Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.393.369
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Srkee kaže...

znači ovako nakon puno čitanja vrijeme je da se krene. 

ovo mi je treći android, tj četvrti i na svakom je drugačije.

ako netko ima volje malo pojasniti bio bih zahvalan!

Rootaj mobitel ( s tim PhilZ kernelom), odi u recovery i napravi full wipe te flashaj MIUI. Ne trebaš ništa komplicirati.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan
Limac kaže...

Prijatelj u TELE2 nekidan kupio s2, nije prčkao ništa, znači nije rootan i ima rom original.

Do jučer radilo sve super ali sad kad uključi bluetooth mob. se reboota stalno, ušao u neku petlju -loop.

Za početak, ne želi na servis jer to trajeeee a mob mu treba.

Ima li nekakav savjet za rješenje problema.

Meni se to znalo dogoditi na mom s2 koji je rootan i ima custom rom, ali ne želim pretjerano po njegovom prčkati da ne izgubi garanciju.

Za početak idi u Recovery <Home+Power+Vol Up> i idi na wipe data/factory reset pa wipe cache partition. Mislim da bi to trebalo riješiti problem...

14 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...
Limac kaže...

Prijatelj u TELE2 nekidan kupio s2, nije prčkao ništa, znači nije rootan i ima rom original.

Do jučer radilo sve super ali sad kad uključi bluetooth mob. se reboota stalno, ušao u neku petlju -loop.

Meni se to znalo dogoditi na mom s2 koji je rootan i ima custom rom, ali ne želim pretjerano po njegovom prčkati da ne izgubi garanciju.

Za početak idi u Recovery <Home+Power+Vol Up> i idi na wipe data/factory reset pa wipe cache partition. Mislim da bi to trebalo riješiti problem...

I što ako čovjek ima 4.0.4 firmware? Imat će ciglu.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan

Ciglu od toga što je resetiro na tvorničke postavke i wipeao cache?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kpavl kaže...

LINK

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756242

Poznat problem, neznam čemu se čudiš.

17 godina
Ocigledno ne znas da je bilo problema sa nekim kernelima i "erase cap".
Sad su svi custom kerneli onemogucili taj erase. Zato prije claranja cachea i slucnog neka najprije stavi siguran kernel npr. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270
S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Evo današnjo build cm10.1: http://www.get.cm/?device=i9100

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svaki dan se uči, hvala.

Nego, Parizer, imaš li problema sa autofokusom na CM 10.1 4.2.2 nightly?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kpavl kaže...

Svaki dan se uči, hvala.

Nego, Parizer, imaš li problema sa autofokusom na CM 10.1 4.2.2 nightly?

da, izgleda da ima problema sa autofocusom (probao sam brzinski)

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
17 godina
odjavljen
Autofocus je sređen samo treba pričekati sutrašnji build.
13 godina
neaktivan
Koje su greske na cm 10.1 jos ostale? ... Vidim gpu sreden...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan
Limac kaže...

imao sam isti problem, odeš u cwm, napraviš factory reset i sve će raditi kako spada

14 godina
Kordy kaže...
kpavl kaže...

LINK

Onda moze otici u postavke moba i tamo napraviti vracanje na tvornicke.

13 godina
neaktivan

Koristim PAC man rom sa stock kernelom jer ne ide nijedan drugi kernel i primjetio sam da slabo koristim AOKP opcije i da ne koristim uopce PA, znaci da mi ostaje samo CM pa razmisljam da pređem na njega, sluzbeni naravno.

Flashao sam ga i prije jednom i imao sam 2-3 freezanja na stock kernelu, pa ga od onda zbog toga nisam flashao.

Imate li vi s time problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hd22sb kaže...
Limac kaže...

imao sam isti problem, odeš u cwm, napraviš factory reset i sve će raditi kako spada

Pa o tome smo gore pricali. Ako ima stock 4.0.4 brickat ce si mob.

16 godina
neaktivan
taj proplem je na 2.3.7, na ics-u nisam imao nikakve probleme, a brickat si može mob jedino ako ima leak 4.0.4, na stock nebi smjelo
14 godina
hd22sb kaže...
taj proplem je na 2.3.7, na ics-u nisam imao nikakve probleme, a brickat si može mob jedino ako ima leak 4.0.4, na stock nebi smjelo

Mob se bricka i na leaku i na stocku. Tko ti je reko da se samo na leaku bricka kad koriste isti recovery,a u njemu je problem. Da se ne bricka mora biti iskljucen CAP_ERASE.
Znaci svima se bricko mob na 4.0.4 samo tebi nije? {#}
I meni se je bio bricko na full stocku 4.0.4. 

13 godina
neaktivan
Meni se je bricko na stock 4.0.4 pa moro u servis... Sad to nema sanse jer ju kerneli napravljeni tako da se to ne dogodi... Sam nisam istrazivo u cemu je fora....
13 godina
neaktivan

Zbog cega kazu da se rom flasha s internal sd card?

CM 10.1 nightlies thread...je li to uopće bitno je li na internal ili external?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 17:41 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
možda ne prepoznaje u cwm eksternu
13 godina
neaktivan

Hvala. Sve je prošlo ok, čini mi se da su popravili  slova u novom cm 10.1. Nisu kod mene više izobličena, bar dosad.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali zna neko kako rijesiti lock screen lagg? Malo mi kasni tijekom zakljucavanja i odkljucava.... :P

4.2.1

i9100XXLQ6

dorimanx 7.47

10.1 cm  Nightly

0 0 hvala 0
15 godina

Jedno pitanje za vlasnike ovoga moba, koji je to kumst da vlasnici ovog moba mogu koristiti wallpaper cijelog, a koristi SGS III ili SGNII ne mogu, kome se obratiti za kvalitetan odgovor?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Jedno pitanje za vlasnike ovoga moba, koji je to kumst da vlasnici ovog moba mogu koristiti wallpaper cijelog, a koristi SGS III ili SGNII ne mogu, kome se obratiti za kvalitetan odgovor?!?!

Ja postavljam wallpaper sa ES File Explorerom, tako mi uđe cijeli u format.

15 godina
Unix kaže...
ATJLučko kaže...

Ja postavljam wallpaper sa ES File Explorerom, tako mi uđe cijeli u format.

Nisi me kolega dobro razumio, naime, kada mi prijatelji biraju neki novi wallpaper, prije samog postavljanja im bude ponuđena opcija cijelog ili samo za jedan screen.

Kod mene sa SGNII prilikom postavljanja wallpapera, osnovni je okvir za jedan screen uz dodatnu mogućnost kao proširenja, ali ga ne mogu otvorit, a ja ludim zbog toga, a vjerojatno je neki sitan faktor xy bitan za funkcionalnost!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Ispricavam se sto ovdje postavljam ovo pitanje ali pisem sa mobitela pa ne mogu otvarat temu... Posto sam hardware-ski noob ne znam da li je moguce a zanima me jer bi mi to bilo interesantno... Da li je moguce u smart velicine ekrana 4-4.3" upakirat komponente kao u najnovijih flagshipova (npr. 2 gige rama, 4jezgreni proc...), naravno ne ukljucujuci bateriju kao sto je njihova jer to, pretpostavljam, ne stane...
14 godina
neaktivan
Android kaže...
Ispricavam se sto ovdje postavljam ovo pitanje ali pisem sa mobitela pa ne mogu otvarat temu... Posto sam hardware-ski noob ne znam da li je moguce a zanima me jer bi mi to bilo interesantno... Da li je moguce u smart velicine ekrana 4-4.3" upakirat komponente kao u najnovijih flagshipova (npr. 2 gige rama, 4jezgreni proc...), naravno ne ukljucujuci bateriju kao sto je njihova jer to, pretpostavljam, ne stane...

Moguce je. Kupis galaxy s3, rastavis ga i prebacis sve u kuciste galaxy-a s2. :D

14 godina
4L4N kaže...
Android kaže...

Moguce je. Kupis galaxy s3, rastavis ga i prebacis sve u kuciste galaxy-a s2. :D

13 godina
neaktivan
I vjerojatno nebi radilo... Ekran nije iste rezolucije
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice