Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.001.853
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen

Meni ga ne registrira...

16 godina
neaktivan

KIES ili OTA? Mreža?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Preko Kiesa danas poslijepodne bi trebao kod nas, a u Poljskoj već je
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Naručio sam si matte screen protector, da se ne porežem na staklo, i neko triple layer kućište.

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
8ax kaže...

Naručio sam si matte screen protector, da se ne porežem na staklo, i neko triple layer kućište.

Barem je SGS3 gladak i ugodan za diranje :) Doduše, samo kad je čitav :D Meni je jedna od genijalnih sitnica na njemu činjenica da staklo ide preko svega, od ruba do ruba i da mi prst kod skrolanja nikad ne nailazi na oštri rub okvira.

15 godina
Upravo skidam OTA JB, ne lockan s3
14 godina
neaktivan
iceman89iceman kaže...
Upravo skidam OTA JB, ne lockan s3

i ja skidam upravo .....OTA update .... 285 MB

15 godina

kad ce bit dostupan za lockane?

My way
14 godina
neaktivan

meni radi savrseno nakon update :D jedino sto ga moram opet root :D

0 0 hvala 0
14 godina

Taman danas kupim S3 i odmah update izađe. Sad pitanje, je li bolje da updateam ili da ostavim ovako? Vjerujem da je odgovor da napravim update, ali bolje pitat nego skitat {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Taman danas kupim S3 i odmah update izađe. Sad pitanje, je li bolje da updateam ili da ostavim ovako? Vjerujem da je odgovor da napravim update, ali bolje pitat nego skitat {#}

ma uradi update...odlican je ovaj JB ....savrsennnnnnn

18 godina

Ajd javite dojmove u vezi JB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I kaje sad Project Butter prisutan, il je vec bil tu s prvim leakovima? I ova ekipa Chainfire ne znam kaj rade, al da ne mogu srediti SU, to je mi je smjesno. Steka svako malo...

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo što sve donosi update na Jelly Bean

Uskoro i video o nekim novostima (Google Now, Pop-up Play resize, Notif. bar preview,..)

0 0 hvala 0
15 godina

jel tko dobio update na zakljucani,kies?

My way
18 godina

Ma taj SU je koma, stalno se zamrzava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel' se zna kakva je situacija s baterijom na JB-u?

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

hehe kako ce se znati kad je tek izasao  :d jutros ili kasno nocas ....to tek za pet do sedam dana.. ....

16 godina
neaktivan

Evo kako je kod mene... koristim ga već dosta, a ovo je normalan rezultat. 

14 godina
protjeran

Kako su ublazili potrosnju OS-a na cetiri stavke; uređaj miruje

uređaj na cekanju

android OS

android sustav

-pa nismo glupi, hahaha...

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uređaj miruje = Deep Sleep, to znači manja potrošnja nego kad je u Awake modu (čekanje).

Ne znam koja je razlika OS i sustav, al vjerojatno ima neko logično rješenje, al podiljeno je da znaš jel nešto blokira uređaju da ide u deep sleep i sl. 

16 godina

Pa ovo i nije nešto predobro. No vidjet ću kako će kod mene biti pošto ga ja svaku noć stavljam na punjač. Na dosadašnjem wanamu (ics) sam bez problema 4h i 45min navukao screen on-a uz barem pola tog vremena provedenog u igricama.

šumski put je bio ravan.
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

I kaje sad Project Butter prisutan, il je vec bil tu s prvim leakovima? I ova ekipa Chainfire ne znam kaj rade, al da ne mogu srediti SU, to je mi je smjesno. Steka svako malo...

Project Butter je dio koda, nema veze s lib-ovima kao HWA tako da je prisutan bio leakovima, ali naravno podrazumijeva se da trazi HWA (njega imaju svi nativno ICS podrzani uredaji i ovi kojima su developeri sredili stabilan rom)

Cordas kaže...

sumnjam da je itko uspio testirat u nekom duzem periodu

Mitsuoka kaže...

Uređaj miruje = Deep Sleep, to znači manja potrošnja nego kad je u Awake modu (čekanje).

Ne znam koja je razlika OS i sustav, al vjerojatno ima neko logično rješenje, al podiljeno je da znaš jel nešto blokira uređaju da ide u deep sleep i sl. 

Android OS je bug koji Android vuče još od Cupcakea, ima puno teorija o njemu, a meni je najpovoljnija ona da je to namjerno namješten "bug" kojim bi proizvođači prikrili krivo računanje postotka baterije odnosno dropove

To sam prošao na Defyu, HD2, i SGS2/3.

Samo na HOX-u nisam to okusio.

14 godina
neaktivan

imam ja jedno pitanje/// OTA kad se skine kao fajl preko samija...isto se flasha preko Odina jel tako ???? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onda ce ti onaj flash counter brojat.

Mi smo svi (sudeci prema ovom gore) koristili Kies koji je za fileove na uredaju sigurnija metoda.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

sumnjam da je itko uspio testirat u nekom duzem periodu

Zasto ne, ja sam već mjesec dana na JB, a baterija sasvim ok traje, nema neke razlike od ICS-a.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Onda ce ti onaj flash counter brojat.

Mi smo svi (sudeci prema ovom gore) koristili Kies koji je za fileove na uredaju sigurnija metoda.

ma nek broji ni prvi ni posljedni put :D   triangle away to rijesi za sekundu ...a kies na moj racunar nikad vise nece...to je smece jedno veliko od programa 

17 godina
odjavljen

Neće Kies ni u mene, jer ne može na Ubuntu. LOL. Android telefon, a bez podrške za Linux.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je, može preko Odina, samo md5/tar file baciš na PDA i to je to, ali ako si koristio Odin znaš to već :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice