Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.392.706
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
@brmbo
Bez root-a nikako.
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
Crdy kaže...

ovo je uzas i katastrofa...nemozes se snac u temi uopce o silnih spamova. Znaci po ovome sve kolko citam stranica vec danima trenutno nema ni jedan "DOBAR" rom koji bi svakodnevni user mogao sada staviti na svoj galaxy s 2?? Hvala na Odgovoru

I ti si nam sada došao kao spasitelj teme?
ROM koji meni odgovara, ne mora tebi odgovarati, ROM koji odgovara tebi, ne mora meni odgovarati itd.
Isprobavaj, nađi koji ti paše.

__________________________________________________________________________________

DorimanX s podrškom za 4.2.2 i s podrškom za nove Mali V2 drivere. 

LINK

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:05 (sudy_freak).
15 godina
Kordy kaže...
@brmbo
Bez root-a nikako.

Ok.Naša san jedan način root-a (Root_SuperSU.0.96.Only-signed), neznan jeli postoji još koji a što nakon tog jer ova siva boja strši samo tako

13 godina
neaktivan
Ja trenutno na jellybamu 6.3.0 4.2.2 .... Hmm dobro sve je fino i fluidno... Jedino onaj j..... Tweak alat da upalim bravia treba platit... Ma sve ostalo supp.. Radi i hotspot.. Sto mi najbitnije.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina

Novi, službeni Jelly Bean 4.1.2

Radi se o UHMS8, za Trinidad i Tobago.

Navalite.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Navalite.

Razlika između tog i npr Poljskog??

13 godina
neaktivan
JellyBam 6.3.0 i dorimanx kernel 8.0 odlicna kombinacija sto se tice rada.. E sad jos budem vidio bateriju
18 godina
neaktivan

Za one koji preferiraju AOKP ROMove, preporučam upravo izašli Rootbox 3.8 (Android 4.2.2). Izuzetno fluidan i konfigurabilan ROM s vrlo solidnim trajanjem baterije na stock kernelu.

Link

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
E a zasto na xda forumu nema vise vijesti o jellybamu...???
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
E a zasto na xda forumu nema vise vijesti o jellybamu...???

Zbog istog razloga što su mu zatvorili thread na xda.

13 godina
neaktivan
A sto je dovelo do toga? ... Meni bas super funkcionira ova zadnja verzija... A tami nikakvih inf... Hmm
15 godina
morska psina kaže...

Za one koji preferiraju AOKP ROMove, preporučam upravo izašli Rootbox 3.8 (Android 4.2.2). Izuzetno fluidan i konfigurabilan ROM s vrlo solidnim trajanjem baterije na stock kernelu.

Link

kolko to solidno trajanje baterije?

i sta mislis jel bi ja mogo sa aliancerom v7 u recoveriju flashat ovo ili moram neki drugi nacin nalazit.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:33 (psihoroba).
15 godina
PC - stručnjak kaže...
A sto je dovelo do toga? ... Meni bas super funkcionira ova zadnja verzija... A tami nikakvih inf... Hmm

Izvoli(te)

p.s. ako dolaziš s Aliance-a, znači Samsung firmwarea, moraš preko Odina staviti neki drugi kernel (bootloader daje onaj "Error 7 - Installation aborted").

18 godina
neaktivan
psihoroba kaže...
kolko to solidno trajanje baterije? i sta mislis jel bi ja mogo sa aliancerom v7 u recoveriju flashat ovo ili moram neki drugi nacin nalazit.....

Pa meni uredno traje dva dana uz dosta korištenja i preko noći na Airplane modu.

Ovdje su ti upute za instalaciju kad dolaziš s drugih ROMova.

13 godina
neaktivan

Oduvjek zelim probati Vanilla Rootbox, no ne bih koristio sve stvari koje on nudi kao što nisam koristio kod PAC man rom.

Trenutno sam na CM 10.1 i zadovoljan sam, nakon što Siyah v5 vsync dobije podršku za 4.2.2 (ako dobije, MCM-a nema nigdje) onda ću pomoću njega (STweaks) undervoltati cpu i gpu steps pa ću dobiti još na uštedi baterije.

Oni koji koriste Dorimax, koja je velika razlika između njega i navedenog Siyaha? Čitam da ima puno više mogućnosti, no kojih?

Je li Stweaks isti ili u tome ima više mogućnosti?

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
kpavl kaže...

Oduvjek zelim probati Vanilla Rootbox, no ne bih koristio sve stvari koje on nudi kao što nisam koristio kod PAC man rom.

Trenutno sam na CM 10.1 i zadovoljan sam, nakon što Siyah v5 vsync dobije podršku za 4.2.2 (ako dobije, MCM-a nema nigdje) onda ću pomoću njega (STweaks) undervoltati cpu i gpu steps pa ću dobiti još na uštedi baterije.

Oni koji koriste Dorimax, koja je velika razlika između njega i navedenog Siyaha? Čitam da ima puno više mogućnosti, no kojih?

Je li Stweaks isti ili u tome ima više mogućnosti?

STweaks ovisi o kernelu, ne o ROM-u prije svega.
Novi DorimanX nudi stvarno pregršt, PREGRŠT postavki i modifikacija.

A evo, ovdje je nova iGiova tema na temu JellyBama.
Mogao bih mu dati šansu s novim 6.4.0 kojeg sprema noćas/ujutro. 

p.s. po tko zna koji put, službeni FB profil Jelly Bama

13 godina
neaktivan

Mozda sam se krivo izrazio, znam da ovisi o  kernelu, baš zbog tih pregršt postavki na dorimaxu bjezim od njega haha.

Nikada više na JellyBam. Kako to da si ti promijenio mišljenje?

Kuzite ovo, maloprije ostavim mobitel na stolu i sad sam na kompu, idem stisnit mobitel da vidim koliko je baterije ostalo, kad ono on ne reagira. Gledam koji mu je sada, drzim tipku za paljenje kad on se upalio i ima 13 posto baterije (imao 60).

WTF?

15 godina
morska psina kaže...
psihoroba kaže...
kolko to solidno trajanje baterije? i sta mislis jel bi ja mogo sa aliancerom v7 u recoveriju flashat ovo ili moram neki drugi nacin nalazit.....

Pa meni uredno traje dva dana uz dosta korištenja i preko noći na Airplane modu.

Ovdje su ti upute za instalaciju kad dolaziš s drugih ROMova.

Znaš da se od nas, stare ekipe očekuju konkretni rezultati.

Dok ne vidim skrinšat baterije, screen-ona, ne vjerujem {#}

15 godina
Doctor Freak kaže...
sudy_freak kaže...

Navalite.

Razlika između tog i npr Poljskog??

Nisam probao, ali kako kažu, ne očekujte brda i doline.

xD.

Ako tko proba, neka javi dojmove.

Možda ima neke značajnije razlike.

18 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Znaš da se od nas, stare ekipe očekuju konkretni rezultati. Dok ne vidim skrinšat baterije, screen-ona, ne vjerujem {#}

Tek sam danas stavio 3.8, ono se odnosilo 3.7.1 (Android 4.2.1). Neka prođe par dana pa stavljam i screenove  {#}

13 godina
neaktivan
Ja sam na jelly bamu sa dorimanx kernelom... Javim sutra rezultate kako baterija prosla ;)
14 godina
sudy_freak kaže...

STweaks ovisi o kernelu, ne o ROM-u prije svega.
Novi DorimanX nudi stvarno pregršt, PREGRŠT postavki i modifikacija.

Po cemu ti je bolji dorimanx od siyana?

13 godina

zadnji nightly cm 10.1 radi odlično!

malo je jedino lošija slka s kamere, ali to je do osvjetljenja, mrak je ipak.

zna li itko kako isključiti one lockcreen widgete, redovno palom kameru umjesto da odključam kad swypam desno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Srkee kaže...

zadnji nightly cm 10.1 radi odlično!

malo je jedino lošija slka s kamere, ali to je do osvjetljenja, mrak je ipak.

zna li itko kako isključiti one lockcreen widgete, redovno palom kameru umjesto da odključam kad swypam desno

Je, ok je. No nemali broj ljudi se zali na SOD. Crni zaslon, neide nigdje dok se ne restartira.

Stavi si camera fix i raditi će bolje.

Ne moze se iskljuciti kamera na locksreenu.

13 godina

nije mi se jos dogodilo, iako, ja sam ostao na njegovom kernelu, sve radi fino pa nemam potrebe mjenjat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ja sam na jelly bamu sa dorimanx kernelom... Javim sutra rezultate kako baterija prosla ;)

Ja sam ga koristio dosta vremena, ali odustao jer iskreno, slušam muziku na PowerAMPu i volim da mijenjam pjesme tako da prestisnem duže tipku na slušalicama. U JB-u to me baci na "Google Voice Search" što već. Koristio sam tu tvoju kombinaciju, i baterija je stvarno dobro držala.

Inače, kada sam se prebaciovao s JellyBAM 3.0.2. na ovu zadnju, s full wipe itd., izbrisalo mi je "network unlock", ,pa sam morao koristiti galaxysim unlock, samo da javim ako je netko imao taj problem.

Ja sam se jučer vratio na Omega 15.1. (ICS) samo zbog muzike :)

EDIT:

Na JellyBAM 6.3.0. neki imaju problema s osjetljivošću na donjem dijelu ekrana..spacebar itd...to sam imao i ja. Odgovor je samo da se isključi PIE...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 11:01 (X-Plosiv).
13 godina
neaktivan
Forq je sto se meni na jellybamu mob sam od sebe ugasio i nece se upalut. Izvadio bateriu stavio i upalio ga... No onda sam flasho cm nazad i ne diram sami nadogradujem. Jedino neznam dal da stavim dorimanx kernel na cm... ;)
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Forq je sto se meni na jellybamu mob sam od sebe ugasio i nece se upalut. Izvadio bateriu stavio i upalio ga... No onda sam flasho cm nazad i ne diram sami nadogradujem. Jedino neznam dal da stavim dorimanx kernel na cm... ;)

To što se gasi je SoD i to se događa i na stock CM 10.1. Događa se i na Rootbox.

Dorimax novi također radi na CM 10.1.

15 godina
Bok. Evo i mene na S2. Imam pitanje. Naime, kupio sam telefon prek Njuskala, sve funkcionira savrseno, no u paketu nisam dobio usb kabel i memorijsku karticu. Kupio sam onaj micro usb kabel i mislio sam da s njim mogu spojiti telefon i komp, no kad ga spojim, samo se puni pa me konkretno zanima mogu li staviti na mob pjesme, slike i video sadrzaj samo ako imam memorijsku karticu ili mogu spojiti mob s kompom na neki drugi nacin. Telefon je na stock JB.
17 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Bok. Evo i mene na S2. Imam pitanje. Naime, kupio sam telefon prek Njuskala, sve funkcionira savrseno, no u paketu nisam dobio usb kabel i memorijsku karticu. Kupio sam onaj micro usb kabel i mislio sam da s njim mogu spojiti telefon i komp, no kad ga spojim, samo se puni pa me konkretno zanima mogu li staviti na mob pjesme, slike i video sadrzaj samo ako imam memorijsku karticu ili mogu spojiti mob s kompom na neki drugi nacin. Telefon je na stock JB.

Probaj otići u postavke > više > USB pomoćni programi i slijedi upute.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:03 (Kordy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice