I kako ce dokazati da nije sjeo na njega? ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Luc
Planirao sam ovog ljeta da kupim mobitel koji ce mi trajati makar tri godine. Razmisljao sam o S6-u , medjutim brine me njegova baterija koja i nije bas najbolja :D
Zanima me ima li baterija neki rok trajanja nakon kog pocinje da slabi i nakon kog je treba zamjeniti? Takodje me zanima koliko je lak proces zamjene baterije kod ovog mobitela , posto je ona nezamjenljiva bez podrske servisa.
Volio bi da cujem misljenja korisnika koji imaju ovaj mobitel duze vrijeme :D
Planirao sam ovog ljeta da kupim mobitel koji ce mi trajati makar tri godine. Razmisljao sam o S6-u , medjutim brine me njegova baterija koja i nije bas najbolja :D
Zanima me ima li baterija neki rok trajanja nakon kog pocinje da slabi i nakon kog je treba zamjeniti? Takodje me zanima koliko je lak proces zamjene baterije kod ovog mobitela , posto je ona nezamjenljiva bez podrske servisa.
Volio bi da cujem misljenja korisnika koji koriste ovaj mobitel duze vrijeme :D
Sluzit ce te baterija tri godine bez problema.
Je li baterija bolja sa dolaskom Android 6? Pomaze li koliko onaj novi doze mode?
Ja trenutno imam Samsung Galaxy Grand Neo sa Androidom 4.4.4 haha 
Je li baterija bolja sa dolaskom Android 6? Pomaze li koliko onaj novi doze mode?
Ja trenutno imam Samsung Galaxy Grand Neo sa Androidom 4.4.4 haha 
Pomaze u nekim situacijama vjerojatno, nista posebno. S6 sa androidom 6.0.1 je jedan jako dobar i kompletan uredjaj. Bice dobar jos koju godinu i vrtit ce sve bez problema.
Normalizovala se potrosnja baterije kod mene. Nesto sam dirao oko opcija optimizacije baterije, te je iskljucio i ukljucio. Sada je potrosnja normalna, ne znam kako..
Luc
Pa ja nisam previse zahtjevan korisnik :)
Koristio bi ovaj telefon za facebook,poruke,pozive,chrome,kameru,malo youtube i tako. Imam 5-6 SOT sa mojim Samsung Grand Neo-m koji ima bateriju od 2100.
Planirao sam ovog ljeta da kupim mobitel koji ce mi trajati makar tri godine. Razmisljao sam o S6
Ako note 6 bude imao 6GB RAM onda je to mobitel za slijedeće 3 godine jer će biti ispred svog vremena
Luc
stavio malo prije
G920FOXA3DPDP pa cemo vidit kako ce to raidit, u petak je izasla verzija od francuza, valjda ce raditi bolje
Note 6 ce biti masina. Mada od S7 nema boljeg 
Problem je u novcu, i S6 je ovde prilicno skup.
http://tehnoplus.me/cijena/mobilni-telefoni/samsung/1/0
(ove cijene su za gotovinsko placanje, dodajte 15% na rate.)
Ekipa, dali ima netko S6 za prodati?
Osim toga na S6 je po defaultu dosta svjetliji ekran, LG je na auto brightnessu forsiro dosta malo osvjetljenja.
Vjerujem da se zbog AMOLEDa jos moze ustedit na batki, ova default thema koju furam je dosta bijela, a bijela je najveci potrosac na ekranu.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
To je na žalost tako, ram management kod s6 nije nešto
Ekipa, primjetio sam da dok razgovaram da mi mobilni podaci ne rade kako da ih ukljucim? Da mogu razgovarati i istovremeno primiti poruku na vocapu
Luc
Nakon 10mj korištenja S6 vidim da je baterija izgubila barem 20-30% svog kapaciteta. Sad se tek vidi prednost zamjenjive baterije.
Godinu dana je pokrivena garancija za bateriju (valjda?). Baterija ne bi smjela izgubiti kapacitet za 10 mj. Na svakom mobu kojeg sam imao baterija nije pokazivala nikakve znakove slabosti u tom kratkom vremenu. Po mojem iskustvu gubitak kapaciteta se tek blago pocinje osjetiti nakon 2. godine.
No, ne znam na koji nacin quick charge utjece na bateriju, ne koristim ga jer ionak mob punim prek noci tak da nemam koristi od toga.
Pošto je baterija neizmjenjiva, 24mj je garancija na takve android telefone. Recimo za LG G4 je 12mj, ali za nexus 6, galaxy s6 i ostale sa sealed battery packom je 24 ;)
Ako se ne varam u garantnom listiću piše točno.
Meni za Z5c i Z3c piše 12 mjeseci a neizmjenjive su...