Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.010.041
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

@leon3design

To da se ekran ne gasi dok čitaš, idi na settings>display, i tamo stavi kvačicu na smart stay.

Te smart opcije, pretpostavljam da misliš na to da reagira na neke pokrete, npr, da ti zove kontakt kad  gledaš podatke o njemu ili poruku? To i druge opcije imaš u settings>motion, tamo ih imaš sve, možeš it tamo i vježbat i uključit.

Nisam sigurna kako slikat s glasom, ali možeš reć mobu da ti npr otvori kameru, i još neke komande, imaš ih za namjestit u S-voice>settings>set wake up command.

Također možeš uć u s voice i reć mu što želiš, da ti nađe nešto na netu, kakvo će bit vrijeme sutra, napišem poruku, ili da slika, ali nisam skuzila jos da li moze i sam slikat sa shoot, to pokušavala prije, a sad u ovih par min nisam uspjela namjestit. Zasad znam samo kako mi otvori kameru. Isprobala sam taj s voice, ali zasad mi je više zabavan nego koristan.

Za potrošnju facebook aplikacije nemam pojma, a watchdog ne koristim. Imam 1 gb prometa mjesešno, i to mi je sasvim dosta (iako sam s ovim mobom u 2 tjedna potrošila puno više nego ikad dosad, ali to je zato što nisam imala wifi, a dowloadala sam više aplikacija).

I ja sam nedavno nabavija taj mob, pred oko 2 tjedna, i super mi je. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 1:12 (Rhaenys).
16 godina
neaktivan

Za traženje po netu je dosta bolji Google Now, puno bolje skuzi neke riječi, rezultati su isti ako S Voice skuzi sto si rekao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

hvala na odgovorima naso sam sve iz opcija :) 

i ja imam 1 gb mj puna brzina pa nakon tog se smanjuje jer se onda opce da norm surfat i to?

i moze neko preporuku oko zastitne maske i ima ko iskustva s folijama ovim s njuskala 15-20kn?

15 godina
neaktivan

kad smo kod interneta mogu samo reci da guta dosta vise nego s2. Zbog cega neznam ali da. Promatram sto mi vuce najvise a to je ono sto koristim fejs i malo internet pretrazivanje. Od toga za nekoliko sati fejsa sve skupa otpada 200mb sto po meni nije normalno. Onavo Extended imam al nepomaze ni on. Na revoluciji sam old 150kn placam imam sve moguce besplatno jedino 512mb interneta s tim da kad to predjem naplacuje mi se papreno svaki kb. S s2 nisam mogao tu cifru potrosit nikako cijeli mjesec a na s3 prvih tjedan dana i fajrunt. Po meni jedina logičnos je to sto ima veći ekran drugo neznam sto.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...

kad smo kod interneta mogu samo reci da guta dosta vise nego s2. Zbog cega neznam ali da. Promatram sto mi vuce najvise a to je ono sto koristim fejs i malo internet pretrazivanje. Od toga za nekoliko sati fejsa sve skupa otpada 200mb sto po meni nije normalno. Onavo Extended imam al nepomaze ni on. Na revoluciji sam old 150kn placam imam sve moguce besplatno jedino 512mb interneta s tim da kad to predjem naplacuje mi se papreno svaki kb. S s2 nisam mogao tu cifru potrosit nikako cijeli mjesec a na s3 prvih tjedan dana i fajrunt. Po meni jedina logičnos je to sto ima veći ekran drugo neznam sto.

To što imaš veći ekran troši više podatkovnog prometa?! DAFUQ?! {#}

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Tomek ne kužim se u podatke,brzinu i to za net , imam 3 gb. na službenoj tarifi sam. Ali potrošnja internet prometa s ekranom ne bih rekao da ikakve logike ima... {#}

Ima li tko da me ispravi ?

Tonči {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 10:02 (robijan).
18 godina

A i dost ždere prometa ak je flash ON u browseru, najbolje je te stvari isključit, naravno ak surfate u desktop modu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tonči kaže...
tommek10 kaže...

Meni više izgleda da je (ne)znanje korisnika u pitanju :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 11:41 (segregator).
15 godina

Htio bih samo reći da od posljednjeg "updatea" Opera Mobile browsera, vrlo češto "zastajkuje", pa me zanima dali ima još po neki browser sličan karakteristikama Operi Mobile ( jer chrome te Mozzilu) ne preferiram na Galaxy s 3 {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
Tonči kaže...
tommek10 kaže...

Meni više izgleda da je (ne)znanje korisnika u pitanju :)

jasno je meni sve.... ali nazalos drugo nista neprostaje nego banalna glupost radi ekrana. Jer sve je na stocku tvornicki. i kad idem u postavke pogledati sto mi vuce toliko prometa vidim fejs na prvom mjestu 200mb internet pretrazivac 180mb i ovo drugo sve su sitnice zanemarive. A na internetu ovaj mjesec kad bi se spojilo sve nisam bio sveukupno 2 sata nista skidano niti gledano. Jedino na fejsu provjeriti novosti, i preko interneta pretrazivaca dodji na forum vidit sto ima novog. E sad posto sam ja glup i nezenam nek me netko nauci i kaze mi do cega je u pitanju.??????

napominjem koristio sam s2 duze vremena mjenjao romove kernele i slicno ali bio i na stocku i sad sam na s3 na stocku vec mjesec dana i nije stvar par mb vec se drasticno osjeti razlika. Prvenstveno jer imam mali paket od 512mb koji na s2 nisam prelazio 350mb a to rijesim na s3 za par dana.???

14 godina
protjeran

S2 nije S3 i ima drugaciji firm, a time je i nesto prilagođeno zbog HD ekrana. Znaci nije sam ekran, nego firm zbog velicine ekrana. To je samo moje misljenje, ne znam 100%.

A kaj se tice fejsa, one fejs aplikacije trose uzasno puno. Bolje vam je ici direktno kroz browser.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da upravo tako ova fb app trosi bas uzasno samo sto sam se spojio malo bio ode 20mb a preko browsera po 1mb tako malo uzima 

15 godina
neaktivan
leon3design kaže...

da upravo tako ova fb app trosi bas uzasno samo sto sam se spojio malo bio ode 20mb a preko browsera po 1mb tako malo uzima 

tako i meni za 2 min ode cca 20mb...

17 godina

Instalirajte friendcaster i bok, kvragu i fb!!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozes malo opisat tu app? jer manje trosi itd? 

15 godina
neaktivan
leon3design kaže...

mozes malo opisat tu app? jer manje trosi itd? 

https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.senab.blueNotifyFree&hl=hr

16 godina
neaktivan

Smijem li ja staviti puniti mobitela kad mi je baterija recimo na 45% jer moram ić na neki put pa mi treba 100% bit puna.

Neće li to štetiti mobitelu, da mi npr. oslabi baterija i koješta?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Smijem li ja staviti puniti mobitela kad mi je baterija recimo na 45% jer moram ić na neki put pa mi treba 100% bit puna.

kolko ja znam bolje ti je puniti je dok je na npr. 45% nego kad je pri kraju, tako da ti to neće ništa štetiti 

15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

kolko ja znam bolje ti je puniti je dok je na npr. 45% nego kad je pri kraju, tako da ti to neće ništa štetiti 

a ja koliko sam upoznat mislim da je bolje da se baterija isprazni pa da se puni. Jer to su baterije nove generacije i one su ogranicene brojem punjenja npr. 600 punjenja. I sad ako je svaki put punis na 45-50% znaci smanjujes joj vijek trajanja duplo brze. Neznam to je moja spoznaja mozda zivim u zabludi al eto :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 9:12 (tommek10).
18 godina
tommek10 kaže...

a ja koliko sam upoznat mislim da je bolje da se baterija isprazni pa da se puni. Jer to su baterije nove generacije i one su ogranicene brojem punjenja npr. 600 punjenja. I sad ako je svaki put punis na 45-50% znaci smanjujes joj vijek trajanja duplo brze. Neznam to je moja spoznaja mozda zivim u zabludi al eto :-)

Nije. Googlaj malo

http://www.techrepublic.com/blog/five-apps/five-tips-for-extending-lithium-ion-battery-life/289

http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
tommek10 kaže...

Nije. Googlaj malo

http://www.techrepublic.com/blog/five-apps/five-tips-for-extending-lithium-ion-battery-life/289

http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries

za laptop znam.... i imam ukljucen battery mode: best battery health stoji na 50% uvijek. Al sto se tice mobitela uvijek je praznim do nekih 5-10 posto i stavim puniti preko noci. Malo mi glupo puniti bateriju na pola ciklusa osim kad se ide na put i kad znam da ce mi trebati puna skroz. Kad se sprema isto znam na 40$ i stavi se na hladno. Neznam ja cu po svom nikad nisam imao problema s baterijom a uvijek mi je dobro drzala. Nastavit cu po svom svaki drugi dan na punjac ;-)

17 godina
odjavljen

Litijske baterije NE smiješ prazniti zapravo.

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dakle onda Vaš savjet je?

btw neznam koju SIII ima bateriju... 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Dakle onda Vaš savjet je?

btw neznam koju SIII ima bateriju... 

ima ovu:

14 godina

Ako se ne varam, Liti ionske baterije je najbolje puniti na 40%.
Ako ju ponekad puniš na 10% a nekada na 60% neće biti problema, al ako ju svaki put ispazniš na 1%, mislim da će se kapacitet puno brže smanjiti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Narode ne znam jel se ikome desilo do sada al evo meni jeste hehehe i pravo me sramota i reci tako nesto. da li vam se ikada desilo da stavite da se baterije puni i umjesto da postotci idu prema gore oni idu prema dole :), dakle kad sam stavio da se puni bilo je na 43%...a sada je na 40%..bez da sam isti takeo osim da da provjerim kako puni posto imam problem sa punjenjem  otkako sam na JB.... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najbolje je kada se mobitel ugasi puniti bateriju i tako opet inace baterija mi je trajala cak 4 dana samo pozivi malo kamere i alarm.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

A ti Delfinster si najjaci... uvjek imas neke cudne probleme s tim mobom, haha...{#}

Odi u recovery i pobrisi "battery stats" i tjesi se kaj je samo to.

A meni drzi fige, jer sutra nosim mob u VIP, pa nek oni flesaju EFS file ak znaju i umiju.

Firm je sluzbeni, "factory reset" je napravljen 2 puta, brojac ponisten 2 puta (jbg. 2 put je 2 put). Nadam se da nemaju neki tester-software pa da vide da je flesano oko 100 puta, jer sam inace gotov?!

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mogu vidit jedino ako im sam kažeš,il da imaju nekog wudu vrača(i to još dvaput).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uzeo sam jučer smeđi (vip), otključan na sve mreže.

Boja je prekrasna. Naravno, puno je osjetljivija nego bijela, ali je jako lijepa boja.

Osobno sam vidio plavi, crni i bijeli u živo. Nekako mi najviše paše ova. Jedina koja mi se čini ljepša (bar prema slikama), je siva.

Al sivu nisam vidio u živo, pa ne mogu sa sigurnošću pričat.

Jedva se čekam malo poigrat i vidit kolki je napredak u odnosu na s2, koji sam prije imao.

Što se samog izgleda i konstrukcije uređaja tiče, zaista sam zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice