...
Pitao sam za ROM nedavno i neki genije mi je udrio TD..
Hvala na SS-u, vidim da moj rootani S3 s pozamrzavanim/izbrisanim stvarima ima score 18K.
Dakle, postoji itekava razlika.
Wake up lag ne postoji dakle?
Kako bi to rado iskusio u radu s mobom, ubije me onih par sekundi cekanja pri otkljucavanju, naprosto 'ne stoji' uz ovako HI-END uređaj (Samsung masakrira Android, znam).
Da li je taj lag otklonjen i za skidanje mobitela s uha nakon razgovora, znaš na što mislim - par sekundi crni ekran nakon što ga maknem s uha?
Wake up lag kao takav ne postoji, tj. zanemariv je.
A ovo kod poziva ja nisam primjećivao baš ni kad sam bio na official.
normalno kad razgovaram ekran je ugašen, a kad odmaknem mob od uha i "dođe mi u vidno polje" tada je ekran već upaljen, nema nikakvog čekanja i crnog ekrana
...
I kakva je izdrzljivost baterije? Kakva je razlika uopce u koristenju mobitela u odnosu na stock 4.3? Ima li puno razlike, u cemu se najvise primjeti?
E sad što se tiče baterije u to ne želim pretjerano ulaziti, a ni ne mogu baš objektivno govoriti o tome pošto imam samsungovu 3000 mAh bateriju, a ne onu stanadrdnu 2100 mAh.
Ja sam baterijom zadovoljan, izdrži mi cijeli dan normalnog korištenja. Pretpostavljam negdje oko 6h screen on. Nikad se nisam pretjerano zamarao time.
Kod normalnog "nezahtjevnog" korištenja (surfanje netom, slušanje muzike i sl.) posložim si boeffla kernel na battery saving pa baterija traje i traje.
A što se tiče razlika u koristenju to ovisi od pojedinca do pojedinca. Ono što se meni sviđa, tebi možda neće...

juka