Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.377.743
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Vjerojatno zbog toga ti i je... Ni mene muci druga stvar ... Giogle play se na 4.2.2 trebo nadogradit na novi no nije zna neko zasto... ? ... I koji widget za vrijeme... Ovaj vanilla je glup
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Najradije bi samsung ili sony no ak se ne moze moze nesto drugo
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Vjerojatno zbog toga ti i je... Ni mene muci druga stvar ... Giogle play se na 4.2.2 trebo nadogradit na novi no nije zna neko zasto... ? ... I koji widget za vrijeme... Ovaj vanilla je glup

mislim da ima za skinut update marketa na xda. A sto se tice weather widgeta naj bolje ti je skinut uccw widget i napravit si sam svoj ili skinut sa xda skin. 

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
PC - stručnjak kaže...

mislim da ima za skinut update marketa na xda. A sto se tice weather widgeta naj bolje ti je skinut uccw widget i napravit si sam svoj ili skinut sa xda skin. 

http://www.mediafire.com/?h669cym6yzp1fth novi store!

15 godina
neaktivan

bok ljudi, da li netko koristi neku jaču bateriju tipa ovu:

http://www.ebay.com/itm/Replacement-3-7V-2850mAh-Rechargeable-Lithium-Battery-for-Samsung-I9100-GalaxyS2-/261199643263?pt=PDA_Accessories&hash=item3cd0b6427f

ili ima iskustva sa nekom ne originalnom ali jačom od standardne 1650mah?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak, jesi još na XLSN + philZ? Jesi zadovoljan? Mislim se da li da prijeđem sa LSD na LSN...
14 godina
neaktivan
killahtm kaže...

http://www.ebay.com/itm/Replacement-3-7V-2850mAh-Rechargeable-Lithium-Battery-for-Samsung-I9100-GalaxyS2-/261199643263?pt=PDA_Accessories&hash=item3cd0b6427f

puno ljudi je potvrdilo da su te kineske jeftine baterije puno slabije bez obzira na ono sto pise na njima.. Ja bi ti preporucio Samsung i9100 2000mah battery kit.

Imao sam srecu pa sam naletio na jednu za 100kn. Jucer sam je podigao u posti u 4h i odmah je stavio,imala je jedno 89% baterije a sada je na 54% s time da sam 3g imao stalno upaljen ili wifi,zvao,surfao,igrao..21h nabateriji zaslon 2h i 38min za sad. 

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
killahtm kaže...

puno ljudi je potvrdilo da su te kineske jeftine baterije puno slabije bez obzira na ono sto pise na njima.. Ja bi ti preporucio Samsung i9100 2000mah battery kit.

Imao sam srecu pa sam naletio na jednu za 100kn. Jucer sam je podigao u posti u 4h i odmah je stavio,imala je jedno 89% baterije a sada je na 54% s time da sam 3g imao stalno upaljen ili wifi,zvao,surfao,igrao..21h nabateriji zaslon 2h i 38min za sad. 

pozdrav

da li se tu radi o "extended battery kitu" ili o normalnoj bateriji od 2000 mah?

Ako je normalna baterija, da li bi mi mogao možda dali link gdje si ju nabavio, bio bih ti iznimno zahvalan.

hvala unaprijed

14 godina
neaktivan
Mikalbc kaže...
4L4N kaže...
killahtm kaže...

pozdrav

da li se tu radi o "extended battery kitu" ili o normalnoj bateriji od 2000 mah?

Ako je normalna baterija, da li bi mi mogao možda dali link gdje si ju nabavio, bio bih ti iznimno zahvalan.

hvala unaprijed

http://oglasnik.mobil.hr/threads/414-Samsung-I9100-Galaxy-S-II-original-bateriju-2000-mAh  Probaj ovdije al je malo skupa,ja sam svoju platio 100kn. Ovako ti izgleda mobitel kad ju promijenis:  

13 godina
neaktivan
Zasto na cm 10.1 auto rotacija ne radi ispravno?
14 godina
neaktivan

ja sam primjetio da su mi se svi senzori zblesirali ne znam na kojem nightly-u točno al chrome je bio taj koji mi je radio probleme. pa sam u chrome-u iskljućio nešto pod alati za programere, prva stavka uglavnom....

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
E pa hvala... Iskljucio to i sad rotacija radi ispravno... Radi se o ovom danasnjem nocnom... Dobar je dobar
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
E pa hvala... Iskljucio to i sad rotacija radi ispravno... Radi se o ovom danasnjem nocnom... Dobar je dobar

ti nocni u biti izlaze svaki dan? Koja je razlika u njima? ja vec imam par dana star pa mi oped sve radi kako treba!  Neda mi se stalno upgrejdat a i ne mogu jer mi je na xda frajer napravio poseban statusbar samo za moju verziju(signal telefona u lijevom kutu, sat u sredini i baterija u desnom kutu)

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
PC - stručnjak kaže...

ti nocni u biti izlaze svaki dan? Koja je razlika u njima? ja vec imam par dana star pa mi oped sve radi kako treba!  Neda mi se stalno upgrejdat a i ne mogu jer mi je na xda frajer napravio poseban statusbar samo za moju verziju(signal telefona u lijevom kutu, sat u sredini i baterija u desnom kutu)

Neznam u čemu je razlika, ja nisam dosta dugo koristio ništa custom, pa sam jučer nabacijo CM, danaj napravio update.. ugl, kolko sam skonto, sve je više manje isto, samo što radi glađe nego prije mjesec dana, ne loče bateriju... uglavnom ja zadovoljan, još da nekako ubacim org. weather widget od s4 ili xperia Z ja zadooljan no mislim da to neće ići lako.

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
4L4N kaže...
PC - stručnjak kaže...

Neznam u čemu je razlika, ja nisam dosta dugo koristio ništa custom, pa sam jučer nabacijo CM, danaj napravio update.. ugl, kolko sam skonto, sve je više manje isto, samo što radi glađe nego prije mjesec dana, ne loče bateriju... uglavnom ja zadovoljan, još da nekako ubacim org. weather widget od s4 ili xperia Z ja zadooljan no mislim da to neće ići lako.

reci mi dal ti ovo pase? http://d-h.st/5eG

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 12:15 (4L4N).
13 godina
neaktivan

Nop sve sam isprobo, čak sam isprobo i tw stavit, radi tw, al widgeta nema... ma ok.. opet se ja vratio na stock... i dobro... i ovako služi mob samo za igricu koju, fejs, viper, malo maila i neta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Želim prodat mobitel, ali bih želio i izbrisati sve foldere stvorene od strane instaliranih programa npr.: hak, mireo i ostalih...

Pokušao sam formatiranjem, ali naravno, ne ide na taj način.

Molim pomoć!

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
monkeymoon kaže...

Pozdrav!

Želim prodat mobitel, ali bih želio i izbrisati sve foldere stvorene od strane instaliranih programa npr.: hak, mireo i ostalih...

Pokušao sam formatiranjem, ali naravno, ne ide na taj način.

Molim pomoć!

1. Napravi Factory Reset odnosno vrati na tvorničke postavke.
  2. Kako neće s formtarianjem? Probaj spojiti na komp pa onda formatiraj.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
neaktivan

Brisanjem iz windowsa ne ide...ucinio factory wipe, sad cu flashnut novi stock rom ali imam filing da se folderi ostat od proslih romova...

MSI GX630
15 godina
monkeymoon kaže...

Brisanjem iz windowsa ne ide...ucinio factory wipe, sad cu flashnut novi stock rom ali imam filing da se folderi ostat od proslih romova...

Ja sam svaki put uspješno formatirao.
Ili nešto ne radiš dobro ili nešto ne valja {#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
Kad si na stocku odes u postavke.. usb pomocni program... spojis s kompom i formatiras kako obican usb stick
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam jedno pitanje.Postoji li način da iskljucim potpuno wi-fi tj. da ga je nemoguce aktivirati normalnim putem.Da ga potpuno disable

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E sad ispačetka.... :D

Problemi veliki; mob se gasi, sam od sebe...

u zadnje vrijeme sve češće, jučer 5x, danas već 3x

Dakle, često izgubi signal (simbol prekriženog kruga umjesto signala sa crticama) i samo nestane...

Često, dok je na punjaću napuni se do 100% a u pola ure se isprazni na 80%, pa se sam izgasi,ne restarta se, pa ga upalim, baterija da je na 12%!!!!?!?!?!?!?

Pa se ugasi i nastavim ga punit "na ugašeno" a ono baterija "više od pola zelena"

Do sada stvarno nije bilo problema, bio sam na "prvom JBu", poljskom (4.1.2) koji je izašao.

Mislio sam da je do roma pa sam flašnuo njemacki...ali sad je još gore.

Mislim da je baterija riknula, imam feeling da je nekako napuhnuta...

HITAN HELP!

P.s. kad ga ponovno upalim, stoji na "UNESITE PIN KOD"...evo vec 5min... i ne gasi se.

Mozda je do antene ili do roma...idem probat sa zadnjim vipovim 4.0 androidom

Na zrakoplovnom modu radi ko sat....

MSI GX630
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:33 (monkeymoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vjerojatno baterija ak je napuhan... ni moze bit i maticna... ak imas garanciju salji u servis
16 godina
neaktivan
monkeymoon kaže...

E sad ispačetka.... :D

Problemi veliki; mob se gasi, sam od sebe...

u zadnje vrijeme sve češće, jučer 5x, danas već 3x

Dakle, često izgubi signal (simbol prekriženog kruga umjesto signala sa crticama) i samo nestane...

Često, dok je na punjaću napuni se do 100% a u pola ure se isprazni na 80%, pa se sam izgasi,ne restarta se, pa ga upalim, baterija da je na 12%!!!!?!?!?!?!?

Pa se ugasi i nastavim ga punit "na ugašeno" a ono baterija "više od pola zelena"

Do sada stvarno nije bilo problema, bio sam na "prvom JBu", poljskom (4.1.2) koji je izašao.

Mislio sam da je do roma pa sam flašnuo njemacki...ali sad je još gore.

Mislim da je baterija riknula, imam feeling da je nekako napuhnuta...

HITAN HELP!

P.s. kad ga ponovno upalim, stoji na "UNESITE PIN KOD"...evo vec 5min... i ne gasi se.

Mozda je do antene ili do roma...idem probat sa zadnjim vipovim 4.0 androidom

Na zrakoplovnom modu radi ko sat....

Kada ugasim profil bez mreže - ne može naći VIP mrežu i ugasi se...

E sad, je li to do antene hard. problem ili softw., vidit cu kasnije...

MSI GX630
14 godina
neaktivan

dali bi se mogao promijeniti 1 boot scren (di pise samsung galxy gt-i9100)?

0 0 hvala 0
17 godina
4L4N kaže...

može, ja sam promijenio. Ima aplikacija za to, ne sjećam se kako se zvala. 

Mislim da je ova https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hellcat.droiddev.sgs2bootlogo

Nemam više s2 pa ne mogu provjeriti

Xperia Z ::: next: HTC One
14 godina
parizer kaže...
4L4N kaže...

može, ja sam promijenio. Ima aplikacija za to, ne sjećam se kako se zvala.

Mislim da je ova https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hellcat.droiddev.sgs2bootlogo

Nemam više s2 pa ne mogu provjeriti

@4l4n javi dali radi, hvala.

14 godina
neaktivan

danas cu mijenjat svoj najdrazi s2 za jos drazi galaxy note n7000 pa me zanima sta da stavim na svoj galaxy? Sad je gore cm10.1 4.2.2. Da mu pustim to ili da vratim stock ili neki stock based rom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

danas cu mijenjat svoj najdrazi s2 za jos drazi galaxy note n7000 pa me zanima sta da stavim na svoj galaxy? Sad je gore cm10.1 4.2.2. Da mu pustim to ili da vratim stock ili neki stock based rom?

Vrati na Stock Fw.

Poželjno je stisnuti HVALA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice