Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.374.421
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...

{#}
AKo je itko volio i isprobavao WIUI, to si bio ti.
Od moje preporuke tebi pa do dana kad si ga maknuo, samo riječi hvale {#}

Upravo to! Navukao si me na njega dok si reko keks, kao ovisnik bez tripa sam bio od petka do petka dok novi update ne bi izasao.. {#} 

Definitivno meni osobno najbolji ROM koji sam imao na telefonu, po meni s razvojem je dogura puno puno dalje nego sluzbena verzija MIUI-a V4, i tako malo mu je trebalo da ga upicani do savrsenstva, i covjek odustane od razvoja, i mos se slikati..

Trenutno sam se uljenio sto se flashanja tice, redovito temu pratim, ali ne da mi se vise eksperimentirati svaki drugi dan jer sam nezadovoljan baterijom, itd.. Ovako stock 4.0.2 i speedmod, i koliko traje, traje..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 23:42 (majdo).
14 godina
neaktivan

Ja sam isto prestao sa flashanjem, bavio sam se s time prvenstveno na Desireu u vrijeme kad su dobri ROM-ovi bili rijetki (prije ICS-a, JB-a, hardware accelerationa i sl.), a hardver puno slabiji. Sad sam se skrasio na JellyBamu, a ROM mijenjam svaka 2 mjeseca (cca.).

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja sam se smirio sto se flashanja tiče, mozda još pređem na RootBox kada mi dosadi stock i to je to. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo malo trajanja baterije na novom ROMu,light/medium korištenje,cijeli dan:

• ROM:  NeatROM Lite 4.7 XVLSS (maknut bloatware,maknut autostart nepotrebnih aplikacija,automatski brightness,Gmail,Whatsupp,Viber sync uključen)
  • KERNEL: Xirox 5.8 Medium (blago underclockani SpeedMod -nema razlike u performansama)
  • MODEM: BULP8
Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

• ROM:  NeatROM Lite 4.7 XVLSS (maknut bloatware,maknut autostart nepotrebnih aplikacija,automatski brightness,Gmail,Whatsupp,Viber sync uključen)
  • KERNEL: Xirox 5.8 Medium (blago underclockani SpeedMod -nema razlike u performansama)

Službeni JB je koma... Ja uz takvo slično korištenje na 4.2.2 i Dorimanx-u 9.16 imam cca 80% i to uz push email.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 22:27 (Kordy).
15 godina
DwightSchrute kaže...

Očigledno možemo sanjati o "5h screen onu".
Ovo je užasno, tako je i kod mene.
Ravnu, horizontalnu crtu u deep sleepu nisam vidio, ne pamtim. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Službeni JB je koma... Ja uz takvo slično korištenje na 4.2.2 i Dorimanx-u 9.16 imam cca 80% i to uz push email.

sudy_freak kaže...

Očigledno možemo sanjati o "5h screen onu".
Ovo je užasno, tako je i kod mene.
Ravnu, horizontalnu crtu u deep sleepu nisam vidio, ne pamtim. 

Ma ja nisam nešto turbo nezadovoljan,mobitel mi je star već dvije godine i baterija vise nije u cvijetu mladosti,50 % za dan light/medium korištenja po meni nije loše. Ono što mi je bitno da izdrži cijeli dan kad ga jače gazim,sve oko toga bi bila iluzija. Budući kupac će brinut o novoj baterija kad ja pređem na S4 {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
DwightSchrute kaže...

Ma ja nisam nešto turbo nezadovoljan,mobitel mi je star već dvije godine i baterija vise nije u cvijetu mladosti,50 % za dan light/medium korištenja po meni nije loše. Ono što mi je bitno da izdrži cijeli dan kad ga jače gazim,sve oko toga bi bila iluzija. Budući kupac će brinut o novoj baterija kad ja pređem na S4 {#}

To sam baš htio reći.
Budući da su naši primjerci već starija gospoda, treba se tako odnositi prema njima.

Sada ste me malo nagnali, pa idem nakon čak tjedan dana ne-flešanja malo provjeriti novi Chameleon i Sentinel ROM 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
neaktivan
brmbo kaže...

Dolazi mi stalno obavijest da je memorija gotovo puna i iako sam rotom pobrisa google+ i ostale slične sistemske aplikacije

sistemska memorija mi je na 1,79GB/1,97GB i neznan što više pobrisati.

Aplikacija ima oko 200mb a na njemu je android stock 4.1.2

Ovo se i meni desava ima li ko rjesenje?

15 godina
neaktivan
Factory reset ili promjena roma
13 godina
neaktivan

dal se i vama neće vrijeme tj prognoza widget na JB (TMobile) updeatat? meni piše zadnji u nedjelju navečer i ne želi se osvježit..pokušao sam već sve.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam Omegu v23 i kad stavim na nju Dorinmax V8.16 ne radi mi TouchPal tipkovnica... Jel zna netko kako to riješiti ili zašto ne radi? I jel ima netko neku bolju tipkovnicu?

13 godina
neaktivan
igstromar kaže...

dal se i vama neće vrijeme tj prognoza widget na JB (TMobile) updeatat? meni piše zadnji u nedjelju navečer i ne želi se osvježit..pokušao sam već sve.

Probaj uključiti GPS.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Sada ste me malo nagnali, pa idem nakon čak tjedan dana ne-flešanja malo provjeriti novi Chameleon i Sentinel ROM 

sudy ima li kakvih novosti, kakvi su romovi na prvu

13 godina
neaktivan
Zna li netko kako na cm10.1 na onom cLock widgetu namjestit da pokazuje vrijeme. Kako god ja stavio on napise no data
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
hd22sb kaže...
sudy_freak kaže...

sudy ima li kakvih novosti, kakvi su romovi na prvu

Sentinel - klasika 4.2.2

Ništa posebno loše. Ništa posebno dobro.

Baterija je prošla jedno punjenje pa ne mogu komentirati. 

PC - stručnjak kaže...
Zna li netko kako na cm10.1 na onom cLock widgetu namjestit da pokazuje vrijeme. Kako god ja stavio on napise no data

Meni je jednostavno na osnovu goelokacije utvrdio i prikazuje.
Ako ne, koristi Custom Location tako da upišeš neki veći grad pored kojeg si. 

13 godina
neaktivan
Meni automatski nece nac lokaciju . no zasto
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Meni automatski nece nac lokaciju . no zasto

Jesi siguran da si omogućio to u postavkama?

Location access - sve označi i uključi. 

13 godina
neaktivan
Sve ukljuceno sve oznacdno.. No na cm u kad god stavim taj widget nd radi
14 godina
neaktivan

Jel se još nekome dogodi da mu se accelerometer zamrzne? Jednostavno ostane u jednom položaju, ne radi screen rotation niti igre koje koriste accelerometer (recimo SpeedX 3D). Koristim JellyBam, ali mi se nije mi se to prije događalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unix kaže...

Jel se još nekome dogodi da mu se accelerometer zamrzne? Jednostavno ostane u jednom položaju, ne radi screen rotation niti igre koje koriste accelerometer (recimo SpeedX 3D). Koristim JellyBam, ali mi se nije mi se to prije događalo.

idi na cm 10.1 i neces imat problema ;)

15 godina

Pozdrav, ekipa.

Sutra bih odnio svoj Galaxy S2 na servis u Europatrade u Draškovićevu pa me zanima od koliko do koliko sati im radi servis u Draškovićevoj? Iz Zagorja sam pa da ne idem bezveze, a išao bih popodne. Piše da trgovina radi do 20h, vrijedi li to i za servis? Hvala

Inače, Galaxy mi se više ne želi puniti, baterija mi se brzo isprazni, a uopće mi mob ne reagira na punjač. Garancije nemam, a telefon je rootan. Pa dajte mi malo recite hoće li mi praviti probleme radi toga što je telefon rootan itd?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Eto posto sam novi pozdrav najboljoj ekipi:-) Inace danas sam bio u brzom servisu u Draskovicevoj radi ostecenja zvucnika.Da mob mi je rotan al mi se nije dalo stavljat orginal I cevjek odmah skuzi ali koliko znam to I onako ne spada pod garanciju.Da odgovorim da gleda dali je mob rotan I nece ti uvazit garanciju a rade isto kad I ducan.

15 godina
neaktivan
Ako nemaš garanciju onda ti ni nije bitno dali je mobitel rootan ili ne
13 godina
neaktivan
E kako rootat S2 ali da ne mjenjam kernel niti ista. Samo da dobim root ovlasti.
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
E kako rootat S2 ali da ne mjenjam kernel niti ista. Samo da dobim root ovlasti.

Potraži ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Exynos exploit

13 godina
neaktivan
Framaroot 1.4.1 rooto ga jednim klikom. Super sad sve pase.
13 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225248

Isprobo netko, da mi kaže kakvi su dojmovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kolega vdrbox isprobava, kaže na prvu da je sve 5, još jedino pitanje baterije.
Sudy je isto testirao, pa možeš malo i njega pitati
Ja sam na sentinel rom, sve radi kako spada, samo fali malo opcija, meni ništa bitno, jedino još da vidim bateriju
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice