- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam zadovoljan baterijom otkada sam izgasio cesti push, on je zderao bateriju samo tako...
sada - jucer u 1 ujutro ga skinuo s punjaca pri 78%, sada je na 37%, više od 2 ipo sata ekrana, slušanje muzike, ja savršeno zadovoljan.
Jedno noob pitanje,jel se može namjestiti da provjerava gmail u nekim intervalima,tipa 15 min,sat vremena itd,jer ja znam samo sa ON/OFF auto sync accounta?
Jedno noob pitanje,jel se može namjestiti da provjerava gmail u nekim intervalima,tipa 15 min,sat vremena itd,jer ja znam samo sa ON/OFF auto sync accounta?
koliko ja znam ne..zašto jednostavno ne sinhroniziraš povremeno ručno sve račune
malo je blesavo,ali štedi bateriju
pa ja sam to namjestio... ali da nema za gmail nažalost. Za službeni mail mogu postaviti tako, i stoji mi svako sat dva.
ljudi koji je najbolji custom rom za sgs2? hvala
čekaj da vidiš gdje je bila kamera 
Imaš zakon glasić 
Dobar preview, samo tako 
Btw. svaka čast na inovativnosti za stalak Desire-a
EDIT: Iš, iš na market.
Gameloft igre se "dijele"-
Na Applanetu se stalno dijele
!
Moze pitanje.
Kako kupovati preko Marketa tj. koju vrstu racuna i karticu moram imati?
Na Applanetu se stalno dijele
!
Moze pitanje.
Kako kupovati preko Marketa tj. koju vrstu racuna i karticu moram imati?
Easy.
Najlaške ti je da odeš na Market.
Odabereš kupnju, utipkaš sve potrebno i onda možeš i sa samog mobitela preko Google računa kupovati (provjereno radi na T-Mobile).
Btw. imam Visu electron i žiro račun u PBZ-u.
To ti hrvatski jezik ždere bateriju. Stavi engleski! 
CheckROM HD 4 + najnoviji speedmod kernel + minimum brigtness i stvar je rješena
To ti hrvatski jezik ždere bateriju. Stavi engleski! 
CheckROM HD 4 + najnoviji speedmod kernel + minimum brigtness i stvar je rješena
Ili MIUI? :P
Kada smo kod MIUI-a, V. 1.12.30 (stable) je vani. Upravo skidam
Ili MIUI? :P
MIUI nisam isprobao jer sam itekako zadovoljan iznad spomenutim. Neka isproba sam pa izabere koji mu odgovara. Samo jezik nek stavi engleski *ebemu :D
Jel zna tko dali npr. aplikaciju adobe reader ili music player mogu samo rucno gasiti da ju ne gasi OS. Adobe reader mi ne pamti stranice gdje sam stao kad se aplikacija ugasi pa sam mislio dali moze aplikacija trajno biti upaljena dok ju ja ne ugasim.
Pozdrav...evo samo da vidite moj screen capture, čini mi se da mi malo previše ždere bateriju...izdrži oko dan. Posebno vidim po noći, padne mi oko 10-15 %.
Da, previše ti nešto troši bateriju... vidiš iz ovih slika da kad ti je screen off, mob ti je dosta vremena "budan" ...
što bi ja trebo na sgs-u ugasit da mi bateriju ne loče.... kontrast na najmanjem, pozadina tamna, 3g isključen... što još a da ne utječe na normalan rad?
što bi ja trebo na sgs-u ugasit da mi bateriju ne loče.... kontrast na najmanjem, pozadina tamna, 3g isključen... što još a da ne utječe na normalan rad?
Iskljuciti gps,wlan,3g,data promet,accounts and sync-background apps-off,applications-samsung apps-off,locations and security-use wireless networks use gps satellites off
e sad je 100 % pa čemo pogasit, pa vidit koliko če izdržat tako baterija... 
Koja je poenta smartphone a kada sve to moramo pogasiti da bi dobili malo bolju bateriju?
Koja je poenta smartphone a kada sve to moramo pogasiti da bi dobili malo bolju bateriju?
Tak je to dok jadnom narodu ne ponude bolju tehnologiju koju vec imaju u ladici...
Koliko s2 ima rama...pise mi 800mb kada sam gledao u mobitelu,a na papirima mi pise 2gb
Koliko s2 ima rama...pise mi 800mb kada sam gledao u mobitelu,a na papirima mi pise 2gb
1. Sretna Nova
2. Piše 800 i nešto mb jer dio ide na OS ili tako nešto (nisam siguran)
3. Ne piše da ima 2 GB već 1 GB (2 GB je ROM)
Prije svega ... Sretna Nova godina kolko god vas na forumu ima ;)
e sad ...
dali ja to dobro vidim ili je ovo i službeno za sgs 2 izašo ICS?
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=-1#modelsa
Sretna nova Samsungovci 
Nek nam je nova bogatam jos boljim novim kernelima i firmwerima 
Prije svega ... Sretna Nova godina kolko god vas na forumu ima ;)
e sad ...
dali ja to dobro vidim ili je ovo i službeno za sgs 2 izašo ICS?
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=-1#modelsa
evo baš sam flešnuo, pa da vidim što ima.

You cannot change your fate, no man can...