Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.161.867
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
overhaul kaže...
markom63 kaže...

Dobro pa nemreš uspoređivat dvije slike na kojima si slikao monitor lol

Baš kao što ti je neko rekao, odi van i poslikaj par slika s oba mobitela u svim uvjetima (dnevno svijetlo, direkt sunce, sjena, pol pol, sumrak, mrak blabla) i onda usporedi..

Ma ovo mi je idealno. Prvo što sunce naravno strahovito osvjetljava pa će svaki pikavac 
dati sliku bez šuma, drugo što je sad mrakača, treće što su mi ovo kontrolirani identični uvjeti. 
Ionako svi slikaju po vai kad uspoređuju.
Ali hajde, idem okinut par noćnih na ulicu. 
Evo, brzinsko klikanje i malo cropova. Oba fotića na hdri off, maca sa blicom, ostalo bez, automatika default.
Na transfer stavio full res slike (sve sam presejvao zbog veličine na jpeg 8, optimized - tako ako je kompresija naudila jednom, jednako je i drugom)
http://we.tl/7YlnUU2RYW
Nema detalja u sjenama na M9, mulja teksture, i vidi se noise na tamnijim dijelovima. Također optička stabilizacija na samsungu je nenad**biva.
M9 sam morao po tri četiri ispaliti da nebude razmuljano. S6 sve iz prve. Veća reza M9 mi je ovdje nikakva prednost. 
(i dalje mislim da se to lijepo dalo vidjeti i na fotki ekrana :P )

Naravno slike na S6 su definitivno dosta bolje, to nema govora... Ali slike od M9 uopće nisu toliko loše koliko sam mislio. Na većini slika su noćne slike baš totalna katastrofa, za mene neupotrebljive, ovdje ima dosta šuma al bar nije tak loša slika ko na reviewima... Ne kužim, kaj se oni trude skupit gore slike ili?

Zanimljivo bi bilo vidjet okršaj M8-S6 u ovim noćnima.

14 godina
neaktivan
stef_zg kaže...

Evo uzeo i ja s6 u tcomu i super je telefon, nema se kaj rec.

Jedino kaj sam primijetio, a vidim i po strsnim forumima, da je home button malo syeban, tj.na lagani dodir se cuje i onak kao da je labav.

pa me zanima da li je netko imao slican problem  mislim, nije sad kraj svijeta ali je malo iritantno i cini mi se da bi se s vremenom samo moglo pogorsat.

a bas me zanima dal bi mi tcom dao novi zbog tog...

Imam ti i ja identičan problem. Moj je isto kupljen u tcomu i tipka je olabavljena, baš se miče lijevo desno i čuje se neki predklik kad ju lagano dotaknem. Nisam ni ja pametan dal da ga nosim na garanciju i dal bi mi uopće priznali. Mislim nije da me previše smeta ali me smeta  .

17 godina
stef_zg kaže...

Jedino kaj sam primijetio, a vidim i po strsnim forumima, da je home button malo syeban, tj.na lagani dodir se cuje i onak kao da je labav.

pa me zanima da li je netko imao slican problem  mislim, nije sad kraj svijeta ali je malo iritantno i cini mi se da bi se s vremenom samo moglo pogorsat.

Pa ako ti otkaže pod garancijom, naravno. Ali sumnjam da će baš otkazati. Recimo, meni je lijep osjećaj pritiska home na Appleu,
ali na ipadu mi često uopće ne hvata i znam da je sve puno usluga zamjene home buttona za apple.
Za Samsung baš nema takvih usluga (valjda se toliko ne kvare), a to što je osjećaj drukčiji, ma privikne se. 

markom63 kaže...

Naravno slike na S6 su definitivno dosta bolje, to nema govora... Ali slike od M9 uopće nisu toliko loše koliko sam mislio. Na većini slika su noćne slike baš totalna katastrofa, za mene neupotrebljive, ovdje ima dosta šuma al bar nije tak loša slika ko na reviewima... Ne kužim, kaj se oni trude skupit gore slike ili?

Zanimljivo bi bilo vidjet okršaj M8-S6 u ovim noćnima.

E M8 više nemam. Mogu negdje naći arhivne fotke pa fotkati isto mjesto. M9 ipak izvlači nešto veća reza, dakle ako se skalira, sasvim to fino ispada, čak i u mračnom kafiću primjerice. 
To sam primjetio kad sam skalirao ovu ulicu na veličinu kadra S6-tice, na nekim djelovima je (recimo tramvaj i ulica oko njega) slika bila jasnija nego na s6. Ali M9 ima tendenciju
bluranja određenih planova (mislim da glumi bokeh s pomoću senzora, sumnjam da je do blende) i drugačiji FOV, pa nije sasvim usporedivo. No enivej, tko ima M8, sumnjam da će
imati potrebu prodavati ga zbog M9:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Samsung Galaxy S6-Rasprava

nosi,ja bi...imas pravo na to ... 6,7 keka mob onak...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
overhaul kaže...
markom63 kaže...

Dobro pa nemreš uspoređivat dvije slike na kojima si slikao monitor lol

Baš kao što ti je neko rekao, odi van i poslikaj par slika s oba mobitela u svim uvjetima (dnevno svijetlo, direkt sunce, sjena, pol pol, sumrak, mrak blabla) i onda usporedi..

Ma ovo mi je idealno. Prvo što sunce naravno strahovito osvjetljava pa će svaki pikavac 
dati sliku bez šuma, drugo što je sad mrakača, treće što su mi ovo kontrolirani identični uvjeti. 
Ionako svi slikaju po vai kad uspoređuju.
Ali hajde, idem okinut par noćnih na ulicu. 
Evo, brzinsko klikanje i malo cropova. Oba fotića na hdri off, maca sa blicom, ostalo bez, automatika default.
Na transfer stavio full res slike (sve sam presejvao zbog veličine na jpeg 8, optimized - tako ako je kompresija naudila jednom, jednako je i drugom)
http://we.tl/7YlnUU2RYW
Nema detalja u sjenama na M9, mulja teksture, i vidi se noise na tamnijim dijelovima. Također optička stabilizacija na samsungu je nenad**biva.
M9 sam morao po tri četiri ispaliti da nebude razmuljano. S6 sve iz prve. Veća reza M9 mi je ovdje nikakva prednost. 
(i dalje mislim da se to lijepo dalo vidjeti i na fotki ekrana :P )

Ma HTC ne zna i još nije naučio kako namjestiti AUTO mode da bude konkurentan, a ne da ispada da je senzor loš. 

Samsung je tu neusporedivo bolji, neupitno. Isto je bolji i od G3/4, jer tamo je svaki low light ulje na platnu, kao i kod M9 u auto mode u low lightu.

Evo, jako detaljno opisano sa primjerima (kliknite na primjer za 1:1) koliko je HTC-ov AUTO mode loš i kako ista slika izgleda sa postavkama koje možeš promjeniti. 

Ne kužim ljude ovdje, rade miljun customizacija na telefonu, pa i od ROM-ova i raznih twakanja ne bi li dobili bolju bateriju i veći SoT, ali za dobiti bolju sliku, e to neću mijenjat, jer to mora biti na AUTO! Jeli to malo glupo zvuči?? 

HTC One M9 Low Light i HTC One M9 Collection

Isto, zašto je kod svih OEM-a OK da s updateom ispravljaju pogreške i optimiziraju, ali kad to HTC radi, e to ne valja, zakasnili su?! Tako ovdje većina razmišlja... 

ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
neaktivan

@sardax imaš pravo, sad si me prosvjetlio... Odsad ću svaki put kad želim nešto poslikati 3 puta procjeniti situaciju i uvjete, izvaditi priručnik o fotografiji, te nazvati kojeg prijatelja fotografa da mi da preporuku kako da namjestim postavke... I onda ću, ako će objekt koji želim uslikati još uvijek biti tamo nakon 15 minuta podešavanja, dobiti savršenu sliku...   

5 1 hvala 0
16 godina
markom63 kaže...

@sardax imaš pravo, sad si me prosvjetlio... Odsad ću svaki put kad želim nešto poslikati 3 puta procjeniti situaciju i uvjete, izvaditi priručnik o fotografiji, te nazvati kojeg prijatelja fotografa da mi da preporuku kako da namjestim postavke... I onda ću, ako će objekt koji želim uslikati još uvijek biti tamo nakon 15 minuta podešavanja, dobiti savršenu sliku...   

markom63, oprosti, ali zašto ti uvik ponavljaš isto a pojma nemaš. Imaš li M7/M8/M9?? Ako imaš, onda ne razumijem ove tvoje postove. Ako nemaš, pa shvati da HTC Camera APP nudi više mogućnosti (ne govorim o manual modu) od ostalih Camera APPova. Dakle, svaki preset koji namjestiš, možeš sačuvat kao kameru, pa da ti pobliže objasnim, kao što ti, kada želiš slikat s prednjom kamerom pritisneš na ikonicu za promjenu kamere ili ako želis/ne želiš flash, tako na HTC-u klikneš ili swipeaš do kamere koju želiš, čak im i redoslijed možeš složiti. 

Jeli ti sada jasna razlika? 

Ako si audio fan, imaš neki dobar 3rd party app sa raznim equilizerima, pa jeli ti napraviš neke presete za određenu vrstu glazbe ili tebi klasična glazba zvuči jednako dobro na default PoP EQ i na recimo Rock EQ? Tako i za kameru, ako sam u birtiji navečer, imam kameru sa postavkama ISO/WB/Shutter. 

Jeli ti kameru pališ samo kada želiš slikavat i nikada više, pa nemaš 2 minute da se poigraš sa 4 postavke i vidiš što ti daje najbolji rezultat, a ne da slikaš na AUTO pa dobiješ lošiju sliku kao što je gore kolega overhaul napravio, jer AUTO mode je loš na HTC-u.

Na linku koji sam ti dao, jasno pokazuje razliku. 

10 godina
neaktivan
sardax kaže...

Ne kužim ljude ovdje, rade miljun customizacija na telefonu, pa i od ROM-ova i raznih twakanja ne bi li dobili bolju bateriju i veći SoT, ali za dobiti bolju sliku, e to neću mijenjat, jer to mora biti na AUTO! Jeli to malo glupo zvuči?? 

Evo, odgovorit ću samo na ovo pitanje. Znači, kad na mobitel pukneš custom ROM i sve lijepo podesiš- gotovo je. Nema više situacija u kojima ćeš stavljati novi ROM i opet sve tweakati (barem dok ti ne dosadi). S kamerom to nemožeš, jer postoji hrpetina raznih uvjeta i trebao bi valjda imati 30 različitih profila u postavkama da ih sve obuhvatiš. A čak i s tih 30 bi vjerojatno naišao na neku scenu za koju bi opet morao mjenjati postavke. Ljudima se to neda, jer prečesto slikaju da bi svaki put mrdali po postavkama. 

17 godina
markom63 kaže...

Da, to jest problem ako svaki put treba petljati, ali recenzent je na stranici dao zgodne preporuke što postaviti i sejvati u custom M9tke. 
Dakle prije svega sad vidim nesmije mu se dati da mrda iso svaki put. No s druge strane i na custom postavkama ja ili ne nalazim 
dovoljno detalja u sjeni, ili je spaljena bijela. To vidim i na ovim fotkama sobe zidovi su do pola otišli full u bijelo nebi li tamna vrata recimo
imala detalja. No, ovo je bitno bolje od njihovog defaulta. A ako je svjetlo, da se i HDR uključiti, sam ovalja biti smireniji inače smulja sliku. 
Problem je i inače da češće smulja sliku i mora se okinuti barem tri komada za svaki slučaj, što kod S6 nema uopće potrebe.
Tu S6 jede htc za doručak, prije svega zahvaljujući fenomenalnoj optičkoj stabilizaciji. Imam go pro hero black 3 i na poslu 4, obadva su u
negdje pola cijene S6, recimo snimanju default FHD (normal FOV)videa inferiorni snimci S6 tice (bec skupih dodatnih stabilizatora i optike) a služe samo tome, dok je to 
Smartphoneu samo eto jedna od funkcija. Naravno, teže je našarafiti smartfone na hexacopter ili na kacigu to stoji ;) Najgore frustracije nam ima snimatelj kad ispadne da S6 ponekad snimi čišću snimkicu od profesionalne mrcine cijene prosječnog rabljenog auta :P

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Ajoj, amo još jednom. Kakvih 30 raznih profila? Dovoljna su ti dva do 4 ako ćeš sitničarit. Ti custom profili su u biti večinom za low light ili indoor postavke, za vani ti ne treba, tu po definiciji držim za sve prfile i u glavnim postavkama sharpness na -2 (OFF) i samo +0.5 na saturaciju, te ISO MAX200/400. Slažem se da se večini ljudi ne da namištat sve živo, ni romove stavljat (nema ni potrebe), ni gasiti razne feature za bateriju, već kad im je prazna, napune telefon i tako dalje. Pa jeli misliš da je ikome od tih 99%+ ljudi važno da na 100% cropa ima ne znam što? Nije. Jeli im važno xxx jezgri i rama, nije. Žele vidit da je telefon lijep, ako im veličina odgovara super, udrit će dvi slike i na svakom telefonu su super i odabrat će koji im se svidja.

Zašto je Apple broj jedan po prodanim telefonima i nitko mu nije ni blizu? Upravo radi 99%+ ljudi, ne radi malo super usera. Super user izvlači max iz telefona, jer proizvodjači ne rade telefone za super usere, jer bi propali odmah :)
13 godina
Iz ovih overhaulovih slika mislim da je sve jasno. Upropastili su sve dobro što je bilo na m8, i samo puknuli 20mpx zbog lakšeg marketinga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stef_zg kaže...

To je prva stvar koju sam primjetio kad sam u ruke uzeo primjerak u dućanu. Meni doduše tipka nije bila labava nego je imala preplitak, preplastičan zvuk kad je pritisneš. Mislim da to nije kvar kao takav nego je tipka jednostavno tako izrađena.

jaska jaska jaskaja
13 godina

Moje osobno misljenje - koje samo meni nesto znaci:

- prelijep

-ultraBRZ

-preTANAK

Kamera odlicna :)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
sardax kaže...
Ajoj, amo još jednom. Kakvih 30 raznih profila? Dovoljna su ti dva do 4 ako ćeš sitničarit. Ti custom profili su u biti večinom za low light ili indoor postavke, za vani ti ne treba, tu po definiciji držim za sve prfile i u glavnim postavkama sharpness na -2 (OFF) i samo +0.5 na saturaciju, te ISO MAX200/400. Slažem se da se večini ljudi ne da namištat sve živo, ni romove stavljat (nema ni potrebe), ni gasiti razne feature za bateriju, već kad im je prazna, napune telefon i tako dalje. Pa jeli misliš da je ikome od tih 99%+ ljudi važno da na 100% cropa ima ne znam što? Nije. Jeli im važno xxx jezgri i rama, nije. Žele vidit da je telefon lijep, ako im veličina odgovara super, udrit će dvi slike i na svakom telefonu su super i odabrat će koji im se svidja.

Zašto je Apple broj jedan po prodanim telefonima i nitko mu nije ni blizu? Upravo radi 99%+ ljudi, ne radi malo super usera. Super user izvlači max iz telefona, jer proizvodjači ne rade telefone za super usere, jer bi propali odmah :)

Nema teorije da slikam u ikakvom modu osim u automatskom. Mozak mi se grči kad čujem pojmove ISO, white balance, saturation...

Ne samo da ne bih znao namjestiti nekakve vrijednosti, nego vjerovatno da pitaš pet ljudi za savjet kako da namjestiš custom profil, dobio bi 16 različith odgovora. 

I bilo bi pametnije da postoje preset profili koji bi se zvali nešto tipa, ZA SUMRAK, ZA SLIKANJE U SUNCE, ZA UNUTRA, ZA VAN, ZA SLIKANJE BRZIH OBJEKATA...

Ponekad je manje zapravo više.

jaska jaska jaskaja
17 godina
odjavljen
bender_007 kaže...

Moje osobno misljenje - koje samo meni nesto znaci:

- prelijep

-ultraBRZ

-preTANAK

Kamera odlicna :)

Sve to imaš već mjesecima na iPhoneu 6 :) 

17 godina
odjavljen

IMHO, samsung i dalje ne zna izraditi mobitel. Igrao sam se malo sa S6, pa to cudo i dalje ima laga u sucelju. Najgori dio je kad se restarta mob i slucajno odes u My Magazine, pa se zelis brze-bolje vratiti nazad na homescreen. Krene lag. 

Softwerski je sigurno bolji (ovako na prvu) od prijasnjih samsung mobitela (note ovdje ne racunam, kategorija sama za sebe i odlican uredjaj za nekoga tko koristi olovcicu), ali i dalje kaska za android konkurencijom. IMHO da ponovim, prije nego me silni fanboysi napadnu :)

0 1 hvala 0
12 godina

I ja se sad igrao sa njim malo i stvarno sam iznenaden kako je dobro napravljen nisam si to ocekivao. Kad sam ga primio u ruku ono wow. Ali druga je prica kad ga otkljucas i vidis odvratni touchwizz. 

Da ima cisti android ko nexus bio bi najbolji android

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

I ja se sad igrao sa njim malo i stvarno sam iznenaden kako je dobro napravljen nisam si to ocekivao. Kad sam ga primio u ruku ono wow. Ali druga je prica kad ga otkljucas i vidis odvratni touchwizz. 

Da ima cisti android ko nexus bio bi najbolji android

Nije ni stock android što je nekad bio. Koristio sam stock 5.1 na Nexusu 5 i na M8 i nije to ispolirano kao što je bio KK.

Ono malo što sam imao prilike koristiti S6 ostavio je prilično dobar dojam, što se SW- a tiče.

13 godina
Hann kaže...

IMHO, samsung i dalje ne zna izraditi mobitel. Igrao sam se malo sa S6, pa to cudo i dalje ima laga u sucelju. Najgori dio je kad se restarta mob i slucajno odes u My Magazine, pa se zelis brze-bolje vratiti nazad na homescreen. Krene lag. 

Softwerski je sigurno bolji (ovako na prvu) od prijasnjih samsung mobitela (note ovdje ne racunam, kategorija sama za sebe i odlican uredjaj za nekoga tko koristi olovcicu), ali i dalje kaska za android konkurencijom. IMHO da ponovim, prije nego me silni fanboysi napadnu :)

gdje si se igrao s njim? u centru gdje je na punjacu upaljen 24/7 i gdje svako malo neko prcka po njemu?

ti mobiteli nisu mjerilo nicega (cak ni kameru ne mozes posteno testirati u tim uvjetima) - po meni jedina korist je da chekiras ekran i kako lezi u ruci

btw ja jos nisam naisao na android mob koji nema bar neki lag prisutan i koji ne dropa frejmove 

trenutno imam Z1 i na njemu CM12.1 (android 5.1) i on zna svako malo zalagati 

najblize lag free uredjaju sto sam dosao bio je CM11 (android 4.4.4) na samsung tabletu - letio.

kome se ne svidja touchwiz moze komotno instalirati google now launcher (ako vec ne zna custom rom) - meni na mom samsung tabletu se uopce nije svidjao pa sam instalirao gore navedene CM11/CM12.1

16 godina
TW na S6 je puno bolji nego na starijim generacijama, no nekako sam ocekivao da Samsung uz ovakav S6/S6E izbaci skroz novi TW i da dokaze da moze. Dobili bi i na paeformansama i na ukupnom dojmu. TW je veliki drawback kod puno ljudi.
11 godina
neaktivan

Pozdrav, vi koji imate S6 E, je li netko pokusao staviti novi soft. Svaki put kada sam pokusao preko ODIN-A, dodje na cca. 98 posto i bude greska. Citao sam da treba PIT file, da li se moze nekim slucajem izvuci navedeni file a da se ne roota mobitel. pokusavao sam staviti Uk, poljski itd. Niti jedan ne prolazi, kao ni od t coma. Jedino moze proci preko smart switcha, i tu radi normalno. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Fanu kaže...
Hann kaže...

gdje si se igrao s njim? u centru gdje je na punjacu upaljen 24/7 i gdje svako malo neko prcka po njemu?

ti mobiteli nisu mjerilo nicega (cak ni kameru ne mozes posteno testirati u tim uvjetima) - po meni jedina korist je da chekiras ekran i kako lezi u ruci

btw ja jos nisam naisao na android mob koji nema bar neki lag prisutan i koji ne dropa frejmove 

trenutno imam Z1 i na njemu CM12.1 (android 5.1) i on zna svako malo zalagati 

najblize lag free uredjaju sto sam dosao bio je CM11 (android 4.4.4) na samsung tabletu - letio.

kome se ne svidja touchwiz moze komotno instalirati google now launcher (ako vec ne zna custom rom) - meni na mom samsung tabletu se uopce nije svidjao pa sam instalirao gore navedene CM11/CM12.1

Nisam u centru, vec brat sebi kupio S6. Vjerni samsungovac vec par godina.

No zanimljiva mi je ta teza o mobitelima u centrima. Kad je iP6 dosao u centre, tu sam ga prvi put vidio, i prvi put se poigrao sa istim. Kako njega ne smeta rad od 24/7 i sto svako malo netko prcka po njemu?

Nadalje, istina je da svi androidi imaju lag. U najboljem slucaju microlag.

No recimo Xiaomi sa MIUI je meni osobno to dobro sredio. Animacijama u pravom trenutku. Ne znam kako to drugacije opisati, ali dobro (barem taj dio) to srede i svaka im cast. CM11 na OnePlus je meni osobno letio. Poneki micro lag, ali da bih se bunio - nikad. Odlican uredjaj sa fantasticnim softwareom.

Sto se tice launchera, to je sve ok. Ali je smijurija da jedan samsung to ne moze srediti vec dosta godina. A i sami izgled TW-a je nekonzistentan. Ruzan. 

Sto se pak tice cutom romova - not so ok. Nije problem custom rom instalirati, barem vecini na ovom forumu. No cemu? Da bih izgubio garanciju na poprilicno skup uredjaj (knox)? Hvala, ali ne hvala :)

Samo zelim reci da je smijesno da tako skup uredjaj ne radi out of the box kako spada. No jbg, 100 ljudi, 100 cudi. Mom bratu npr. sve odgovara. Odgovaralo mu i na S4, kao i na S3. Odgovarat ce mu i na S6.

15 godina
odjavljen

Ja sam imao iP5s, brz je mob, ali nije sad nešto wow. Meni su M8 i N5 brži od njega, pogotovo u multitaskingu. Nije ni iOS bez mane. Ali što se tiče Samsungovog touchwizza, slažem se, bilo bi vrijeme da se napravi nešto povodom toga

0 0 hvala 0
13 godina

Ja imam ipad mini 2 i daleko je to od fluidnosti o kakvoj mnogi pričaju. Multitaskinga nema. Igram hs, zaključa mi se ekran i ponovno mi se učitava wtf, dve manje aplikacije mogu raditi u pozadini i to ako. S druge strane fora mi je što bez jb-a mogu appove sad skidati. 2gb rama bi toliko toga pomoglo, ali apple kaže da ne treba, pa je tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Svaki OS kao i svaki mobitel ima mana i prednosti. Sam ces sebi izvagati i izabrati najbolje.

Uostalom, i sam sam na androidu. No jos nisam vidio android da radi fluidno i lijepo kao iOS. Ali je zato funkcijama kud i kamo mocniji, sto je meni pak vaznije od same fluidnosti.

0 0 hvala 0
13 godina

Nez možda je do ipada, ali m8 mi radi kudikamo bolje od ipada. Pogotovo kad je ram puniji i kada je multitasking u pitanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Nez možda je do ipada, ali m8 mi radi kudikamo bolje od ipada. Pogotovo kad je ram puniji i kada je multitasking u pitanju

Ako imaš jako stari iPad i najnoviji iOS, onda ne bi bilo čudno da je spor u odnosu na M8 mobitel koji ima novi hardver na novom Androidu.

13 godina

Napiso sam dva posta iznad. Ipad mini 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kolko sam vidio bateriju je cak malo kompliciranije zamjenit nego na ostalim mobitelima koji takodjer nemaju lako izmjenjivu bateriju, iPhone 6 je mila majka za ovaj.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
13 godina

instalacijom custom roma gubi se garancija samo na softver,ne i hardver

ako se nešto hardverski sjebe na mobu a imas custom ROM onda moraju dokazati da je to zbog custom roma

gl im s tim..

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice