@leon3design
To da se ekran ne gasi dok čitaš, idi na settings>display, i tamo stavi kvačicu na smart stay.
Te smart opcije, pretpostavljam da misliš na to da reagira na neke pokrete, npr, da ti zove kontakt kad gledaš podatke o njemu ili poruku? To i druge opcije imaš u settings>motion, tamo ih imaš sve, možeš it tamo i vježbat i uključit.
Nisam sigurna kako slikat s glasom, ali možeš reć mobu da ti npr otvori kameru, i još neke komande, imaš ih za namjestit u S-voice>settings>set wake up command.
Također možeš uć u s voice i reć mu što želiš, da ti nađe nešto na netu, kakvo će bit vrijeme sutra, napišem poruku, ili da slika, ali nisam skuzila jos da li moze i sam slikat sa shoot, to pokušavala prije, a sad u ovih par min nisam uspjela namjestit. Zasad znam samo kako mi otvori kameru. Isprobala sam taj s voice, ali zasad mi je više zabavan nego koristan.
Za potrošnju facebook aplikacije nemam pojma, a watchdog ne koristim. Imam 1 gb prometa mjesešno, i to mi je sasvim dosta (iako sam s ovim mobom u 2 tjedna potrošila puno više nego ikad dosad, ali to je zato što nisam imala wifi, a dowloadala sam više aplikacija).
I ja sam nedavno nabavija taj mob, pred oko 2 tjedna, i super mi je. :)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.