Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.001.632
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Bladepu kaže...
segregator kaže...

Izgleda da je izašao OTA JB za Tele2, VIP i otključane S3-ce, jedino se t-mobile čeka

Odakle ti ta informacija? Je to službeno?

Dolje pod OTA files:

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

Je, službeno je, bilo bi lijepo da se jave korisnici s tih mreža da li im stiže, ja sam nažalost na t-mobile

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina

evo ja sam na tele 2...spojio se na kies i neprepoznaje ništa novog za nadogradnju...

My way
18 godina
galinjo24 kaže...

evo ja sam na tele 2...spojio se na kies i neprepoznaje ništa novog za nadogradnju...

OTA je "over the air", probaj pokrenuti update na mobitelu, bez kies-a

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina

kako to pokrenem na mobitelu bez kiesa?

My way
18 godina
galinjo24 kaže...

kako to pokrenem na mobitelu bez kiesa?

Settings--about device--software update--update

(moraš biti spojen na wifi ili GSM mrežu)

15 godina

Jel to na hrvatskom aktualizacija softwera?ako je nema novih...spojen sam na wifi;-))

My way
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 15:58 (galinjo24).
14 godina
galinjo24 kaže...

Jel to na hrvatskom aktualizacija softwera?ako je nema novih...spojen sam na wifi;-))

Da ,niti kod mene još nema (nije locked).

Luc
15 godina

jbg ja neznam jel moj otključan..nemam micro sim drugih operatera..(jel se nemože skinut taj rom i flashat ga preko odina bez roota..?)

My way
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 16:12 (galinjo24).
14 godina
galinjo24 kaže...

jbg ja neznam jel moj otključan..nemam micro sim drugih operatera..(jel se nemože skinut taj rom i flashat ga preko odina bez roota..?)

Naravno ,root nije potreban za flash ,tj. root ide nakon flasha roma (ako želiš) ,ali ako do sada nisi stavio neke leaked JB romove onda sačekaj OTA update još malo ...barem ću ja tako ^^

Luc
15 godina

znači ota update je da se update napravi preko moba uz pomoć wifi najbolje..a kad to izlazi?i ovo što piše firmwire pokraj njega TWO je to za tele 2?

My way
14 godina

Tako je ,eto koliko vidimo izašao je za nelockane uređaje ,VIP i TELE 2 kako je kolega napisao bio ,nezz ovo za "TWO" ,vjerovatno jest TELE 2

Luc
15 godina
Ja imam nelockan i jos nema nista od ota updatea.
17 godina

Ništa od toga još neko vrijeme. Ovo su OTA fajlovi, ali nisu PUBLIC OTA fajlovi. Što znači da još nisu pušteni na update putem WIFIa od strane Samsunga.

Ovi I9300XXDLI5 i I9300XXDLI8 su TESTNI JELLY BEAN ROMovi. I jedini način je ODIN za flashati ih na telefon.

EDIT: Još uvijek posljednji OFFICIAL KIES update ua i9300 (VIP) je PDA I9300BUBLG3 - CSC I9300VFGBLG3 Android 4.0.4

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 16:56 (Bladepu).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Bladepu kaže...

Ništa od toga još neko vrijeme. Ovo su OTA fajlovi, ali nisu PUBLIC OTA fajlovi. Što znači da još nisu pušteni na update putem WIFIa od strane Samsunga.

Ovi I9300XXDLI5 i I9300XXDLI8 su TESTNI JELLY BEAN ROMovi. I jedini način je ODIN za flashati ih na telefon.

EDIT: Još uvijek posljednji OFFICIAL KIES update ua i9300 (VIP) je PDA I9300BUBLG3 - CSC I9300VFGBLG3 Android 4.0.4

Da ,i meni bilo sumnjivo kako već u 9. mj. :)

Luc
13 godina
neaktivan

Telefon je predobar

3 0 hvala 0
18 godina
fla kaže...

Telefon je predobar

Ja bi dao 2 procesorske jezgre za još 1000mAh baterije

17 godina
segregator kaže...
Bladepu kaže...
segregator kaže...

Izgleda da je izašao OTA JB za Tele2, VIP i otključane S3-ce, jedino se t-mobile čeka

Dolje pod OTA files:

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

Je, službeno je, bilo bi lijepo da se jave korisnici s tih mreža da li im stiže, ja sam nažalost na t-mobile

Paa, stavio sam ga, a dal je to ono kaj bu službeno izašlo neznam.

Obzirom da sam vrtio testni JB, vratio sam se na originalni ICS, flešao sam ovo preko odina: http://www.hotfile.com/dl/170502454/3a5fdbd/I9300XXBLH1_I9300OXFBLH1_TRA.zip.html

Zatim sam skinuo taj (ne)službeni OTA odavde: http://www.hotfile.com/dl/172710065/e9c332d/GT-I9300_I9300XXDLI8-OTA-I9300XXBLH1_TRA_296176528.zip.html

Iskopirao OTA zip datoteku u vršni direktorij na micro sd kartici (dakle ne na memoriji telefona, već na micro sd kartici), ugasio mob i upalio držeći vol up + home (kako bih ušao u recovery). Iz recovery-ja sam potegnuo nadogradnju sa sd kartice, pričekao par minuta i voila (vidi ss)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
segregator kaže...
Bladepu kaže...
segregator kaže...

Dolje pod OTA files:

Paa, stavio sam ga, a dal je to ono kaj bu službeno izašlo neznam.

Obzirom da sam vrtio testni JB, vratio sam se na originalni ICS, flešao sam ovo preko odina: http://www.hotfile.com/dl/170502454/3a5fdbd/I9300XXBLH1_I9300OXFBLH1_TRA.zip.html

Zatim sam skinuo taj (ne)službeni OTA odavde: http://www.hotfile.com/dl/172710065/e9c332d/GT-I9300_I9300XXDLI8-OTA-I9300XXBLH1_TRA_296176528.zip.html

Iskopirao OTA zip datoteku u vršni direktorij na micro sd kartici (dakle ne na memoriji telefona, već na micro sd kartici), ugasio mob i upalio držeći vol up + home (kako bih ušao u recovery). Iz recovery-ja sam potegnuo nadogradnju sa sd kartice, pričekao par minuta i voila (vidi ss)

i ima li sta znacajnije u toj verziji JB i da je poboljsano ???  i kad si to odradio jesi izgubio root ?

14 godina

Kolika je šansa da poberem virus na androidu? jesu li posljedice iste kao na PC?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

i ima li sta znacajnije u toj verziji JB i da je poboljsano ???  i kad si to odradio jesi izgubio root ?

Pa gubis root, cim je fabricki. Posto si i ti sad na 4.0.4 skini si LI8 i flesni ga, a root i CWM, znas vec kak ide.

Mitsouka;

Kaj sad to rade sa portanjem na S3 i kaj je to tocno Tizian?

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 22:09 (daniel.hajdinjak666).
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pa gubis root, cim je fabricki. Posto si i ti sad na 4.0.4 skini si LI8 i flesni ga, a root i CWM, znas vec kak ide.

Mitsouka;

Kaj sad to rade sa portanjem na S3 i kaj je to tocno Tizian?

Eto, sve je odgovoreno. Ne vidim ikakve razlike u odnosu na zadnji testni uk jb

O, btw o tizenu: http://en.wikipedia.org/wiki/Tizen pročitaj da ne prevodim i prepisujem.

Bilo bi zgodno probati to na sgs3. 

Pretpostavljam kad bi izbacili vražji dalvik i prokletu javu i imali nativne aplikacije da bi mob doslovno jeo mačiće za doručak

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 22:54 (redrum781).
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Kolika je šansa da poberem virus na androidu? jesu li posljedice iste kao na PC?

ne znam sta da ti kazem na ovo...ja sam licno dve godine na istom i nikad nisam imao nikakvu zastitu .....a i nikad nisam pokupio nista... sad da li je to sreca ili ne. ne znam .... 

13 godina
neaktivan

evo ovako....stavio sam omegu prije 2 dana (zadnji JB) i sad svaki put dok hoću skinuti nekaj s play storea veli on meni da mi ne može potvrditi account i da probam kasnije...i to mogu riješiti jedino brisanjem acc na mobu, brisanjem keša u play storeu i restartom.... i onda ponovo se ulogiram na google acc i onda normalno skine....i opet za par sati ako hoću nekaj drugo skinut, opet ista priča...upgrade play store je nemoguć jer je najnovija verzija gore....

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Stavi stariju verziju playa ili opet flesni rom. (isti rom, bez ikakvog wipe-a)

Mozda je do toga da nisi wipe facroty reset/cache/dalvic cache kod promjene roma?

Mozda si restoral data uz appove, pa steka?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ovaj Samsung se uzasno srozo,
usporedivo sam svoj Nexus One ekran u no ledu (crna pozadina i ikone za koje pali samo te piksele) i SGS3.

Nexus One ima manje pozadinsko i bolje namjestene boje.

Kuzi se razlika, malo, ali Nexus One je samo AMOLED, niti je SUPER niti +
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

napravio sam samo factory reset....wipe cache partition i wipe dalvik nisam jer sam radio po tutu u kojem to ne piše (http://www.smartphonehrvatska.com/2012/09/16/jelly-bean-galaxy-s3-tutorijal/)...restorao sam appove sa datom...možda je tu problem....iako, nigdi nisam vidio da mi je restorao play store jer je njega automatski instalirao

13 godina
neaktivan

Moguće netko sa foruma koristi ovo:

http://www.mobilefun.co.uk/dash-genie-in-car-holder-p23796.htm

ako da, komentari i kako je zadovoljan, gdje najpovoljnije naručiti i koja je razlika između običnog i V2 ?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Pitanje za one koji koriste službeni ROM, koliko vam traje baterija normalnog korištenja mobitela? (sms, pozivi, IM poruke i slično).

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Pitanje za one koji koriste službeni ROM, koliko vam traje baterija normalnog korištenja mobitela? (sms, pozivi, IM poruke i slično).

pa sta znam...dan nekad i dan i po ....ako ne pretjerujes sa IM porukama :D 

15 godina

uz dosta wifi i 3g surfanja i razgovora izdrži oko 10h.....

My way
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice