fleshnuo sam i ja , iako nije full ICS izgled brzi je i bolji te ima hrpu novih opcija i fora ;) bravo samsung ali im zamjeram na touchvizu ;/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i ne radi titanium backup i cvm, pa aplikacije nemožete preko njih vratiti nego sve od nule.U recoveri modu nema opcija backup i restore, pa kad želite vratiti na prijašnji rom, treba preko odina flešnut kernel i rom i tek onda vratit backup. Brz je, jel brži od MIUI ili checkRom, nisam mogao u tih par sati skužiti.
Sutra idem van HR, pa sam vratio nazad na CheckRom, treba mi mobitel.
imam veliki problem, naime prije nekih tjedan dana sam nadogradio sa 2.3.3 na 2.3.5
do prije nadogradnje sve je radilo super i danas idem prebaciti neke slike, upalim bluetooth, kada na kraju mob se stalno resetira, ne mogu bluetooth nikako ugasiti, taman kada stisnem on se resetira, dali je bug u androidu ili je možda nešto drugo vidjet ćemo
P.S. na t-mobilu sam, sve stock
Ja sam na vip-u, a kod mene je isto stock 2.3.5
Baš danas koristio u više navrata bluetooth. Tako da što se tiče stock 2.3.5, s njim nema beda.
jeli je tko probao Cyanogenmod 9 (CM9) eo ima tu http://www.theandroidsoul.com/cm9-galaxy-s2/ hmmm ?
Baš danas koristio u više navrata bluetooth. Tako da što se tiče stock 2.3.5, s njim nema beda.
onda je očito nešta drugo ali dok nisam uključio bluetooth sve je funkcioniralo, možda je t-mobile nešta zeznuo, inače su poprilično aljkavi, a forsiraju svoje stvari u mobu stalno
onda je očito nešta drugo ali dok nisam uključio bluetooth sve je funkcioniralo, možda je t-mobile nešta zeznuo, inače su poprilično aljkavi, a forsiraju svoje stvari u mobu stalno
Jasam nadograio svoj na 2.3.5 pa mi radi sve kako spada...
Jasam nadograio svoj na 2.3.5 pa mi radi sve kako spada...
uspio uključiti flight mode, standarndno bluetooth isključen i mob radi samo tako, kada ga isključim i probam ugasiti bluetooth samo se resetira, naime koliko sma skužio da muku muči s traženjem uređaja, a ne mogu nikako to prekinuti
dakle softwarske je naravi, izgleda ću morati factory reset, dakle zbogom svi podaci ili jedino da probam raknuti official 2.3.6 ili 2.3.7, neznam koji je zadnji
pafactory restart če ga vratit na2.3.5 ne na 2.3.3 xD al meni sve radi isto t-mobile.... slao bluetuthom ma sve 5..
pafactory restart če ga vratit na2.3.5 ne na 2.3.3 xD al meni sve radi isto t-mobile.... slao bluetuthom ma sve 5..
može pojašnjenje, factory reset sam htjeo da mi ugasi bluetooth, nitko ni ne spominje da će ga vratiti na 2.3.3, gdje si to izvukao
evo mukom sam uspio ugasiti bluetooth i mob radi, dakle sada znam da ga ne smijem paliti, možda mi matična krepava pa radi probleme, vrag će ga znati
uglavnom poanta je sljedeća, na 2.3.3 bluetooth radio na 2.3.5 pravi probleme, sačekam neki update, ako radi onda je do firmwarea, ako ne onda je do moba ali svakako ga pošaljem kroz neko vrijeme na servisi, trenutno ne jer mi treba
heheh , mobitel je zakon, meni jednino nije pri slabom kontrastu zaslona jednakanijansa bijele boje slijeve i desne... -.-
heheh , mobitel je zaon, meni jednino nije pri slabom kontrastu zaslona jednakanijansa bijele boje slijeve i desne... -.-
samo se nadam da nisi pisao s njega... jer ako jesi onda bas i nije zakon 
heheh , mobitel je zaon, meni jednino nije pri slabom kontrastu zaslona jednakanijansa bijele boje slijeve i desne... -.-
samo se nadam da nisi pisao s njega... jer ako jesi onda bas i nije zakon 
evo popravljeno, nisam, pišem na nekoj toshibi, a tipkovnica je jaaako čudna, inače na HP-u je super al ovo... -.-
Sretna nova braćo po mobitelu.
Što kažete za ICS, probao tko?
Jel to baš službeno, službeno?
Sretna nova braćo po mobitelu.
Što kažete za ICS, probao tko?
Jel to baš službeno, službeno?
Nije sluzbeno
Remember because this is a ”ALPHA Samsung Official” your CUSTOM counter will not WALK!
i ne radi titanium backup i cvm, pa aplikacije nemožete preko njih vratiti nego sve od nule.U recoveri modu nema opcija backup i restore, pa kad želite vratiti na prijašnji rom, treba preko odina flešnut kernel i rom i tek onda vratit backup. Brz je, jel brži od MIUI ili checkRom, nisam mogao u tih par sati skužiti.
Sutra idem van HR, pa sam vratio nazad na CheckRom, treba mi mobitel.
eto ;)
jeli je tko probao Cyanogenmod 9 (CM9) eo ima tu http://www.theandroidsoul.com/cm9-galaxy-s2/ hmmm ?
ni ovo ne sljaka !
Jel neko flashnuo ovo: http://www.sammobile.com/2011/12/31/exclusive-2-new-android-4-0-1-and-4-0-3-roms/ Zadnja verzija izašla na staru godinu,4.0.3,flasha se preko Odina. Zanima me ako ovo flashnem preko Odina gubim root jel tako?
da tako je cekaj cf ver :)
negdje sam pročitao da se može spojiti usb stick na SGII i mobitel ga prepoznaje kao vanjsku nmemoriju. Jel to točno i kakav kabel treba za to?
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
hvala,baš naručio preko e-baya, cijena 2,80 USD
da tako je cekaj cf ver :)
Izbacio je chainfire kernel za dotični rom,idem se malo igrati :)
daj link :)
hvala,baš naručio preko e-baya, cijena 2,80 USD
nema na cemu i imas dole za stisnut hvala :)
Nisam dugo flashao preko odina,trebam izabrati i Re-partition kad flasham rom,jel tako? 
Ukoliko netko želi staviti najnoviji ICS 4.0.3 evo kratkih uputa:
ROM skinete ovdje:
http://www.sammobile.com/2011/12/31/exclusive-2-new-android-4-0-1-and-4-0-3-roms/
DETALJNE upute kako i šta da fleshate imate ovdje:
http://www.theandroidsoul.com/galaxy-s2-ice-creams-sandwich-leaked-firmware-xxkp8/
Za rootanje skinete kernel ovdje (pri dnu u 5,6 postu je kernel za XXKP8)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399
Napomena kao i uvijek,radite na svoju vlastitu odgovornost,ne preporučam ako niste dosada flashali ništa,ali ako pratite upute nebi trebali imati nikakvih problema.
Nabacim par SS-ova uskoro.
Ajd kada isprobaš javi dojmove isplati li se?
Danas mi došao OTG i spojim USB stick, tipkovnicu, miš, eksterni hard disk međutim ništa ne radi 
Je li do MIUI-a, treba li možda u postavkama nešto, pojma nemam?!