Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.010.396
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

vidi se iz aviona da je tvornička greška,da su pravi dali bi ti odma novog.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje ste vi kupili svoj S3? Koji je software na njemu (mislim na službene, ne ak ste rootali)... tj.koji CSC? 

Ja sam u vipu, nebrandiran i otključan (probao sam t-mobile sim stavit i radi) ... CSC je 'SEE'. Ne znam koji je to 'sales code' i u koju regiju spada, jer na sammobile stranici je na kraju liste i pokraj njega Unknown... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PONUDIO MI JE U 8:10 AKTUALIZACIJU OTA, mob iz vipa, otljučan i rootan !!!!!!!!!!!!!!

{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 8:12 (robijan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
robijan kaže...

PONUDIO MI JE U 8:10 AKTUALIZACIJU OTA, mob iz vipa, otljučan i rootan !!!!!!!!!!!!!!

{#}

Stigao je JB za Vip jutros, bilo je vrijeme vec. 

13 godina
jonyb kaže...
robijan kaže...

{#}

I moj je iz vipa otključan sa standardnim ICS-om, al zasad preko WIFI-ja nema update ;(.

Možda ga moram spojiti sa KIES-om?

17 godina
patakmeister kaže...
jonyb kaže...
robijan kaže...

{#}

I moj je iz vipa otključan sa standardnim ICS-om, al zasad preko WIFI-ja nema update ;(.

Možda ga moram spojiti sa KIES-om?

probaj ali nema ni tamo update-a ,imam isti..

17 godina
odjavljen

Vip - stigao JB. I9300BUDLI2

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 9:29 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Vip - stigao JB. I9300BUDLI2

Jel preko KIES-a ili WIFI-jem, otključan ili zaključan uređaj?

14 godina
neaktivan

VIP XXLH1 (unbranded international) 0 bodova, ni OTA ni KIES.

Ne znam šta će na ovome pisat kad izađe. Pretpostavljam samo Croatia.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ni kod mene nema updatea.

Ni kies ni air..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...
turok1712 kaže...

odi u postavke-o uredjaju te vidi prvo jel pod osnovna verzija imas nesto,a onda odi u status i pogledaj po mrezu i IMEI.dali postoje kakvi podatci?

osnovna verzija I9300XXLH1 ..... mreža- nepoznato, imei- ima

i kiesu kaze:

Trenutačna verzija programske trake:PDA:LH1/PHONE:LH1/CSC:LH1(SEE)

Najnovija verzija programske trake: PDA:LH1/PHONE:LH1/CSC:LH1(SEE)

jel ima negdje za skinuti ovaj firm?

16 godina
neaktivan

ja napravio update na jelly bean, i viber verzija 2.2.3 ne radi, mreža vip

0 0 hvala 0
15 godina

Jupi!!!!!!!!!! Dostupan Jelly Bean, i ostali su se raspisali o tome {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prpradio i viber :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jp i na sammobile je, weeee bit ce ubrzo :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

btw. dosao je crni u vip, 64 gb :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo koliko vidim na sammobile dosao je update za VIPNET moj s3 je iz vipa 
kako da sad napravim taj update moze mi netko to pojasnit nikad nisam radio?  

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel moguće da mi je netko obrisao dva posta !!?? Ako je zašto bi to bilo ?? I ako obriše a ne vidim razlog zar ne bi morao obavijestiti ??

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
leon3design kaže...

Evo koliko vidim na sammobile dosao je update za VIPNET moj s3 je iz vipa 
kako da sad napravim taj update moze mi netko to pojasnit nikad nisam radio?  

Ako je zaključan na vip onda ćeš ga dobiti OTA ili spoji na komp i pokreni kies software koji si prethodno instalirao. Ako je nezaključan još se malo strpi.

IPAK, ako si nestrpljiv napravi sljedeće (na vlastitu odgovornost, ja perem ruke):

1. Skini datoteku.

2. Odzipaj

3. Unutar zipa će biti jedna velika datoteka sa romom i program za flešanje odin.

4. Ugasi sve kies procese na računalu (sa task managerom)

5. Ugasi mobitel

6. Upali mobitel tako da držiš tipke vol down + home (ona na ispod ekrana) i power tipku dok se ne pokrene download mode

7. Iskočit će ti upozorenje, ako želiš nastaviti pritisni tipku vol up

8. Spoji mob na komp sa usb kablom

9. Pokreni odin - UPOZORENJE - NE KLIKĆI NIKAJ OSIM KAJ TI PIŠE U SLJEDEĆA DVA KORAKA!! 

10. Klikni na gumb PHONE i odaberi rom datoteku

11. Klikni START i pričekaj 5-10 minuta, mob će se sam restartat.

To je to.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina

Može savjet za prvo punjenje ili prva 2-3 punjenja baterije {#} ??

Unaprijed zahvale !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Flip cover u VIP.u oko 500kn, da li je netko naručivao sa ebaya? Svi relevantni ( tj. orginal Samsung ) koje sam gledao ne šalju na prostor Hrvatske. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan

JiBo Moa gore ..... preko kiesa a kako sam i jutros rekao imao sam i OTA ....... Pozzz svima !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Titan-sivi i dalje najljepsi...

[M|C] pleXx
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Može savjet za prvo punjenje ili prva 2-3 punjenja baterije {#} ??

Unaprijed zahvale !!

Prvi put puni 8h cekaj kad ti se mobitel skroz isprazni kad se iskljuci opet ga stavi punit i tako opet po 8h i baterija ce ti bit ka luda. Meni traje po 4-5dana da nista ne radim osim nekad koristeci kameru ili facebook uz pozive i alarm.

18 godina
Leglo kaže...

Flip cover u VIP.u oko 500kn, da li je netko naručivao sa ebaya? Svi relevantni ( tj. orginal Samsung ) koje sam gledao ne šalju na prostor Hrvatske. 

Kaj ovi u VIPu puse jer bi i ja malo.

Flip cover od Samsunga kod mene kosta 25 eura. Koju boju trebas? 

Ovaj vikend idem u HR, tocnije u cetvrtak jer je petak praznik u Austriji pa ti mogu kupit i poslat postom unutar HR ili ako si mozda doma blizu Varazdina ili Cakovca dobis bez postarine.

http://www.ditech.at/artikel/SMZS060/SAMSUNG_Flipcover_fuer_SAMSUNG_i9300_Galaxy_S_III_ceramic_white.html

http://www.ditech.at/artikel/SMZS059/SAMSUNG_Flipcover_fuer_SAMSUNG_i9300_Galaxy_S_III_crome_blue.html

17 godina
neaktivan

Znači update su dobili samo ovi sa zakljucanim mobom? Mi s otključanim (SEE) još uvijek ništa... :'(

EDIT: osjećam se izopćeno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:13 (keenan).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti je tako kod nas, uvijek nabijaju maržu do svemira.

Puno hvala na ponudi, no curka je baš prije par min naručila 2x preko ebaya za 27$, tako da bi kroz 10ak dana trebao dobit. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:13 (Leglo).
18 godina
190 kn dojde u ducanu u Austriji a oni bi 500 u HR. Dobra neka marza lol.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Leglo kaže...

Kaj ovi u VIPu puse jer bi i ja malo.

Flip cover od Samsunga kod mene kosta 25 eura. Koju boju trebas? 

Ovaj vikend idem u HR, tocnije u cetvrtak jer je petak praznik u Austriji pa ti mogu kupit i poslat postom unutar HR ili ako si mozda doma blizu Varazdina ili Cakovca dobis bez postarine.

http://www.ditech.at/artikel/SMZS060/SAMSUNG_Flipcover_fuer_SAMSUNG_i9300_Galaxy_S_III_ceramic_white.html

http://www.ditech.at/artikel/SMZS059/SAMSUNG_Flipcover_fuer_SAMSUNG_i9300_Galaxy_S_III_crome_blue.html

Leglo kaže...

To ti je tako kod nas, uvijek nabijaju maržu do svemira.

Puno hvala na ponudi, no curka je baš prije par min naručila 2x preko ebaya za 27$, tako da bi kroz 10ak dana trebao dobit. 

Baš i nije tako (inače mislim da nas svi deru do gole kože, da su svi ti operateri g*vna itd.), ovaj put si u krivu.

500HRK je essential accessory gift pack koji osim flip covera sadrži i dodatnu originalnu bateriju, dock (nažalost bez konektora za mob pa bi ga ja nazvao stand, a ne dock) sa pretincem za dodatnu bateriju + dvije plastične maske za zaštitu stražnje strane mobitela.

Cijena na ebayu je oko 70 $, prema srednjem HNB-u je to oko 400HRK, VIP prodaje za 500.

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S3-III-I9300-ESSENTIAL-ACCESSORY-PACK-5-IN-1-GIFT-BOX-/180937857402?pt=UK_Accessory_Bundles&hash=item2a20bc997a

Tako je bilo prije dva-tri mjeseca kad sam ja kupovao i ovo mi se učinilo zgodnim pa sam i to uzeo (najviše zbog flip covera i dodatne baterije, ali i stand je poslužio ovo ljeto klincima za crtiće). Jedino ako su u međuvremenu postali još veća g*vna pa samo flipcover naplaćuju 5 glavi

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:25 (redrum781).
15 godina

Baš i nije tako (inače mislim da nas svi deru do gole kože, da su svi ti operateri g*vna itd.), ovaj put si u krivu.

500HRK je essential accessory gift pack koji osim flip covera sadrži i dodatnu originalnu bateriju, dock (nažalost bez konektora za mob pa bi ga ja nazvao stand, a ne dock) sa pretincem za dodatnu bateriju + dvije plastične maske za zaštitu stražnje strane mobitela.

Tako je bilo prije dva-tri mjeseca kad sam ja kupovao i ovo mi se učinilo zgodnim pa sam i to uzeo (najviše zbog flip covera i dodatne baterije, ali i stand je poslužio ovo ljeto klincima za crtiće). Jedino ako su u međuvremenu postali još veća g*vna pa samo flipcover naplaćuju 5 glavi

Točno tako kao što gore piše. Sve navedeno je koštalo 491 kuna. Da li je sada tako neznam, ali sumnjam da se nešto promijenilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 14:49 (millo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice