Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.366.598
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...

Potpisujem!

Bilo bi još bolje, 2. punjenje.
I resetirao sam mob na 90-ak%. 

Ja sam na superliteu, i moram priznati prvo punjenje me razocaralo max, preko noci 27% baterije na nista, jedino sto moram priznati screen on ide u nebesa kad se mob koristi kontinuirano.. Sad gledam da sve obrisem i stavim lite kad ga vec toliko hvalite..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 23:21 (majdo).
15 godina
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Potpisujem!

Bilo bi još bolje, 2. punjenje.
I resetirao sam mob na 90-ak%. 

Ja sam na superliteu, i moram priznati prvo punjenje me razocaralo max, preko noci 27% baterije na nista, jedino sto moram priznati screen on ide u nebesa kad se mob koristi kontinuirano.. Sad gledam da sve obrisem i stavim lite kad ga vec toliko hvalite..

Pa možeš probati.

Jedna mi je stvar strašno zanimljiva.
Na službenom JB-u jel, Samsungovom, svi ROM-ovi koji su na njemu bazirani imaju sličan screen on time.
A to je odličan.
Tako je s MIUI-em, tako je s Neatom. Svi u principu super rade kada se mobitel koristi.

Problem nastaje kada mora biti u tobožnjem idle ili deep sleepu.
Iako grafovi pokazuju da nema wakea, on svejedno postoji što se vidi prema bateriji i prilično strmom grafu prema dolje. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pa možeš probati.

Na službenom JB-u jel, Samsungovom, svi ROM-ovi koji su na njemu bazirani imaju sličan screen on time.
A to je odličan.
Tako je s MIUI-em, tako je s Neatom. Svi u principu super rade kada se mobitel koristi.

Iako grafovi pokazuju da nema wakea, on svejedno postoji što se vidi prema bateriji i prilično strmom grafu prema dolje. 

Tocno to, evo nocas drugo punjenje, reko necu odmah, dat cu mu sansu, 10% otislo od 2 u noci kad sam ga skinuo s punjaca, do pola 8 jutros.. Ali i dalje je po meni to previse, na betterbattery statsu pokazuje da je kao bez problema otisao u deep sleep ali nesto drugo vuce kod njega bateriju, a ne mogu dokuciti sta.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
MARKOZD15 kaže...
samo da pohvalim novi apolo 4.11 kernel, savrsenstvo, radi u kombinaciji sa neatROM Lite vrhunski, nebi nikad rekao da ovako star mobitel rastura

molio bih linkove od roma i kernela ako nije problem ;)

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
16 godina
ovaj novi super lite i meni isto sisa bat puno puno vise nego stari....nesta mi nie dobar...
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

molio bih linkove od roma i kernela ako nije problem ;)

Evo ga: ROM i kernel

15 godina
odjavljen
majdo kaže...

Evo to je to kolega je prije mene stavio :)

14 godina
protjeran
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Pa možeš probati.

A to je odličan.

Tocno to, evo nocas drugo punjenje, reko necu odmah, dat cu mu sansu, 10% otislo od 2 u noci kad sam ga skinuo s punjaca, do pola 8 jutros.. Ali i dalje je po meni to previse, na betterbattery statsu pokazuje da je kao bez problema otisao u deep sleep ali nesto drugo vuce kod njega bateriju, a ne mogu dokuciti sta.. 

Ja s ovim nemam problema... Mob prestanem koristiti otprilike oko 10-11 sati navečer i ne diram ga do 7 ujutro dok ne krenem na posao. Izgubim nekih 2-3% baterije, s tim da je 3G preko noći bio isključen i spojen samo na kućni wifi. Inače uvijek koristim regular verziju apola

14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ja s ovim nemam problema... Mob prestanem koristiti otprilike oko 10-11 sati navečer i ne diram ga do 7 ujutro dok ne krenem na posao. Izgubim nekih 2-3% baterije, s tim da je 3G preko noći bio isključen i spojen samo na kućni wifi. Inače uvijek koristim regular verziju apola

Ista stvar, 3g ne radi, samo wifi upaljen, stoji da je mob u deep slepu a trosi bat u pm.. I takodjer je regular verzija apola u pitanju..

15 godina

preko noci ja izgubim 1% ako i toliko, nije ni wifi ni 3g ukljucen

dns sam silovo mobitel, znaci cijelo vrijeme bio na njemu, screen do kraja, ukljucen 3g i na fejsu, baterija otisla 80% u 4 sata(u tom razdoblju muzika je barem 2 h svirala)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma to mi nije cilj potpuno pogasiti sve.. Jer ako tek tda jede 1-5% baterije za 6-7 sati moga spavanja, onda nesto nije uredu.. Drugog objasnjenja nema.. Na 4.0.3 i speedmodeu mi je sa svime popaljenim kako god okrenes u noci jeo max 2% bat, do 5% toleriram, sve iznad toga mi je neprihvatljivo..

EDIT: Da li se nekom od vas nakon flashanja i pri prvom pokretanju neata pojavljuje por system ui stopped? Ne mogu dokuciti do cega je greska, a na superliteu mi je javljao tts greska ili tako nesto.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 13:57 (majdo).
14 godina
neaktivan

neat lite je nekako popularan al ja sam osobno na cm 10.1 stable i prilično sam zadovoljan samo me zanima koji kernel bi mi preporučili da bateriju još malo poboljšam ako je moguće?{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Rodach kaže...

neat lite je nekako popularan al ja sam osobno na cm 10.1 stable i prilično sam zadovoljan samo me zanima koji kernel bi mi preporučili da bateriju još malo poboljšam ako je moguće?{#}

Dorimanx 9.41

15 godina
neaktivan
Imaš i apolo serije 5 za 4.2.2 u beta je verziji
Probaj pa nam javi dojmove
za stock Rom se pokazao, nadam se da je i ovdje tako dobar
17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
majdo kaže...

pozz
ja sam do sada imao siyah ver. 6.0 kernel s neatromlite ver4.8 i sve funkcioira ok, ali sada bi probao ovaj apolo (gore iz linka) što svi preporučujete samo me zanima koja verzija apola uz neatrom lite 5.0.2 iz tog linka... ima ih 19 verzija tamo... pa koja najbolje paše s novim neatromom...hvala

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 22:40 (McNEKONTROLIK).
14 godina
protjeran
majdo kaže...

Ma to mi nije cilj potpuno pogasiti sve.. Jer ako tek tda jede 1-5% baterije za 6-7 sati moga spavanja, onda nesto nije uredu.. Drugog objasnjenja nema.. Na 4.0.3 i speedmodeu mi je sa svime popaljenim kako god okrenes u noci jeo max 2% bat, do 5% toleriram, sve iznad toga mi je neprihvatljivo..

EDIT: Da li se nekom od vas nakon flashanja i pri prvom pokretanju neata pojavljuje por system ui stopped? Ne mogu dokuciti do cega je greska, a na superliteu mi je javljao tts greska ili tako nesto.. 

Čini se meni da je kod tebe problem puno fleshanja u kratkom vremenu pa baterija ne može doći na svoje. A i ovo drugo ukazuje da rom ne radi baš kako treba... Drugog objašnjenja nemam, jer ova kombinacija što se tiče baterije je pun pogodak

Napravi full wipe data, cache, dalvik, format i tek onda čistu instalaciju roma i sve će doći na svoje. Prvih par punjenja obavi kako treba, znači dopusti bateriji da se kompletno isprazni i napuni mob dok je ugašen. Ovo napravi nekoliko puta i vjeruj mi da će ti baterija biti puno bolja!

13 godina
neaktivan

Ima li tko da koristi extreme verziju apolo kernela?

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...
MARKOZD15 kaže...
majdo kaže...

pozz
ja sam do sada imao siyah ver. 6.0 kernel s neatromlite ver4.8 i sve funkcioira ok, ali sada bi probao ovaj apolo (gore iz linka) što svi preporučujete samo me zanima koja verzija apola uz neatrom lite 5.0.2 iz tog linka... ima ih 19 verzija tamo... pa koja najbolje paše s novim neatromom...hvala

itko, netko...??

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
14 godina
protjeran
lazy_punk kaže...

Ima li tko da koristi extreme verziju apolo kernela?

Koristio sam prije extreme 1. Nekakvu uštedu na bateriji nisam primjetio, a tu i tamo sam imao blokavanje moba pa sam odustao od nje i vratio se na regular. Ali to ne znači da ćeš i ti imati iste probleme, sve ovisi od primjerka čipa pa ga možeš probati koristiti koji dan i vidit ima li kakve razlike

McNEKONTROLIK kaže...
McNEKONTROLIK kaže...
MARKOZD15 kaže...
majdo kaže...

pozz

itko, netko...??

Pa piše ti koja ide sa sammy romovima, odnosno skini zadnju cwm 4.11 Regular verziju - https://drive.google.com/folderview?id=0B2vvNPeYi5c1N1c0bVBETVM5bmc&usp=sharing&tid=0B2vvNPeYi5c1R1dIQ0ZPbFIwZk0

Objašnjenje za ostale 4.11 verzije (light, extreme 1,2,3) ti piše u temi kernela pa malo pročitaj ako te to zanima. Apolo 5.0 je za JB 4.2.2 aosp, a Apolo 6.0 je za JB 4.3 aosp romove

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:21 (Volume).
13 godina
protjeran

Koristim CyanogenMod 10.1.3 (Linaro/Sabermod Build), Apolo JB 5.0 Beta 1 (Regular) + PurePerformances™X Zeno Edition što je odlična kombinacija. Nisam gledao trajanje baterije, no na kraju dana, uz umjereno korištenje (par poziva, pola sata 3G, WhatsApp, ...), ostane oko 10% baterije. Za one kojima je prvenstveno bitna brzina i stabilnost, preporuka! 

0 0 hvala 0
15 godina
pupakjunior kaže...

Koristim CyanogenMod 10.1.3 (Linaro/Sabermod Build), Apolo JB 5.0 Beta 1 (Regular) + PurePerformances™X Zeno Edition što je odlična kombinacija. Nisam gledao trajanje baterije, no na kraju dana, uz umjereno korištenje (par poziva, pola sata 3G, WhatsApp, ...), ostane oko 10% baterije. Za one kojima je prvenstveno bitna brzina i stabilnost, preporuka! 

huh to je nekako premalo, ja skinem mob s punjenja u 6, i stavim da se puni u 8 navecer(taman mi ostane manje od 5%)

u tom razdoblju slusam muziku oko 3-4 sata(put do faksa i nazad) na fejsu i na bugu sam oko 3 sata s tim da ugasim wifi/3g kad ne koristim internet, svjetilna je na 0

sve je stock

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:38 (win4crazzy).
15 godina
sudy_freak kaže...

Ajme. Koliko piz*arija.

Što sve trebam imati?

DarkyROm pack > skinuto

wtf je rootanje > ?

wtf je flashanje?

bios također wtf?

firmware? o.O

Bolje razumijem kvantnu fiziku nego ovo. {#}

Da bih stavio DarkyROM, moram flashati/rootati/bios? 

I da, još me nešto zanima. Sve će mi normalno raditi nakon DarkyROMa i ... nečega što ne kužim?

Moći ću koristiti Market i sve što sad koristim čak i bolje?

Ili da čekam službeno 2.3.4?

I zaintrigiralo me nešto što je netko napisao, Darky valjda za mogućnosti što dobivamo s njegovirm ROM-om
"Gubite osjećaj da vam netko stalno nadzire i prati mobitel?". I koliko je težak postaupak vračanja na original ROM? Dakle, tvornički postavljeno? 

{#} haha, čovjek uči dok je živ.

Čitam neke stare postove, Bože, jesmo dobra ekipa bili, neki su još uvijek ostali {#}

Najbolja zajednica na forumu.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
protjeran

Možete mi preporučiti dobar jelly bean rom s touchwizom?

Gledao sam po xda i čini mi se da su ova 3 roma u top 3: omega, wanamlite i snapdragon s2 rom.

Itko imao iskustva s jednim od njih?

Edit: sad vidim da dosta njih koristi i NeatRom, kakav je on?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 11:41 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Možete mi preporučiti dobar jelly bean rom s touchwizom?

Gledao sam po xda i čini mi se da su ova 3 roma u top 3: omega, wanamlite i snapdragon s2 rom.

Itko imao iskustva s jednim od njih?

Edit: sad vidim da dosta njih koristi i NeatRom, kakav je on?

NeatRom definitivno, upari ga sa Apollo kernelom i bit ces prezadovoljan

13 godina
neaktivan

Apolo regular definitivno, nemoj se zaletit na light

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
13 godina
neaktivan

Još uvijek se u Neatu ne može mijenjati redoslijed togglesa?

0 0 hvala 0
16 godina
moze u novom.....i redosljed i koji hoces da bude
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan

Izasao je novi Neat ako netko nije popratio sve. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 13:01 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ovi koji su na Apolo kernelu, kada ste prešli na apolo jeste primjetili da se malo svijetlina ekrana smanjila i sama oštrina slike smanjila ?  Postoji li nešto da se riješi taj problem ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Marko5552 kaže...

Ovi koji su na Apolo kernelu, kada ste prešli na apolo jeste primjetili da se malo svijetlina ekrana smanjila i sama oštrina slike smanjila ?  Postoji li nešto da se riješi taj problem ?

Nikad nisam primjetio išta slično...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 20:07 (Volume).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice