Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.375.791
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
hd22sb kaže...
Kolega vdrbox isprobava, kaže na prvu da je sve 5, još jedino pitanje baterije.
Sudy je isto testirao, pa možeš malo i njega pitati
Ja sam na sentinel rom, sve radi kako spada, samo fali malo opcija, meni ništa bitno, jedino još da vidim bateriju

Chameleon nisam isprobao.
Sentinel je užasan - barem što se tiče baterije.

Ne znam čini li se i vama, ali S2 community se polako gasi.
Tj. došli smo do točke gdje imamo ROM-ova, ali ništa konkretno.
Ništa što bi odskaklo od ostalih, kao što je svojevremeno Darky ROM/CheckROM i tako za vrijem GB-a.

Ja sam došao do toga da ne znam više što bih stavio.
Sada mi je prioritet baterija, koja je na zadnjih 10 ROM-ova užasna!

Ne znam griješim li ili ne, ali tako mi se doima {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan

Gotovo je sa nekim značajnim novinama,navodno ce Samsung izbaciti 4.2.2 za dvojku i tu nas još malo čeka "kuhanja" i to je to,ipak je ovo uređaj star 2 godine,dobio je hrpu update-ova, ekipa već pomalo odlazi na SGS3,SGS4 ili šta već,al u svakom slučaju ovaj mobitel je bio ODLIČNO podržan i od XDA ekipe ali i od Samsunga.

Ja sam na NeatROMu lite, nije to ništa specijalno "skuhan" ROM,al mi se sviđa jer je unaprijed izbačena hrpa bloatware,stock Samsung,ima dosta "tematskih dodataka" za personalizaciju a ni baterija nije loša s obzirom na druge ROMove.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina

Faryaab Sheikh ‏@Faryaab 15 May

#SuperNexus 2.0 M1(Milestone 1) will be released tomorrow for all supported devices and some newly supported devices.

15 godina
neaktivan

Sudy po pitanju baterije najzadovoljniji sam bio sa ard, baterija mi je bila sa istim korištenjem kao i sada redovito 2 dana, sa screen on većim od 3 sata

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ! imam pitanje zasto ja kad nekom posaljem poruku i taj isti mi vrati poruku mobitel napravi dvije odvojen poruke znaci ne vidi se kao chat neko moje poslane i njegove primljene ali samo s pojedinim kontaktima radi se o s3 mini hvala !

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako se rješava kamera error? probal reinstal kernela i ROM-a i nije pomoglo.

Omega v23 + Siyah 6.04b.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
jednostavno, instal drugi rom
17 godina
odjavljen
Schweini7 kaže...

kako se rješava kamera error? probal reinstal kernela i ROM-a i nije pomoglo.

Omega v23 + Siyah 6.04b.

Ništa čudno, koristiš prastari kernel s dosta bugova na JB-u.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 18:59 (Kordy).
13 godina
neaktivan

Budem probal s novijim kernelom, Dorimanx 8,19.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

kak se isključe te glasovne naredbe na JB? (voice talk)  povremeno mi se uključuju i onaj glas ženski koji te kao navodi.. baš ide na živce!

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odes u postavke... upravljanje splikacijama.. pa sve i onda nades glasovne naredbe aop i stisnes iskljuci.. i ne radi vise
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan

pomoću aplikacije rom toolbox pro sam išao defaultnu aplikaciju "imenik" pretvorit u "user app" i onda mi je nestala -.- kako da ju vratim?

0 1 hvala 0
14 godina
Rodach kaže...

pomoću aplikacije rom toolbox pro sam išao defaultnu aplikaciju "imenik" pretvorit u "user app" i onda mi je nestala -.- kako da ju vratim?

Ona je sama po sebi zbog toga promjenila permissionse, moras restartati mob i on ce automatski fixati permissionse.

14 godina
neaktivan

hvala ali nije uspjelo i dalje se ne pokazuje uopće....izgleda da ću morat reinstalirat cijeli rom da se to sredi {#}

14 godina
neaktivan

idem instalirati jelly bean nordic i samo da pitam jel treba bit kies instaliran? ja sam ga prije nekog vremena deinstalirao ali sam ostavio usb drivere instalirane.

0 1 hvala 0
14 godina
Rodach kaže...

hvala ali nije uspjelo i dalje se ne pokazuje uopće....izgleda da ću morat reinstalirat cijeli rom da se to sredi {#}

A zbog cega si uopce htio staviti imenik kao user app?

Rodach kaže...

idem instalirati jelly bean nordic i samo da pitam jel treba bit kies instaliran? ja sam ga prije nekog vremena deinstalirao ali sam ostavio usb drivere instalirane.

Ako radis preko Odina ne trebas imati kies, bitni su ti samo drajveri.

14 godina
neaktivan

a malo sam se igrao s rom toolbox pro htio sam zamijenit imenik od samsunga s jednim drugim i izbrisat njegov defaultni kad nisam znao da se to ne smije tj da neće funkcionirat bez njega

17 godina
odjavljen

Nakon jako dugo vremena, Rootbox 4.0

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imam jedan mali problem, pa ak netko zna, pliz pomoć.

Imao sam prije ovog nordic roma, tenerol 4.1. jelly bean.

Ostao mi je TEN csc, nije se prebacilo na NEE csc, pa ga kies ne prepoznaje, a pošto je došao novi update, nemogu to obaviti preko kiesa.

Mob mi nije rootan, i ne želim ga rootat. Jeli zna netko kako riješiti taj csc problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Ostao mi je TEN csc, nije se prebacilo na NEE csc, pa ga kies ne prepoznaje, a pošto je došao novi update, nemogu to obaviti preko kiesa.

Mob mi nije rootan, i ne želim ga rootat. Jeli zna netko kako riješiti taj csc problem?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd

14 godina
Kordy kaže...

Kako to da ga nisu updateali u 4. mjesecu?

Vidim par puta u svakom mjesecu dobije stable update samo ne u 4.

I vidim dosta problema na know issuse listi, jos od 3.8.verzije ima nekih. Hoce li se to ikada fixati?

14 godina
neaktivan

Ja sam na Neat LSS, sasvim sam zadovoljan, sve mi radi, bluetooth headset još bolje nego na AOSP/AOKP/CM. {#}

Jedino bi baterija mogla biti malo bolja, ali uz Power Saving radi ok.

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
4L4N kaže...
Tsar kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd

Ne želi ovo raditi. Kad kliknem da to napravi, ono me prebaci u mob dial, kliknem zovi i javi neku grešku.

13 godina
neaktivan
Na 4.1.2 ovaj app za csc na s2 ne radi nikako.. na 2.3 i 4.0 moz mjenjat csc. A i posto je brendirani nebi ni mogo csc promjenit jer oni imaju samo taj jedan csc. No ak si skido sa sammobilea dosta romova nema csc koji bi trebala imat za to podrucje.
13 godina
neaktivan
E i da mene zanima jedna stvar, zasto je vecina ROM ova od operatera WLSD dok neke zemlje imaju i ovaj zadnji LSS
15 godina
Kordy kaže...

Opaaa!

Nije ga dubo bilo, bajee, welcome back

p.s. jel čemu?
Jesl se isplati? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:42 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...
4L4N kaže...
Tsar kaže...

Ne želi ovo raditi. Kad kliknem da to napravi, ono me prebaci u mob dial, kliknem zovi i javi neku grešku.

rootaj ga, iskoristi tu aplikaciju pa ga unrootaj! :)

13 godina
neaktivan

na official JB TMobile CRO malo šteka sustav, ne radi glatko kao npr. prethodnik 4.0.4.  jel ima ko kakve preporuke? 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

pun mi je kofer svega!! kad bi bar izbacili nesto novo,drugacijee!!! Ubuntu treba samo pozive i poruke rijesit, ima i onaj firefox os al nije bas nesto. Ako zna neko nesto drugo nek podjeli to!! :)

0 1 hvala 0
15 godina
4L4N kaže...

pun mi je kofer svega!! kad bi bar izbacili nesto novo,drugacijee!!! Ubuntu treba samo pozive i poruke rijesit, ima i onaj firefox os al nije bas nesto. Ako zna neko nesto drugo nek podjeli to!! :)

MIUI V5!

Eto, odgađao sam i instalirao.
Izašao je iz BETA verzije, službeni Xiaomi ga izdaje.
Dosta dobar, nadasve lijep i stabilan.
Baterija mi se nakon prvog punjenja čini obećavajuće, mogućnost tema i ostalih gluposti, jel.

Pričekaj sutrašnju verziju ako ćeš stavljati, svakako će biti bolja od verzija 3.5.17 {#}

Ja za sada ostajem na njemu. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice