Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.376.185
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam instaliran cm_galaxys2 full 81 i užasno me smeta vibro kod pozivanja. Zavibrira kad počinje zvoniti (usto još i zvučni signal-notifikacija-al to sam uspio isključiti), kad ga makneš sa uha i upali se ekran - opet vibrira, kad se pozivatelj javi - vibro (to je OK), kad završiš razgovor opet vibro.

Preokrenuo sam sve postavke i nikako to isključiti. Koristim Dialer one.

Ima li itko sličan problem?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
mkm kaže...

imam instaliran cm_galaxys2 full 81 i užasno me smeta vibro kod pozivanja. Zavibrira kad počinje zvoniti (usto još i zvučni signal-notifikacija-al to sam uspio isključiti), kad ga makneš sa uha i upali se ekran - opet vibrira, kad se pozivatelj javi - vibro (to je OK), kad završiš razgovor opet vibro.

Preokrenuo sam sve postavke i nikako to isključiti. Koristim Dialer one.

Ima li itko sličan problem?

To nije "problem" ... to je tako od kad znam za CM7 i nikad mi nije smetalo...ali ne znam kako to isključiti...

14 godina
neaktivan
qube kaže...

Za one poput mene, koji su na DarkyROM-u. Izašla su 2 updatea, odnosno tweaka.

..........................

Molim, možeš li napisati koja ti je osnovna verzija, Kernel verzija i broj verzije i koliko ti traje baterija?

14 godina
protjeran

Evo uploadao sam par slika battery usagea.

Kad je normalni usage, jasno se vidi da baterija može izdržati i po 2 dana uz wifi i 3g upaljen stalno, uključeno 3 sata poziva!

Zadnja 2 screenshoota su stvarno hard usage, sa screen on preko 5 sati. Silovanje svim i svačim u vlaku, od igrica, foruma, par sati poziva u svakom...

Kada mobitel ovakvim hard usagom bude izdržao minimalno 16 sati, onda ću priznat da je baterija dobra.

Ovako može proć kao dovoljna ;)

neki normalni usage, pozivi, sms neki normalni usage, pozivi, sms
hard usage u vlaku hard usage u vlaku
hard usage u vlaku2 hard usage u vlaku2
14 godina
neaktivan
molim napiši koji kernel koristiš.
14 godina
neaktivan
i jesi li uspio maknuti ikonicu za vibro iz gornjeg reda (mislim da se zovenotifikacion )
14 godina
protjeran

DarkyROM na KI3 bazi u kombinaciji sa SuperCore 2.0 kernelom i tweakom za home button lag fix. To je sve, ni manje ni više ;)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Netko je trazio bio par slika DarkyROM-a. Trenutno sam na KI3 base romu. Izuzev fonta kojeg sam sam stavio, sve ostalo je original DarkyROM.. Uskoro dolazi za DarkyROM još par modifikacija, između ostalih svi oni fancy lockscreenovi. Moguće da će bit uključeni u KI8 ukoliko ga odluče složiti.. Uključen je i po meni najbolji, rotationary (ili kako se piše) lockscreen :)

Na quadrantu se rezultati kreću oko 3300 otprilike. To je bez ikakvih tweakova, 1.2 GHz stock.

Snimke su možda dan nakon što sam stavio KI3, tako da nisam ni widgete sve ni ikonice poslagao kako spada, ali mislim da je sve jasno ;)

0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
pozdrav svima prisutnima i zamolio bi ako neko more pomoc jer san nov u svemu ovom..

1.koji custom rom da stavim darky, lig'tning ili neki treci, najvise bi mi trebalo produzit trajanje baterije jer ovako nemoze proc ni dan bez punjenja?

2.na xda developers nisan nasa link od darkyija nego samo od lig'tninga pa ako neko moze postat link

3.kad stavin custom rom dali treban stavljat i pripadajuci karnel ili on dolazi sa romom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
baja52 kaže...
pozdrav svima prisutnima i zamolio bi ako neko more pomoc jer san nov u svemu ovom..

1.koji custom rom da stavim darky, lig'tning ili neki treci, najvise bi mi trebalo produzit trajanje baterije jer ovako nemoze proc ni dan bez punjenja?

2.na xda developers nisan nasa link od darkyija nego samo od lig'tninga pa ako neko moze postat link

3.kad stavin custom rom dali treban stavljat i pripadajuci karnel ili on dolazi sa romom?

Svi odgovori su ti vjerojatno u zadnje 2 stranice ove teme ;)

16 godina
neaktivan
Do kraja mjeseca bi trebao biti gotov official MIUI port, direktno od kineskih developera. :)
I can guarantee the closest shave you'll ever know.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
baja52 kaže...

1. Darky ako ti treba baterija, btw piše se Lite'ning, a ne Lig'tning

2. Klik

3. Ovisi od ROMa, ali uglavnom dođe skupa s njim (u Darkyu je SuperCore)

Ako želiš, ja ti preporučam CyanogenMod 7.1, nedavno je izašao stable release.

Samsung Galaxy S II, CyanogenMod 7.1 (stable) @ 1.6GHz/1.395V
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:37 (Beagle).
14 godina
neaktivan

aj molin te download link za njega i da mi u par crta opišeš šta sve triban uradit jer san jučer gleda videa CM7 i stvarno je odličan

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 17:22 (baja52).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
qube kaže...

DarkyROM na KI3 bazi u kombinaciji sa SuperCore 2.0 kernelom i tweakom za home button lag fix. To je sve, ni manje ni više ;)

Lupio sam Darkia KI3 i Supercore 2.0

Daj mi molim te pojasni sto je to tweak kod home button lag fix, tj. sto to poboboljsava i gdje da ga skinem(neki link) i dal ga flesham preko Rom manager-a il kako?

Hvala!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 17:33 (daniel.hajdinjak666).
14 godina
neaktivan
baja52 kaže...

aj molin te download link za njega i da mi u par crta opišeš šta sve triban uradit jer san jučer gleda videa CM7 i stvarno je odličan

Dakle, prvo si instaliraj ROM Manager preko Marketa. U njemu ćeš imat opciju da flashas Clockworkmod Recovery, odaberi to. Zatim skini ovu datoteku http://download.cyanogenmod.com/get/cm_galaxys2_full-83.zip i stavi je na mob. Odi natrag u ROM Manager i odaberi tu datoteku. Označi da ti napravi wipe i instalira Google Apps ako želiš (wipe je obavezan ako nisi imao CM na mobu još). Mob će ti se resetirati, flashanje ti traje oko 20-30 sec i onda je to to

Samsung Galaxy S II, CyanogenMod 7.1 (stable) @ 1.6GHz/1.395V
15 godina
neaktivan

kod ovih t(kao telad)-mobile još nema updeta preko kiesa, možda čekaju android 4.0 {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trenutno mi je android 2.3.5. na mobitelu dali moran vraćat na stariju verziju radi flashanja? koliko san skonta CM 7.1 mogu priko moba stavit da uopće nekoristin komp?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...
qube kaže...

Lupio sam Darkia KI3 i Supercore 2.0

Daj mi molim te pojasni sto je to tweak kod home button lag fix, tj. sto to poboboljsava i gdje da ga skinem(neki link) i dal ga flesham preko Rom manager-a il kako?

Hvala!

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/2347335.aspx

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

kod ovih t(kao telad)-mobile još nema updeta preko kiesa, možda čekaju android 4.0 {#}

citam na stranim stranicama da su najavili 4.0 za galaxy s2, sijecanj 2012.

17 godina
odjavljen
locki kaže...
hd22sb kaže...

citam na stranim stranicama da su najavili 4.0 za galaxy s2, sijecanj 2012.

Sa moje strane je to očekivano, samo da taj siječanj ne završi u ožujku ili čak kasnije...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 22:10 (Kordy).
14 godina
neaktivan

ako ima netko mob kupljen u t-mobilu bio bih zahavalan za neke informacije.

naime kupio sam ga preko njuskala,ali par stvari mi je nejasno.

1. unutra je vodafon istaliran ????

2. garancijski list izgleda kao da je kopiran,i na njemu pise datum kupnje te imei.

3. sam racun "izdan" od t-mobila,pise cijena uredjaja 6499kn uz jos neki popust.

4. mob nije kodiran na t-mobile.

Skoro 100% sam uvjeren da taj mob nije kupljen u t-mobilu,vec je neka muljaza,a pitam konkretno radi garancije i dal mi se uopce isplati rootat,jer ako zeznem nema garancije.

tako da ako je netko kupio u t-mobilu bio bih zahavalan da mi odgovori kakav je njihov sadrzaj paketa bio. hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
locki kaže...

ako ima netko mob kupljen u t-mobilu bio bih zahavalan za neke informacije.

naime kupio sam ga preko njuskala,ali par stvari mi je nejasno.

1. unutra je vodafon istaliran ????

2. garancijski list izgleda kao da je kopiran,i na njemu pise datum kupnje te imei.

3. sam racun "izdan" od t-mobila,pise cijena uredjaja 6499kn uz jos neki popust.

4. mob nije kodiran na t-mobile.

Skoro 100% sam uvjeren da taj mob nije kupljen u t-mobilu,vec je neka muljaza,a pitam konkretno radi garancije i dal mi se uopce isplati rootat,jer ako zeznem nema garancije.

tako da ako je netko kupio u t-mobilu bio bih zahavalan da mi odgovori kakav je njihov sadrzaj paketa bio. hvala :)

Netko te dobro zayebo.

Ne razumijem što te zanima?
Dobio sam printatni račun T-Mobilea, zatim pečat na garancijski list koji je u kutiji, org. T-Mobile firmware ... 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Btw. ne znam jeste vi primjetili, na home tipci imate malu folijicu, koju nećete vidjeti ako se ne zagledate bolje {#}

Ja sam ju skinuo {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen

Galaxy S2 vs iPhone 4S; Galaxy S2 WINS

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 19:24 (Kordy).

8 0 hvala 6
15 godina
Kordy kaže...

Galaxy S2 vs iPhone 4S; Galaxy S2 WINS

Jel to bilo upitno? {#}

Btw. bacite samo oko na jačinu signala. Na SGS II. mete. Stalno je pun.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 20:04 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Btw. ne znam jeste vi primjetili, na home tipci imate malu folijicu, koju nećete vidjeti ako se ne zagledate bolje {#}

Ja sam ju skinuo {#}

skužio prije nekih tjedan dana, gledam neki balončić mi se napravio, reko koji qura. kada ono folija, već se bio dobro uplašio

usput dok sam igrao splinter cell conviction ekran mi se doslovno užario nakon ni minut igranja, odozada ostao hladan mob

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 20:01 (hd22sb).
14 godina

Problem: imam DarkyROM2_KI3 unatrag 14 dana, sve uredno radi ... osim Marketa,

više nikako ne mogu kupovati, nit normalno, niti uz pomoć enablera, niti preko weba.

Javlja "This item cannot be installed in your country".

Prethodno sve OK.

Help!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To je do Marketa, ne do mobitela ;)

Neke izmjene rade pa nije moguće kupovat trenutno kod nas..

14 godina
neaktivan
Zanima me kako ti izgleda taj garancijski list. Meni izgleda kao obican listic,kopiran,na kojem pise kemijskom, samsung galaxy s2,imei te datum kupnje. Ima i pecat t-mobileov. Ali mi nije jasno na koju foru je njemacki vodafon unutra? Ili je flashnut preko odina ili je kupljen vani...
15 godina

Kao mala knjizica koja je prikvačena za račun i na toj knjizici pise ime proizvoda datum kupnje i ima pecat t-mobilea i potpis prodavacice

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice