Zna se kako se to radi. Kradja je kradja bez obzira koliko veliki ili mali bio. Pa barem apple dobro zivi od zastite intelektualnog vlasnistva. Koliki smecar trebas biti i zastiti patentom pomak prsta ili zabljeno kuciste....Na stranu njihov patetni ured ili kako se vec zove koji je gori od nasih popova koji krste sve zivo...Po tebi je ok da to radis ako si veliki a ako si mali suti i trpi? Ne vjerujem da to mislis...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa pročitaj tekst. Dakle prvo su iz Appstorea izbacili dotičnu aplikaciju, da bi kasnije maznuli njen feature a njoj i njenim developerima brane i dalje ulazak na Appstore. Perverzija. Za Google se barem zna da ne dopušta Adblockere bez root pristupa u Play, a ovi su to digli na još viši nivo da ti blokiraju mogućnost uopće da ponudiš nešto novo i onda to još maznu i brandiraju kao svoje a tebe i dalje blokiraju u naumu da zaradiš od svoje ideje. Revolucionarno, jedinstveno i prekrasno!
Evo sam sada baš pročitao, i mogu kazati da se nekako kao kroz maglu sjećam termina F.lux, ali da se baš sjećam namjenu aplikacije, čega već, ne sjećam se zaista!
Moj prvi post nije bio napisan sa intencijom da se sada ja preseravam kako netko nekoga
, već sam samo pustio link!
Da sam želio nešto kazati konkretnije, budi siguran da bih to uradio, i to sa stilom!
U principu, shvatio sam poantu sa "plavim" ekranom, ali reci onako pošteno, kada veća riba nije propustila priliku pojesti onu, ili sve one malene?!?!
Nije sad tu poanta male-velike ribe, Apple je jednostavno mogao kupit tu firmicu kao i tisuće do sad što su pokupovali da bi se domogli tehnologije koju sami nisu mogli razvit, nego je problem jer je ovo opasan presedan, da namjerno uskraćuješ priliku za ostvarivanje prihoda na temelju ideje i proizvoda, što američko pravosuđe ipak ne gleda baš blagonaklono. Aj što su ih bez nekog valjanog razloga izbacili iz trgovine, al da im nakon toga maznu proizvod, brendiraju kao svoj, bez ikakve naknade, i onda još uvijek brane izlist proizvoda u trgovinu je naznaka slabosti. Hoćeš-nećeš to vodi tome uz stagnaciju prodaje, pad cijene dionica itd. Sljedeće je da će Apple masovno odriješit kesu na kojekakve poluproizvode, poreznici u Irskoj jedva čekaju da lova krene u obrtaj i mogli bi gledat ono što se nekad događalo i ostalim tehnološkim divovima. Prljavi igraju prljavo a prljavi su bogami svi, samo neki imaju fer i korektnu komunikaciju a neki djeluju ko sekta.
a ovo što vi radite je čisto trolanje. molim plakanje na drugoj temi.
Koja je ok cijena na njuškalu i ostalim oglasnicima za novi neotpakirani S6 ( normalan i edge) te ima li samsung worldwide jamstvo kao i recimo apple?
2800 s6, 3500 s6e
Nemaju
Ako netko želi, dao bi mjesec dana star Blackberry Priv za S6 edge +
Ocito me zapao dobar primjerak S6, batka na 5.1.1 je cak i dobra, gore je stock firmware XEF za kojeg vele da ima odlican stendbay, a bome i istina je..
1d, 27%, sot 4.30.
Lufta na sredisnjoj tipki je minimalan i napokon nasao model sa sonyevim senzorom, malo je rec da sam zadovoljan s kamerom..
Prijasnji S6 se strahovito grijao sad ne znam jel to zbog toga sto sam imao 5.0.2, ko ce ga znat, tipka je bila znacajno klimava i isocell senzor koji je losiji od sonijevog u low light uvjetima a razlika je vidljiva..
Nadam se ce MM to jos dodatno poboljsat..
I meni baterija traje odlicno. Ja zadovoljan. Preko noc izgubi mozda 3 4 % ne vise....
Također, moj je (iz trgovine) došao sa XEF firmwareom, baterija je odlična!
Ako se u samsung phone info promjeni csc na SEE jer povuce sve na njega i promjeni firmware i jel okine knox?
razorblade
Ocito me zapao dobar primjerak S6, batka na 5.1.1 je cak i dobra, gore je stock firmware XEF za kojeg vele da ima odlican stendbay, a bome i istina je..
1d, 27%, sot 4.30.
Lufta na sredisnjoj tipki je minimalan i napokon nasao model sa sonyevim senzorom, malo je rec da sam zadovoljan s kamerom..
Prijasnji S6 se strahovito grijao sad ne znam jel to zbog toga sto sam imao 5.0.2, ko ce ga znat, tipka je bila znacajno klimava i isocell senzor koji je losiji od sonijevog u low light uvjetima a razlika je vidljiva..
Iz koje mreze ti je fon (tmob, vip, tele)?
1d, 27%, sot 4.30.
Kaj si se odreko ajfonjare 
@robee, tcom i njegove gluposti instalirane; gore sam stavil XEF (france) i radi ko violina, doduše ne ko ajfon, al bože moj, ipak je to android
@bubi, a kaj da ti velim, sjekira mi pala u med, a takve se ponude ne propuštaju
Imam osjećaj ko da držim drugi mob u ruci, nema nikakve veze s onim prvim modelom, koji je trošil batku i koji se nenormalno grijal..
E sad, dal je u pitanju drugi batch il su se u samsungu potrudlil pa su sve softverski sredili, ne znam, znam samo da nemam onih problema koje sam imao na prvom modelu..
Sigurno na ajfon temi rone krokodilske suze sad, hvalil si sve a šmugno konkurenciji 
Sigurno na ajfon temi rone krokodilske suze sad, hvalil si sve a šmugno konkurenciji 
OT: Genralno gledajući, ios bolje radi od androida, kod mene je prednost što nisam vezan za nijednu platformu, tak da se relativno brzo priviknem, većina ne napušta određenu platformu ni pod koju cijenu a ne shvaćajući da ne postoji OS koji zadovoljava sve kriterije, uvijek nekaj fali, pa taman i ona najmanja sitnica...
Neki se kunu da ne napuštaju android i on im je najbolji a neki da ne napuštaju ios, i on je najbolji, a zapravo je sve stvar relativnosti..
Nemrem se zamislit da sam stoljećima na nekoj platformi bez da prismrdim nekoj drugoj, ni jedan OS nije najbolji, svaki ima manu, kao i kod smartfon uređaja
Pa ti sad izaberi onu sa manje kompromisa.
Alternativa uvijek postoji, da izmisle OS koji ima iz oba svijeta implementirano, to bi bil skoro pa pun pogodak, a ovak, dobiješ ovo, a uzmu ti ono, bilo android bilo ios..
Kolega, argument vam baš i ne drži vodu, jer Apple iOS i Android OS generalno, nisu prebjeg konkurenciji!
Utvaram si to protumačiti da je prebjeg konkurenciji kada netko tko ima android gadget, recimo Samsung prijeđe recimo LG-u, pratite me?!
Osobno, slažem se sa kolegom zvonac koji kaže da kod svakog OS-a nešto ima ali i ponešto fali, ali kod "konkretnih gadgeta" ili brendova, to nebi nekako išlo u isti prije svega kontekst, jer je kolega mogao uzeti LG G4/V10, što onda sigurno ne biste sa
popratili, zar ne!
Za kraj mali OT, imao sam jučer u rukama LG V10, i mogu kazati da mi onako neupaljen pari na veliko, ali da bih kazao da je bolji od SGN 4, morao bih vidjeti, odnosno imati isti u rukama, ali da mi je "ljepši" od S6 linije, je i to jako puno!
ATJ Lučko
@robee, tcom i njegove gluposti instalirane; gore sam stavil XEF (france) i radi ko violina, doduše ne ko ajfon, al bože moj, ipak je to android
@bubi, a kaj da ti velim, sjekira mi pala u med, a takve se ponude ne propuštaju
Imam osjećaj ko da držim drugi mob u ruci, nema nikakve veze s onim prvim modelom, koji je trošil batku i koji se nenormalno grijal..
E sad, dal je u pitanju drugi batch il su se u samsungu potrudlil pa su sve softverski sredili, ne znam, znam samo da nemam onih problema koje sam imao na prvom modelu..
Cek..nisam bas pratio tvoje postove..imas drugi S6 ili si samo stavio novi OS :) ?
Meni je to sve vezano uz promjene OS-a novo (kada stavis novi soft, dali okine knox ili sve ostale legalno), posto evo danas sam konacno napravio veeeeliki prebjeg sa iOS-a :) nakon dugo dugo godina.... uzeo S6 Vip, nema puno smeca, svega nekoliko app, kamera je Sony 240, home gumb ok, fast charginh uredan...na prvu ok.
A i to lako iskljucis ako zelis....
Ja imam tele2 s6 i ak stavim xef i kako da ztavim..jel se olida knox ili?
razorblade
Cek..nisam bas pratio tvoje postove..imas drugi S6 ili si samo stavio novi OS :) ?
Meni je to sve vezano uz promjene OS-a novo (kada stavis novi soft, dali okine knox ili sve ostale legalno), posto evo danas sam konacno napravio veeeeliki prebjeg sa iOS-a :) nakon dugo dugo godina.... uzeo S6 Vip, nema puno smeca, svega nekoliko app.
Drugi S6... Ak flešaš ofišl stock, onda ne okida Knox..
Ja sam zadovoljan sotom ali mi android os na prvome mjestu i to zivcira i u standby cucla batku ali se negrije..csc mi two iki twe a koristim vip unutra...i malo mi tapka s ljeve strane home button..ali nezelim nosit na servis da ne sj....u jos nesto vise
razorblade
i napokon nasao model sa sonyevim senzorom, malo je rec da sam zadovoljan s kamerom..
...i isocell senzor koji je losiji od sonijevog u low light uvjetima a razlika je vidljiva..
Sta ti radi placebo efekt.

Evo ti nekoliko primjera sa isocell senzorom u svim mogucim uvjetima.
Meni osobno ljepse izgledaju isocell fotke zbog realnijih boja, WB je znatno precizniji, ostrina je identicna, a "low light" uvjeti gotovo isti i za te male senzorcice solidni.
i napokon nasao model sa sonyevim senzorom, malo je rec da sam zadovoljan s kamerom..
...i isocell senzor koji je losiji od sonijevog u low light uvjetima a razlika je vidljiva..

Meni osobno ljepse izgledaju isocell fotke zbog realnijih boja, WB je znatno precizniji, ostrina je identicna, a "low light" uvjeti gotovo isti i za te male senzorcice solidni.
Ne bi vjerovao kolko bi volio da si u pravu, al nazalost nisi...
Odmah bi ti pivu platio.
Sony za low light uvjete je majka, mislim da tu nema rasprave oko toga, pa to vec svi znaju pa cak i oni manje upuceniji..
Isocell u S6 je prepakirani koji je bio u S5, a i da je to istina, a ne bi me cudilo, uglavnom u mojim ocima je pao dolje..
Isocell u S5 i S6 se nije dokazao u odredjenim uvjetima..

Ne bi vjerovao kolko bi volio da si u pravu, al nazalost nisi...
Odmah bi ti pivu platio.
Sony za low light uvjete je majka, mislim da tu nema rasprave oko toga, pa to vec svi znaju pa cak i oni manje upuceniji..
Isocell u S6 je prepakirani koji je bio u S5, a i da je to istina, a ne bi me cudilo, uglavnom u mojim ocima je pao dolje..
Isocell u S5 i S6 se nije dokazao u odredjenim uvjetima..
Pusti teorije i pogledaj slike
...ljudi se previse bave teorijom i onda od tolikih teorija ne vide ono sto im je pred nosom.
Nadji mi šum na onoj potpuno mracnoj sa parkiralista, pogledaj fotke macke na sobnoj rasvjeti, imas jednu iz trgovackog centra gdje isto nije dnevno svjetlo...fotke su sve pravilno eksponirane, WB savrsen, ostrina ne moze biti veca...pusti na stranu Isocell-IMX240, mene zanima konkretan rezultat, a gledao sam na vise mjesta i razlike su zanemarive...jedino sto opet ponavljam meni se vise svidja sto Isocell bolje odredi WB.
Pusti teorije i pogledaj slike
...ljudi se previse bave teorijom i onda od tolikih teorija ne vide ono sto im je pred nosom.
Nadji mi šum na onoj potpuno mracnoj sa parkiralista, pogledaj fotke macke na sobnoj rasvjeti, imas jednu iz trgovackog centra gdje isto nije dnevno svjetlo...fotke su sve pravilno eksponirane, WB savrsen, ostrina ne moze biti veca...pusti na stranu Isocell-IMX240, mene zanima konkretan rezultat, a gledao sam na vise mjesta i razlike su zanemarive...jedino sto opet ponavljam meni se vise svidja sto Isocell bolje odredi WB.
Iskreno, slike su vrh vrhova. Ne moze niko reci da nisu.
Drugi S6... Ak flešaš ofišl stock, onda ne okida Knox..
Malo priglupo pitanje, ali što znači da se "okida knox"? Nisam baš u toku
Pa ne baš zaštita jer te knox ne sprečava da to uradiš već samo to zabilježi pa te mogu zezati na garanciji i ne radi ti automatski update.
Stavio samsung info od nguyena na s6 i provjeravao refurbishment check i kaze da je orgunal ali stavi note da datum proizvodnjeneodgovara serijskom broju..po imeiu je napravljen u 6 mj a po samaung infou u 11.8 sto bi to znacilo? I na check imei info mi kaze 6 mj poizvodbje...i warranty da valja do 9 mj 2017...
razorblade
Knox ne okida rootanjem. Jedino ako rootas preko twrp ili slicno, jer u tom slučaju si već nabacio Twrp i knox je okinuo.