Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.729.805
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Suddenly Psychotic kaže...
lonewolf21 kaže...

Instaliraj JKay Deluxe i onda možeš puno toga podesiti po želji.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667846

Zašto bih to stavio kad jednostavno ne ide? Ako ću staviti Wanama, sigurno nemam stock rootani Samsung kernel. 

EDIT: šteta što ne ide na Wanama, stvarno super stvar... {#}

Ma wanam je sam bio izbacio Jkay za XXLPG odnosno za verziju v12... valjda ce i za ovu izbacit 

Tuđi čovik nikad neće znati... | Wanam v12.1 - Siyah 3.2.8.2 |
15 godina
Davor kaže...

Nakon nekoliko mjeseci na Dragon ICS-u prešao sam na RootBOX ICS. Ako netko preferira AOKP ROM-ove, preporučam!

Također mogu reći da je jako dobar ROM, uz Resurection jedan od boljih AOKP-ova.

Btw. hrpa novih apdejtova za ROM-ove na dobro znanom mjestu.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan
Abalo kaže...
lonewolf21 kaže...

Zašto bih to stavio kad jednostavno ne ide? Ako ću staviti Wanama, sigurno nemam stock rootani Samsung kernel. 

Ma wanam je sam bio izbacio Jkay za XXLPG odnosno za verziju v12... valjda ce i za ovu izbacit 

Mislim da hoće, na početku posta na ovom linku što sam stavio _JKay_  kaže : " Version 14.1 Information (Ready in a few days... in final testing!!!) :-) " Trenutna verzija je 14 pa lako moguće da bude podrška i za Wanama 12.1

14 godina
neaktivan
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan
lonewolf21 kaže...
Abalo kaže...
lonewolf21 kaže...

Mislim da hoće, na početku posta na ovom linku što sam stavio _JKay_  kaže : " Version 14.1 Information (Ready in a few days... in final testing!!!) :-) " Trenutna verzija je 14 pa lako moguće da bude podrška i za Wanama 12.1

Navodno da JKay pravi frameworke samo za XX i XW based romove... Vidjet ćemo

14 godina
neaktivan

Imam problem. Jucer predvecer sam na kratko spojio mob na komp i kad sam ga odspojio baterija mi pala sa 49% na 13%, resetiram mob isti postotak, izvadim bateriju i vratila se na 35%. Nocas ga punim na punjacu, sad ga skinem i stalno mi javlja da se mob malo puni malo prazni, pa da je visok napon pa se prekida punjenje. Gasio sam mob, vadio bateriju, ali nije pomoglo. Sve je stock na njemu, ics. I da, u zadnje vrijeme par puta kad sam ga resetirao sam cuo kao nekakvo pucketanje, a sad ujutro i pucketanje i zujanje. Ima netko neku ideju?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chang kaže...

Imam problem. Jucer predvecer sam na kratko spojio mob na komp i kad sam ga odspojio baterija mi pala sa 49% na 13%, resetiram mob isti postotak, izvadim bateriju i vratila se na 35%. Nocas ga punim na punjacu, sad ga skinem i stalno mi javlja da se mob malo puni malo prazni, pa da je visok napon pa se prekida punjenje. Gasio sam mob, vadio bateriju, ali nije pomoglo. Sve je stock na njemu, ics. I da, u zadnje vrijeme par puta kad sam ga resetirao sam cuo kao nekakvo pucketanje, a sad ujutro i pucketanje i zujanje. Ima netko neku ideju?

Slican problem sam imao na prvom SGS2, maticna je bila u pitanju, par dana kasnije je krepala.. Sve stock na mob i pravac servis, najsigurnije..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan

tko ima wanama 12.1 kako izgleda stock verzija- vidio sam pise nesto Stock SGS3 Themed toggles for stock themed rom, znači li to da ima temu od s3 jer ako ima odma cu si ga stavit. Trenutno imam salman rom i preljepo mi izgleda tema od s3 ali treba poraditi jos na nekim sitnicama pa dok to nerijesi vratio bih se na wanama. LP

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.6.4

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U mene je Wanam ICS ..jbg, meni je stock ruzan samo tako..........i posto vidim da ne mogu da stavim accuweather sa SGS3 na  apex launcher, jel mogu onda negdje da skinem accuweather standardni ako se tako kaze za wanama 12.1 posto na njemu ga nema ...znaci treba mi widget da ga postavim na home screen ...dakle samo .apk 

0 0 hvala 0
17 godina
Bok, možda će se nekome ovo učiniti trivijalno ali ja zaista trebam pomoć... Kako da na CM9 namjestim da mi kod poziva ne zazvoni smo jednom nego da se ponavlja. Imama li neka opcija single volume ili nešto slično?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Delfinster kaže...

U mene je Wanam ICS ..jbg, meni je stock ruzan samo tako..........i posto vidim da ne mogu da stavim accuweather sa SGS3 na  apex launcher, jel mogu onda negdje da skinem accuweather standardni ako se tako kaze za wanama 12.1 posto na njemu ga nema ...znaci treba mi widget da ga postavim na home screen ...dakle samo .apk 

a onda necu ici na wanama natrag jer je na salmanu prognoza i izgled svega predobar. Jednom riječi prekrasno izgleda a i tip je rekao da ce tokom tjedna izaci novija verzija v4.2 i da ce par sitnica tih rijesiti.

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.6.4
18 godina
neaktivan

Jelly bean animacije za svaki ICS rom :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738329

flashable zip.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Ja sam sad odlučio da idem stavit čisti CM9, valjda rade na njemu pravi ljudi a ne neki .. tamo .... 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baterija traje i traje {#}

Galaxy S2 SalmanRom_v4 & Siyah-v3.3.2
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 15:25 (tommek10).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

na kojem romu Salman?

15 godina

RGUI NDT je došao u cijelobrojne verzije, sada je v1 vani i to sa jako, jako zanimljivim changelogom.
Skida se.

WIUI 29. me nije razočarao za sada, vidjet ćemo ovaj kako radi. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ICS-ovci sa rootom (tzv rootineri :) :

Jedan performance tweak (naravno povecava performanse UI-a) koji dovodi ICS UI blizu brzina JB-a.

Ako već nemate, u build.prop dodajte sljedeće linije (na kraj preporučljivo,ovo boldano samo) :

Za brži scrolling :

ro.max.fling_velocity=12000 
ro.min.fling_velocity=8000

Za opcenito brze tranzicije :

windowsmgr.max_events_per_sec=240 (240 je maksimalni broj, to je za višejezgrene uređaje, za jednojezgrene probajte sami, makar ja na defyu i SGS2 koristim 240)

I za hwa romove, akceleracija UI-a preko GPU-a

debug.sf.hw=1

ovo sam već postao u borbeni komplet, ali kako sam probao na ovom uređaju neka i tu bude spomenuto

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Mene je WIUI 2.6.8 jako iznenadio na putovanju sada.. Relacija Vinkovci - Makarska, 15 h i 21 min trajanje baterije, ali s time da je screen on time 5 h i 40 min.. :)

Svijetlina na automatski, 3g upaljen cijelim putem, mail se sync-ao, i facebook messenger i whatsapp su radili u pozadini..

40 poslanih SMS-ova i 47 primljenih u tom periodu, i na ova dva messengera je isto bilo dopisivanja.. Pogledao sam putem Man on the ledge i Wyap Erpe Revenges ili tako nesto, i prije gledanja na edgeu putem skidao onaj MX player ..

Za sve ostalo tu je screenshot.. ;)

Sad posto sam za danas gotov s poslom i imam fino vremena flashat cu gore najnoviji WIUI..

P.S. pozdrav svim kako starim forumasima, tako i novim iz Makarske.. ;)

Zivilo more i dobre zene i singl mlade mame! :D Zivilo more i dobre zene i singl mlade mame! :D
Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:16 (majdo).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
tommek10 kaže...

na kojem romu Salman?

salman v4 & siyah 3.3.2 pise u potpisu ;-)

Galaxy S2 SalmanRom_v4 & Siyah-v3.3.2
14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Mene je WIUI 2.6.8 jako iznenadio na putovanju sada.. Relacija Vinkovci - Makarska, 15 h i 21 min trajanje baterije, ali s time da je screen on time 5 h i 40 min.. :)

Svijetlina na automatski, 3g upaljen cijelim putem, mail se sync-ao, i facebook messenger i whatsapp su radili u pozadini..

40 poslanih SMS-ova i 47 primljenih u tom periodu, i na ova dva messengera je isto bilo dopisivanja.. Pogledao sam putem Man on the ledge i Wyap Erpe Revenges ili tako nesto, i prije gledanja na edgeu putem skidao onaj MX player ..

Za sve ostalo tu je screenshot.. ;)

Sad posto sam za danas gotov s poslom i imam fino vremena flashat cu gore najnoviji WIUI..

P.S. pozdrav svim kako starim forumasima, tako i novim iz Makarske.. ;)

ovako se najbolje testira rom... :) sta hoces mije los rezultat 5h 40min screen... da je screen 2h izdrzala bi jos najmanje 7-8h 

14 godina
neaktivan

Ako idem na WanamLite sa AOSP roma (CM9), trebam raditi full wipe, zar ne? 

I malo me zbunjuje kad u nazivu fajla piše no wipe. Jel me to možda treba brinuti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:38 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
Jelly bean animacije za svaki ICS rom :

flashable zip.
 Stavi aplikaciju Anim Mod i imas 7-8 raznih animacija, meni osobno ljepsih neg ova JB. Naravno uz root.
daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:59 (daniel.hajdinjak666).
14 godina
neaktivan

I malo me zbunjuje kad u nazivu fajla piše no wipe. Jel me to možda treba brinuti?

preporucljivo ti je da kad ides sa bilo kojeg roma neovisno s koje je baze da radis full wipe! ali da,ovdje je to pod mus,tako da definitivno napravi full ako ne zelis probleme ;)

i ne,ne moras se brinut sto pise no wipe...to ti je ja mislim kad si na tom romu pa updateas pa ne moras wipeat,al nisam ziher za to!

14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

preporucljivo ti je da kad ides sa bilo kojeg roma neovisno s koje je baze da radis full wipe! ali da,ovdje je to pod mus,tako da definitivno napravi full ako ne zelis probleme ;)

i ne,ne moras se brinut sto pise no wipe...to ti je ja mislim kad si na tom romu pa updateas pa ne moras wipeat,al nisam ziher za to!

Tnx. :)

I samo da pitam, kakav je ovaj WIUI v4?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1352386

EDIT: jel MIUI 2.6. ICS ili GB?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:58 (Suddenly Psychotic).
15 godina
protjeran

Tek rade na ICS-u.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo ja sad nekoliko sati na cm9 zadnjem nocnom buildu od 1.7. I mogu reci da mi za sad bas paše... sve radi glatko... ima neko prijedlog za jos neki rom? Mozda isprobam cisti MIUI al s s3 launcherom... sto kazete na to... jedino mi na cm -u drlnavo sto je cijela hr tipkovnica s čćšđž znakovima a ne da da zadrzim cdsz pa da odaberem hr znak.. el se to moze izmjenit.. nemojte zamjerit na pisanju pisem s moba..
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Evo ja sad nekoliko sati na cm9 zadnjem nocnom buildu od 1.7. I mogu reci da mi za sad bas paše... sve radi glatko... ima neko prijedlog za jos neki rom? Mozda isprobam cisti MIUI al s s3 launcherom... sto kazete na to... jedino mi na cm -u drlnavo sto je cijela hr tipkovnica s čćšđž znakovima a ne da da zadrzim cdsz pa da odaberem hr znak.. el se to moze izmjenit.. nemojte zamjerit na pisanju pisem s moba..

Izaberes Croatian Alt tipkovnicu u Input meniju.

14 godina
neaktivan
Moze malo detaljnije di se nalazi?
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Moze malo detaljnije di se nalazi?

Settings-language and input-Android keyboard settings(mala ikonica pored Android keyboard)-Input language-označi Croatian(Alt).

Kada tipkaš, dugo drži space bar da dobiješ izbor tipknovnice.

14 godina
neaktivan
Jel se u nekom djelu instalacije Wanama briše Internal SD?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice