Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.002.435
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

sumnjam da je itko uspio testirat u nekom duzem periodu

Zasto ne, ja sam već mjesec dana na JB, a baterija sasvim ok traje, nema neke razlike od ICS-a.

on je mislio na ovaj official (pretpostavljam) i kolko na njemu traje bat

a ako smo ga svi dobili oko podneva, sumnjam da je neko do 7 popodne uspio od 100%-0%

Delfinster kaže...
Mitch kaže...
Onda ce ti onaj flash counter brojat.

Mi smo svi (sudeci prema ovom gore) koristili Kies koji je za fileove na uredaju sigurnija metoda.

ma nek broji ni prvi ni posljedni put :D   triangle away to rijesi za sekundu ...a kies na moj racunar nikad vise nece...to je smece jedno veliko od programa 

daj link od tog fajla, jer ja nigdje nisam nasao na samsungovoj stranici JB file za Odin

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
Mitsuoka kaže...

a ako smo ga svi dobili oko podneva, sumnjam da je neko do 7 popodne uspio od 100%-0%

Pa nema mi ga na Kiesu i nema ga OTA.Mob kupljen i lockan u VIP-u

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 19:02 (goodie).
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

sumnjam da je itko uspio testirat u nekom duzem periodu

Zasto ne, ja sam već mjesec dana na JB, a baterija sasvim ok traje, nema neke razlike od ICS-a.

on je mislio na ovaj official (pretpostavljam) i kolko na njemu traje bat

Delfinster kaže...
Mitch kaže...
Onda ce ti onaj flash counter brojat.

Mi smo svi (sudeci prema ovom gore) koristili Kies koji je za fileove na uredaju sigurnija metoda.

ma nek broji ni prvi ni posljedni put :D   triangle away to rijesi za sekundu ...a kies na moj racunar nikad vise nece...to je smece jedno veliko od programa 

daj link od tog fajla, jer ja nigdje nisam nasao na samsungovoj stranici JB file za Odin

U pravu si ....ne vidim ga ni ja...skinuo sam pogresan jer nisam gledao ......meni je telefon ponudio update kad sam kliknuo i ja sam odradio isti...i sve je proslo ok...onda sam se skinuo wanama 3.7..i nije mi se svidio i onda sam vrratio staru verziju iz nandroida to jeste preko recovery..i sad kad kliknem na update istog nema ??? :) a zasto nemam pojma 

16 godina
neaktivan

Ma ista je stvar, nema neke razlike, kako vidim zasad.

-.-' pa di na Samsungovoj stranici tražite link za JB.... http://sammobile.com/firmware/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Na njihovoj stranici je zadnji 22-09-2012
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Ajme je komplicirate... to je Poljski update. XXDLIB

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ajme je komplicirate... to je Poljski update. XXDLIB

pa to je isto,.....kod mene je i ovako bio poljski a uzeo sam ga preko mreze svoje :D 

16 godina
neaktivan

Ah ah, jesam li gdje napisao da nije isto? Samo govorim što je nazivno u opisu ROM-a na sammobile. Ti si uspio skinit, al ti si imao sreće da ti se poklopilo sa uređajem, ima ih dosta sa slobodnim uređajima pa još nemaju OTA, a ni KIES update.

17 godina
odjavljen

Zašto su dva Hrvatska za I9300 (SGS3)? Jedan je Croatia(TWO), a drugi "samo" Croatia.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 19:27 (Tonči).
17 godina

Ima li to veze i sa tim kada će ga operater pustiti ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 19:29 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

http://www.hotfile.com/dl/173577508/3316be3/I9300XXDLIB_I9300OXFDLI1_XEO.zip.html

Evo vam poljaka pa skidajte i prek Odina. Kak nemozete naci?

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zašto su dva Hrvatska za I9300 (SGS3)? Jedan je Croatia(TWO), a drugi "samo" Croatia.

Imaš i VIP još.

TWO je TELE2, Cro je TMobile, VIP je VIP.

17 godina

A zašto još nema za VIP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CROATIA-TRA za nebrendirane uređaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitaj ove u VIP-u.

14 godina
neaktivan

valjda će vip i ostali pustiti kroz tjedan kad stave svoj bloatware {#}

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolege forumasi,imam galaxy s3 (vip) i zanima me oce li taj Jelly Bean izaci vise (Ili je vec izasao a ja neznam {#})?

17 godina
odjavljen
spajder68 kaže...

CROATIA-TRA za nebrendirane uređaje.

Ni taj ne vidim. Imam samo Croatia (TWO) i Croatia pod OTA. Pod firmware nemam niti jedan Croatia 4.1.1. - Nego, ako flasham ne-brendirani frmw, automatski imam otključanog kao da je kupljen u trgovini? Nije da mi treba to, ali me zanima kako to funkcionira s Androidima. Ili je taj dio unutar nekog zaštićenog dijela?

16 godina
neaktivan

Pročitaj 2 posta više.

@Tonči, bit će zaključan opet na jednog operatera, ali neće imat TMobile programe koje oni stave i tako to... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 19:55 (Mitsuoka).
17 godina
odjavljen

Dakle, imam OTA datoteku za VIPNET za 4.1.1 od 17. "septembra". Taj je onaj koji ćemo dobiti i automatski? Kako flasham OTA? Šaljem nekim alatom direktno kao datoteku mobitelu? USB? WiFi? Ili Firmware flash?

TRA je ne-brendirani, ali gubi i postavke za data promet koje su - dostupne ili nisu dostupne za ručni unos?

16 godina
neaktivan

Ne znam to, dosad se nisam bavio ubacivanjem OTA updatea.

Možeš ručno unositi, ali recimo, ako ne radiš factory reset onda ti ostaje sve od postavki i tvoji programi (samo se brišu oni programi koji su sa prethodnim ROM-om došli)

14 godina
protjeran

Brendirani fiemware; bloatware od Samsunga+bloatware od operatera

Nebrendirani fiemware; bloatware samo od Samsunga

Titianium mice kaj god hoces od bloatware-a (fala bogu)

Brendirani mobitel; zakljucani na mrezu gde ste ga kupili

Nebrendirani mobitel; otkljucan na sve mreze

Bilo dal je mob zakljucan, il otkljucan, stavite gore bilo koji firm prek Odina, (naravno za odgovarajuci mob) svoju karticu i radit ce.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kaj nakon updejta na JB, bilo bi dobro napravit onaj clear dalvik i wipe data?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja od Vipa zapravo nemam ništa osim aplikacije Vip Menu i to je to. Doduše, kako je netko gore rekao, flash firmwarea neće riješiti unlock? Hoću li putem mreže i dalje dobivati firmware nakon flasha na TRA? Ili tada ne uzima ništa putem mreže, nego isključivo ručno?

16 godina
neaktivan

Nepotrebno, možeš napravit factory reset u postavkama ako želiš. Tek ako bude FC-a sa aplikacijama.

18 godina
Mitsuoka kaže...

Nepotrebno, možeš napravit factory reset u postavkama ako želiš. Tek ako bude FC-a sa aplikacijama.

Ma nisam hard reset radil jos od kad sam ga kupil (oko 2 mj.) pa bi mozda s tim postupcima sijelo sve na svoje mjesto, bez nezeljenih posljedica kaj si rekel (FC).

14 godina

Dali zna ko kakvo je stanje sa Tele 2 ?

i kada bi se mogao ocekivati

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Xboxn00b kaže...

Dali zna ko kakvo je stanje sa Tele 2 ?

i kada bi se mogao ocekivati

Imas na linku gore sve..

Ne znam kaj to forum sere, il ovaj browser dolfin kaj koristim, ima delay 1-2 sec kod pisanja postova na forumu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 20:35 (zvonac).
15 godina
neaktivan
Kupio maloprije s3 plavi 16 gb iz vipa i sad skuzio d neide sim kartica unutra potrebna je micro sim. Koliko vremenski mi trebu tele2 da mi to rijese i dal se placa to sto?
WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Kupio maloprije s3 plavi 16 gb iz vipa i sad skuzio d neide sim kartica unutra potrebna je micro sim. Koliko vremenski mi trebu tele2 da mi to rijese i dal se placa to sto?

koliko ja znam trebali bi da ti rijese to za nekih 10 min i placas...... samo ne znam koliko je kod vas...ja znam da sam ja platio 6 eura...nisam htjeo sam da sjecem karticu i da probavam .....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice