Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.389.496
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kakva su iskustva sa 2.3.5 na t-mobile, ima li nekih problema s trajanjem baterije?

Evo usput još jedan video na temu galaxy s2 vs iphone.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Evo da se nadovezem na ovu rasparavu sto je bila o trajanju baterije nakon 2.3.5. update-a moja je izdrzala 5 dana okruglih. S time da je preko noci naravno bila upaljena i da sam normalno razgovarao i slao poruke bio na face-u (free verzija bez slika). Sto se mene tice ja sam jako zadovoljan.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

5 dana uff , pa prosjek je 2 dana uz srednje koristnje , znaci za 50 posto je bolje ,superica :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

5 dana uff , pa prosjek je 2 dana uz srednje koristnje , znaci za 50 posto je bolje ,superica :)

Znači za 150% bolje ;)

Jel moram napominjat da svi vi kojima mobitel izdrži toliko, uploadate neki foto dokaz?

Za sve koji ne znaju to se radi ovako:

Menu - settings - about phone - battery usage [PRVI SCREENSHOT] - kliknete na Display [DRUGI SCREENSHOT] - back - kliknete na onaj graf gore di piše vrijeme tipa 2d 3h 5min... - sad vam je na ekranu veliki graf ispod kojega piše i screen usage, awake... [TREĆI SCREENSHOT]

Bez ovoga ostaju samo riječi i na nama da vam vjerujemo ili ne. Ovako izgleda puno impresivnije i naravno, za nas dovoljan dokaz da je mobitel uistinu izdržao 5 dana, a iz slika ćemo zaključiti koliko je uistinu mobitel korišten.. i jel to svaki dan face, svaki drugi, jednom face... bla bla bla :)

LP

15 godina
4mal kaže...

Bocicev rekord je ako se ne varam 6 dana ili više, nek me ispravi ako griješim.

I mojih par boljih je bilo preko 4,5 dana.

Btw. s ovim kernelom bih mogao i više SpeedMOD K2-16.

Try it. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Evo jedne vijesti vezane uz ICS na sgs2..

Projekt (AOSP) je trenutno ugašen. CM9 nije.. Što to znači? Znači da se projekt nastavlja, ali daleko od očiju javnosti. Developeri navodno žele usmjeriti sve svoje snage kako bi što prije došli do stabilne verzije. U jednu ruku nije dobro jer svi mi volimo stalno gledati kako nešto napreduje i što se odvija u pozadini, ali u drugu ruku je to dobro. Developere neće "smarati" nepotrebnim pitanjima i ukazivanjima na bugove koje i oni sami znaju, radit će u svome miru, i naravno, prije će nam donijeti stabilnu verziju (CM9) koju svi tako željno očekivamo.

To je grubi prijevod, tko želi original, evo izvora:

http://www.sgs2ics.com/

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 2:40 (EchoOne).

1 0 hvala 1
15 godina
Kako možemo svugdje po netu čitati detalje o tome da je Samsung potvrdio koji će uređaji dobiti službenu nadogradnju ICSa.
Po njihovim riječima objavljenim na twitteru, gdje stoji "Hi, good news – the Galaxy S II will be receiving ICS, but there are no dates confirmed as yet. We will keep you posted.".

Stoga se nadajmo da taj upgrade neće potrajati.
Da ćemo ga dobiti do proljeća najkasnije.

Ako ih (a hoće) ne prestignu izdavači custom ROMova.

Nažalost, o ovome riječi na BOLu nigdje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Evo jedne vijesti vezane uz ICS na sgs2..

Projekt (AOSP) je trenutno ugašen. CM9 nije.. Što to znači? Znači da se projekt nastavlja, ali daleko od očiju javnosti. Developeri navodno žele usmjeriti sve svoje snage kako bi što prije došli do stabilne verzije. U jednu ruku nije dobro jer svi mi volimo stalno gledati kako nešto napreduje i što se odvija u pozadini, ali u drugu ruku je to dobro. Developere neće "smarati" nepotrebnim pitanjima i ukazivanjima na bugove koje i oni sami znaju, radit će u svome miru, i naravno, prije će nam donijeti stabilnu verziju (CM9) koju svi tako željno očekivamo.

To je grubi prijevod, tko želi original, evo izvora:

http://www.sgs2ics.com/

Nije to toliko ni bitno. Nitko ne treba strahovati. Dobit ćemo ICS, od CM-a, od MIUIa i od Samsunga. CM će, kao i ostali, kad pomisle da je build stabilan, dati ROM svima na flashanje.

sudy_freak kaže...
Kako možemo svugdje po netu čitati detalje o tome da je Samsung potvrdio koji će uređaji dobiti službenu nadogradnju ICSa.
Po njihovim riječima objavljenim na twitteru, gdje stoji "Hi, good news – the Galaxy S II will be receiving ICS, but there are no dates confirmed as yet. We will keep you posted.".

Stoga se nadajmo da taj upgrade neće potrajati.
Da ćemo ga dobiti do proljeća najkasnije.

Ako ih (a hoće) ne prestignu izdavači custom ROMova.

Nažalost, o ovome riječi na BOLu nigdje.

Pa naravno da će SGS2 dobit official ICS, to nije nikad ni bilo upitno...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
odjavljen

Točno, pa pokopali bi se da ne izbace ICS za SGSII...

1 0 hvala 0
16 godina

Jedno pitanje:)

Konacno su na T-mobile dali update na 2.3.5 nudi mi ga preko Kiesa.

Sad me zanima jel prilikom updejta on briše aplikacije, igre i ostale stvari? Ili to sve ostaje na mobu u istom stanju kakvo je prije updejta.

Imam par igrica i appova "kupljenih" :), zato pitam.

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sudy_freak kaže...
4mal kaže...

Bocicev rekord je ako se ne varam 6 dana ili više, nek me ispravi ako griješim.

I mojih par boljih je bilo preko 4,5 dana.

Btw. s ovim kernelom bih mogao i više SpeedMOD K2-16.

Try it. 

Rekord je bio par sati preko sedam dana penzionerskog korištenja, a ne znam kada će se opet ukazati prilika da tako slabo koristim stroj... {#} Međutim, ovih sam dana nešto malo surfao (sinoć jedno pola sata+gmail), par puta sinkronizirao, poslao solidnu količinu poruka i solidno razgovarao (ja pričam ipak puno manje od prosjeka pa ovo i nije neki relevantan podatak), i 6 dana i 13 minuta nakon punjenja imam još 13%... Pa ti vidi... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, imam problem kod instalacije t-mobileovog updatea.

Naime, tijekom updatea, blizu završetka, program kies sa srušio bez ikakve moje intervencije (nisam bio ni blizu računala u tom trenutku).

Sada mi poručuje da trebam pokrenuti "oporavak u slučaju nužde" (slike su dodane).

Uglavnom, generira neki kod i nakon toga pokrenem taj proces za oporavak, te onda traži da uđem u "način za oporavak" na mobitelu, pa molim da mi pomognete u vezi toga.

Kako se ulazi u "način za oporavak"?

Napravio sam inače backup podataka prije updatea, ali makar nije uspio dovršiti update, mogu normalno koristiti mobitel i piše da je verzija 2.3.3, pretpostavljam da je stao na pola puta. Googlao sam nešto o tome, ali mi stalno iskaču rezultati u vezi custom romova i sl., imam mobitel svega par dana pa se radije ne bih igrao s tim.

Zahvaljujem unaprijed!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Fess kaže...

Postavke>Aplikacije>Razvoj aplikacija>USB isrpavljanje grešaka ✓

18 godina

Evo malog updatea korištenja. No, čini mi se da baš i ne pokazuje sve stvari kako jesu. Npr. internet sam ipak dosta više koristio, no možda je računao samo koliko sam bio na prijenosu podataka od providera, a ne s wirelessa, ne znam...

6 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
dalja46 kaže...

Jedno pitanje:)

Konacno su na T-mobile dali update na 2.3.5 nudi mi ga preko Kiesa.

Sad me zanima jel prilikom updejta on briše aplikacije, igre i ostale stvari? Ili to sve ostaje na mobu u istom stanju kakvo je prije updejta.

Imam par igrica i appova "kupljenih" :), zato pitam.

Pozdrav

Ne briše se ništa ;)

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
14 godina
neaktivan

@bocic

Penzić style use? :D

A divim ti se kako uspjevaš to.. Meni traje po 2 dana u prosjeku.. Medium usage, oko 5h screenon bude na kraju drugog dana..

Na DarkyROM-u sam, i to ne KI4 (isprobao, nije mi se svidio) nego na KI3.

I naravno SpeedMod Kernel.. (k13 ako baš morate znati, zašto k13 pitate se? njega sam imo na sd kartici xD)

za sve:

U Samsung Appsima (to je ona neka plavkasta ikona sa nekim šarenim krugovima i "piramidom" u aplikacijama) imate besplatno za skinuti NFS: Hot Pursuit.

Kao i kod svih gameloftofih i EA igara, skinete prvo file velik par MB, a onda kroz taj file skinete dodatnih cca 590 MB.

Igra me oduševila za sada.. Tko ima flat rate (wifi kod kuće recimo), svakako preporučujem da skinete i isprobate.. Uostalom - besplatna je za korisnike SGSII. :)

P.S. Samo požurite jer ne znam koliko će dugo biti besplatna ;)

3 0 hvala 0
18 godina
EchoOne kaže...

@bocic

A divim ti se kako uspjevaš to.. Meni traje po 2 dana u prosjeku.. Medium usage, oko 5h screenon bude na kraju drugog dana..

Čuj, koristim kad trebam i koliko trebam. Nekad više nekad manje. Ali definitivno ne pokazuje sve u ovim statistikama. Jučer sam bio cca. pola sata na internetu (10 minuta prijepodne i 20 minuta navečer), ali je većina bila na Wi-Fi. Ne kužim kako, ali čini mi se da ne prikazuje baš sve...

16 godina
neaktivan
bocic kaže...
EchoOne kaže...

@bocic

Čuj, koristim kad trebam i koliko trebam. Nekad više nekad manje. Ali definitivno ne pokazuje sve u ovim statistikama. Jučer sam bio cca. pola sata na internetu (10 minuta prijepodne i 20 minuta navečer), ali je većina bila na Wi-Fi. Ne kužim kako, ali čini mi se da ne prikazuje baš sve...

prikazuje on sve... ali u 147h, pola sata interneta nije ni 0.5%.. treba ti ~86min za 1%

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Ja nikako ne mogu dobit 5h screen on...

Koristi li još netko CheckROM?

Imam isto Speedmod kernel...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

@bocic

I naravno SpeedMod Kernel.. (k13 ako baš morate znati, zašto k13 pitate se? njega sam imo na sd kartici xD)

za sve:

U Samsung Appsima (to je ona neka plavkasta ikona sa nekim šarenim krugovima i "piramidom" u aplikacijama) imate besplatno za skinuti NFS: Hot Pursuit.

Kao i kod svih gameloftofih i EA igara, skinete prvo file velik par MB, a onda kroz taj file skinete dodatnih cca 590 MB.

Igra me oduševila za sada.. Tko ima flat rate (wifi kod kuće recimo), svakako preporučujem da skinete i isprobate.. Uostalom - besplatna je za korisnike SGSII. :)

Ti se diviš njemu, a ja tebi, meni traje prosječno 12-13h ali ga ja stvarno stvarno opterećujem, tj. ne ispuštam ga {#} 

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 19:32 (Beagle).
16 godina
Šef kaže...

Ja nikako ne mogu dobit 5h screen on...

Koristi li još netko CheckROM?

Imam isto Speedmod kernel...

Ja ga koristim(zamisli ko mi ga je preporučio {#}) + SpeedMOD K2-16 

Najviše sam s njim dobio 4 i pol sata screen on

jeremija
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

@bocic

za sve:

Super što si podijelio informaciju s nama, igra je predobra  {#}

Također je dostupan i Asphalt 6 HD za skinuti...

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Fess kaže...

Postavke>Aplikacije>Razvoj aplikacija>USB isrpavljanje grešaka ✓

Ovo mi  nažalost ne pomaže... Kad odaberem taj "oporavak", proces se prekine prije završetka i kies mi poručuje nešto kao "probajte ponovno kasnije".

Cijeli dan se s tim z{#}.

Probao sam i bez oporavka krenuti ponovno u update, ali onda se kao i ranije program uruši a mobitel zablokira s onom slikom za download i moram vaditi bateriju  da bih ga ugasio i upalio.

Sad ću ponovno instalirati kies i probati iz početka (što sam danas ujutro već napravio) i ako ne upali, nosim ga u ponedjeljak u servis pa neka tamo apdejtaju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 21:15 (Fess).
18 godina
Mitsuoka kaže...

prikazuje on sve... ali u 147h, pola sata interneta nije ni 0.5%.. treba ti ~86min za 1%

Prikazani postotak govori koliko je baterije 'pojelo' korištenje određene aplikacije. Vrijeme iskazano u satima, minutama i sekundama govori koliko je vremena nešto bilo aktivno...

14 godina
neaktivan

Ni meni nije uvijek to točno govorilo.. Znam da sam imao i ja problema sa vremenom prikazanim što me dosta začudilo.. Možda neki bug u sistemu pa nije prepoznao to kao tu radnju ili možda samo bilježi koliko mu treba da učita stranicu, a ostalo je zapravo idle mode?

Ko će znat..

Ja sam koristio check rom 3.1.1. - dobar ROM, ali je imao par bugova koji su se konstantno vrtili u krug, tako da sam odustao od njega i vratio se na DarkyROM i to KI3. Onaj KI4 mi se činio usporenim malo.. I nije imao postotak baterije gore odma..

A što se tiče ovog KI3, instalirao sam home button lagfix i čini mi se kao da ima u sebi neki AOS bug.. Ok, nije to nešto preveliko, ali znate kad imate onaj osjećaj da se baterija cijedi dosta brže nego šta bi smjela.. :/

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Ni meni nije uvijek to točno govorilo.. Znam da sam imao i ja problema sa vremenom prikazanim što me dosta začudilo.. Možda neki bug u sistemu pa nije prepoznao to kao tu radnju ili možda samo bilježi koliko mu treba da učita stranicu, a ostalo je zapravo idle mode?

Ko će znat..

Ja sam koristio check rom 3.1.1. - dobar ROM, ali je imao par bugova koji su se konstantno vrtili u krug, tako da sam odustao od njega i vratio se na DarkyROM i to KI3. Onaj KI4 mi se činio usporenim malo.. I nije imao postotak baterije gore odma..

A što se tiče ovog KI3, instalirao sam home button lagfix i čini mi se kao da ima u sebi neki AOS bug.. Ok, nije to nešto preveliko, ali znate kad imate onaj osjećaj da se baterija cijedi dosta brže nego šta bi smjela.. :/

Pa ako imaš instaliran JKay, tamo imaš opciju za enable/disable home button lag fix

14 godina
neaktivan

Nema JKay na DarkyROM-u.. A nije mi se dalo slagat nikakve teme ni ništa. Nisam neki ljubitelj tema..

16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Ja sam koristio check rom 3.1.1. - dobar ROM, ali je imao par bugova koji su se konstantno vrtili u krug

Koji bugovi? Tamo na stranici stoji da je bugfree, a i meni se čini da je bez bugova...

Flashnuo SpeedMod sad, pa će se smanjit valjda battery drain...

14 godina
neaktivan

Lagao bi te kad bi ti bilo što rekao.. Ma nisu neki veliki bugovi, sitni, ali sam naletio na njih tijekom korištenja i što reći..

Nije mi ni bio onako smooth kako znaju bit neki..

Evo sad pak sam dao probati novi Cognition 777 r2. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice