Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.071.937
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
forzzuk kaže...
paradoxxxx kaže...

...

Pitao sam za ROM nedavno i neki genije mi je udrio TD..

Hvala na SS-u, vidim da moj rootani S3 s pozamrzavanim/izbrisanim stvarima ima score 18K.

Dakle, postoji itekava razlika.

Wake up lag ne postoji dakle?

Kako bi to rado iskusio u radu s mobom, ubije me onih par sekundi cekanja pri otkljucavanju, naprosto 'ne stoji' uz ovako HI-END uređaj (Samsung masakrira Android, znam).

Da li je taj lag otklonjen i za skidanje mobitela s uha nakon razgovora, znaš na što mislim - par sekundi crni ekran nakon što ga maknem s uha?

Wake up lag kao takav ne postoji, tj. zanemariv je.

A ovo kod poziva ja nisam primjećivao baš ni kad sam bio na official.

normalno kad razgovaram ekran je ugašen, a kad odmaknem mob od uha i "dođe mi u vidno polje" tada je ekran već upaljen, nema nikakvog čekanja i crnog ekrana

Almin94 kaže...
paradoxxxx kaže...

...

I kakva je izdrzljivost baterije? Kakva je razlika uopce u koristenju mobitela u odnosu na stock 4.3? Ima li puno razlike, u cemu se najvise primjeti?

E sad što se tiče baterije u to ne želim pretjerano ulaziti, a ni ne mogu baš objektivno govoriti o tome pošto imam samsungovu 3000 mAh bateriju, a ne onu stanadrdnu 2100 mAh.

Ja sam baterijom zadovoljan, izdrži mi cijeli dan normalnog korištenja. Pretpostavljam negdje oko 6h screen on. Nikad se nisam pretjerano zamarao time.

Kod normalnog "nezahtjevnog" korištenja (surfanje netom, slušanje muzike i sl.) posložim si boeffla kernel na battery saving pa baterija traje i traje.

A što se tiče razlika u koristenju to ovisi od pojedinca do pojedinca. Ono što se meni sviđa, tebi možda neće...

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 15:59 (paradoxxxx).
14 godina
neaktivan

e ljudi jel mi moze netko pomoc, dakle kad idem na web  play.google.com pise mi jda mi je mob i9300 tmobile, ja sam to registrirao kad sam ga kupio a tada je i bio... a sad sam na custom romu i pretpostavljam da mi je zbog toga nekompatibilan za neke aplikacije, jel se moze to kako promijeniti?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Dali netko ima problem sa KK Launcher sve radi osim kad odem na widget onda se srusi imam root na 4.3.

Dali netko zna u cemu je problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedno pitanje, vi koji ste koristili AOSP i Cyanogenmod.

Di je bolja kamera, na CM il AOSP?

5 AOSP
0 CM

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Sad je izašla na nova Google camera tako da ti je isto ..   Bitno je samo biti na 4.4... 

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
igstromar kaže...

Sad je izašla na nova Google camera tako da ti je isto ..   Bitno je samo biti na 4.4... 

Isto kao stock? 

14 godina
neaktivan
igstromar kaže...
4L4N kaže...
igstromar kaže...

Isto kao stock? 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera cak ima i lens blur i mogu reci da je ok. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 0:39 (4L4N).
14 godina
neaktivan
Malo video snimanje zeza i ne moze se pristupiti postavkama... Bar kod mene
juka
14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Malo video snimanje zeza i ne moze se pristupiti postavkama... Bar kod mene

ni kod mene ne rade postavke, rijesit ce oni to s vremenom. 

14 godina
neaktivan
To je do kompatibilnosti...na bratovom nexusu sve radi uredno...bude netko to na xda vec sredio
juka
13 godina

Da, do kompatibilnosti je. Ali i s tim problemom postavki vrlo je dobra i isplati se koristi kao default cameru na AOSPu i CMu.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da jako lijep dizajn po meni, slikanje radi odlicno snimanje isto dobro ali samo sa zadnjom kamerom, kad prebacim na prednju rusi se app, kao i kad se pokusa uci u postavke.Photosphere, lens blur i panorama dobro rade
juka
15 godina
neaktivan

Na najnovijim CM/Omnirom nightlyima je rijeseno rusenje. Sve radi kako spada. Pa ako netko koristi custom romove bazirane na njima, neka flasha najnoviji.

http://make-everything-ok.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Downloadajte N5 CAM v1.5 i flashajte i sredit ce se problem sa settings.

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/mod-jishnus-camera-t2516061

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 10:44 (Abalo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobio sam nekakvu aktualizaciju na vip-u od nekih 48mb... jel znate o čemu se radi???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Android 4.4.2 KitKat should be rolled out in May 

Koliko je sigurna informacija, ne znam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pozz ekipo ...

imam pitanje... jel vam šteka s3 u zadnjih 2-3 tjedna?? meni su poslali tad neki update koji sam skinuo i prilikom svakog otvaranja zašteka na 2-3 sec (poruke razgovori imenik..........)

nisam baš bio aktivan u temi pa se unaprijed ispričavam ako je bilo nekog takvog pitanja ali mi se fakat neda a nit imam vremena tolko toga čitat...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupljen rabljeni Galaxy S3, garancija jo 6 mjeseci. Sve radi, dakle internet, sms itd. OSIM POZIVA. Naime, kad zovem, ekran se zacrni, zvuka nema, ne reagira na tipke, sve dok druga strana ne prekine poziv. Preko vibera poziv radi, tj mikrofon radi. Nema folije na ekranu. Imate li kakvo rješenje? Naslućujem da je softverski problem, moguće da je prijašnji vlasnik rootao uređaj pa je nešto pošlo po krivu (jer ne dozvoljava software update: kaže da je "modified") ali moje razumijevanje toga je vrlo ograničeno. Mob je od moje cure, odvest ćemo ga na servis ak mogu riješit, al ne želim samostalno pokušavat rootat/flashat/unrootat jer o tom nemam pojma. Ako možete pomoći, hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako ti cujes drugu stranu onda je vjerovatno softwareski problem..najbolje i najjednostavnije ti je da skines program odin i najnoviji samsungov software sa sammobile.com i flashas to i trebalo bi bit u redu ako ne znas kako flashat ovako ide. Skini odin( meni najbolja verzija 3.07) i 4.3 za hrvatski software sa ove stranice( trazi sa oznakom TRA, a mozes i za tele 2 ili tmobile zavisi koji hoces ) http://www.sammobile.com/firmwares/ ....pokreni odin, i stavi mobitel u download mode( ugasi ga i onda drzi stisnute tipke za paljenje, home tipku i tipku za smanjivanje) i kad ti se nesto pojavi stisni continue.. Zatim pokreni odin i onda spoji mob, trebalo bi se pojavit nesto plavo kao da je spojeno( ako nije trebas skinut drivere za s3, i instalirat) i u polje PDA umetni software koji si skinuo. Drugo nista ne trebas dirat , cekas da odradi i resetira se i to je to...onda ga postavljas i to kao da ga palis prvi put
juka
15 godina
neaktivan

Danas sam dobio neki update za njega,bio je oko 30-40mb...jedine promjene.I dalje je jelly bean 4.3.Jedina promjena koju mislim da vidim je novi Linux kernel tj. 3.0.31.

Zna li tko više informacija?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 20:43 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Android 4.4.2 KitKat should be rolled out in May 

Koliko je sigurna informacija, ne znam. 

YESS!! :D Jedva čekam taj update, prvenstveno zbog duljeg vijeka baterije. Nadajmo se da će doći :)

18 godina
odjavljen

Izbacit ce ga taman kad izadje Android 7.4 milkyway

http://isvijet.com.hr

2 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa, danas sam dobio obavijes o nadogradnji ( biti će to ova o čemu vi pričate)
kada sam išao na aktualizaciju softvera dočekala me (vidi privitak).
Uređaj nikad nije rootan, sve je na njemu tvornički, do sada s nadogradnjama nisam imao nikakvih problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa, danas sam dobio obavijes o nadogradnji ( biti će to ova o čemu vi pričate)
kada sam išao na aktualizaciju softvera dočekala me (vidi privitak).
Uređaj nikad nije rootan, sve je na njemu tvornički, do sada s nadogradnjama nisam imao nikakvih problema.

Ako možeš instaliraj preko Kies-a.Meni se mislim to jednom dogodilo i ne to nije veliki update na 4.4 o kojem svi pričaju nego izgleda neki sitniji update(reci,koliko je velik kod tebe update?).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Problem br.1

Ne radi mi google street view - uopće nemam opciju unutar karti a instaliran mi je, vidim ga na marketu no nemam one opcije 'azuriraj' ili 'deinstaliraj'

Probao sam obrisati karte odnosno ih vratiti na tvorničku verziju, nije pomoglo. Znam da mi je prije roota street view radio normalno.

Problem br.2

Probao upravo provjeriti aktualizaciju, piše da mi je uređaj mijenjan, 'aktualiziranje nije uspjelo'

Mob je rootan, dosta system appova je samo freezano putem aplikacije, ništa nije brisano.

Ako kit kat bude izlazio, vjerojatno onda ni njega neću moći u trenutnom stanju dobiti? Što da napravim? Unfreezati sve i probati opet?

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Mob je rootan i zato nema updejta. Kad izađe Kit-Kat skineš firm sa Sammobila i flešaš, a do onda imaj ovak kak imaš. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina
neaktivan

moze preporuka aplikacije za flip cover? Na neat aospu sa boeffla kernelom sam pa ne rade sve. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema panike, isto tako je i meni jučer kazalo za aktualizaciju da nije dostupna, pa mi je došao navečer update od 30 mb-a. (Tele 2, SEE)

Nedavno sam stavio opet Stock i s Novom to solidno funkcionira, a ovaj novi update, imam osjećaj da ga još više usporio... {#}

0 0 hvala 0
16 godina
igstromar kaže...

Nema panike, isto tako je i meni jučer kazalo za aktualizaciju da nije dostupna, pa mi je došao navečer update od 30 mb-a. (Tele 2, SEE)

Nedavno sam stavio opet Stock i s Novom to solidno funkcionira, a ovaj novi update, imam osjećaj da ga još više usporio... {#}

zbog toga sam ja jos uvijek na 4.1.2 i kako stvari stoje, tako ce i ostat! jucer sam usporedjivao face-to-face frendov S3 koji je na tom najnovijem 4.3 SW (jucer mu se update-ao) ljudi moji razlika je PREOČITA, njegov se ponaša koda nema volje za životom! sve šteka, trza, multitasking je katastrofa jer su mu RAM-i krcati!

pa na kraju krajeva, to ima logike, samsung vam time zeli dat doznanja da kupit njegov novi, najbolji, najlijepsi, naj naj naj naj flagship S5!! waaaaaa {#} 

TiONiO
16 godina
Ja kako sam stavio CM 11, mobitel je ozivio. Sve istant otvara, nema stekanja. Ni onog laga prilikom paljenja zaslona. Mozda bi samo kamera mogla biti bolja.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice