Delete. Ispada da na kraju neće biti LTE u Exynos verziji (čitajte na xda). Ko tu koga zeza? Retoričko pitanje.
Kada krenu u prodaju obje verzije onda ću se opet početi zanimati za njega i čitati, tj. kada se bude znalo što je i kako je. Do tada ništa.
Ne znace bas puno ovi datumi, ovo je samo kad krece isporuka, ne prodaja. Al izgleda da ga mi do 6. mj necemo vidjet, a mozda ni dulje postp LTE verzija kasni malo.
kod nas dolazi vjerojatno exynos vezrija,tak piše na jednoj stranici...
kažu da ipak neće doć snapdragon verzija kod nas nego exynos .........
kod nas dolazi vjerojatno exynos vezrija,tak piše na jednoj stranici...
Lik sam sebe citira.
Pa jel moguće.
Ajd bajo, daj ti link.
Po benchmarkima Exynos je bolji od Snapdragona za ugrubo 10-15 %,u real life čisto sumnjam da će biti nekakve opipljive razlike. Mene zanima koja verzija će doći kod nas praktički samo zbog trajanja baterije,treba vidjeti koji će biti energetski efikasniji od ovo dvojice. Za flashanje će vjerovatno biti popularniji Snapdragon,em će biti rašireniji,em se nalazi u drugim modelima mobitela. LTE će očito imati oba.
Tako da za konači sud,šta je bolje da nam stigne,trebat će još malo vremena.
Po benchmarkima Exynos je bolji od Snapdragona za ugrubo 10-15 %,u real life čisto sumnjam da će biti nekakve opipljive razlike. Mene zanima koja verzija će doći kod nas praktički samo zbog trajanja baterije,treba vidjeti koji će biti energetski efikasniji od ovo dvojice. Za flashanje će vjerovatno biti popularniji Snapdragon,em će biti rašireniji,em se nalazi u drugim modelima mobitela. LTE će očito imati oba.
Tako da za konači sud,šta je bolje da nam stigne,trebat će još malo vremena.
Nebi baš tako sigurno rekao da će Snapdragon biti rašireniji.
70% prve pošiljke ide sa Snapdragonom, ali već druga pošiljka bi trebala većinski doć sa Exynosom. Kako će i Exynos verzija imati LTE, osim ako će imati problema sa proizvodnjom i dalje, nema razloga da Samsung isporučuje više Snapdragona.
I da... ROM-ovi za GS3 su bili oko 800 MB, za S4 će biti duplo veći.. Oko gigu ipo..
Ja sam pitao VIP, a piše i na njihovim stranicama da će oni dobiti, barem u početku, s4 sa 1,9 quad core procesorom sto znaci da dobivaju Snapdragon 600 verziju.
Trebao bi par mišljenja. Uzeo bi mozda mobitel uskoro u rangu od nekih 3k kuna. E sad po vašem mišljenju otprilike koliko će trebati vremena da cijena S4 padne na 3k kuna preko oglasnika. Znam da je glupo pitanje kad se nezna ni koliko če točno u trgovinama koštati, ali čisto ovako što vi mislite koliko će trebati vremena otprilike ?? Imam dvije mogućnosti, uzeti s3 sad za te pare ili čekati s4 da padne na tu cifru, jer vise iskreno nemogu, a niti zelim odvojiti.
A ima li ga kod nas polovnih ??
dovoljan je i 1gb ali sa custom romom
Ajd ne pretvarajte temu u smeće.
Tema je o S4 i vijestima/novostima vezanim za njega.
Imate temu o SIII, o custom ROM-ovima, rootu, o čem hoćete.
Nije ovo mjesto za to.
Trebao bi par mišljenja. Uzeo bi mozda mobitel uskoro u rangu od nekih 3k kuna. E sad po vašem mišljenju otprilike koliko će trebati vremena da cijena S4 padne na 3k kuna preko oglasnika. Znam da je glupo pitanje kad se nezna ni koliko če točno u trgovinama koštati, ali čisto ovako što vi mislite koliko će trebati vremena otprilike ?? Imam dvije mogućnosti, uzeti s3 sad za te pare ili čekati s4 da padne na tu cifru, jer vise iskreno nemogu, a niti zelim odvojiti.
S3 ima vec godinu dana pa jos cijena nije ispod 3000 kn tako da racunaj minimalno godinu i pol ili neki polovni
Stigle su nam i prve reklame za S4.
Pogledajte ih ovdje.
A kad sam već počeo s dobrim vijestima, stigla je potvrda!
Exynos 5 žnjopa Snapdragon verziju.
"Our insider’s Galaxy S4 (GT-I9500) scored a whooping 28018 points on Antutu. The Snapdragon equipped Galaxy S4 (GT-I9505) scored 23607 points, as benchmarked by the folks at GSMArena. We expect the Korean variant (SHV-E300S) to score 30000+ points and one thing is for sure, the Korean Galaxy S4 SHV-E300S will be the fastest device on the planet."
"Now don’t be sad if your country is not getting the Exynos 5 Octa variant of the Galaxy S4" - I'm sad!
ko tu koga?
thabigjc
10. April 2013 at 19:58
pa koliko sam ja skuzio s600 ima lte radio a exynos barem u pocetku nece imat tako da mi u startu krecemo s lte…
” Ako je vjerovati njihovim stranicama radi se od Snapdragon 600 verziji uređaja, znači quad-core, u bijeloj i crnoj boji sa 16GB interne memorije i 3G. Znaci svi vi koji ste očekivali 4G LTE verziju, a takvih je po našoj anketi većina morat ćete pričekati još neko vrijeme.”- Kristijan Glavanović
11. April 2013 at 01:00
I S600 i Exynos dolaze u dvije verzije i to sa 3G ili 4G, prvo u prodaju krece 3G verzija između 15. i 21.04 zatim 4G verzija između 20. i 26.05, obje sa S600 procesorom. Znaci u Tele2 po njihovim informacijama 3G dok ce u HT navodno stici LTE verzija.
- thabigjc
11. April 2013 at 14:20
Ma da.. snapdragon 600 ima ugraden lte chip i cisto sumnjam da ce ga ici zakljucavat tako da to zvuci malo bzvze…
Dakle, da ja sad to rootam?
crnog ili bijelog?
:P
Opet ovaj modelaš.
Ajd, renderiraj to.
Ali ipak nam je došao I9505
Jeb*m ti.
Original MHL 2.0 adapter za S4, ~ 300kn u UK
http://blog.gsmarena.com/heres-the-mhl-2-0-adapter-for-the-galaxy-s4-costs-33-quid/
Da, neznam jel pomaže, ali evo imaju ove naljke.
Ugodan osjećaj šlapanja po ekranu nije loše.
Ali sad ja, priprost kakav jesam, nije da primjećujem
neke rudimentarne razlike prema Sonyju xperiji z :/
Ti to samo misliš.
Ajde budući da si prvi očekuje se recenzija.
Ili neki domaći hands on.
Dok ljudi pričaju, overhaul ga potiho izvadi na vidjelo
Ma jooj ja se u to uopće ne razumijem
Samo kontam da nije stiglo najbrže na svijetu, ni ono malo sporije, nego najslabije, jel?
Ovi onda nemaju osam jezgri ili?
Evo samo mala usporedba nekih veličina sa mojim mobovima,
no to o dimenzijama sigurno znate...
Dakle, da ja sad to rootam?
crnog ili bijelog?
:P
Još nisi? :P
Baš me zanima kako boje izgledaju uživo.. Jel ko S3 ili se vidi razlike (između s3 i s4 u boji jel)