meni so to znalo dešavati na s2 i kada se mob resetira baterija bude prazna ali kroz nekog vremena vrati se u normalu
probaj nanovo wipe svega i instal rom ako ti ide na živce to gašenje
Slažem se.
Napravi si backup čega trebaš i ponovno full wipe.
@turopoljac84: ovo 1. pitanje... To se i meni dogada na svim ROMovima i Kernelima kad rebootam mob, moze biti da je to do baterije ili ona 3 indikatora za bateriju.
Pozdrav svima,
na mobitel sam stavio Neatrom i Apolo kernel, ROM je super, Sale zna posalo, ali imam nekoliko čudnih problema koji mi stvarno nisu jasni:
1. baterija, događa mi se ovo na priloženim slikama. Dakle, mobitel mi se zblesira, sam se restira i baterija mi padne na neki mizerni postotak, nakon tog se baterija sama od sebe počne puniti (bez punjača), odnosno postotak raste, a pri korištenju pada i raste.
2. nekad mi se sam od sebe zna upaliti torch on i to obično kad mobitel vadim iz džepa (možda ima neki shortcut za koji ne znam pa slučajno stisnem)
3. touchwizz se sam od sebe restira.
Imao sam i prije nestock rom na mobitelu, ali nisam imao ovakvih problema. Jedino mi je drainao bateriju pa sam morao odustati od njega. Na ovom mi baterija normalno drži cijeli dan, makar pola dana piše da je na 5-15 %. Napominjem kako mi se to nije događalo prvih tjedan dana što sam imao Neatrom i Apolo kernel.
Unaprijed hvala na pomoći!
1 to je normalno
2 mozda pritisnes malo duze home? tada se pali torch
3 e to je vec problem, a koji.., ko ce ga znati. najbolje jedan full wipe pa reinstall rom-a ponovo. to ces uraditi u recovery/wipe data/clean to install a new rom
Postoji li nacin kako kako na AOSP ROMovima kad su ukljucene slusalice da alarm svira preko zvucnika, a ne slusalica? Ili je to know bug koji nece moci biti popravljen zbog drivera?
Postoji li nacin kako kako na AOSP ROMovima kad su ukljucene slusalice da alarm svira preko zvucnika, a ne slusalica? Ili je to know bug koji nece moci biti popravljen zbog drivera?
u alarm clock extreme imas opciju da forsira alarm na zvucnike aparata iako su ukopcane slusalice..... Settings / Behavior / use phoone speakers
Imam SGSII oko godinu i pol i eto odlučila sam ga rootat jer mi je mobitel postao malo dosadan, a i često mi šteka, gasi se, guta bateriju, itd. Rootan je bio zadnji put još na ICS-u, no od kad imam JB nisam sigurna kako ide postupak rootanja, tj. nisam niti nasla insecure i secure kernel verziju. Pa ako bi netko bio dobar da mi da linkove svega potrebnog i link nekog dobrog custom roma bila bi mu jako zahvalna. ;) https://www.dropbox.com/s/7gpvykjmh186mqc/Screenshot_2014-01-16-23-42-17.png
Daj si malo vremena i procesljaj ove forume http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2
Preporuka ROMa http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686.
Pozdrav svima,novi sam na forumu..Nisam jos radio root mobitela,imam S2 i 4.1.2 verziju koju je frend slozio,ali steka mob i baterija izdrzi jedva 1 dan pa bi htio staviti nesto bolje i pouzadnije..skidam sad ovaj ROM koji si preporucio,ali me zanima kad napravim sve po koracima jel treba jos nesto ili je to sve da bi radilo kako spada?čitao sam skoro sve stranic i vec se pogubio u svim novim nazivima,pa me zanima jel se treba stavljati i ovaj Kernel,koliko sam skuzio o njemu ovisi koliko ce baterija drzati u danu,jer nekada mi zna mob zastekati i ugasim ga i upalim i baterija padne sa 75% na 12% bezveze kažem i onda se sama puni do 18-20% bez punjaca i opet krene padati,a baterija je skoro pa nova..eto nadam se da nisam previse zakomplicirao,hvala na svim buducim odgovorima :)
stavi neat rom + apolo kernel. preporodit ces se...
a baterija, trebas resetirat onaj fuel chip pa ce bit ok :)
ovaj 4.1.2 sto imam je stavljen preko ODIN-a i kad stisnem home/vol down i zakljucavanje uđe mi automatski u ODIN pa ne znam na koji nacin da dođem na onaj izbornik gdje cu stavit neat rom
ovaj 4.1.2 sto imam je stavljen preko ODIN-a i kad stisnem home/vol down i zakljucavanje uđe mi automatski u ODIN pa ne znam na koji nacin da dođem na onaj izbornik gdje cu stavit neat rom
kako si stavio taj stock rom, tako stavi i poslednji PhilZ kernel odinom. Posle restarta ces dobiti CWM preko kojeg stavljas svaki custom rom
kako si stavio taj stock rom, tako stavi i poslednji PhilZ kernel odinom. Posle restarta ces dobiti CWM preko kojeg stavljas svaki custom rom
probat cu danas popodne,pa ako zapnem javljam se opet :D hvala
Jedno smo vrijeme bili 2. najčitanija na forumu, dugo vremena 3. najčitanija, ali eto, prestižu nas pomalo.
najekipi na forumu.
S obzirom na broj aktivnih vlasnika doticnog uredjaja, jos se mi dobro i drzimo nakon toliko vremena.. :)
uspio sam nakon nekoliko sati probavanja 
stavio sam PhilZ 6.0.3.7 verziju(makar vjerujem da ima i novija,ali tu sam našao da mi radi sve i da mogu uci u recovery)i neat room koji smo vec spominjali od saleta 
ako ima ko kakav link od neke novije verzije PhilZ slobodno stavite pa da sredim sve do kraja 
uspio sam nakon nekoliko sati probavanja 
stavio sam PhilZ 6.0.3.7 verziju(makar vjerujem da ima i novija,ali tu sam našao da mi radi sve i da mogu uci u recovery)i neat room koji smo vec spominjali od saleta 
ako ima ko kakav link od neke novije verzije PhilZ slobodno stavite pa da sredim sve do kraja 
Ako si stavio MS2 verziju to je zadnja. Ako nisi Skini je pa stavi, bez wipe
ma vec sam se pogubio u svemu,tak da cu ostavit kak je koji dan i prati situaciju kak se ponaša mob..za sad je sve ok,jedino mi je na početku dok se pali onaj žuti trokut,ali ne palim mob često,stalno je upaljen tak da to nije problem
hvala svima na pomoci 
jel koristi tko Ubuntu OS na svojo s2-ci??
Link na xda?
Ili ovako napamet?
Nisam probao, voljan sam probati.
I mene zanima kakva je situacija :)
Link na xda?
Ili ovako napamet?
Nisam probao, voljan sam probati.
evo:
ima ovaj nacin sto sam nasao na youtube-u koji ne treba da se instalira CM 10.1, a ima i ova sto sam nasao na xda koji treba 1. instalirat CM 10.1 pa onda taj rom, vidjet ces i sam kako sta
pa javi rezultate?
ma vec sam se pogubio u svemu,tak da cu ostavit kak je koji dan i prati situaciju kak se ponaša mob..za sad je sve ok,jedino mi je na početku dok se pali onaj žuti trokut,ali ne palim mob često,stalno je upaljen tak da to nije problem
hvala svima na pomoci 
evo ti
kako da uklonis taj zuti trokut, na taj nacin uklanjas zuti trokut i na s2-ci :Dpopravljali mi samsung galaxy s 2 plus u telenoru i kad su vratili trazi mi sunlock sim pin...ne mogunsutra d aga nosim na kodiranje mrzi em da cekam i ne daju mi se pare..jer zna neko kako da dobijem tu sifru preko neta? videla sam da ima neka aplikacija unlock sim?
popravljali mi samsung galaxy s 2 plus u telenoru i kad su vratili trazi mi sunlock sim pin...ne mogunsutra d aga nosim na kodiranje mrzi em da cekam i ne daju mi se pare..jer zna neko kako da dobijem tu sifru preko neta? videla sam da ima neka aplikacija unlock sim?
ali unlock sim app trazi ROOT
pa sta da radim sad za root?
pa sta da radim sad za root?
Pratis samo ove korake redom, i dobit ces root na kraju, i iza toga sa sim unlockom, i rijesen problem.. ;)
sudy_freak
jesi isprobao Ubuntu?
Pozdrav, je li itko probao ovo sa PIT fajlovima i re-particioniranjem, kako bi se dobilo više memorije na System Storageu (po defaultu je velik samo 1.97 GB), jel djeluje?
Nije moja tema trenutno al pitat cu i ovdje
Ljudi imam problem nemogu nista kopirat u obb folder
Recimo idem prebacit data file sa starog mobitela da mogu nastavit igru ali nece jednostavno prekine nakon malo vise od pola
Koristim Samsung Galaxy S4 Mini i9195 4.2.2 ofw ROOT
Neznam u cemu je problem ako netko zna nek mi se javi
sudy_freak
jesi isprobao Ubuntu?
Nisam, nemam vremena za to