Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.399.849
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mew kaže...
Denyken kaže...

Pokusao sam nadograditi preko Kiesa i kada krene "priprema za nadogradnju programske opreme" izbaci mi ovo:

Reinstaliraj ga, reistaliraj drivere, restartaj PC.

BTW KIES je smece kakog nema...

Ja sam svoj jedno 3 sata updejto... STRASNO.

ma napravi uninstall, pa obavezno obriši cijeli samsung folder u program files, pa napravi uninstall samsung usb drivera, pa sve pročešljaj sa ccleaner ili sličan program i tek onda sve ponovo instaliraj, meni je proradio kako spada iz jedno trećeg pokušaja

program je turbo glup i turbo loše napravljen, umjesto da naprave neki od 900KB oni naprave od 90MB

usput izgleda mi matična rikava, nakon problema s bluetoothom, nakon 12h baterija na 24% a nisam ga bog zna šta koristio, zaslon mi ima najviši postotak, a on je na nekih 30 minuta korištenja

14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Bas sad gledam, izašao je FULL ROM release od darkya za GS2, i sami postupak flashanja preko odina.. Link:

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/darkyrom-hd-v1-0-r5-xxkl1.6454/

Nije mi jasna samo jedna stvar kod ovog njihovog objasnjenja za vracanje na official XXKH3 firmware, znaci za apsolutno sve se spominje kada se flasha preko odina da se re-partition ne ukljucuje nikako, da mora biti iskljucen, a ovdje je naznaceno kao da je ukljucen, jel to neka njihova greska ili? Nisam ga probao staviti pa zato da pitam prije nego budem, da ne bi bilo.. :D

d3stroy3r_cro kaže...
majdo kaže...

Bas sad gledam, izašao je FULL ROM release od darkya za GS2, i sami postupak flashanja preko odina.. Link:

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/darkyrom-hd-v1-0-r5-xxkl1.6454/

Nije mi jasna samo jedna stvar kod ovog njihovog objasnjenja za vracanje na official XXKH3 firmware, znaci za apsolutno sve se spominje kada se flasha preko odina da se re-partition ne ukljucuje nikako, da mora biti iskljucen, a ovdje je naznaceno kao da je ukljucen, jel to neka njihova greska ili? Nisam ga probao staviti pa zato da pitam prije nego budem, da ne bi bilo.. :D

jeli itko isprobao ovaj rom??

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=87&jumpto=2563693&sort=asc&view=flat

Najbolji ROM :)

14 godina
neaktivan

O tome romu i pricamo.. :) Pa cu zato jos jednom ponoviti pitanje: Znaci kod samog procesa vracanja na official XXKH3 firmware, preko odina, prilikom flashanja među njihovim objašnjenjima stoji naznaceno da je ukljuceno re-partition, a koliko znam svugdje, ama bas svugdje se spominje da se to ne oznacava nikada prilikom flashanja, jer moze doci do sranja.. pa me taj detalj zanima.. Dali je to greska sto je oznaceno ili stvarno tako treba biti..

Pitam iz razloga jer sam trenitno na stocku 2.3.5 BOKK1, pa bih se trebao vratiti na stari firmware da bi mogao ovo cudo gore flashnuti.. :) 

14 godina
neaktivan
Mew kaže...
Denyken kaže...

Pokusao sam nadograditi preko Kiesa i kada krene "priprema za nadogradnju programske opreme" izbaci mi ovo:

Reinstaliraj ga, reistaliraj drivere, restartaj PC.

BTW KIES je smece kakog nema...

Ja sam svoj jedno 3 sata updejto... STRASNO.

Zar tako?

Pomislio sam da je do mog racunala jer imam i problem sa spajanjem Kiesa sa SGS2.

16 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Zar tako?

Pomislio sam da je do mog racunala jer imam i problem sa spajanjem Kiesa sa SGS2.

sigurno ti driveri prave probleme, ma program je bolestan, ja sam čak morao windowse rušiti i opet mi iz 3 pokušaja proradilo

paz ovo, dignem nanovo windows, sve fino instal, pokrenem kies i sve radi, napravim restart program neće da se pokrene, pa kada nisam komp u peć bacio

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Denyken kaže...

Zar tako?

sigurno ti driveri prave probleme, ma program je bolestan, ja sam čak morao windowse rušiti i opet mi iz 3 pokušaja proradilo

paz ovo, dignem nanovo windows, sve fino instal, pokrenem kies i sve radi, napravim restart program neće da se pokrene, pa kada nisam komp u peć bacio

:) :) :)

14 godina
neaktivan
majdo kaže...

O tome romu i pricamo.. :) Pa cu zato jos jednom ponoviti pitanje: Znaci kod samog procesa vracanja na official XXKH3 firmware, preko odina, prilikom flashanja među njihovim objašnjenjima stoji naznaceno da je ukljuceno re-partition, a koliko znam svugdje, ama bas svugdje se spominje da se to ne oznacava nikada prilikom flashanja, jer moze doci do sranja.. pa me taj detalj zanima.. Dali je to greska sto je oznaceno ili stvarno tako treba biti..

Pitam iz razloga jer sam trenitno na stocku 2.3.5 BOKK1, pa bih se trebao vratiti na stari firmware da bi mogao ovo cudo gore flashnuti.. :) 

Ahaa...

A mislim da nebi trebalo biti re-partition, vjerojatno greška neka se potkrala. Al de ti rađe prvo njega rootaj, skini DarkyOTA sa marketa i prek darkyota to napravi. To ti najsigurnije. Ja sam ga čak 2 puta zaredom flashao i oba puta napravio wipe i sve potpuno. Tako sam nekako najsigurniji da nema FC nikakvih ni ničeg ;)

16 godina
neaktivan

Drugi video prve misije, malo opisa ekrana  

Video je lošiji radi roka, jer nisam imao vremena, jer se ostalo malo dulje slavit novu godinu, a danas vec sibao drugdje tako da... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 19:57 (Mitsuoka).

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Jel se moze na MIUI staviti stock browser od samsunga?
ovaj na MIUI mi ne pase kao ni ostali sa marketa...a neda mi se opet na stock posto je ovdje puno veca fluidnost

Jel ima neki stock rom  da je brz kao MIUI?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 10:25 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa da, samo moraš aplikaciju izvuć van.. Barem mislim da možeš :S

Ah sad, stvar je u tome jel rom odexed ili deodexed... Guglaj malo pa vidi, uostalom, ništa te ne košta da probaš instalirat pomoću titanium backupa ili slično nečeg ;)

16 godina

Kako na stock browseru stavit google za početni pretraživač??

Na vip-u sam i nikako mi neda maknit njegov početni pretraživač.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozda postavke uredi pocetnu stranicu? Mada mi se cini da si to vec pokusava...
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Kako na stock browseru stavit google za početni pretraživač??

Na vip-u sam i nikako mi neda maknit njegov početni pretraživač.

Pa uđeš u browser, stisneš menu tipku - more - settings - scroll skroz dole na dno i imaš select search engine

Ako ne radi tako, onda si stavi fino neki stock koji nije vipov na njega i rješio si se svih vipovih gluposti ;)

16 godina
neaktivan

Stavio sam DarkyRom HD i mogu reći da je odličan, jako mi se sviđa isto kao i Darky OTA sa kojim mozete neke sitnice promijenit na romu, od boot animacija do kernelova i tema. Čini mi se samo da ima nedostatak da jede bateriju više nego uobičajno ali čevaljda i to popravit sa sljedećim verzijama. 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nešto cucla bateriju previše na novom Darky-u.. Izbrisao sam bio dosta sistemskih aplikacija i svega pa ćemo vidjeti kako će se sada ponašati.. Ko zna, možda više nebu cuclo :S

Sinoć je usred noći nešto upalio sam od sebe i počeo cuclat bateriju ko blesav. Prva 4 sata spavanja potrošeno možda 4% baterije, a iduća 4 sata novih 11%.. Samo nisam još uspio saznat što ga cucla..

Kad saznam, javim vam ;)

P.S. Preko noći je bio upaljen wifi i data sync (push)

14 godina
neaktivan

Mene na stock firmwareu 2.3.5, BOKK1 zadnja 2 dana koliko je mobitel kod mene zajebava wlan signal, zid me dijeli od rutera on pokazuje jednu crticu, u kaficu mi je iznad glave prakticki sinoc stajao ruter, on zajebava sa samim spajanjem na njega.. Jel to softwerski ili? 
3 puta mi je do sada bio na servisu mob, ocito da sam ja toliki maler, prvo maticna, pa display, pa sad zadnji puta su rekli da je baterija, iako cisto sumnjam, jer isti simptomi su bili kao i kad je prvi puta maticna bacila kašiku, mislim da su sve to laži i prevare jer sam pisao prigovor da ne zelim da se taj više servisira nego hocu novi, pa su napisali da je baterija otisla i vratili mi ga, u 20 dana 3 puta na servisu zavrsi, pa me zato zanima dali je to softwerski inace problem, ili nije vrag da me opet zajebava.. -.- 

16 godina
Mitsuoka kaže...

Taj me dio i zajexava {#}

EchoOne kaže...

Search engine mi je več postavljen na željeni google, ali me zeza ovo za uređivanje početne stranice.

Ja stavim na google, ali mi on uvijek vrati na vip.

14 godina
neaktivan

Dolphin Browser HD si skini i miran si ;)

Najbolji browser.

15 godina
neaktivan

CheckROM sa speedmod kernelom 18,uklonjeno podosta samsung bloatware (hubovi itd...),preko noći izgubim 2-3 % za 8 sati. Screen time redovno oko i preko 3.5 sata.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
EchoOne kaže...

Najbolji browser.

A skinio sam, al mi nekako stock najviše paše, ne znam ni ja zašto.

Nema veze, probat ću se ja malo igrat, možda naiđem na rješenje.

15 godina
EchoOne kaže...

Najbolji browser.

Y U NO tried this?

Ovo je najbolji brovzzeRrr (kako bi do Davy Jones rekao).

Inače, MIUI koristi modifikaciju Maxthona.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina

malo testiranja screen on. me happy :D

edit: zaboravih napisat, HyperDroid V5 + SpeedMod 18

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:23 (merio).

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
EchoOne kaže...

Najbolji browser.

Y U NO tried this?

Ovo je najbolji brovzzeRrr (kako bi do Davy Jones rekao).

Inače, MIUI koristi modifikaciju Maxthona.

Ma jesam al ima bug kada hoću vidit vlakove kada voze {#}

Imam sad screenshot voznog reda, al eto, vozni red se mjenjo bio nedavno i ja baš zapeo na tom maxthonu, pa sam skido sve redom nebi li uspio viditi kad mi ide vlak..

15 godina
merio kaže...

malo testiranja screen on. me happy :D

edit: zaboravih napisat, HyperDroid V5 + SpeedMod 18

Ideš Đurđa.

Ne znam je li tko imao toliki screen on{#}
Što reći, SpeedMod :) 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Što reći, SpeedMod :) 

To i ja kažem,meni je SpeedMod bolji za bateriju nego siyah kernel,barem ono što sam ja isprobao.

Al tko će ga znati uz tolko kombinacija romova i kernela,lakše pogodit sedmicu na lotu he he he!

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Mene na stock firmwareu 2.3.5, BOKK1 zadnja 2 dana koliko je mobitel kod mene zajebava wlan signal, zid me dijeli od rutera on pokazuje jednu crticu, u kaficu mi je iznad glave prakticki sinoc stajao ruter, on zajebava sa samim spajanjem na njega.. Jel to softwerski ili? 
3 puta mi je do sada bio na servisu mob, ocito da sam ja toliki maler, prvo maticna, pa display, pa sad zadnji puta su rekli da je baterija, iako cisto sumnjam, jer isti simptomi su bili kao i kad je prvi puta maticna bacila kašiku, mislim da su sve to laži i prevare jer sam pisao prigovor da ne zelim da se taj više servisira nego hocu novi, pa su napisali da je baterija otisla i vratili mi ga, u 20 dana 3 puta na servisu zavrsi, pa me zato zanima dali je to softwerski inace problem, ili nije vrag da me opet zajebava.. -.- 

Promjenio sam kernel, stavio speedmode, ali i dalje same shit.. Faking signal katastrofa..

16 godina
neaktivan
Meni je na stocku 5 h screen on obicno, po 2 dana mi traje baterija uz to... bas bi moga udrit hardtest jedan p da vidim dokle cemo dogurat
15 godina
neaktivan

pozdrav! moze neka preporuka za navigaciju+ mape (po mogucnosti sto bolja pokrivenost HR a moze i susjedne zemlje)? 

procitao sam prijasnje postove al nisam pronasao nista konkretno...

danas sam instalirao Mireo DON'T PANIC sa marketa (7 dana trial)  i kolko sam vidio pokrivensot je odlicna.

citam malo komentare i pise da kad se karta jednom kupi (npr HR koja kosta 8€) nema vise update-a za nju {#}

nadalje ima problema sa GPS lockom...(to cu vidjeti kad isprobam)

dakle zanima me vasa misljena i komentari...(dobrodosli linkovi i savjeti)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za sada sam probao TurkbeyRom V30.1 -JkayMod(13.4.1)-2.3.6 XWKL1 ONLİNE i NDT MIUI GINGER 2.3.7 MULTILANG V12.0[SiyahKernel 2.6.4]
Na MIUI mi smeta sto nema stock browser i izgled nije kao na TurkbeyRom,a opet Turkbey nije tako brz i kada pricam na slusalice mikrofon ne radi...
Iako oba su bolja od stock roma tu nema dileme
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja imam mireov mobitel gps, koji je star jedno 7 godina i ludilo mi je bio i u hr i austriji i svugdje gdje sam putovao.. ovu android verziju nisam probao alk mireom sam odusevljen.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice