Ovo sam već pitao jednom a sad pitam opet;
na mobitelu imam od prvog dana popriličan problem s onim crnim točkicama po ekranu koje se primjete u tamnoj prostoriji i na crnoj pozadini.
Izgledaju stvarno ružno i ima ih poprilično, 5-6 te su solidno velike.
Zanima me da li itko ima iskustva s reklamiranjem tako nečeg? U pitanju je Tele2.
Smatram da nije neki veliki 'kvar' ali sam dao popriličnu cifru za mobitel i očekujem ga besprijekornog, koliko to može već biti kod AMOLED ekrana.
Dalje, mislim da bi večeras mogao probati onaj CM Installer, zainma me da li se taj Boeffla kernel može uredno i jednostavno staviti nakon flashanja?
Sam si sebi odgovorio na pitanje. Ne možeš reklamirati uređaj zbog tih crnih mrlja kad to nije nikakva greška. To je naprosto način funkcioniranja AMOLED-a.
Do sada na skoro svim uređajima s AMOLED ekranom sam primjećivao te mrlje i ne kužim zbog čega te to tako jako smeta. 
U redu, hvala. Mada ću isto probati jer čitam po netu da ljudi imaju po nekoliko sitnih točkica eventualno a ne ogromne blobove i mrlje kao ja.

Probao CM preko installera, naprosto mi se nije svidio.
Upravo flasham stock.
Zanima me što je s recovery-em?
Napravio sam NANDROID backup no ne znam kako ga rješiti.
Doduše mogu i bez njega jer bitne stvari imam na kompu pa lako prebacim i to je to.
Nadalje, sad vidim u download modu da imam flash counter stavljen na 2. Kako ide onaj sistem za triangle away?
Hvala.
EDIT:
OK, sranje.
Flashao sam zadnji firmware od Tele2 skinut sa Samsung stranice preko Odina.
Sve je prošlo ok ali mi se mobitel upravo ne moze upaliti.
Samosung logo pulsira, svakih 10ak sekundi se soft tipke i ugase.
Vadio bateriju, probao opet, ništa.
TREBAM POMOĆ.
Hvala unaprijed.

i trebam nekog da mi pomogne i objasni
juka
da se razumijemo, ako igra kakvu ulogu).
.