Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.592.931
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Screen protector ti ne treba ;)

A što se casea tiče ja sam ih isprobao više do sad, a definitivno je najbolji onaj što je kolega s foruma predložio i stavio link. ;)

14 godina

Budem naručio onda ovaj case, ako je pouzdan..anyway, a screen protector zbog toga što...biti će mi u džepu, koristiti ću ga intenzivno, pa ne bih htio da mi se ogrebe negdje..dešavalo se već na drugim.....zato :(

15 godina
Samo one 4, ali imaš razno raznih Text icon creatora pa probaj s njima.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

Još jedno pitanje - koja je stranica najbolja za napraviti unlock bez da ga rootam. Da li taj code koji dobijem iskoristim samo taj jedanput put, ili nakon toga mogu mijenjati kartice koliko god želim bez da upisujem opet code, ili akda god zamijenim karticu trebam upisati taj code? 

ili

Onaj program da raditi unlock, da li može raditi to na ovom principu? samo rootam mobitel, unlock preko programa, unroot.

Oprostite što pitam vjerojatno ovakva banalna pitanja, ali me odmah zanima jer kada budem uzimao da li da gledam samo one koje primaju tele2 ili tmobile, ili mi je svejedno :)

18 godina
X-Plosiv kaže...

Budem naručio onda ovaj case, ako je pouzdan..anyway, a screen protector zbog toga što...biti će mi u džepu, koristiti ću ga intenzivno, pa ne bih htio da mi se ogrebe negdje..dešavalo se već na drugim.....zato :(

Ja ima ovaj i prezadovoljan sam: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260876291328&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123

Za 10kn nema boljega!

17 godina
neaktivan

Zna li možda netko koliko košta zamjena ekrana za S II? Nešto mi je naprslo ispod stakla, vjerojatno kapacitivni sloj... Za sad sve radi OK i skoro se ne vidi, ali se širi, pa razmišljam o zamjeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nemas garanciju, najjeftinija varijanta bi bila ekran s ebaya, alat u ruke i sam da to zamjenis.. 

15 godina

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Meni ovo izgleda PRELIJEPO! PREDOBRO! naravno, ako je istina.

Navodno:

• 4,6"
  • HD 720p rezolucija
  • SAMOLED Plus
  • 12MP kamera
  • Processor Exynos-4212 Dual-core 1,8GHz (ne idu na quad)? (čuvaju za SGS IV)
  • 2 GB RAM-a
  • ICS normalno
  • jedina neistina je da će biti predstavljen u Barceloni na MWC-u
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 12:45 (sudy_freak).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Pitanje za one root kernele, koje imamo na xda forumu.

Znači, na svom uređaju imam KK1, a tamo tog nema u ponudi.

Dal mogu skinut KK2 ili KK3 ili baš mora bit KK1??

Treba mi, nravno, za root uređaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo, je da mi je drugi post za redom, ali nadam se da nečete zamjerit {#}.

Naime, htio bi samo naglasit, ono što je više puta spominjano.

Zaista je jako teško sxebat uređaj rootanjem.

Sinoć mi se desilo sxanje, te sam zapeo na onom famoznom žutom trokutu.

Napravio sam krivu stvar u recoveryu i pobrisao sve (i postoječi rom i onaj kojeg sam trebao flashati i sve).

Ali mogao sam i u recovery i u download.

Jednostavno, skinuo stock rom (stavio od t-coma neki), flashao putem odina, skinuo sličan root kernel s xda foruma (moj je KK1, skinuo sam KK2), flashao putem odina i voila.

Evo me sad opet na CheckRomu v6.

P.S. Sudy, ako S3 bude izgledao tako kako je na slikama, bit će vrlo lijep uređaj. Ali sve ostalo nije ništa revolucionarno.

Sad opet ovisi o cijenama, dal će se isplatit prelazak sa S2 ili ne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
sudy_freak kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Meni ovo izgleda PRELIJEPO! PREDOBRO! naravno, ako je istina.

Navodno:

• ...

Ma nece tako izgledati... na tvom linku ispod slike pise "Samsung Galaxy S3 Fan Studie | (c) nak-design.over-blog.fr"

Ovih "navodno" ima vec zilijun na netu - sve je to na rekla/kazala...

Steve Jobs' greatest achievement was to convince the world Bill Gates was an arse. Nothing could be a bigger distortion of reality.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 13:23 (parizer).
15 godina
zabranjeniples kaže...

P.S. Sudy, ako S3 bude izgledao tako kako je na slikama, bit će vrlo lijep uređaj. Ali sve ostalo nije ništa revolucionarno.

Sad opet ovisi o cijenama, dal će se isplatit prelazak sa S2 ili ne.

Odnosi se na oba posta.

Bila samo maštarija fanova, nema veze, ovo je prelijepo, ali stvarno.

Oduvijek sam volio oštre, rubove, ali s oblinama.{#}

Ovo je stvarno premium dizajn.

A što se specifikacija tiče -  da ništa specijalno.

I što se specifikacija tiče -  ne isplati se s 2 na 3.

Ali do četvrtog po redu, tko zna što će novo ponuditi.

{#}

parizer kaže...

Ma nece tako izgledati... na tvom linku ispod slike pise "Samsung Galaxy S3 Fan Studie | (c) nak-design.over-blog.fr"

Ovih "navodno" ima vec zilijun na netu - sve je to na rekla/kazala...

15 godina
neaktivan

Evo vam jedna predobra tema za MIUI http://www.miui.com/thread-419187-1-1.html

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
majdo kaže...

Ako nemas garanciju, najjeftinija varijanta bi bila ekran s ebaya, alat u ruke i sam da to zamjenis.. 

To mi je jasno, ali čujem da je to prilično zaj***no jer je nešto zalijepljeno za staklo, mislim senzor blizine. Uglavnom prepustio bih to stručnoj osobi da ne napravim više štete nego koristi.

16 godina

Pitanje za korisnike CheckRoma v6!

Dal vam radi App Widget Picker?? Instaliram ga preko kitchena, ali mi je izbornik widgeta ostao isti.

Ili ja ne znam čemu ovo služi ili nešto ne radim kako spada {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Pitanje za korisnike CheckRoma v6!

Dal vam radi App Widget Picker?? Instaliram ga preko kitchena, ali mi je izbornik widgeta ostao isti.

Ili ja ne znam čemu ovo služi ili nešto ne radim kako spada {#}.

Noup, ni meni ne radi. Kao ni bios boot animation

16 godina
DrFriks kaže...

Na kojem si kernelu??

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
DrFriks kaže...

Na kojem si kernelu??

speedmod s2 k2-21

16 godina
DrFriks kaže...

speedmod s2 k2-21

Zato ti i ne radi boot animacija, jer SpeedMod nema podršku za custom animacije.

BTW. i ja sam na SpeedModu.

16 godina

Danas malo gledao i čini se kao da malo glađe radi sa Neak i Redpill kernelima u odnosu na Speedmod (govorimo o CheckRomu v6).

Probavao sam, nakon što je jedan na xda forumu to napomenuo.

Iako, nisam primjetio neku ogromnu razliku. Ali mi se čini da je Speedmod mrvicu-mrvicu glađe išao sa v4.

Mada opet, nisam siguran kakva je situacija sa battery lifeom na ova dva kernela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Zna li možda netko koliko košta zamjena ekrana za S II? Nešto mi je naprslo ispod stakla, vjerojatno kapacitivni sloj... Za sad sve radi OK i skoro se ne vidi, ali se širi, pa razmišljam o zamjeni.

Kosta 1000 kn u servisu ....

15 godina
Rašo kaže...

Evo vam jedna predobra tema za MIUI http://www.miui.com/thread-419187-1-1.html

sutra isprobavam, hvala.

14 godina

Pošto sam bio prije pitao, a nitko nije odgovorio.

Ima li neka stranica gdje ja mogu kupiti unlock code tako da mogu imati sve kartice bez da izgubim garanciju.

Ili da li i ovo pali:

Rootam mobitel da mogu koristiti aplikacije za micanje sim locka (može prijedlog koja aplikacija)? Nakon što maknem lock, unrootam natrag ali mogu i dalje koristiti sve kartice?

Idem u ZG po mobitel 9.3., pa da se odmah raspitam, jer ako mogu normalno unlockati (što vjerujem da mogu) onda mi je svejedno uzmem li T-Mobile, Vip, Tele2. Samo još jedno pitanje, da li ja mogu upaliti mob i normalno koristiti bez poziva/poruka ako nema kartice unutra? Ili da bih rootao i napravio simlock moram ipak nabaviti karticu. Primjer: ako uzmem mobitel u Vipu, staviti VIP karticu i onda pratiti postupke za unlock, ili mogu upaliti bez kartice, i napraviti unlock. Mislim da treba kartica, ali sam oda pitam. Ispričavam se ako je newbie pitanje, ali bolje pitati prije nego kasnije :)

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Pošto sam bio prije pitao, a nitko nije odgovorio.

Ima li neka stranica gdje ja mogu kupiti unlock code tako da mogu imati sve kartice bez da izgubim garanciju.

Ili da li i ovo pali:

Rootam mobitel da mogu koristiti aplikacije za micanje sim locka (može prijedlog koja aplikacija)? Nakon što maknem lock, unrootam natrag ali mogu i dalje koristiti sve kartice?

Idem u ZG po mobitel 9.3., pa da se odmah raspitam, jer ako mogu normalno unlockati (što vjerujem da mogu) onda mi je svejedno uzmem li T-Mobile, Vip, Tele2. Samo još jedno pitanje, da li ja mogu upaliti mob i normalno koristiti bez poziva/poruka ako nema kartice unutra? Ili da bih rootao i napravio simlock moram ipak nabaviti karticu. Primjer: ako uzmem mobitel u Vipu, staviti VIP karticu i onda pratiti postupke za unlock, ili mogu upaliti bez kartice, i napraviti unlock. Mislim da treba kartica, ali sam oda pitam. Ispričavam se ako je newbie pitanje, ali bolje pitati prije nego kasnije :)

Na zadnjih 30 stranica se najvise prica o unlocku, da bi ga napravio trebas rotati mob, i to je sva mudrost.. Samo 2 stranice unazad kolega DwightSchrute je objasnio postupak otkljucavanja.. Evo ti link na njegovu poruku: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=122&jumpto=2684101&sort=asc&view=flat 
Za sve ostalo nemoj biti lijen, nego prolistaj malo unazad temu, i sve ces naci.. {#}
Moze se upaliti bez kartice, kao i 90% svih novih pametnih telefona..

15 godina
neaktivan

po meni je v6 već sam po sebi glađi od bilo koje kombinacije v4 s kernelom... samo me zanima kakav je battery usage s obzirom da su mijenjali modem? Ova dva kernela (neak i redpill),   kakvi su s potrošnjom baterije s obzirom na speedmod? btw dosad mi je speedmod davao bolje rezultate od siyaha,   DarkKnight i cf-a...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 14:12 (kugla08).
17 godina
neaktivan
kugla08 kaže...

po meni je v6 već sam po sebi glađi od bilo koje kombinacije v4 s kernelom... samo me zanima kakav je battery usage s obzirom da su mijenjali modem? Ova dva kernela (neak i redpill),   kakvi su s potrošnjom baterije s obzirom na speedmod? btw dosad mi je speedmod davao bolje rezultate od siyaha,   DarkKnight i cf-a...

Ja sam stavio NEKF2 modem, jer je za Split meni najbolji trenutno. -79dBm, 17asu

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Koja si mreza?

16 godina

Ja sam i dalje na KI4. Zadovoljan bio, zadovoljan i ostao. I nemam razloga istraživat dalje.

Muči me jedino kernel. SpeedMod mi je najbolji od probanih za bateriju, ali mi nekako ne ide najglađe sa v6.

Tako da još razmatram kernele.

BTW. Kitchen Pro v2.3 vam je na marketu. Napravljeni su neki fixevi, tako da skinite to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Koja si mreza?

VIP

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

potaknut temom o avastu i sigurnosti androida,a i nekim neobičnim događanjima (sad znam da se jednostavno radi o bugovima..), isprobao sam dr web light antivirus,prvenstveno da bi proskenirao telefon i vidio da li se u međuvremenu uvukla kakva napast
dr web se može koristiti u zaštiti u realnom vremenu ali i kao on demand skener (znači na vlestiti zahtjev,s tim da se prije toga napravi update antivirusne definicije)
mali instalacijski file od 2 mb i jedan aktivni proces od 3.5 mb ni malo ne usporavaju galaxy,brzi,potpuni i podešavajući scan su dostupni,s tim da je full scan munjevit,za razliku od inačice dr weba za pc koji zna potrajati i par sati
ugodno iznenađen ovim ruskim vendorom na androidu (na pc-u sam se već uvjerio u njegovu kvalitetu),odlučio sam ga ostaviti na telefonu
test na malware je pokazao također vrlo rijetku učinkovitost,detekcija 100 posto! video u prilogu

eto jedna mala preporuka kolegama iz galaksije
edit: zaboravio sam ,a bilo bi nepravedno ne spomenuti,da je bitna ako ne i presudna bila preporuka kolege iz antivirusne teme @djgibaoa{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 19:59 (seneka).
Moj PC  
3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice