Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.592.445
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja ti to sve skidam preko Applanet marketa ili Snappz Marketa {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

koliko je to sigurno, mislim sta se tice virusa i tih gluposti?

14 godina
protjeran
zvonko84zg kaže...

jel imas mozda neki dobar link gdje mogu skinut taj cijeli paket???

XILA2

Vidim sad, izašao je noviji build (nisam testirao):

XWLA4

18 godina
neaktivan
Rašo kaže...

Nije li applanet mrtav? I kakav je Snappz? Jel ima dosta toga gore?

14 godina
neaktivan
Nono kaže...
Rašo kaže...

ja sam maloprije skinia snappz i stalno blokaje .. prova sam ga izbrisat pa ponovo instalirat al ista stvar.. :P

17 godina
neaktivan

Trebam neki kernel koji ima opciju overclockiranja, da nudi više od 1200MHz. Za CheckROM

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Trebam neki kernel koji ima opciju overclockiranja, da nudi više od 1200MHz. Za CheckROM

siyah 2.6.12 vrti na 1600 uz set cpu

15 godina

malo sam pretrazivao po temi ali nisam uspio naci..imam problem nazalost kao i dosta drugih korisnika sto se tice voice echo-a, otkad sam stavio masku na njega sugovornici se zale da svoj glas cuju duplo, tj. jeka se javlja..guglao sam i vidio da dosta ljudi ima taj problem, rjesenje je ne koristiti masku ili iskljuciti noise reduction tijekom poziva..takoder se zale i da me slabo cuju(i bez maske isto), a kad iskljucim taj noise malo je bolje..posto mi se neda svaki put iskljucivat to sranje a masku bi htio ostaviti da li netko zna mozda neko bolje rjesenje? kak je na drugim romovima, postoji taj problem?..ja sam na stock 2.3.5

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Privatni shop mobitela je prodao koristen Galaxy S2 I9100 a rekli su da je nov. Po dolasku kuci primjeceno je da je mobitel rootan, da je medju aplikacijama prisutan super user account, kao da su razlicite verzije softwarea (osnovna, kernel i broj verzije), a prisutan je i zuti uzvicnik pri paljenju mobitela.

Da li bi unroot sa http://www.unlockroot.com ,  a potom hard reset sa power, vol+ i home rijesile problem razlicitih verzija (pretpostavljam da je ubacen nekompatibilan rom ili kernel, nisam previse upucen u to doduse), kao i uklonile famozni zuti uzvicnik pri startanju mobitela?

Hvala svima na pomoci

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
THomson kaže...

malo sam pretrazivao po temi ali nisam uspio naci..imam problem nazalost kao i dosta drugih korisnika sto se tice voice echo-a, otkad sam stavio masku na njega sugovornici se zale da svoj glas cuju duplo, tj. jeka se javlja..guglao sam i vidio da dosta ljudi ima taj problem, rjesenje je ne koristiti masku ili iskljuciti noise reduction tijekom poziva..takoder se zale i da me slabo cuju(i bez maske isto), a kad iskljucim taj noise malo je bolje..posto mi se neda svaki put iskljucivat to sranje a masku bi htio ostaviti da li netko zna mozda neko bolje rjesenje? kak je na drugim romovima, postoji taj problem?..ja sam na stock 2.3.5

I meni je to smetalo pa sam rootao mob i na ovom romu nemam tih problema sa iskljucivanjem jer je iskljucen uvijek(iako nisam nikada imao problema da su me slabije culi,noise reduction sam iskljucivao jel mi je malo pucketalo/krcilo tijekom poziva)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347711

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
14 godina
neaktivan
weber kaže...

Privatni shop mobitela je prodao koristen Galaxy S2 I9100 a rekli su da je nov. Po dolasku kuci primjeceno je da je mobitel rootan, da je medju aplikacijama prisutan super user account, kao da su razlicite verzije softwarea (osnovna, kernel i broj verzije), a prisutan je i zuti uzvicnik pri paljenju mobitela.

Da li bi unroot sa http://www.unlockroot.com ,  a potom hard reset sa power, vol+ i home rijesile problem razlicitih verzija (pretpostavljam da je ubacen nekompatibilan rom ili kernel, nisam previse upucen u to doduse), kao i uklonile famozni zuti uzvicnik pri startanju mobitela?

Hvala svima na pomoci

Žuti usklicnik je sasvim normalna stvar kod paljenja rotanog uređaja u slucaju da ga korisnik nije odlucio ukloniti.. Ne mora znaciti da je nekompatibilan root unutra, najlakse ti je da odes na postavke, o telefonu i tamo ti pise sve, android verzija, koji je kernel gore, itd, pa ce ti se onda moci reci nesto vise u smislu dali je cijeli rom zamjenjen ili samo kernel drugi je stavljen..

15 godina
weber kaže...

Hvala svima na pomoci

Pozdrav!

Dakle, prije svega, žuti uskličnik znači da je flashan (instaliran) custom (ne-tvornički) kernel na uređaj.

Ako smeta što je uređaj rootan, ima način (tj. imaju official ROM-ovi (za koje sam zagubio link) koje imaju stara ekipa ovdje).

Nemoj se zezati s unrootom, nego ovim postupkom, imaš sve original. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
Nono kaže...
Rašo kaže...

da bio je u banani jer nije bilo donatora i zadnjih par mj sljaka kak spada , a snappz mi je bzvz od suchelja do funkcionalnosti 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pozdrav!

Dakle, prije svega, žuti uskličnik znači da je flashan (instaliran) custom (ne-tvornički) kernel na uređaj.

Ako smeta što je uređaj rootan, ima način (tj. imaju official ROM-ovi (za koje sam zagubio link) koje imaju stara ekipa ovdje).

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa

Evo ovdje ima sve na jednom mjestu, orginalni firmware, brandirani i ne brandirani, koji god zelis..

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru sudy

Ova procedura sa unlock root programom je super jednostavna za laika, a i hard reset. Dakle hoces reci da se tvornicki kernel sa hard resetom ne bi vratio?

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Pozdrav!

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa

Evo ovdje ima sve na jednom mjestu, orginalni firmware, brandirani i ne brandirani, koji god zelis..

Pozdrav hvala ti

Da se ne ponavljam isto dodatno pitanje kao za sudy, da se ne ponavljam

A u vezi sa tim orig. firmwareom, prema kojoj oznaci da se ravnam kad trazim odgovarajuci (osnovna, kernel ili broj verzije, sve su drukcije sada)? I sa kojim programom je za laika najlakse to obaviti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 1:10 (weber).
14 godina
neaktivan
weber kaže...

Hvala na odgovoru sudy

Ova procedura sa unlock root programom je super jednostavna za laika, a i hard reset. Dakle hoces reci da se tvornicki kernel sa hard resetom ne bi vratio?

Nebi.

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
weber kaže...

Hvala svima na pomoci

Žuti usklicnik je sasvim normalna stvar kod paljenja rotanog uređaja u slucaju da ga korisnik nije odlucio ukloniti.. Ne mora znaciti da je nekompatibilan root unutra, najlakse ti je da odes na postavke, o telefonu i tamo ti pise sve, android verzija, koji je kernel gore, itd, pa ce ti se onda moci reci nesto vise u smislu dali je cijeli rom zamjenjen ili samo kernel drugi je stavljen..

Sve su tri stavke razlicitih brojeva/znakova. Osnovna i9100XXKE7 , kernel 2.6.35.7-I9100XWKDD-CL161513 root@DELL103 #2 i gingerbread XWKF3.

Android 2.3.3 je unutra.

Nije moguce da je mobitel ipak nov, a sa starim softwareom unutra? Ali otkud onda super user account....

Trebam sa http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa prvi link za download?

I9100XWKDD ## 2.3.32011 AprilMULTIOXXKDC 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 5:40 (weber).
14 godina
odjavljen
Jedan epic problem, preko noci mi se ispraznilo 90 % baterije? :O
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Jedan epic problem, preko noci mi se ispraznilo 90 % baterije? :O

Skini BetterBatteryStats sa xda, pa vidi što ti je drainalo bateriju.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Jel zna tko..da li je izašao negdje programčić za FM TRANSMITTER.....da ne kupujem dodatni transmitter i jos daodanih kablova u autu...hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alex007 kaže...

Jel zna tko..da li je izašao negdje programčić za FM TRANSMITTER.....da ne kupujem dodatni transmitter i jos daodanih kablova u autu...hvala...

To ti vjerojatno nikada neće izać, kao ni za Desire/Nexus One

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
weber kaže...

Sve su tri stavke razlicitih brojeva/znakova. Osnovna i9100XXKE7 , kernel 2.6.35.7-I9100XWKDD-CL161513 root@DELL103 #2 i gingerbread XWKF3.

Android 2.3.3 je unutra.

Nije moguce da je mobitel ipak nov, a sa starim softwareom unutra? Ali otkud onda super user account....

Trebam sa http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa prvi link za download?

I9100XWKDD ## 2.3.32011 AprilMULTIOXXKDC 

Hmmm, davno sam se vraćao na original firmware i kernel te nisam upučen koja je sada zadnja verzija.

Evo, ovdje sam ti našao, 2.3.5 je zadnja verzija.

Ja kada sam se ljetos vraćao na stock postavke, bilo je 2.3.3 i sa XDA sam skidao, ali sada ne mogu naći link.

Možda ti ovo pomogne. {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

I kako to onda podignem s ODINOM??? Inace sam snimao fileove PIT, PDA, PHONE I CSC... Molim te ako bi mi mogao objasniti koji uopce cemu sluzi??? Nisam bas najbolji u tome... {#}  Inace sam pratio one tutorijale pa sam po tome radio.

15 godina
MIUI V4 based on ICS

Evo, ne znamo koji će prije biti gotovi.

CM9 ili MIUI.

Ovi iz MIUI-a su bazirani na CM9, ali mi se čini da je MIUI sve bliže.
Dodan novi kernel u zadnjem Changelog-u, novi Google Maps, bla bla.

Vidite sami :)

U veljači bismo mogli flashati prve stabilne ICS-e (nadajmo se) 

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
(N10) Luka kaže...
zvonko84zg kaže...

jel imas mozda neki dobar link gdje mogu skinut taj cijeli paket???

XILA2

Vidim sad, izašao je noviji build (nisam testirao):

XWLA4

I kako to onda podignem s ODINOM??? Inace sam snimao fileove PIT, PDA, PHONE I CSC... Molim te ako bi mi mogao objasniti koji uopce cemu sluzi??? Nisam bas najbolji u tome... {#}  Inace sam pratio one tutorijale pa sam po tome radio.

18 godina
neaktivan
Re: MIUI V4 based on ICS
sudy_freak kaže...

Evo, ne znamo koji će prije biti gotovi.

CM9 ili MIUI.

Ovi iz MIUI-a su bazirani na CM9, ali mi se čini da je MIUI sve bliže.
Dodan novi kernel u zadnjem Changelog-u, novi Google Maps, bla bla.

Vidite sami :)

U veljači bismo mogli flashati prve stabilne ICS-e (nadajmo se) 

To se čeka {#}

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
15 godina
neaktivan

još neko vrijeme i to će se sve ispeglati i bit će napokon ICS bez bugova...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa doć će official MIUI ICS, http://www.facebook.com/questions/289124541147128/

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice