Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.161.322
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S6-Rasprava

Ja sam na G3 već s J softverom dobivao dosta dobar SoT. Dat ću još malo šansu reputaciji S6E jer mi je jako simpatičan (TouchWiz je govno, ali ne kao nekad). Možda kad se malo baterija "uvježba" stvar bude bolja.

Inače, iskustva drugih su da zaista dosta umire u standbyu i da je baterija dosta loša prvih 10-tak ciklusa. Kasnije SoT navodno skače na 3-3,5 sati što je i dalje jako loše, ali.. vidjet ću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Custom rom/kernel blabla, koga boli k?? 

Stock rom se gleda, ps imo sam G3, max 4 ipo sata SOT-a, prosjek 3 ipo sata.. Kod mene je uvijek sve nafrljeno, ništa nikad ne gasim, za razliku od nekih, pa se hvale da im baterija tjedan dana traje

5 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
MARKOZD15 kaže...

Custom rom/kernel blabla, koga boli k?? 

Stock rom se gleda, ps imo sam G3, max 4 ipo sata SOT-a, prosjek 3 ipo sata.. Kod mene je uvijek sve nafrljeno, ništa nikad ne gasim, za razliku od nekih, pa se hvale da im baterija tjedan dana traje

Gore je Custom ROM uz stock kernel...rezultat je sasvim vjerodostojan jer je STOCK kernel

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina

Ja sam sa 20i stock rom mac dobio 4h sot-a ali uparen sa smartwatchom preko bt-a za kojeg se zna da troshi bateriju brutalno ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Ja vam kazem da je 3:40 SOT i sve manje od toga uzasno lose za uredaj od 6k kn.

Pa i da M8/M9 ima isti istu stvar bi rekao...identicna situacija je bila na G3 ali to se popravilo, valjda bude i na S6 ali je*e ih QHD mrtvi koji nikome nije trebao.

Dovoljno bi bilo da su makli PenTile i eto ti najboljeg uredaja

QHD je lijep, ali stvarno... gledam upravo iPhone 6 i S6 i čitam mali tekst na Kindleu - niti vidim piksele niti vidim ikakvu razliku u oštrini između ta dva. Mislim da su se, za ovako male dijagonale, trebali držati 1080 rezolucije.

17 godina
4mal kaže...

Ja sam sa 20i stock rom mac dobio 4h sot-a ali uparen sa smartwatchom preko bt-a za kojeg se zna da troshi bateriju brutalno ;-)

Pa dobro onda racunaj 15-20% gore i dobit ces rezultat oko 4:48....ali kazem taj "K" odnosno "L" rom ima bitno bolju batku.

Pretpostavljam da ce Samsung sredit to....ako Moto X ima triputa bolje rezultate sa potrosnijim CPU i manjom batkom (na 5.1 navodno 9:30h web browsinga!!!)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina

samo jos lg g4 vidim pa odvazem koji cu uzest il ostat na g3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nexus 6 je u startu imao očajne performanse baterije, pogotovo 5.0.2 koji ima S6. Srećom za N, 5.1 je rasturio te i manje-više sve ostale probleme i uređaj je k'o urica sad. Inač, QHD na njemu ima smisao s obzirom na 6".

17 godina
odjavljen
4mal kaže...

Najavili su početnu cijenu od $800 za njega. :) Skuplji od S6E.

17 godina
Tonči kaže...
4mal kaže...

Kako, odnosno neki link? Nije ni izasao lol

To bi fakat bio potez debilnosti od LGa

17 godina

nebih se bas slozio moja njoka odlicno izgleda na 6 incha u full hd ,best ekran za 2k13,14 a i u visimi zadatka 2k15

nije sve u rezi...

kao da gledam u malu pionner kuro plazmu i jos je 30p,filmovi i web te gaming fantastichno izgledaju na nj...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 22:40 (4mal).
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Tonči kaže...
4mal kaže...

Kako, odnosno neki link? Nije ni izasao lol

To bi fakat bio potez debilnosti od LGa

http://www.tweaktown.com/news/44741/lgs-g4-cost-around-800-little-more-galaxy-s6-edge/index.html 

17 godina

Super...clanak bez izvora hehe...ja sam cuo $699 off-contract kao i do sada.

Mislim jedini aspekt kad nemaju Exynos gdje ih mogu dobiti jest upravo cijena, kamera i baterija...posljednje dvoje su vjerojatno rijesili

17 godina
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina

tonci zasto ignoriras moj post ? nisi sa lumijama radio il...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 22:53 (4mal).
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

tonci zasto ignoriras moj post ? nisi sa lumijama radio il...

Ne ignoriram. Na koji misliš? Samo 930 sam imao, ali uglavnom ih malo vidim.

17 godina

1520

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
To definitivno mozes objesit macku ua rep
tomas
13 godina

Vidim da je ovo postala LG G4 tema. 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
R36 kaže...

To si ti testirao kopiju S6 , a očito nisi skužio

Također čitam da si na G3 dobio 5, 5 i pol iSOT-a. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA. Kad mi to pokažeš ja ti odmah na adresu šaljem svoj G3!!! Na G3 ako dobije 4H SOT-a si car.

Očito je da pričaš bedastoče.

G3 na 20K i 20L (Android 5.1) dere po 5:30h SOT na svim uredajima :)

Aj nemoj te lagat ovaj napaceni narod!!

MARKOZD15 kaže...
Mitch kaže...

Daj ne *ebite, to što vama mobiteli služe za pogledati koliko je sati i obaviti jedan poziv dnevno, vaša stvar..

Potpisujem, ne koriste mobitel normalno i onda pametuju.Kad ce imat upaljenu sinkronizaciju,Wifi,4G,whats app,Viber,Facebook,surfanje,poruke,pozive onda mozemo komentirat SOT,a u tim uvijetima ne prelazi vise od 3-3 i pol h, 4h max.

Mitch kaže...
MARKOZD15 kaže...
Mitch kaže...

Daj ne *ebite, to što vama mobiteli služe za pogledati kolizasati i obaviti jedan poziv dnevno, vaša stvar..

Ajde kupite mobitel pa onda komentirajte....evo ti G3 sa punjaca zadnja Euphoria 1.1 sa stock 20K kernelom..mozes odbit 10ak-20ak minuta koliko sam ga koristio sad na punjacu

Wapp u zadnja 3 mj, FB i Play Music od danas...znaci foreground 2h, ostatak otpada na Clash of Clans, Chrome, Maps...

Sta si ti nama pokazao...NISTA. Daj ti lijepo napuni mobitel na 100%, koristi ga dok ti ne padne na 2% i pokazi SOT i na sto je najvise otislo.Ne zanimaju me 3mj izvjesca whats app i ostalog...

Kad mi tad pokazes 5,5 i pol h SOT-a onda ti vjerujem.

17 godina
Trenutno nemam G3, pa odi tamo u temu pitaj nekog, ali ja nemam potrebu lagati i zasto bih opce branio neki uredaj kad koristim iPhone 6+

On topic tko kupuje S6, neka priceka 1.5 jer od onda vam operater po zakonu EU morao otkljucati svaki uredaj neovisno o tarifi itd
14 godina
neaktivan

Evo još malo screenshot za bateriju na S6 edge koga zanima 

2 i pol dana 2 i pol dana
SOT : 4h:11min SOT : 4h:11min

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

To je bez battery save moda? Jer, čini se nemoguće. Nekidan sam uzeo novi uređaj - ista stvar - 3-3:30 max SOT, standby gubljenje ogromno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Daj pls jos screenshotaj 3g/wifi itd.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

To je bez battery save moda? Jer, čini se nemoguće. Nekidan sam uzeo novi uređaj - ista stvar - 3-3:30 max SOT, standby gubljenje ogromno.

Nije s battery save modom...Prošli put sam stavio screeshot kad je imao 5h SOT-a., očito je na njegovom baterija tip top. Pošto nema skoro nitko ovdje S6 edge, osim tebe i tog moga frenda teško je znat kako se večini ponaša baterija na S6 edge. Tebi je baterija loša, njemu odlična.,valjda će još netko piknut S6 pa da kaže svoja iskustva. Ovaj moj frend je prezadovoljan.

Mitch kaže...
R36 kaže...

Aj reću mu da mi sljedeći put screenshota to...

15 godina

Decki stigla pila taman se je napunio sa svim aplikacijama widgetima i podesio mail i sve ostale stvari igrao se sa tim oko sat i pol

i sad je na punjenju

jebeni ekran, brzina, kamera ( ono malo sto sam provao u zatvorenom prostoru ) ,

imao sam problem sa wifi gasenjem pa spajanjem

ali rijesio stvar sa iskljucenjem u service modu wifi power saving-a

sad radi super

pozz

P.S. Note 4 crni star 6 mjeseci vrhunsko stanje kupljen u t-com ide na prodaju pa ako koga interesira

Samsung NOTE 4 910F
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2015 8:36 (pasko).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina

koje boje ti je taj edge? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Black saphire
Samsung NOTE 4 910F
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
R36 kaže...

Evo kaže za potrošnju....WIFI 50%, 3G 20%, update aplikacija, surfanje, mail, prčkanje po mobu,pozivi, slikanje, facebook, viber...

14 godina

Probao sam S6 i S6 edge u t-centru. Softver 5.0.2 na njima. Stvarno ne mogu vjerovati, ali to cudo i dalje trza. Niti je fluidno do kraja, niti otvara trenutno bez efekta tranzicije.

Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice