ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
pa mob je bio stalno upaljeni imal sam par meilova na koje sam odg, surfal netom, i koristil sam navigaciju nekih 25min... (otprilike) inače izdrži mi 1 dan u mojoj klasičnoj uporabi i onda ga stavim automatski punit... nit ne gledam kakva je baterija...
Jel ovaj novi update donesel kakva poboljšanja?
Zar se na SGS 3 ima kaj za poboljšat uopće? 
Zar se na SGS 3 ima kaj za poboljšat uopće? 
Launcher redraw, "kuckanje" tokom slušanja mjuze ako je zaslon ugašen, te prekidanje na početku razgovora. Izuzev toga sve ok.
Sve šta si naveo na mom uređaju ne postoji,uzeo sam ga u Vip-u,bijeli 16 GB.
Nakon update-a još je brži u izvođenju i pokretanju nekih aplikacija, npr. CoPilot mi se pokrene odmah,a prije mu je trebalo par sekundi.
Muziku sam slušam upravo sat vremena i to malo mp3-ce i radio i nema nikakvog krckanja.
takodjer u vipu i neam problema
updejtam soft.prek moba, restartam i veli verification aborted. napravil restart i veli neuspjela instalacija softa.probajte prek kies-a. hmm, jel ima veze kaj je mob rootan?
Mislim da ima.....zašto bi inače se to dogodilo.
Meni se normalno updejtalo.
Mob ti nije rootan?
Ma nea veze, ionak ne donosi nis vaznog.
rootani romovi se nemogu updjetat , a kad ti je vec rootan zasto ga ne fleshnesh neki costume off ili aopk romom
I ovak mi je ok. maknul onaj bloatware i udri..
Kaj si se igral kaj sa baseband romovima? Trebal bi poboljšat signal od wifi mreze, i od gsm signala da mi ne varira stalno.
ma nisam za sad mi je ok ;) nema potrebe ionako sam na wi-fi doma non stop a na poslu mi je 75 reza
Me too ,uzet u trgovini ,bijeli ,no problems at all
,za sada... 
pa dobro kaje ovo :D kupuje se kao da nema sutra ! 
ne sjecam da je ovakva navala bila za s2 nice !,
p.s dojdem dns u t-mobile na iblerovom da mi promjene sim u mirco sim i kaze lik ,joj nikad do sad nisam otvarao s3
naglo potegne pokopac ja reko , oh BOZE al sve ok bilo na kraju 

Kako maknuti google maps,stalno radi u pozadini?
skini neki app za blokiranja procesa i tam ga ubi za stalno
Deinstaliraj ga preko TB-a jer tak i tak ne radi u HR ko i neke druge aplikacije. Al za to moras imati root pristup.
Aj ak se kom da na nekaj isprobate, stavite pod način rada mreže na gsm (egde)..i surfajte... a posle stavite na, wcdma tj wcdma/gsm, i surfajte, obratite pozornost na signal, dal vam varira u stanju mirovanja bez paljenja opcije mobilni podaci, i sa upaljenim mobilnim podacima...
Kod mene je slučaj, da ak stavim na wcdma tj wcdma/gsm, kod surfanja signal pada na 3 crtice, i isto ak ugasim opciju mobilni podaci, i dalje je 3 crtice. A dok je na gsm, signal je full, i prilikom (edge) surfanja i dok su mobilni podaci ugašeni..
Hvala
Decki molio bih bez pljuvanja :D
Dobio sam Galaxy 3 i imam jedno jednostavno pitanje...
STA SAD? :D
korisnik sam iphone koji je idiot proof, ovo ipak zahtjeva razmisljanje :D
Kada sam ja prešao na android, najmanje četri sam mjeseca po malo učio što i kako
!!
Za početak; otvori ako nemaš gmail account, prijavi se na market a ka Google Play, i skini za početak Morelocale2, ako želiš hrvatski jezik bilo gdje na mobu, Swiftkey keyboard, po meni naj tipkovnicu za android mob, slini SSlauncher ako ne voliš Samsungov TouchWizz, i to je to!
Ostatak slijedi malo po malo, učit ćeš iz dana u dan, polako, uživaj, pozdrav
!!
Hacker-ri
Dobrodosao u klub,ako imas kakvih pitanja samo pitaj
Sad ces vidjeti sto je to imati pravi mob :)
opovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Kod mene ista stvar, koliko sam vidio svi vise manje imaju taj problem, desava se dok je ekran ugasen, mislim da je vezano za CPU frekvu odnosno power managment.
Evo da se i ja javim, danas slušao u busu poprilično dugo i OVISI. Neke pjesme sasvim normalno, a na nekima se čuje, ali čini mi se da se čuje samo na pjesmama nižeg bitratea. Isto tako, nema pravilnog razmaka, nego jednom u pjesmi nekad, nekad 10 puta... ko ce znat.
Verzija -> GT-I9300X Live demo unit, bijeli, trenutno disablean GSM modul, ali radimo na osposobljavanju, jer u Samsunga nisu uspjeli ništa putem plave kutijice i Odina 3.04. Ako netko slučajno naiđe, a ima ideju kako pomoć, jer smo iscrpili svoje, neka piše ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27974327#post27974327
Za početak se igraj, prolistaj što je root, što njime dobivaš, s vremenom rootaj uređaj, a po želji nabaci i Custom ROM.
Na S III po meni ne treba mijenjati ništa od stock programa, ali ako ti koji ne paše, pronađi zamjenu, i tako....
Znam da je 3x post, ali ovo je bitno.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737449
Bootan ja Jelly Bean na SIII. To znaci da bi mozda brzo mogli dobit i nesto konkretno :D
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Kod mene ista stvar, koliko sam vidio svi vise manje imaju taj problem, desava se dok je ekran ugasen, mislim da je vezano za CPU frekvu odnosno power managment.
Evo da se i ja javim, danas slušao u busu poprilično dugo i OVISI. Neke pjesme sasvim normalno, a na nekima se čuje, ali čini mi se da se čuje samo na pjesmama nižeg bitratea. Isto tako, nema pravilnog razmaka, nego jednom u pjesmi nekad, nekad 10 puta... ko ce znat.
Istina, kod mene je isto tako ali problem je definitivno prisutan i to na svim uredajima, samo sto neki niti ne skuze. Koliko vidim, problem je rijesen podizanjem min clocka u standbyu. Launcher redraw je navodno popravljen ovim zadnjim updateom, ne znam, za sada ga nisam iskusio nakon update-a.
Sve šta si naveo na mom uređaju ne postoji,uzeo sam ga u Vip-u,bijeli 16 GB.
Nakon update-a još je brži u izvođenju i pokretanju nekih aplikacija, npr. CoPilot mi se pokrene odmah,a prije mu je trebalo par sekundi.
Muziku sam slušam upravo sat vremena i to malo mp3-ce i radio i nema nikakvog krckanja.
takodjer u vipu i neam problema
To je IMO nemoguce jer ove navedene probleme (izuzev prekidanja tokom razgovora) imaju svi, novisno o drzavi i operateru, mozda ih samo niste jos iskusili, a to ne znaci da ne postoje.
Prekid tokom razgovora vjerujem da nemate i vjerujem da je vezan za operatera, za to cu morati kontaktirati TScum. Launcher redraw vjerovatno niti necete iskusiti jer kazem, navodno je popravljen ovim zadnjim update-om.
Ne mogu vjerovati da nema hardversku tipku za fotoaparat 

Nije ni potrebna.
sony xperia s POVOLJNO