- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam sta radis da ti se brzo napuni. Ja nisam iizbriso sa mobitela nista od kad sam ga kupio. Slika i videa ima na pretek i jos imam preko 400 pjesama gore. Jos ima 12-13gb lufta. 32gb je onako sweet spot... sve preko je za ekipu koja full koristi video na mobitelu.
jbt stalno mi dolazi onaj update od 32mb preko francuza a ne mogu ga napraviti, kako da to blokiram da ne dolazi notifikacija
Koliko od tih gb realno slusas??
[19xx]C3c1l
U danasnje vrijeme je skladistenje glazbe u mobitelu najjednostavniji nacin za prijenos. Naravno, uvijek postoji opcija nekakvog oblaka no ja preferiram lokalno spremanje. Uz fon ti jos jedino treba malo kvalitetniji BT zvucnik. Ljudi cesto puno putuju, rade daleko od doma tako da je ovo prakticno. Osobno imam cca 200GB birane glazbe (320mbps mp3) i do nedavno bih trebao sve to spremati na hdd, pa ti treba laptop, zvucnik....nije prakticno. DAC u dosta mobitela je prilicno kvalitetan da mozemo ugodno uzivati u glazbi.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matthewma.swipehomebuttonfree
Ja ne znam kako bih mogao koristit mob bez ove aplikacije... :-)
Hvala vam, odlicne aplikacije, sad je puno lakse.
Pozdrav, imam problem, da sad ne listam kroz cijelu temu, imam Galaxy S6 i kada sam doma na ZTE routeru mi jako sporo učitava stranice, e sad kada sam doma na poslu mi WiFi leti, dakle problem nije u mobiltelu nego u routeru ali koji problem, dali postoji neka pomoć ili da jenostavno od T-Coma zatražim drugi router.
EDIT: Našao sam da se mora DNS promijenit.
Pozdrav, imam problem, da sad ne listam kroz cijelu temu, imam Galaxy S6 i kada sam doma na ZTE routeru mi jako sporo učitava stranice, e sad kada sam doma na poslu mi WiFi leti, dakle problem nije u mobiltelu nego u routeru ali koji problem, dali postoji neka pomoć ili da jenostavno od T-Coma zatražim drugi router.
EDIT: Našao sam da se mora DNS promijenit.
U telefonu za tu konekciju podesi manuelna podesavanja i miran. Prednost androida jeste sto za svaku konekciju posebno mozes podesiti IP i sve ostalo....
Kakva su iskustva?
Pozdrav.. Imam jedan problemčić.. Naime riječ je o aplikaciji messenger..
Zvuk dolaska nove poruke sam se promijeni nakon par dana, pa moram ponovo vraćati na željeni zvuk.
Postoji kakvo rješenje za to? Ima ko takvih problema? S6 edge je u pitanju.. Hvala
PSN ID: Soja2706
Nasao sam S6 Edge za 2800kn u svom gradu. Ima li ovaj telefon mane ili nesto na sto bi posebno trebao obratiti paznju prilikom kupovine?? Ima li problema sa sustavom?
Nasao sam S6 Edge za 2800kn u svom gradu. Ima li ovaj telefon mane ili nesto na sto bi posebno trebao obratiti paznju prilikom kupovine?? Ima li problema sa sustavom?
Obrati pozornost na ekran. Ako je razbijen, ne kupuj.
ekipa jeli netko od vas imao sličnih problema ?
dakle telefon kad se stavi na punjač (originalni) piše mi kabelsko punjenje (uključeno je u postavkama brzo punjenje) i nakon par sekundi crn ekran i mali x u kutu
i ni mrdac tu sve stane....onda nekim čudom isađe iz tog crnog ekrana i traži postavljanje za Gear VR naočale.
po svemu sudeći telefon punjenje prepozna kao da sam stavio Gear VR 
vračanje na tvorničke nije pomoglo, kao ni stavljanje novog softvera, pokušao sam malo i očistiti konektor punjenja ali sve je bezuspješno...
Ljudi recite mi da li se gubi garancija ako se stavi SEE firmware umjesto T-Mobileovog, iako nema neke dodatne aplikacije volio bi maknut jer mi onaj njihov zvuk ide na živce. Znam da je službeni firmware i sve to ali kako to servisi gledaju?
jel rjesio neko franzuza, onaj mali update od 16mb, stalno mi stoji al ne mogu updateati, jel se moze preko odina samo to updateati bez gubitka icega, da ne moram raditi reset svega?
po tom pitanju nemaš brige, bitno samo da je službeni soft
jel rjesio neko franzuza, onaj mali update od 16mb, stalno mi stoji al ne mogu updateati, jel se moze preko odina samo to updateati bez gubitka icega, da ne moram raditi reset svega?
Pa skini zadnji FW sa Sammobile i flashaj ručno (preko Odina)...
Pa skini zadnji FW sa Sammobile i flashaj ručno (preko Odina)...
znaci samo flasham preko ovogi tjt?
Da, kad odeš na DL piše ti dolje uputa kako se flasha. Samo pazi da skineš zadnji FW za CSC koji imaš (XEF pretpostavljam).
Da, kad odeš na DL piše ti dolje uputa kako se flasha. Samo pazi da skineš zadnji FW za CSC koji imaš (XEF pretpostavljam).
znam kako se flasha, vec sam flashao, al uvijek sam isao na clean install, kako mislis zadnji FW za CSC
ovaj da flasham? http://www.sammobile.com/firmwares/download/68975/G920FXXS3DPD1_G920FOXA3DPAE_XEF/
Kako sam ti napisao, flashaj zadnji FW ovisno o tome koji CSC ti je na mobilteu. Ako ti nije XEF onda je možda u tome problem zašto ti ne prolazi update.
Možeš ti flešat francuza, ali recimo prije si imao T-mobile CSC (CRO) i sad ti na francuski FW skida update za CRO...
Skini Samsung phone info app sa Playa i u njemu provjeri za svaki slučaj pa skidaj :-)
EDIT: ovo što si linkao je francuz, skini to i flashaj ako ti je CSC XEF (francuz).
Sve mi je XEF, tako da cu danas poslje posla flashati ovaj sto sam linkao.
Ekipa pozdrav, idem za sat vremena gledati jedan S6 da bi uzeo za 2400kn, može neki savjet na šta da pripazim, dali ima kakva boljka, mana?
I dali ima tko kakvu ideju kako micro SIM pretvoriti u nano s škarama?
Provjeri IMEI-i s papira, kutije s onim IMEI-om na mobitelu.
Pogledaj da mobitel ima predinstalirane Samsung aplikacije, Galaxy store, S-health i te gluposti.
Provjeri pod svjetlom ekran, pozadinu, lecu kamere i home button da nema ogrebotina.
Provjeri jos na netu neke detalje oko unboxinga, kak moraju izgledat orginalne Samsung slusalice (kabel nije okruglog poprecnog presjeka nego nekog elipticnog, vise pravokutnog) i te pizdarije.
Uglavnom, nasa verzija je G920F.