Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.164.013
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Meni Smart Switch nudi updajte 1690 MB!? Pa neću valjda zbog 18 MB morati flashati čitav firmware? Jel moguće da nam javlja error zato što smo mijenjali CSC region?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

A sto ste to radili? Cemu komplikovanje....

11 godina

Pa bili smo malo nestrpljivi.. Ali ne kužim kako je tebi prošao update a isto ti je promijenjen CSC ako se ne varam?!

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Nista ja drutze nisam dirao. Kupio mob skinuo firm flashao preko odina reset i to je to...

12 godina

pa tkao smo i mi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Isto to sam i ja napravio. Moj mob je imao švicarski CSC i android 5.1.1. i kad sam flashao francuza 6.0.1. CSC mi je promijenjen u XEF. Ništa ja drugo nisam radio na mobu. A zašto ovaj update nekome prolazi a nekome ne to je nepoznanica... za sada.

EDIT: Vidim i na XDA forumu isti problemi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 20:09 (prikaza).

0 0 hvala 0
10 godina

Svašta, nema šanse da updateam ono od  1.6gb i sve ispočetka. Na xda sam također našao gdje je problem rješen sa smartswitch-om, no ne govori se o updateu o 1.6GB već o 18MB. Stvar je u tome, dok nam ne prođe ovaj od 18MB, nećemo moći niti dobivati iduće nadogradnje.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Daj mi samo jos recite kaj sve mora doc s mobom da bude valjanja garancija, racun, i jel treba jos nesto?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
11 godina

Evo što mi se dododilo zbog 18 mb nadogradnje... 

Odlučio sam da update preko smart switch čitav firmware i... dobijem opet error!? Da stvar bude gora mob mi ostao zaglavljen u nekom čudnom error ekranu kao pokrenite emergency firmware recovery, međutim mob ne reagira ni na jednu tipku, neće da se ugasi, ekran upaljen, baterija curi... Pokrenem emergency recovery na smart switch i traži da mob stavim u recovery mod. Probam doći do recovery-a i skontam da ga nema i to propadne. Probam sve kombinacije tipki i nekako upadne u odin mod. Srećom imam originalni 5.1.1 firmware na kompu i stignem ga flashati preko odina prije crkavanja baterije. Ne znam kako bih pokrenuo mob da je riknula baterija i još je ostao u error ekranu a ni na punjač ne reagira. Sada sam opet na lolipop i čekam službeni marshmallow za moj CSC! 

0 0 hvala 0
13 godina

Isplati li se uzeti novi na rate? 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
12 godina
Dosao ovaj od 18MB na francuzu prije pola h. Instalirao, sve ok.

0 0 hvala 0
14 godina

Uzeo sam neki dan S6...imam Vipovu USIM karticu, ali se ne mogu spojtiti na 4G. U središtu Zagreba gdje je pokrivenost 4G signalom najveća, meni hvata samo H+. Je li to neki bug ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

odi u postavke pa u mobilne mreze i vidi jel pod nacin rada mreze imas ukljuceno 4g/3g/2g

15 godina
protjeran
FileFicho kaže...

Uzeo sam neki dan S6...imam Vipovu USIM karticu, ali se ne mogu spojtiti na 4G. U središtu Zagreba gdje je pokrivenost 4G signalom najveća, meni hvata samo H+. Je li to neki bug ili?

Ako si na bonovima moras aktivirati 4g. Placa se 20 kn mjesec dana kaj je po meni glupost. (Ostale mreze to nemaju?)

http://www.vipnet.hr/promocije/4g-opcija
sad je neka "akcija", ako aktiviras do 15.4 nemoras placati nista, neznam kak dugo vrijedi

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 20:44 (ibosilj).
11 godina
neaktivan
I ako imaš Savršenu tarifu ona ne uključuje 4G.
10 godina

Ja sam počeo skidati t comov firmware, očito je to jedino rješenje za onaj bug kod instalacije updateta od 18MB. jebajga

EDIT: možda bolje staviti od tele2 pošto nema bluta? ako ću imati isti CSC?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 12:34 (matrix777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bok ljudi,

sutra, prekosutra mi dolazi s6 edge iz t mobile, kakva je situacija sa update-om? 

jel stigao uopce na tmobile ili ga odmah dok je u foliji moram fleshat :D

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Vani je za sve naše operatere.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da li mi netko može pomoći ?

Imam Galaxy S6 Edge CSC AUT do sada nisam primio Marshmallow nadogradnju, ako ga flasham preko ODIN-a na CSC XEF ili BTU, da li ću i dalje moći primati nadogradnje preko OTA iili Smart Switch ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 15:23 (Smokey1976).

0 0 hvala 0
11 godina

Ja imam s6 AUT i fleshao sam XEF pa sam upao u probleme sa updateom od 18 mb što ne mora značiti da ćeš i ti.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jucer sam uzeo S6 nakon G3, velicina moba je perfektna, vise nejdem prek 5.0,5.1". 

Prvi dojmovi su vau ekran, kamera je bolja nego na G3, iako sam s onom na G3 bio zadovoljan.

Baterija mi se cini dosta dobrom, ne znam na koju foru 2550 mAh moze drzat tolko, svjetlina mi je na auto oko pola, skinuo sam ga s punjaca ujutro sad ima prek 60%, preko 2h SOT-a i nesto sitno razgovora. Preko Package disabler-a sam zaustavio dosta servisa i bloatware-a koji nisu potrebni.

Imam 32 GB black sapphire verziju.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako ide zamjena touchscreena kod S6 ?Mijenja li se u kompletu s ekranom ili može samo touchscreen ?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Smokey1976 kaže...

Da li mi netko može pomoći ?

Imam Galaxy S6 Edge CSC AUT do sada nisam primio Marshmallow nadogradnju, ako ga flasham preko ODIN-a na CSC XEF ili BTU, da li ću i dalje moći primati nadogradnje preko OTA iili Smart Switch ?

Zasto ne bi primao? Ja sam fleshao francuza i OTA uredno ide...

13 godina
neaktivan

Ide kompletan ekran !

Galaxy S6 Black Sapphire, coming soon S7
11 godina

Čuka mi skoro stala zbog vijesti!!! 

matrix777:

Koji si ti firmware na kraju stavio? Ja fleshao francuza 5.1.1 pa dobio OTA 6.0.1 od 1.2 GB i instaliralo se bez problema!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 20:54 (prikaza).

0 0 hvala 0
10 godina
prikaza kaže...

Čuka mi skoro stala zbog vijesti!!! 

matrix777:

Koji si ti firmware na kraju stavio? Ja fleshao francuza 5.1.1 pa dobio OTA 6.0.1 od 1.2 GB i instaliralo se bez problema!

flashao sam t comov i napravio ponovo wipe i hard reset, sve je ok sad.

17 godina
odjavljen

Nakon par dana koristenja moba mogu rec da je baterija cak oke, bolja nego na G3.

Proslo je 24h od punjaca jos imam sitno preko 50%, cca. 2 i pol h SOT, pol sata razgovora. Preko noci (7h spavanja) bat je ostala na istom postotku. WiFi i mobilni podaci su stalno upaljeni, doma sam uglavnom na 2G signalu. Glavne radnje su Chrome, Tapatalk, Sudoku, WhatsApp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 9:52 (Edge).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vi koji imate modele sa 32gb,dal vam je to malo? Meni se cini ovak da se to brzo napuni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
A je. Stvarno se brzo napuni, kao bi dobro došla ili veća memorija ili sd...
17 godina
odjavljen
DuMe kaže...
Vi koji imate modele sa 32gb,dal vam je to malo? Meni se cini ovak da se to brzo napuni.

Ovisi, od sad sam uvijek na mobovima imao max. 32 GB i nikad nisam to popunio, na G3 kojeg sam imao 9 mj. s dosta aplikacija (ne igram igre, pogotovo one preko 1GB+) i uvijek mi je bilo preko 10GB free, s tim da je gore jos bilo custom ROM-ova koji su zauzimali preko 2GB.

Zato me i ne smeta kaj S6 nema microSD, ne koristi mi bas.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice