Pozdrav.
Moram telefon nositi u servis pa me zanima gdje mogu skinuti original Samsung firmware Jelly Bean, dakle kako bih ga odrootao? I da, unroot-am ga putem Odina po skidanju firmaware-a? Hvala
t-mobile,vip,tele2? koja mreza?
Pozdrav.
Moram telefon nositi u servis pa me zanima gdje mogu skinuti original Samsung firmware Jelly Bean, dakle kako bih ga odrootao? I da, unroot-am ga putem Odina po skidanju firmaware-a? Hvala
t-mobile,vip,tele2? koja mreza?
Znaci nema mi druge nego prijeci na deodex ROM ako hocu sve blagodati raznih modova !?
Hvala ti na brzom odgovoru
Ili to ili odustati od modanja..
hd22sb* samo nek vodi racuna od kojeg operatera skida da nebi odnio mob sa vip bootom u t-mobile hahahahha
Znaci nema mi druge nego prijeci na deodex ROM ako hocu sve blagodati raznih modova !?
Hvala ti na brzom odgovoru
Ili to ili odustati od modanja..
Budem probao Omegu v22
Dali zna neko kako bih mogao premijestiti signal bar u lijevi kut na cm10. 4.2.2 ?
Dali zna neko kako bih mogao premijestiti signal bar u lijevi kut na cm10. 4.2.2 ?
Sustav radi tako da s lijeve strane dolaze ikone notifikacije. Nisam nigdje vidio mod koji bi to omogučio.
Sustav radi tako da s lijeve strane dolaze ikone notifikacije. Nisam nigdje vidio mod koji bi to omogučio.
O tome nisam ni razmisljao. Tweakam ga u ios style pa zato trebam to. Sat sam uspio stavit u sredinu.
Pozdrav ekipa.
Kakvo je stanje s CM10.1 based ROM-ovima?
Zadržao sam se zadnjih dana na Samsungovom 4.1.2
Pa što vi kažete?
Pozdrav ekipa.
Kakvo je stanje s CM10.1 based ROM-ovima?
Zadržao sam se zadnjih dana na Samsungovom 4.1.2
Pa što vi kažete?
U mene je CM10.1 i mogu ti reci da sam zadovoljan...nisam primjetio neku veliku razliku od CM10, i redovito izbacuju update...
Kako da promijenim sliku koja se pojavljuje na pin kodu? Cm10.1 kad ga upalim i trazi me pin dode mi slika koju ne koristim vec dugo kao pozadinu i to me zivcira pomalo.
Odnedavno imam problema sa cm10.1. Naime nakon par minuta kak uključim mob senzor za autorotaciju prestane raditi zajedno sa senzorom za blizinu. Probao sam obrisati cache i dalvik cache i flashat razne nightlye al ništa ne pomaže :-( sto da napravim? Jel bi vraćanje na tvorničke postavke pomoglo? Ili flash službenog firmwarea?
Odnedavno imam problema sa cm10.1. Naime nakon par minuta kak uključim mob senzor za autorotaciju prestane raditi zajedno sa senzorom za blizinu. Probao sam obrisati cache i dalvik cache i flashat razne nightlye al ništa ne pomaže :-( sto da napravim? Jel bi vraćanje na tvorničke postavke pomoglo? Ili flash službenog firmwarea?
jesi update na najnoviju verziju roma? ako jesi, onda pitaj ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036229
Jesam al problem ostaje. Pitat ću na xda forumu hvala
Našao sam riješenje na xda. Dakle ako netko ima problema sa senzorima bilo za blizinu bilo za autorotaciju a ima instaliran chrome moguće da je problem u chromu. Znači uđete u chrome postavke>alati za programere >omogući kratko pomicanje-maknete kvačicu i to je to.
Našao sam riješenje na xda. Dakle ako netko ima problema sa senzorima bilo za blizinu bilo za autorotaciju a ima instaliran chrome moguće da je problem u chromu. Znači uđete u chrome postavke>alati za programere >omogući kratko pomicanje-maknete kvačicu i to je to.
XDA je cudo.
osim sto u 99% posto slucajeva dobijes odgovor na pitanje, obicno u 80% slucajeva to bude u roku od 10 minuta 
Ne mogu vise instalirati app sa unutarnje memorije. Otvori mi se instalacija al ne mogu stisnuti install....!!!!
ovako, planiram nabavit s2 pa me zanima je li konacno rijesen problem s ruzicastom tockom, dakle onaj poznati problem s kamerom o kojem se lani naveliko pricalo. isti problem ima i s3 kako cujem.
ovako, planiram nabavit s2 pa me zanima je li konacno rijesen problem s ruzicastom tockom, dakle onaj poznati problem s kamerom o kojem se lani naveliko pricalo. isti problem ima i s3 kako cujem.
Kolikobja znam to se za iphone 5 pricalo posto ima neku posebnu lecu. Al za sgs2 i 3 nikad cuo.
Kolikobja znam to se za iphone 5 pricalo posto ima neku posebnu lecu. Al za sgs2 i 3 nikad cuo.
upisi u google ''galaxy s2 camera pink spot'', ima masa stvari o tome.. i na youtubeu takodjer. pitam se desava li se taj problem i na s2 proizvedenim kasnije, te na s2 plus i9105.
Prvi put cujem za taj problem sa kamerom. Inace svi hvale kvalitetu.
isprobaj, mozda ga i ti imas.. pri slabijem osvjetljenju uslikaj bijeli zid ili snimi video. probaj sa i bez blica..
isprobaj, mozda ga i ti imas.. pri slabijem osvjetljenju uslikaj bijeli zid ili snimi video. probaj sa i bez blica..
ja nemam takvih problema,niti sam cuo za to,i one koje znam koji imaju s2 isto nemaju taj problem
Da ne gnajvim sa ljubavnim jadima :-(
Muž nestao prije dva dana.Jeli ga ikako muguće locirati putem moba?Bar približno?
Nemojte se smijati-koma sam
Hvala unaprijed
Da ne gnajvim sa ljubavnim jadima :-(
Muž nestao prije dva dana.Jeli ga ikako muguće locirati putem moba?Bar približno?
Nemojte se smijati-koma sam
Hvala unaprijed
policija?
Ništa drugo?što je sa onim trekerima, trejserima?
Ništa drugo?što je sa onim trekerima, trejserima?
ne razumijem zas ne odes na policiju,osim ako nisi troll,to nije stvar za zajebannciju!
Ne ulazim u tvoje motive ali tebi i svima ostalima koji trebaju naći smartphone a nisu unaprijed instalirali neku aplikaciju za lociranje uređaja: