kak izgleda. Zanima me jer su satu potrebni mobilni podaci da bi izracunao visinu i tlak kao i Gear S3? Hvala ti :)

Kao što reko, treba ti samo otvoren prostor da uhvati GPS. Nikakvi podaci. A tlak prikazuje uvijek

A jesmo našli temu za doček Nove 

16 godina
Xiaomi Amazfit

Report update:

Izbjego sam carinu i sat bi sutra treba bit na ruci. 

Ovi malo lijeni bili i nisu mi ga danas dostavili iako je u 6 ujutro došao praktički meni pred nos.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Meni stigao sat, ali vidim da mi ne prati kalorije tijekom dana. Broji samo kad upalim trening. Kako je kod vas? Korake i san broji sam, ali kalorije ne. Podaci su upisani. Mi band 2 mi je brojao kalorije sam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni broji i kalorije zajedno s koracima. Trening nisam uopće palio do sada, jer, jebiga, ne treniram. :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice