Ima li netko pri ruci HT-evo Z3 pa da mi kaže SI?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta ti treba, ja sam na HT-u ?
Sta mislite kad ce HT pustit update ?
Nadam se sutra ili u slijedećih par dana.
Stvarno bi moglo to uskoro, djevojka kupila LG L90 za vikend, danas dobila Lollipop... šta reć, osrednji godinu dana star mob dobije ga prije Z3...
Meni je danas na mobitelu ponudilo ažuriranje za lizalicu.
Jel netko to radio izravno sa mobitela i kako je prošlo? Prebriše li staru verziju ili se samo nadogradi i poveća se Zauzeće memorije?
Nećeš moći sa mobitela,već će ti reći da instaliraš PC Companio i onda updaetaš
Čista verzija
edit: gdje se mogu vidjeti ti kodovi?
Kod Tele2.
Imam već instaliran PC Companion na kompu.
Znači, to bi sve trebalo uredno proći?
I, koliko se isplati preći na Lolipop? Mislim, i ovako mi sve uredno radi.
Ima li ikakvih naznaka kad bi update trebao doci kod HT-a (imam Z3 compact al valjda ce ih u isto vrijeme pustit)
Kod Tele2.
Imam već instaliran PC Companion na kompu.
Znači, to bi sve trebalo uredno proći?
I, koliko se isplati preći na Lolipop? Mislim, i ovako mi sve uredno radi.
Radi malo brze, ima nekoliko opcija vise, tipa za otkljucavanje dvostrukim tapom, baterija je dugovjecnija bar kolko sam ja uocio (7 dana i 12 h je radio sa non stop ukljucenim wifi-jem, i neko vrijeme je mobilni internet radio) ne mogu rec da sam ga bas nesto koristio, ali uz isto koristenje na KK je krace baterija durala, ne puno ali krace
Znači, nisu neke revolucionarne promjene.
...biće bolje...
Ima li quick charge punjac?
Ako nema, da ne puni mozda na magnetni?
...biće bolje...
...biće bolje...
meni se s punjačem koji sam dobio s mobitelom u ~45min napuni oko 70%
Quick charge je poseban punjac.
Obicno preko magnetnog puni duze malo, meni oko sat i pol 0-100 preko magnetnog, usb ne koristim ali kazu da je brzi.
...biće bolje...
1.5A, kao i vecina, međutim to nije Quick Charge.
Slanje !
Update: There is the possibility that this is not Android 5.1 after all, judging by this handset detection listing. (Thanks Aaron! )
Jel netko zna kada izlazi lollipop u vipu?
Ljudi, kak ovo čudo od mobitela leži u ruci, obzirom da ima 5,2 inča ? Sad koristim samsung Galaxy S2 (4,3 inča) i taman mi je, ergonomičan je, al imam dosta velike ruke inače...
Jel netko zna kada izlazi lollipop u vipu?
Vjerovatno u isto vrijeme kada i u HT-u koji mi je ovako odgovorio na pitanje kada će update:
Poštovani,
nadogradnja za Vaš uređaj biti će dostupna tijekom travnja, točnim datumom ne raspolažemo.
Ljubazno Vas molimo za strpljenje.
U slučaju dodatnih upita, stojimo na raspolaganju.
S poštovanjem,
Koja su to nesposobna smeća, gamad prokleta a i ovaj blesavi andorid, sta je stvarno toliki problem pusitit u isto vrijeme worldwide kao sto apple radi ?
Znaci ne trazim da kad oni najave 5.0 da odmah sutra dan bude dostupan na svim androidima ali barem kad Sony olduci pustit za 5.0 da to napravi worldwide.. al ocito preivse trazim/mo...
Nekakve vece razlike u vremenu dostupnosti nadogradnja mozes zahvaliti svom provideru (mobiteli kupljeni van njih dobivaju nadogradnje po regijiama, navedena worldwide zelja) jer 'moraju' brandirati rom lijepim vip/tscum ili telad slicicama.
jednostavno flash napravit. kaje se sekirate. na prosloj stranici je kolega lijepo sve opisao po koracima. ja imam lollipop vec mjesec dana i peglam :D