Dakle, da ja sad to rootam?
crnog ili bijelog?
:P
Još nisi? :P
Baš me zanima kako boje izgledaju uživo.. Jel ko S3 ili se vidi razlike (između s3 i s4 u boji jel)
Bijeli ima teksturu po sebi kao i crni, samo nije izražena i samo je riječ o teksturi boje, ne hrapavosti.
S time da ima tu teksturu blago vidljivu i naprijed na okviru oko ekrana. "metalni" obrub mi se
u odnosu na trojku više sviđa, više izgleda kao pravi metal(?) i bez onog bulka u sredini je bolje riješen,
crni S4 je ljepši nego što je bio ljubičasti S3, ali svi zajedno su, iskreno, ružniji od Xperie Z.
Bez obzira na plastiku. No dobro, to je stvar ukusa.
Mogu za vikend malo mrdat na sonyju Z i samiju S3,
čisto ajd, a se vidi, koja je reaktivnost. Ali to je tu sve negdje, a i kladim se, ima po netu,
garant skupa sa "testovima" grebanja i razbijanjem Mislim da je čisto stvar preferiranja
(a valjda i cijene?) koji odabrati. Teeško da ima nešto što sad xperiaZ nebi mogla, pa
čak i koliko me sjećanje služi Galaxy3? Benchmarke ne računam, brojkice ne znače bogznašto:)
E da mislim da se u radu manje grije S4, moguće da onda i manje troši. Ono s okom i radom bez dodira nisam
baš upogonio, a trebala bi raditi i ona fora da se međusobno skuže i svaki glumi pojedini stereo zvučnik...
Fotke/video skroz okej, ali i to je za očekivati.
-valjda treba i upute čitat :P