Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.382.114
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Ja ovo neznam :-(

13 godina
neaktivan
histerična kaže...

Ja ovo neznam :-(

Ukratko.

Ako nemaš pristup google accountu (login i password) predmetnog smartphonea, nemaš nikakvih opcija locirati taj uređaj bez pomoći ovlaštenih institucija.

Ako pak imaš login i password od Google Marketa, onda pažljivo pročitaj tekst i pogledaj linkove.

16 godina
odjavljen
Prelose kaže...
THK kaže...

isprobaj, mozda ga i ti imas.. pri slabijem osvjetljenju uslikaj bijeli zid ili snimi video. probaj sa i bez blica..

ja nemam takvih problema,niti sam cuo za to,i one koje znam koji imaju s2 isto nemaju taj problem

Zanimljivo... Možda je problem prisutan samo na Dvojkama u određenim zemljama, ili samo na prvih par proizvedenih serija? Ako nemaš taj problem, nalaziš se među 20% sretnika. Kad si kupio svoj S2?

Forumi doslovno vrve ovim problemom na Dvojci, koji je zabilježen i na par drugih mobitela (ne samo Samsungovih): HTC HD2, Galaxy S1, Galaxy Note1, Galaxy Tab2 7", Galaxy S3, iPhone 4, iPhone 5.

Nekolicina se riješila mrlje tako što su jednostavno nadogradili softver, dok su neki promijenili i do 5 uređaja i problem je bio na svima. Većina kaže da je problem u softveru kamere, da ima veze s Auto White Balanceom.

Da stvar bude zanimljivija, neki od njih ne javljaju ružičastu već zelenu mrlju.

16 godina
THK kaže...
Ako nemaš taj problem, nalaziš se među 20% sretnika. Kad si kupio svoj S2?

Kakvih 20% sretnika?

Imao sam u rukama 4xS2 i 1xS3 (znači, koristio sam ih) i nikakvih problema s kamerom i pink mrljama nisam imao.

Prijatelj mi trenutno ima S2 i isto nikakvih pink mrlja nema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 16:01 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan

Meni također kamera radi normalno, nisam nikada primijetio taj pink spot.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
THK kaže...

Nemojte lupati TD bez razloga. Također nemojte čovjeka napadati.

Camera pink spot se meni nekoliko puta dogodila.
Ako vas baš zanima, događa se.
Taj problem je uglavnom povezan s određenom kombinacijom kernela i ROM-a.
Kao što sam rekao, na nekoliko kombinacija sam ih imao, ali trenutno XLSN + philZ kernel nemam tih problema.
To se događa kada čudljivi driveri kamere naiđu na određeno neslaganje s kernelom.
Uglavnom će kamera raditi, ali ima taj dosadni problem koji se riješava promjenom kernela, a najčešće ROM-a.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan

nikad imao pink mrlju, ni na stock GB / ICS, ni na romovima CM 10/10.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sudy, jel ti bolja kombinacija sa speedmodom ili philzom?
15 godina
Android kaže...
Sudy, jel ti bolja kombinacija sa speedmodom ili philzom?

Nisam bio zadovoljan speedmodom K5-7 pa sam stavio PhilZ.
Vidjet ću kako će se ponašati.
Ali po svemu sudeći, za sada mi bolje djeluje PhilZ.
kao da baterija duže traje. Nevinašce 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan

zanima me, dal neko ko je kupio u T-Mobileu s2, a nije mijenjao softwer, u 4.0.4 što mu piše u osnovni i Kernel verziji? (kod "O telefonu) tj. dal je to onaj kojeg imamo na samsung update? i dal to vrijedi ako smo već nešto mijenjali i stavili opet ovaj sa samusng updatesa.com  dal će vrijedit garancija?

0 0 hvala 0
15 godina
igstromar kaže...

zanima me, dal neko ko je kupio u T-Mobileu s2, a nije mijenjao softwer, u 4.0.4 što mu piše u osnovni i Kernel verziji? (kod "O telefonu) tj. dal je to onaj kojeg imamo na samsung update? i dal to vrijedi ako smo već nešto mijenjali i stavili opet ovaj sa samusng updatesa.com  dal će vrijedit garancija?

Za garanciju se ne boj.
Staviš samo neki službeni 4.0.4, i briga te.
Važno da nema root trokuta.
Ostalo, više manje priznaju.

Tako je bilo barem u prvim mjesecima kada je došao. 

13 godina
neaktivan

VIP Hrvatska dobio nadogradnju na 4.1.2

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 11:33 (igstromar).

1 0 hvala 2
15 godina
igstromar kaže...

VIP Hrvatska dobio nadogradnju na 4.1.2

Zašto ga nema ovdje? :/

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
14 godina

Ako mogu ici malo na off topic.
Sto znaci ''Changelist'' na gore spomenutoj stranici?

15 godina

Ne znam kako nisam vidio. Promaknulo mi. Nevinašce
A nisam ni mislio da ćemo dobiti neku novu verziju, a ne LSD iz siječnja.
Totalno mi je isti klinac, LSN ostaje.
Eventualno promijeniti CSC. 

14 godina

Koliko imate RAM-a slobodno ovako dok zujite web preglednikom?
Ja npr multitaskam: operu, google play i tunein i on ima samo oko 70mb slobodno, nekad i ubije jednu od tih 3 aplikacije jer nema dovoljno RAM-a. Kako je kod vas stanje? 

15 godina

kako pravilno deinstalirati aplikacije, imam osjecaj da sve sto sam do sad obrisao da mi ostane negdje jos sto mi zauzima prostor.

sad reinstaliram real racing 3 koji uzima 1,7 gb i pokusam instalirat jednu igru ok 40 mb i ne zeli instalirati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Novi Play Store.

©Mitch

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Daj mi recite koje romove imate i jeste li primjetili problem na custom romovima  prilikom snimanja videa dešava se drop frame tj ne ide glatko nego se spusta frame rate i zatrzava snimak. Istu stvar sam primjetio i na galaxy s a tako i sada na s2

Trenutno sam na stock 4.1.2 nekom skandinavskom i čini mi se da kamera radi puno bolje nego na hrpu custom romova koje sam probao.....

Shoma
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shoma kaže...

Daj mi recite koje romove imate i jeste li primjetili problem na custom romovima  prilikom snimanja videa dešava se drop frame tj ne ide glatko nego se spusta frame rate i zatrzava snimak. Istu stvar sam primjetio i na galaxy s a tako i sada na s2

Trenutno sam na stock 4.1.2 nekom skandinavskom i čini mi se da kamera radi puno bolje nego na hrpu custom romova koje sam probao.....

to padanje frejmova kod S2 je uvijek tako nazalost

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 13:11 (mersimh).
15 godina
Shoma kaže...

Ako si probavao AOSP ROM-ove (bazirani na CM10 i ostlima) ne moraš se čuditi.
Razlog tome je što Samsung za dobar dio svojih hardverskij rješenja, kako u S2, tako i u drugim uređajima nije dao drivere koji su naravno prijeko potrebni.
Zato je kamera na AOSP baziranim ROM-ovima tako "loša". 

16 godina

zašto sad na 4.1.2. ne mogu 'prisilno' ugasiti aplikacije u task manageru? pita me da potvrdin i nakon toga se ništa ne događa...

EDIT: sve ok, nisan restarta :3

lol
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 21:13 (Fox Mulder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

kako pravilno deinstalirati aplikacije, imam osjecaj da sve sto sam do sad obrisao da mi ostane negdje jos sto mi zauzima prostor.

sad reinstaliram real racing 3 koji uzima 1,7 gb i pokusam instalirat jednu igru ok 40 mb i ne zeli instalirati

ides u mobitel: android/data/.. i tamo nades real racing 3 mapu..

13 godina
neaktivan
Sta se zbiva oko MIUI-a v5 ?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Sta se zbiva oko MIUI-a v5 ?

Čekamo stabilniju verziju.
Ovih dana su imali slavlje, 3. godine su slavili pa se sada opet bacaju na posao. 

17 godina
neaktivan
Koji rom bi mi preporucili?
Shoma
13 godina
neaktivan
Shoma kaže...
Koji rom bi mi preporucili?

U mene je Cyanogenmod 10.1 (4.2.2) i jako sam zadovoljan.

Iskreno nijedan drugi nisam ni probao tako da ne znam ako postoji nesto bolje

16 godina
neaktivan

odlican update.... {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice