navodni sigurnosni propust povezan sa MMS protokolom prilikom čega je hakeru olakšan pristup kontroli uređaja. U praksi ništa bitno al paranoici i teoretičari zavjera došli na svoje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam trenutno zadnji T-Mobile-ov sofver 23.4.A.1.200 (iako su već izašli 23.4.A.1.232 i 23.4.A.1.264 ali, naravno, T-Mobile za to ne mari).
Navodno postoji neki bug na 23.4.A.1.200 koji nazivaju "Stagefright bug" a koji ova najnovija ažuriranja ispravljaju.
O čemu se to radi? Kakav je to bug?
ja sam u tele2 več dobio softer 23.4.A.1264 ovi u t-mobilu su prespori.
ja sam u tele2 več dobio softer 23.4.A.1264 ovi u t-mobilu su prespori.
ja imam kupljen u Vip pretplati (po novome otključan) te mi je inačica na: 23.4.A.1.200
bude valjda ubrzo došla i novija 
Dvoumim se izmedju Z3 velikog i Z5 compacta pa me zanima da li su na Z3 rjeseni svi problemi, tipa zut ekran, pucanje stakla samog od sebe itd.
Žut ekran se događa zbog većeg pregrijavanja i čovijek na to ne može utjecat, pucanje stakla ''samog od sebe'' je limitirano na neke z3 compact serije i većina toga je zbog korisnikove greške pa onda izvlače na temelju par slučajnih pukotina.
Koliko ja znam iz moga iskustva, trenutno Z3 serija radi glađe nego Z5 serija, ali Z5 serija ima više potencijala i prva dobiva ekskluzivne stvari, npr. novi UI kamere.
Dvoumim se izmedju Z3 velikog i Z5 compacta pa me zanima da li su na Z3 rjeseni svi problemi, tipa zut ekran, pucanje stakla samog od sebe itd.
uzmi Z3 veliki,
Z5C mi je premali, odnosno imam ga na recenziji ali mi je Z3 ipak ono
Odkad imam Z3 nije niti jednom šticnio, fantazija od uređaja i optimizacije samog softwera
uzmi Z3 veliki,
Z5C mi je premali, odnosno imam ga na recenziji ali mi je Z3 ipak ono
Tebi premali meni taman 
Tebi premali meni taman 
svatko ima svoje viđenje i to podržavam 
Konkretno ne, ali jesi probao tvornički reset ili repair preko PC Companiona?
Nakon nadogradnje na lollipop je li Sony omogućio kontroliranje fokusa tijekom snimanja videa?
Još jedno pitanje u vezi bootloader unlock allowed
Dali je pravilo da ako je uređaj zaključan na mreže (jednom, tvornički) da je onda bootloader unlock allowed = no?
Vidio sam već nekoliko uređaja (što z2, što z3) koji su tvornički bili zaključani (ili na vip ili na tmobile) da im je BUA=no, nakon otkljućavanja na sve mreže BLA ostaje no.
Može li netko potvrditi da su svi slučaji ovakvi ili sam samo imao "sreće" s tih par uređaja?
Dali možda netko zna kakva je situacija s uređajima iz Tele2?
Dali je pravilo da ako je uređaj zaključan na mreže (jednom, tvornički) da je onda bootloader unlock allowed = no?
Vidio sam već nekoliko uređaja (što z2, što z3) koji su tvornički bili zaključani (ili na vip ili na tmobile) da im je BUA=no, nakon otkljućavanja na sve mreže BLA ostaje no.
Može li netko potvrditi da su svi slučaji ovakvi ili sam samo imao "sreće" s tih par uređaja?
Upravo tako kako si napisao, za tele 2 nisam suguran ali mislim da ne zakljucavaju telefone tako da je unlock bootloader=yes vjerovatno
navodno da je novom nadogradnjom (koja još nije dostupna svima( omogućeno umetanje microSD kartice kapaciteta do 200GB
U 90% slučajeva je da ako je simlock od strane operatera onda je i BL unlock=no. No, ja sam bio u ovih 10% slučajeva nekak sa Z3C, ali ti savjetujem da se ne pouzdaješ nego ako ćeš kupovat provjeri prvo ili pitaj prodavača prije da on provjeri jer je to par sekundi posla
U 90% slučajeva je da ako je simlock od strane operatera onda je i BL unlock=no. No, ja sam bio u ovih 10% slučajeva nekak sa Z3C, ali ti savjetujem da se ne pouzdaješ nego ako ćeš kupovat provjeri prvo ili pitaj prodavača prije da on provjeri jer je to par sekundi posla
Hvala tebi i kolegi iznad
Provjeravam sve, i sim lock i BLA ;), tako sam i došao do ove spoznaje da sim lockani uređaji često imaju i BLA=no
Sony nikad nije proizveo magnetni punjac na kablu. Dock ima daleko slabiji magnet. Ja koristim DK48 vec 4,5 mjeseca i nemam problema.
Ekipa na Xda forumima kaze da se ti lako zalepi i, usput, da port ne podlezi garanciji
Hvala na info, vec sam narucio mag.kabal. Vidit cemo kad stigne, ako treba oslabit cemo malo magnet ili ga necu koristit i kupit dock.
Jednostavno, zaljepit cu izolir trake na njega i s tim povecat zazor, ako treba prije obrusit.
Daj ne stvarajte paniku, ja sam 6 mjeseci koristio Wsken magnetni kabal i ništa nije bilo
Daj ne stvarajte paniku, ja sam 6 mjeseci koristio Wsken magnetni kabal i ništa nije bilo
Mozda ga koristis na ispravan nacin odnosno vadis ga. Ima svakojakih likova sa tim kablima pa ko ce znati istinu
Bitno da se ne upotrebljava sila prilikom vadenja.