Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.594.015
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
killahtm kaže...

ljudi da li netko zna da li mhl hdmi adapter radi na ics-u?

imam custom rom 4.0.3 i uzeo bih si taj adapter ali nzm pouzdano da li će raditi.

Nije problem ICS-a, nego ROM-a jel to podržava.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Sa checkrom šesticom mi se baterija nešto poboljšala u odnosu na četvorku. ali dođe mi na isto pošto ga svaku noć dočeka punjač. nezamislivo mi je otići van kuće a da baterija nije 100%. ne vjerujem mu dovoljno :D

šumski put je bio ravan.
18 godina
neaktivan
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 21:46 (chingy-os).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
naki007 kaže...

pozdrav....uspješno sam rootao uređaj...ali sad hoću napravit sim unlock....pratio sam ove upute http://samsunggalaxys2review.org/samsung-galaxy-s2-sim-unlock-app-guide/ .... ali kad upišem kod koji sam dobio....pise da je krivi ili ti neuspješno....rebootao sam par puta mob al isto...imo ko kakavu sugestiju da unlockam mob...hvala

BTW...problem rješen...

Imam isti problem, kako si to riješio ?

Našlo mi je kod, upisao sam ga, izbacilo mi je da nije valjan kod, restartao sam i ništa..zaključano i dalje.. i sad više opće ne nađe nikakav kod kad idem na find codes u programu :@

Sredio sam...druga aplikacija: galaxy s unlock.  fala bogu :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 23:42 (ozylaser).
18 godina
neaktivan

Nevezano za galaxy S2 ali samo da spomenem tarifu od tomata,za 55 kn + uspostave poziva(0.29lp) dobiva se 1000 minuta,sms,MB prema svim mrezama.

http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa

Uglavnom od kada sam presao sa Vipa na Tomato preporodio sam se sa potrosnjom.

Sto se tice kvalitete mreze sve je isto posto je to od Vip-a mreza.

{#}

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nevezano za galaxy S2 ali samo da spomenem tarifu od tomata,za 55 kn + uspostave poziva(0.29lp) dobiva se 1000 minuta,sms,MB prema svim mrezama.

http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa

Uglavnom od kada sam presao sa Vipa na Tomato preporodio sam se sa potrosnjom.

Sto se tice kvalitete mreze sve je isto posto je to od Vip-a mreza.

{#}

takodjer... samo kod drugog operatera, prije sam bio na vip-u i tkobilama prešao na tele2. Internet 1gb, razgovora i do 20 sati mjesecno, tarifa medju nama (uspostava uračunata u paket osnovni), plaćam sve skupa 150kn i jos ekstra me tele2 nagradio s 50 kn svaki mjesec zauvjek. opce negledam potrosnju niti se brinem jel visim po telefonu nemilo i nemogu prekoriačit limit. :-)

15 godina
Pogledajte zadnji moj post.
MIUI ICS V4.O by adyscorpius.

Savršeno fluidno, odlično.

Svakako probati.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

ja neznam zašto al koji god rom da sam instalirao(ICS) šteka mi surfanje u bilo kojem browseru,napravim totalni reset telefona i opet isto,dal ko zna kako to rješiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rašo kaže...

ja neznam zašto al koji god rom da sam instalirao(ICS) šteka mi surfanje u bilo kojem browseru,napravim totalni reset telefona i opet isto,dal ko zna kako to rješiti?

Samo na ICS?

14 godina
protjeran

IRC vezan uz ovu temu, ako tko treba, jel, hitnu pomoć :)

server: irc.tl

#I9100

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
Rašo kaže...

Samo na ICS?

da,isporbao sam brdo romova al svi koji su bazirani na ICS-u mi štekaju.Recimo Litening rom sa verzijom 6.1 radi savršeno dok ova najnovija verzija 1.1 bazirana na ICS mi šteka.U čemo bi mogla bit fora?

15 godina
neaktivan
Rašo kaže...
Denyken kaže...
Rašo kaže...

Samo na ICS?

da,isporbao sam brdo romova al svi koji su bazirani na ICS-u mi štekaju.Recimo Litening rom sa verzijom 6.1 radi savršeno dok ova najnovija verzija 1.1 bazirana na ICS mi šteka.U čemo bi mogla bit fora?

De nam malo opisi tocno kako i u kom slucaju steka...

Ruku na srce, ICS jos nije u oficial verziji vani i ne moze se ocekivati savrsenstvo custom romova koji su bazirani na beta ICS edicijama.

15 godina
neaktivan

Pa recimo odeš na neku stranicu i sad želiš pogledati što je na dnu i sa checkromom,litening,miui dovoljno je dva tri puta prstom kliznut po ekranu i već si na dnu,dakle vrti se da nemožeš uopće ništa pročitati dok ne zaustaviš a dok na bilo kojem ICS moram do 10 puta klizat po ekranu da bi došao na dno stranice.Morao bi baš snimiti da vidiš u čemu je problem!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije to bug, to je novi nacin scroll-anja u ICS (ako se ne varam).
14 godina

Sutra se i ja pridružim vama, stiže mi S2 ujutro :)

Samo pitanje, kupljen je ovog siječnja u T-Mobile, a stari će mi preuzeti mobitel...da mu kažem da pripazi da je i9100, a ne i9100G ...tj., da li se uopće taj i91000G prodavao kod nas ili ne? totalno random, ali me zanimalo jer sam čitao nešto na XDA o G verziji..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam Galaxy S2 i mogu reci da sam zadovoljan. Ali slucajno naletih na recenzije o Galaxy Note-u.

Da li je Note zaista bolji od Galaxy S2 (moji kriteriji su trajanje baterije, kvaliteta videoreprodukcije, slikanje/snimanje, surfanje) ili da ostanem pri Galaxy S2?

Recimo Galaxy S2 ima par serija kamera firmwarea, OM* je najbolji, dok je SC* los.

Nazalost nisam u prilici da uzivo vidim Galaxy Note pa zato i pisem ovdje u nadi da ce se naci neko ko ima ili je vidio/koristio oba i da otkloni nedoumicu (mozda veci display i malo jaci procesor i nisu jedine prednosti u odnosu na S2?).

Pozdrav

PS. Nisam zelio pisati o temi za Note jer bih vjerovatno naletio samo na pobornike istog, a tek sam svjeze nabavio S2 pa sam vise na njegovoj strani, jedino je problem sto kako vrijeme odmice cijena cak i nakon dva mjeseca od kupovine mobitelu pada kod istog mi prodavca i pitanje je sto bih duze cekao koliko bih morao eura doplatiti u zamjeni "staro" (smijesno ali se onda broji kao polovan, mada bi bio super ocuvan nakon ta 2-3 mj.) za novo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 0:31 (weber).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
weber kaže...

Imam Galaxy S2 i mogu reci da sam zadovoljan. Ali slucajno naletih na recenzije o Galaxy Note-u.

Da li je Note zaista bolji od Galaxy S2 (moji kriteriji su trajanje baterije, kvaliteta videoreprodukcije, slikanje/snimanje, surfanje) ili da ostanem pri Galaxy S2?

Recimo Galaxy S2 ima par serija kamera firmwarea, OM* je najbolji, dok je SC* los.

Nazalost nisam u prilici da uzivo vidim Galaxy Note pa zato i pisem ovdje u nadi da ce se naci neko ko ima ili je vidio/koristio oba i da otkloni nedoumicu (mozda veci display i malo jaci procesor i nisu jedine prednosti u odnosu na S2?).

Pozdrav

Bolja baterija, videoreprodukcija je bolja radi veće rezolucije, kamera je više manje ista kao i surfanje. Nepotreban prelazak po meni ako gledaš uštedit. SPen je ludilo, ali moja ti je preporuka radije pričekat SGSIII ili novi Note.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
weber kaže...

Pozdrav

Bolja baterija, videoreprodukcija je bolja radi veće rezolucije, kamera je više manje ista kao i surfanje. Nepotreban prelazak po meni ako gledaš uštedit. SPen je ludilo, ali moja ti je preporuka radije pričekat SGSIII ili novi Note.

Da, zaboravio sam pomenuti bateriju znajuci da ima vise mAh, mada me u jednoj recenziji na http://mob.hr/recenzija-samsung-galaxy-note bunilo otkud da vise baterije trosi sam android, mozda je kao sto neko rece i bio bug...

U biti u pravu si, smirio si "vraga" u meni hehe, bolje je cekati Galaxy S3 jer bi trebao biti jos bolji od Note-a, mada sa malo manjim ekranom. Nadam se samo da ce se obistiniti neke glasine da ce i kameru poboljsati i ubaciti onu od 16, a bio bih zadovoljan i sa 12 Megapixela ( koje li skromnosti, he he ;) ). Ima li pouzdanih informacija o tome?

PS. Na koji novi Note mislis, onaj od 10 incha tablet? Toliki mob zaista ne bih zelio imati, tj. da ne moze stati u dzep. Ako na taj mislis?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 0:50 (weber).
17 godina
neaktivan

Na novi Note smartphone (ako ga bude), ne tablet... tablet != smartphone

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ima li negdje da se vidi usporedba izmedju Note i S3?

Caka je u tome sto duze budem cekao S3, mozda cak i do godinu dana, cijena ovog S2 ce pasti daleko vise i pitanje je koliko bih morao novca doplatiti za S3, a mozda bih sada zamjenom za Note puno bolje prosao a dobio tako tek neznatno losiji mobitel od S3 (ako ostanu pri kameri od 8 mpx, a ako ne ostanu pojeo bih se od muke sto nisam cekao 12 ili 16 mpx kameru...barem da znamo koja ce biti sigurno bilo bi lakse odluciti se, ocito prokleti marketinski trik i dalje je na sceni, drze nas u u neizvjesnosti u namjeri da prodaju sto vise primjeraka s2 i note...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 0:57 (weber).
15 godina
neaktivan
DrFriks kaže...
Nije to bug, to je novi nacin scroll-anja u ICS (ako se ne varam).

ak je to tak onda ja nemislim imat ICS :/

17 godina
neaktivan
weber kaže...
Mitsuoka kaže...

Caka je u tome sto duze budem cekao S3, mozda cak i do godinu dana, cijena ovog S2 ce pasti daleko vise i pitanje je koliko bih morao novca doplatiti za S3, a mozda bih sada zamjenom za Note puno bolje prosao a dobio tako tek neznatno losiji mobitel od S3 (ako ostanu pri kameri od 8 mpx, a ako ne ostanu pojeo bih se od muke sto nisam cekao 12 ili 16 mpx kameru...barem da znamo koja ce biti sigurno bilo bi lakse odluciti se, ocito prokleti marketinski trik i dalje je na sceni, drze nas u u neizvjesnosti u namjeri da prodaju sto vise primjeraka s2 i note...).

Mobitel nije ni predstavljen, a ti bi htio usporedbu... kad ga predstave ulazi u prodaju odmah.

A SIII će bit daleko bolji od Notea. Note = SGSII više manje. Samo bi se zajeba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 1:02 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
weber kaže...
Mitsuoka kaže...

Mobitel nije ni predstavljen, a ti bi htio usporedbu... kad ga predstave ulazi u prodaju odmah.

A SIII će bit daleko bolji od Notea. Note = SGSII više manje. Samo bi se zajeba.

Nasao sam zanimljiv komentar na forum xda developers temi "Galaxy S III Specs/Price Revealed!? Shipping May 2012" str. 48

Moze li usporedba sa S2 i Note? Koji imaju arm procesor model i gpu?

Citat:

Just wondering, if it has got a 1.4-1.5 quad-core cortex A9 cpu, with a higher clocked mali-400 gpu (plus the expected 720p screen extra), will you consider getting it at all, and would it bother you?

Personally, I will be very cautious, I don't think it is a good enough performance boost to warrant spending all that money. But if it has a dual or even quad-core cortex A15 cpu (looking at the new TIOMAP5, the new A15 architecture even dual core clocked at 800mhz is one hell of an upgrade), I would buy it the first second I could

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 1:27 (weber).
17 godina
neaktivan

Pa Note i SGSII su hardverski isti, jedino što Note ima HD rezoluciju i A9 na 1.4GHz.

16 godina
neaktivan

Za one koje traže najbolje trajanje baterije na npr CheckROMu preporučio bi SpeedMod kernel ali 18,bolji je za bateriju od najnovijeg 21. Isprobano.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pozz

Imam sljedeći problem.... stavio sam CM9 - ICS na S2.. i sve je bilo ok ali mi je prejako cuclao bateriju... pa sam se odlučio vratit na CM7 da vidim razliku ali i tu mi vuče bateriju dosta, čak i kad stavim downclock na 500Mhz. Ima itko sličnih problema?  prije sam koristio google nexus S i baterija na CM9  mi je bila vrhunska , znači po kakvih 17h wifi i edge korištenja i slično..

Također me na cm7 zeza još nešto..ekran je nevjerojatno taman,pa makar i na najjačim postavkama osvjetljenja , slike nisu čiste..kao da  je kontrast ili gamma sjebana.. gdje su tamniji tonovi na slici tu je ono ful crno a gdje su svjetli tonovi tu je bijelo....a čim smanjim osvjetljenje ode sve u jako crnilo. Sa cm9 nisam imao takvih problema.  Jel ima možda neki program kojim bi se to moglo ispraviti ili? ima još tko takvih problema?

hvala,

pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ozylaser kaže...

Pozz

pozz

Moj savjet,kloni se CM zasada,to je još u debeloj beti,strpi se malo,uskoro će dot i CM i ostali ICS stabilni romovi.

14 godina
neaktivan

Ma znam...ali cm7 nije u beta fazi, on bi kakti trebao bit ok.

a šta je sa ekranom? jel ima neka fora da se podese te boje , kontrasti itd?

16 godina
neaktivan
ozylaser kaže...

Ma znam...ali cm7 nije u beta fazi, on bi kakti trebao bit ok.

a šta je sa ekranom? jel ima neka fora da se podese te boje , kontrasti itd?

Mislim da ti je to do kernela,probaj flashat neki drugi kompatibilni kernel....

14 godina
neaktivan

Ja danas stavio najnoviji nightly cm9, pa ti javim kako baterija itd.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice