Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.168.344
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Znaci preko adba ne okida knox sa rootom...? Nisam znao, thx
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
ocean77 kaže...

Pusti teorije i pogledaj slike  ...ljudi se previse bave teorijom i onda od tolikih teorija ne vide ono sto im je pred nosom.

Nadji mi šum na onoj potpuno mracnoj sa parkiralista, pogledaj fotke macke na sobnoj rasvjeti, imas jednu iz trgovackog centra gdje isto nije dnevno svjetlo...fotke su sve pravilno eksponirane, WB savrsen, ostrina ne moze biti veca...pusti na stranu Isocell-IMX240, mene zanima konkretan rezultat, a gledao sam na vise mjesta i razlike su zanemarive...jedino sto opet ponavljam meni se vise svidja sto Isocell bolje odredi WB.

Iskreno, slike su vrh vrhova. Ne moze niko reci da nisu.

+1

Potpis za kameru, zaista je odlična za jedan smartphone.

Evo i moja jedna: http://img.photobucket.com/albums/v188/9a6jyb/SAM_1760_edited_zpsutk3wkl3.jpg~original

http://diyaudio.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 15:51 (Roko1).
17 godina

Da li itko od vas ima problema sa brzim punjenjem? Imam Edge+ koji je samo punjen preko originalnog punjača i u zadnje vrijeme kada ga spojim na punjač često piše samo kabelsko punjenje da bi tek nakon što ponovno ištekam i uštekam pisalo brzo punjenje. U tim situacijama kada se napuni mobitel zna zablokirati na 10-15 sekundi i onda sve normalno radi. Inaće sam zadovoljan sa svim ostalim (dugogodišnji korisnik iOS-a), ali ovaj problem mi stvarno smeta. Čekam da dobijem ažuriranje na 6.0 pa ću ga tek onda resetirati pa se nadam da će i to biti riješeno.

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Drugi kabel? Drugi brzi punjac? Definitivno se ne bi trebalo desavati. Meni recimo i na powerbanku puni extra brzo....

17 godina

Izuzev originalnog punjača i kabela te bežičnog punjača nisam ga nikada punio s nekim drugim tako da mi je nejasno zbog čega se to događa. Ipak mi se čini da je do software-a jer mobitel zna zablokirati kada se napuni. Vidjet ću uskoro da li će se sa promjenom na 6.0 šta promijeniti. Nije to neki strašan problem ali me iritira jer sam navikao da mi mobitel radi bez ikakvih prbolema pogotovo što košta kao suho zlato.

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ne moras cekatu update. BAckup podataka i resetuj ga na fabricka podesavanja i bice ti kao iz kutije. Vjerovatno ce ti update raditi upravo update i vjerovatno ce greska ostati ako je software u pitanju....

17 godina

I mislio sam napraviti reset netom prije nadogradnje a ne sada jer se nadam da će kroz koji dan biti nadogradnja. 

PS: Kako te služi bežični punjač što si kupio preko ebay-a? 

FC Bayern Munchen
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 17:14 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ako mene pitas odlicno ;) Imam dva..Puni otprilike 1% na minut i to kroz onu tanku silikonsku masku....Jedan mi u knc na stolu jer stalno ulazim i izlazim a isto tako i u autu.... Veci je problem naci dobar auto punjac...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 17:26 (Torent).
10 godina

Auto punjač ti treba samo ako imaš auto :)

10 godina
odjavljen

Jbg zato sam i imao problem ;)

14 godina
neaktivan

Instagram zeznuo 6.0.1. hahahahha

Korean media says the reason for stopping Marshmallow update is because of an error in Instagram app. Apparently, Instagram is using some system files that Google has restricted, and this is causing crashes when scrolling. Samsung has contacted Instagram about this issue and will resume the update process when everything is solved.

U svakom slučaju je to ono o čemu ja pričam. Da te nove dozvole koje korisnik kao odobrava više štete nego koriste. Na kraju da bi bilo koja aplikacija radila korisnik mora na kraju sve odobrit.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Nije problem sto odobrava nego sto ne cita. Ovdje je ocigledno u Instagramu problem a ne u androidu tj googleu... Pise da je google zabranio te system fileove. Google smatra da su korisnici dovoljno pametni da sami odobre ili zabrane sta zele da aplikacija radi ili cemu ima pristup a apple smatra da je to prekomplikovano za korisnika pa ce oni odredjivati sta korisnik smije ili ne smije raditi. Vidi tread o touch ID. I jedan i drugi pristup imaju mane ali appleov je daleko gori i meni licno totalno neprihvatljiv. Ja imam potpuno funkcionalan telefon i bez tog updatea tako da me kao korisnika to uopste ne dotice pogotovo sto ne koristim instagram dok u aferi touch id ti oduzmu telefon koji je privatno vlasnistvo. naravno to su extremi ali appleov slucaj je daleko extremniji i vrlo vjerovatno utuživ. Andorid 6 došao ne došao svejedno mi je iskreno...

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Nije problem sto odobrava nego sto ne cita. Ovdje je ocigledno u Instagramu problem a ne u androidu tj googleu... Pise da je google zabranio te system fileove. Google smatra da su korisnici dovoljno pametni da sami odobre ili zabrane sta zele da aplikacija radi ili cemu ima pristup a apple smatra da je to prekomplikovano za korisnika pa ce oni odredjivati sta korisnik smije ili ne smije raditi. Vidi tread o touch ID. I jedan i drugi pristup imaju mane ali appleov je daleko gori i meni licno totalno neprihvatljiv. Ja imam potpuno funkcionalan telefon i bez tog updatea tako da me kao korisnika to uopste ne dotice pogotovo sto ne koristim instagram dok u aferi touch id ti oduzmu telefon koji je privatno vlasnistvo. naravno to su extremi ali appleov slucaj je daleko extremniji i vrlo vjerovatno utuživ. Andorid 6 došao ne došao svejedno mi je iskreno...

Ovo oko touch ID se slažem s Appleom. Zašto...zato što ovi you tube serviseri su za običan k... Najčešće ti sjebu mob, i onda je kao Iphone kriv. Brate ako imas Iphone pa onda ga servisiraju u ovlaštenom Apple servisu. To kao da imaš Mercedes od 100.000 eura i onda ga servisiraš kod Mehe u garaži.Jebeno nema smisla.

Opet ponavljam...ako ne daš aplikacijama odobrenje da koriste ono što aplikacije žele, aplikacija ti neće ispravno radit. Google je samo prebacio lopticu na korisnike da oni "daju" dopuštenje pa ako šta bude korisnik je kriv ne Google.

12 godina
neaktivan
S6 nema 3Gb ram nego samo 2.62 Gb

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
R36 kaže...
Torent kaže...

Ovo oko touch ID se slažem s Appleom. Zašto...zato što ovi you tube serviseri su za običan k... Najčešće ti sjebu mob, i onda je kao Iphone kriv. Brate ako imas Iphone pa onda ga servisiraju u ovlaštenom Apple servisu. To kao da imaš Mercedes od 100.000 eura i onda ga servisiraš kod Mehe u garaži.Jebeno nema smisla.

Opet ponavljam...ako ne daš aplikacijama odobrenje da koriste ono što aplikacije žele, aplikacija ti neće ispravno radit. Google je samo prebacio lopticu na korisnike da oni "daju" dopuštenje pa ako šta bude korisnik je kriv ne Google.

Nema logike ali ti mercedes ne oduzme auto.U najgorem slučaju ti uskrati garanciju.To je tvoja privatna imovina. Slozio bih se da ti uskrati pravo pristupa apple servisima ali da ti zbricka mob? Da ti ni klinac ne moze igrice igrati ili ti surfati? Ako je to tebi to ok kapa dolje ali u svim demokratskim zemljama privatna imovina je svetinja....

amelonix kaže...
S6 nema 3Gb ram nego samo 2.62 Gb

Vidi sliku... Vjekovna greska u izrazavanju u dekadnom sistemu nešto što je u binarnom sistemu...

14 godina
neaktivan
Torent kaže...
R36 kaže...

Nema logike ali ti mercedes ne oduzme auto.U najgorem slučaju ti uskrati garanciju.To je tvoja privatna imovina. Slozio bih se da ti uskrati pravo pristupa apple servisima ali da ti zbricka mob? Da ti ni klinac ne moze igrice igrati ili ti surfati? Ako je to tebi to ok kapa dolje ali u svim demokratskim zemljama privatna imovina je svetinja....

Apple kaže da ti mob ne funkcionira samo ako staviš neorginalni senzor ID..,ti možeš stavit neorginalnu bateriju ili sl...ali senzor ID je nešto drugo.

Ti možeš stavit u Mercdes neorginalni filtet zraka, klime, ulja i sl... ali ako ideš radit neku generalku pa mjenaš blok motora...blok motora mora biti orginal jer neće auto radit.

Postoje neke stvari koje se mogu zamjenit kopijam a neke moraju biti orginal.To ti je kod Iphonea senzor ID.

Ne kužim i dalje šta je tu ekipi nejasno.

ps...ekipi kojoj navedeno smeta imaju još jedan razlog da ne kupuju Iphone. Hvala Bogu ima izbora na mobilnom tržištu.

12 godina
neaktivan
Alu nema niti 2.79gb negi 2.62gb
12 godina
neaktivan
3gb je 3072 mb
U spec fino stoji da s6 ima 3gb sto je ekvivalent 3072mb a mi na raspolaganju imamo samo 2620mb
Neka mi netko da lligicno objasnjenje a ne binar i sl sranja ovo je samo marketinski trik samsunga jer note 4 i xperia z3 imaju 3072mb na raspolaganju

0 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
R36 kaže...
Torent kaže...
R36 kaže...

Apple kaže da ti mob ne funkcionira samo ako staviš neorginalni senzor ID..,ti možeš stavit neorginalnu bateriju ili sl...ali senzor ID je nešto drugo.

Ti možeš stavit u Mercdes neorginalni filtet zraka, klime, ulja i sl... ali ako ideš radit neku generalku pa mjenaš blok motora...blok motora mora biti orginal jer neće auto radit.

Postoje neke stvari koje se mogu zamjenit kopijam a neke moraju biti orginal.To ti je kod Iphonea senzor ID.

Ne kužim i dalje šta je tu ekipi nejasno.

ps...ekipi kojoj navedeno smeta imaju još jedan razlog da ne kupuju Iphone. Hvala Bogu ima izbora na mobilnom tržištu.

Poenta je bila da tvoju sigurnost koja im je opravdanje mogu obezbijediti na puno drugih nacina osim da ti zbrikaju mob. Na mercedes mozes ugraditi neoriginalno bukvalno sve osim kljuceva i tada ti se zakljuca auto ali ti mercedes obezbijedi nacin da ga otkljucas. I ne samo kod mercedesa....I zasto se ne moze touch  id zamijenuti neoriginalnim? Pa na svim ostalim mobovim akoji ga imaju redno mozes staviti sta hoces ako nadjes i niko ti nece zbrikati mob. ALi kao sto rekoh ako je tebi ok da ne raspolazes svojim vlasnistvom koji si uredno platio kapa dolje. Meni svejedno ali moje pare nece nikad vidjeti...

14 godina
neaktivan
amelonix kaže...
3gb je 3072 mb
U spec fino stoji da s6 ima 3gb sto je ekvivalent 3072mb a mi na raspolaganju imamo samo 2620mb
Neka mi netko da lligicno objasnjenje a ne binar i sl sranja ovo je samo marketinski trik samsunga jer note 4 i xperia z3 imaju 3072mb na raspolaganju

Javi se udruzi za zaštitu potrošača. Također im napomeni da S6 nema 32GB nego 22,5GB. 

Valjda imaju nekog tko zna korejski!!!

Torent kaže... 

Poenta je bila da tvoju sigurnost koja im je opravdanje mogu obezbijediti na puno drugih nacina osim da ti zbrikaju mob. Na mercedes mozes ugraditi neoriginalno bukvalno sve osim kljuceva i tada ti se zakljuca auto ali ti mercedes obezbijedi nacin da ga otkljucas. I ne samo kod mercedesa....I zasto se ne moze touch  id zamijenuti neoriginalnim? Pa na svim ostalim mobovim akoji ga imaju redno mozes staviti sta hoces ako nadjes i niko ti nece zbrikati mob. ALi kao sto rekoh ako je tebi ok da ne raspolazes svojim vlasnistvom koji si uredno platio kapa dolje. Meni svejedno ali moje pare nece nikad vidjeti...

Poanta je da je Touch ID previše važan da bi se s takvim kopijama zajebavali. Možda tebi nije.,ali netkom drugom je. 

Osobno nikad ne bi ugrađivao kopiju Touch ID.

Orginal je orginal!!

10 godina
odjavljen

Ok. Ali to je tvoja odluka o tvom vlasnistvu. Ovdje je Apple odlucio umjesto tebe o tvom vlasnistvu. U tome je kvaka. Nije kvaka u cuvanju podataka vec o raspolaganja tvojim vlasnistvom... Ja recimo na samsungu odem na web stranicu logujem se sa svojim id i passom i zakljucam mob i obrisem podatke. 5 sec posla. A aple ti zakljuca mob poslije par mjeseci  kada dodje update. To je tebi efikasan nacin cuvaanja tvojih podataka? Opravdanje je glupo jer je neefikasno... Da ti zakljucaju mob prilikom prvog paljenja sa neoriginalnim touch id pa hajd mogao bih djelimicno razumiti ali to raditi par mjeseci kasnije kad dodje update je totalno glupo. Kao i svako njhovo opravdanje ne znas bi li se smijao ili plakao...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...
amelonix kaže...
3gb je 3072 mb

Javi se udruzi za zaštitu potrošača. Također im napomeni da S6 nema 32GB nego 22,5GB. 

Valjda imaju nekog tko zna korejski!!!

I napomeni odmah da koji god "memorijski" proizvod kupis, ne dobijes ono kaj piše. Pa tak ni 500GB hard nije 500GB nego je ~465GB

11 godina
neaktivan
amelonix kaže...
3gb je 3072 mb

Ajme jesi ga zavrnio, cemu zamaranje sa glupostima?! Dali ti fon radio ok...uzivaj i ne opterecuj se glupostima...tako bitno dali je nesto 1.333435 ili 1.3458889 :)

Binar i sl. sranja kako ih zoves nisu sranje, malo se potrudi i procitaj na netu kako sve to funkcionira. Ne radi se o nikakvom marketingu !!

10 godina
odjavljen

Heheheh upravo tako. Ja kupim mob nemam blagog pojma koliko mpx ima kamera. Ovdje pricaju o SOT i sl a ja nika ni pogledao nisam koliko je kod mene. Evo sad za ram sam isao pogledati koliko moj S6 pokazuje... Kupis uzivas i kad dosadi prodas i kupis drugi...

14 godina
neaktivan

Nema teme pa ću tu napisat...

S7 na Antutu vrti 134.704 bodova koga zanima.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
R36 kaže...

I da vrti milijun bodova na Antuntu nebitan rezultat.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
16 godina
Da, bas, jer taj antutu rezultat je vazan za dnevni rad?? :)
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
R36 kaže...

I da vrti milijun bodova na Antuntu nebitan rezultat.

Slobodno si mogao preskočit post pošto tebi nije bitno.

sardax kaže...
Da, bas, jer taj antutu rezultat je vazan za dnevni rad?? :)

Slažem se.,kao što je milistotinku brže otvaranje aplikacija od konkurencije nebitno za rad

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 8:04 (R36).
12 godina
neaktivan

A ti misliš da će tih 130k garantirat bolje performanse od recimo HTC-a ili Nexusa... Neće sigurno. Bitna je optimizacija a do sada se Samsung nije baš iskazao na tom polju sa omraženim TWom. Al da recimo imaju softver temeljen na vanilli letilo bi u kombinaciji sa brzom unutarnjom memorijom.

14 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

A ti misliš da će tih 130k garantirat bolje performanse od recimo HTC-a ili Nexusa... Neće sigurno. Bitna je optimizacija a do sada se Samsung nije baš iskazao na tom polju sa omraženim TWom. Al da recimo imaju softver temeljen na vanilli letilo bi u kombinaciji sa brzom unutarnjom memorijom.

Da opet ponovim da mi milistotinku brže sučelje na HTC-u ili Nexusu od S6 ne igra ulogu., kao što nekima Antutu nije bitan.

Iskreno ove godine ne mislim mjenat mob jer je S6 prošle godine napravio dva koraka ispred konkurencije što se tiće hardwera.,a software je meni uvijek bio dobar na S6.

Ne znam što bi to novo trebali izbacit ove godine na top modelima da me privuku kao korisnika.

ps. Molim te da mi objasniš kako se mjeri to letenje softwarea a da nije antutu ili sl?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 11:10 (R36).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice