Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da ima za skinut update marketa na xda. A sto se tice weather widgeta naj bolje ti je skinut uccw widget i napravit si sam svoj ili skinut sa xda skin.
mislim da ima za skinut update marketa na xda. A sto se tice weather widgeta naj bolje ti je skinut uccw widget i napravit si sam svoj ili skinut sa xda skin.
http://www.mediafire.com/?h669cym6yzp1fth novi store!
bok ljudi, da li netko koristi neku jaču bateriju tipa ovu:
ili ima iskustva sa nekom ne originalnom ali jačom od standardne 1650mah?
http://www.ebay.com/itm/Replacement-3-7V-2850mAh-Rechargeable-Lithium-Battery-for-Samsung-I9100-GalaxyS2-/261199643263?pt=PDA_Accessories&hash=item3cd0b6427f
puno ljudi je potvrdilo da su te kineske jeftine baterije puno slabije bez obzira na ono sto pise na njima.. Ja bi ti preporucio Samsung i9100 2000mah battery kit.
Imao sam srecu pa sam naletio na jednu za 100kn. Jucer sam je podigao u posti u 4h i odmah je stavio,imala je jedno 89% baterije a sada je na 54% s time da sam 3g imao stalno upaljen ili wifi,zvao,surfao,igrao..21h nabateriji zaslon 2h i 38min za sad.
http://www.ebay.com/itm/Replacement-3-7V-2850mAh-Rechargeable-Lithium-Battery-for-Samsung-I9100-GalaxyS2-/261199643263?pt=PDA_Accessories&hash=item3cd0b6427f
puno ljudi je potvrdilo da su te kineske jeftine baterije puno slabije bez obzira na ono sto pise na njima.. Ja bi ti preporucio Samsung i9100 2000mah battery kit.
Imao sam srecu pa sam naletio na jednu za 100kn. Jucer sam je podigao u posti u 4h i odmah je stavio,imala je jedno 89% baterije a sada je na 54% s time da sam 3g imao stalno upaljen ili wifi,zvao,surfao,igrao..21h nabateriji zaslon 2h i 38min za sad.
pozdrav
da li se tu radi o "extended battery kitu" ili o normalnoj bateriji od 2000 mah?
Ako je normalna baterija, da li bi mi mogao možda dali link gdje si ju nabavio, bio bih ti iznimno zahvalan.
hvala unaprijed
pozdrav
da li se tu radi o "extended battery kitu" ili o normalnoj bateriji od 2000 mah?
Ako je normalna baterija, da li bi mi mogao možda dali link gdje si ju nabavio, bio bih ti iznimno zahvalan.
hvala unaprijed
http://oglasnik.mobil.hr/threads/414-Samsung-I9100-Galaxy-S-II-original-bateriju-2000-mAh Probaj ovdije al je malo skupa,ja sam svoju platio 100kn. Ovako ti izgleda mobitel kad ju promijenis:
ja sam primjetio da su mi se svi senzori zblesirali ne znam na kojem nightly-u točno al chrome je bio taj koji mi je radio probleme. pa sam u chrome-u iskljućio nešto pod alati za programere, prva stavka uglavnom....
ti nocni u biti izlaze svaki dan? Koja je razlika u njima? ja vec imam par dana star pa mi oped sve radi kako treba! Neda mi se stalno upgrejdat a i ne mogu jer mi je na xda frajer napravio poseban statusbar samo za moju verziju(signal telefona u lijevom kutu, sat u sredini i baterija u desnom kutu)
ti nocni u biti izlaze svaki dan? Koja je razlika u njima? ja vec imam par dana star pa mi oped sve radi kako treba! Neda mi se stalno upgrejdat a i ne mogu jer mi je na xda frajer napravio poseban statusbar samo za moju verziju(signal telefona u lijevom kutu, sat u sredini i baterija u desnom kutu)
Neznam u čemu je razlika, ja nisam dosta dugo koristio ništa custom, pa sam jučer nabacijo CM, danaj napravio update.. ugl, kolko sam skonto, sve je više manje isto, samo što radi glađe nego prije mjesec dana, ne loče bateriju... uglavnom ja zadovoljan, još da nekako ubacim org. weather widget od s4 ili xperia Z ja zadooljan no mislim da to neće ići lako.
Neznam u čemu je razlika, ja nisam dosta dugo koristio ništa custom, pa sam jučer nabacijo CM, danaj napravio update.. ugl, kolko sam skonto, sve je više manje isto, samo što radi glađe nego prije mjesec dana, ne loče bateriju... uglavnom ja zadovoljan, još da nekako ubacim org. weather widget od s4 ili xperia Z ja zadooljan no mislim da to neće ići lako.
reci mi dal ti ovo pase? http://d-h.st/5eG
Nop sve sam isprobo, čak sam isprobo i tw stavit, radi tw, al widgeta nema... ma ok.. opet se ja vratio na stock... i dobro... i ovako služi mob samo za igricu koju, fejs, viper, malo maila i neta.
Pozdrav!
Želim prodat mobitel, ali bih želio i izbrisati sve foldere stvorene od strane instaliranih programa npr.: hak, mireo i ostalih...
Pokušao sam formatiranjem, ali naravno, ne ide na taj način.
Molim pomoć!
MSI GX630
Pozdrav!
Želim prodat mobitel, ali bih želio i izbrisati sve foldere stvorene od strane instaliranih programa npr.: hak, mireo i ostalih...
Pokušao sam formatiranjem, ali naravno, ne ide na taj način.
Molim pomoć!
- Napravi Factory Reset odnosno vrati na tvorničke postavke.
- Kako neće s formtarianjem? Probaj spojiti na komp pa onda formatiraj.
Brisanjem iz windowsa ne ide...ucinio factory wipe, sad cu flashnut novi stock rom ali imam filing da se folderi ostat od proslih romova...
Brisanjem iz windowsa ne ide...ucinio factory wipe, sad cu flashnut novi stock rom ali imam filing da se folderi ostat od proslih romova...
Ja sam svaki put uspješno formatirao.
Ili nešto ne radiš dobro ili nešto ne valja
Pozdrav,
Imam jedno pitanje.Postoji li način da iskljucim potpuno wi-fi tj. da ga je nemoguce aktivirati normalnim putem.Da ga potpuno disable
E sad ispačetka.... :D
Problemi veliki; mob se gasi, sam od sebe...
u zadnje vrijeme sve češće, jučer 5x, danas već 3x
Dakle, često izgubi signal (simbol prekriženog kruga umjesto signala sa crticama) i samo nestane...
Često, dok je na punjaću napuni se do 100% a u pola ure se isprazni na 80%, pa se sam izgasi,ne restarta se, pa ga upalim, baterija da je na 12%!!!!?!?!?!?!?
Pa se ugasi i nastavim ga punit "na ugašeno" a ono baterija "više od pola zelena"
Do sada stvarno nije bilo problema, bio sam na "prvom JBu", poljskom (4.1.2) koji je izašao.
Mislio sam da je do roma pa sam flašnuo njemacki...ali sad je još gore.
Mislim da je baterija riknula, imam feeling da je nekako napuhnuta...
HITAN HELP!
P.s. kad ga ponovno upalim, stoji na "UNESITE PIN KOD"...evo vec 5min... i ne gasi se.
Mozda je do antene ili do roma...idem probat sa zadnjim vipovim 4.0 androidom
Na zrakoplovnom modu radi ko sat....
E sad ispačetka.... :D
Problemi veliki; mob se gasi, sam od sebe...
u zadnje vrijeme sve češće, jučer 5x, danas već 3x
Dakle, često izgubi signal (simbol prekriženog kruga umjesto signala sa crticama) i samo nestane...
Često, dok je na punjaću napuni se do 100% a u pola ure se isprazni na 80%, pa se sam izgasi,ne restarta se, pa ga upalim, baterija da je na 12%!!!!?!?!?!?!?
Pa se ugasi i nastavim ga punit "na ugašeno" a ono baterija "više od pola zelena"
Do sada stvarno nije bilo problema, bio sam na "prvom JBu", poljskom (4.1.2) koji je izašao.
Mislio sam da je do roma pa sam flašnuo njemacki...ali sad je još gore.
Mislim da je baterija riknula, imam feeling da je nekako napuhnuta...
HITAN HELP!
P.s. kad ga ponovno upalim, stoji na "UNESITE PIN KOD"...evo vec 5min... i ne gasi se.
Mozda je do antene ili do roma...idem probat sa zadnjim vipovim 4.0 androidom
Na zrakoplovnom modu radi ko sat....
Kada ugasim profil bez mreže - ne može naći VIP mrežu i ugasi se...
E sad, je li to do antene hard. problem ili softw., vidit cu kasnije...
dali bi se mogao promijeniti 1 boot scren (di pise samsung galxy gt-i9100)?
može, ja sam promijenio. Ima aplikacija za to, ne sjećam se kako se zvala.
Mislim da je ova https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hellcat.droiddev.sgs2bootlogo
Nemam više s2 pa ne mogu provjeriti
Xperia Z ::: next: HTC One
može, ja sam promijenio. Ima aplikacija za to, ne sjećam se kako se zvala.
Mislim da je ova https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hellcat.droiddev.sgs2bootlogo
Nemam više s2 pa ne mogu provjeriti
@4l4n javi dali radi, hvala.
danas cu mijenjat svoj najdrazi s2 za jos drazi galaxy note n7000 pa me zanima sta da stavim na svoj galaxy? Sad je gore cm10.1 4.2.2. Da mu pustim to ili da vratim stock ili neki stock based rom?
danas cu mijenjat svoj najdrazi s2 za jos drazi galaxy note n7000 pa me zanima sta da stavim na svoj galaxy? Sad je gore cm10.1 4.2.2. Da mu pustim to ili da vratim stock ili neki stock based rom?
Vrati na Stock Fw.