Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.161.512
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
N!NO kaže...

Probao sam S6 i S6 edge u t-centru. Softver 5.0.2 na njima. Stvarno ne mogu vjerovati, ali to cudo i dalje trza. Niti je fluidno do kraja, niti otvara trenutno bez efekta tranzicije.

Huh? Zašto bi "otvaralo bez efekta tranzicije"? Što god tebi to značilo. 

Svakako, nisam inače ljubitelj Samsungove "kvalitete" softvera, ali ne mogu nikako reći da S6 trza.

14 godina

Hocu reci da nije da trenutno odradi pa da nema nekog efekta nego jednostavno trza. Skrolanje po web stranicama isto tako, pa bi pa ne bi...

17 godina
Da skrolanje po web stranicama ima veze s uredjajem xD.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S6-Rasprava

Zapravo ima - brzina renderinga je itekako dobar indikator, ali ja nisam primijetio te probleme, tako da nisam siguran da je do uređaja ovaj put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

Nego s cime? Chrome radi vrhunski na M8/9, N5/6, Z3/4, G3...

Ali Chrome je mucio i S5...mozda je do Exynosa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina
Mitch kaže...
ukay1000 kaže...

Nego s cime? Chrome radi vrhunski na M8/9, N5/6, Z3/4, G3...

Ali Chrome je mucio i S5...mozda je do Exynosa

Joj daj opet trkeljas "vrhunski". Teske stranice ce na svim uredjajima stekat i siguran sam da neces naci ama bas ni jednu koja ce na chromu s5 stekat a na m8, m9 i slicno nece. Chrome radi na svim uredjajima gornjeg segmenta identicno i onaj ko kaze da na jednom steka dok na drugom ne je - ignorantcina. OC-aj koji god zelis uredjaj i pokreni telekineza.com iandroidauthority.com pa da te vidim "vrhunski". Samarcina. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
odjavljen
Nemam S6 tu, ali Nexus 6 ne trza na Androidauthorityju. (5.1 Chrome). Ne trza ni iPhone 6. Uvjeren sam da ne trza ni S6.
12 godina

Ni iphone 5s ne trza...  Safari je nabolji preglednik tocka.

Buraz zamjenio huawei p7 za s6 za sad ok mene najvise zanima baterija. Kolko sam tipkao po s6 cca 15 min radio je bez greske. Ekran je preljep.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Uspoređivao sam ekran baš zato što je lijep. Praktički prvi Android koji ima ekran lijep kao iPhoneov. :)  Doduše, baš jedan do drugog - iPhone 6, S6E i Nexus 6 - razlike su samo u svjetlini - po oštrini i kvaliteti prikaza boja nema razlike - Nexus je dosta taman pa nije idealan za najjače sunce, ali i dalje je OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

AA nije teska stranica. AA je lose kodirana stranica.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
15 godina
Jos uvijek ima problema sa wifi dropout-om
Dogada se najcesce kad se koristi google play prilikom nadogradnji ili kad sam na prevoditelju skidao par jezika za offline hrvatski i njemacki mi je bar 6-7 puta pukla veza mob se smrzne na 4-5 sec i onda se ponovo spoji ko da nista nije bilo
Dosta iritantno dok kod surfanja stranicama,i drugim aplikacijama koje zahtjevaju wifi sve radi ok
Jako cudno
Samsung NOTE 4 910F
17 godina
odjavljen

WiFi problemi (naizgled spojen, zapravo ne) su veći problem koji mi smeta na S6E. Vrlo je iritantno i nisam našao rješenje. Navodno je 5.1 već krenuo pa se nadam i TW promjenama za WiFi driver i fix tog buga, iako nisam siguran da hoće.

15 godina
Meni bas nestane wifi ikona zabloka i onda nakon 5 sek se pojavi i opet radi
Samsung NOTE 4 910F
17 godina

Ma dobro to je bug, prva nadogradnja ce to rjesiti

0 0 hvala 0
15 godina
Tonci imas li ti opciju pametna promjena mreze na galaxy s6
Samsung NOTE 4 910F
17 godina
odjavljen
pasko kaže...
Tonci imas li ti opciju pametna promjena mreze na galaxy s6

Na engleskom je, ali ako misliš na opciju roaminga WiFija, nije to uključeno. WiFi jednostavno ne izlazi iz standby moda ponekad pa ga je nužno ručno ugasiti i upaliti. No, mene ti bugovi manje brinu, više je stvar u bateriji koja sa svime upaljenim jednostavno nedostatno dobra. Brzo se puni, ali jednako brzo punjenje ima i iPhone 6 kojem bitno slabija baterija ima nešto bolje trajanje. Čekam ovaj 5.1... na Nexusu 6 radi super.

17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mogu samo prokomentirati:"vrlo zanimljivo"!!!! 

Heh, da je sada u ovakvom slučaju u pitanju neki drugi brend, koliko bi bilo "posprdnih" komentara?!?!

ATJ Lučko
13 godina

Fortunately, Samsung is usually on top of these things and can sort these issues out very quickly. In-fact, the company has already acknowledged the problem and started rolling out a fix.

In a post on the Samsung UK Facebook page, the company said: “Micro-updates are in the process of being rolled out to correct issues relating to device performance and stability. Keep checking for these on your device via Settings > About device > Software update > Update now.”

this was not a wide spread problem and is already being dealt with so it shouldn’t be too much of an issue.

issue bi bio da je rijec o vecem broju uredjaja i da se samung pravi blesav i da ignorira taj problem.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Mogu samo prokomentirati:"vrlo zanimljivo"!!!! 

Heh, da je sada u ovakvom slučaju u pitanju neki drugi brend, koliko bi bilo "posprdnih" komentara?!?!

Najčešće su to uređaji brendirani na neku mrežu...kako ni jedan mobitel iz Tele 2 bilo kojeg proizvođača nema takvih problema kao mobiteli iz T-mobile i Vipa koji su puni smeča...

Kad kupiš uređaj u Tele 2, gospodična ga ispred tebe otvara.,a u T-mobile ti ga stavi na stol već otvorenog (osim Iphonea)...zašto!??, zato jel instaliraju svoja sranja na mobitele.

Ovo što je slobono 400mb rama.,stvarno veliki problem...

17 godina
odjavljen
R36 ovo nema veze s brendom.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
R36 ovo nema veze s brendom.

Možda sam se malo krivo izrazio...mislio sam na mreže koje zatrpaju uređaj svojim sranjima....

17 godina
odjavljen
I dalje nema - ovo je problem uređaja, ne mreže. :)
13 godina
neaktivan

jeli netko zna gdje se nalazi opcija ukljucivanja osvijetljenja tipki

LG G3 ali Samsung u srcu :-)

0 0 hvala 0
16 godina
Ne moze se. Mozes samo ukljucit Power Saver Mode i onda ti se ugase.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan

evo kako to kod mene izgleda nakon prvog punjenja odnosno pražnjenja

wifi i 3g upaljeni 

Galaxy S6 ,Galaxy Advance
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 0:50 (drazen991).

0 0 hvala 0
15 godina
Galaxy s6 esge prodan ovo sa wifi se rijesilo ali jos nekad pukne ali puno manje a baterija je katastrofa mobitel samo stoji na stolu i u sat vremena od 4-5% padne a dok nesto radis postoci samo padaju uz isto koristenje na notu 4 bi od 7 ujutro do podne imao jos oko 80% dok je na s6 edge sa istim tretmanom oko 50-55%
Samsung NOTE 4 910F
17 godina
odjavljen
pasko kaže...
Galaxy s6 esge prodan ovo sa wifi se rijesilo ali jos nekad pukne ali puno manje a baterija je katastrofa mobitel samo stoji na stolu i u sat vremena od 4-5% padne a dok nesto radis postoci samo padaju uz isto koristenje na notu 4 bi od 7 ujutro do podne imao jos oko 80% dok je na s6 edge sa istim tretmanom oko 50-55%

Eto, sad je i službeno onda. :( Naprave odličan mob i zeznu stvar kardinalno.

17 godina

Ma da paa mater...sad vec razmisljam o htc m9 ;)

Nisam do sad imao htc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ma da paa mater...sad vec razmisljam o htc m9 ;)

Nisam do sad imao htc...

Ako nisi imao HTC onda ti M9 nije dosadan pa ga uzmi, definitivno nećeš požaliti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice