Meni nema zvuka notifikacije vezane za facebook,mob je na stock-u.
Samo mi pokaže onu F ikonicu ali neda zvuk.
Pogledaj po postavkama, mora negdje bit opcija za zvuk obavijesti.
Meni nema zvuka notifikacije vezane za facebook,mob je na stock-u.
Samo mi pokaže onu F ikonicu ali neda zvuk.
Pogledaj po postavkama, mora negdje bit opcija za zvuk obavijesti.
naso sam pod omega files app -restore boot sound !
Upravljanje aplikacijama/pokrenuto/, kolko imate raspoložive memorije?
Gledam kod sebe, oko 250- 330mb..
kad sve obrisem 433/780MB dakle oko 340 varira
na kolko vam je modem frekvi , meni trenutno u kuci
-89dBm 11asu dok sa sII imam oko 95 !
93dBm 12asu ali varira
moze to i bolje ;) ;,,meni je frend sam modificiranim ccs-om za darky rom s2 imao 70-75 !
hehe upravo sam dwncloco proc od s3 na 1.2 ghz i stavio stock od s2 tj 1.2
da vidim oce li s3 bit opet bolji u quadrantu iako rade na istoj frekvi
moze to i bolje ;) ;,,meni je frend sam modificiranim ccs-om za darky rom s2 imao 70-75 !
Pa igraj se sa modemima. Ja bi sa nekima imao 70-75, a onda na poslu u Dioklecijanovoj palači ne bi hvatao mrežu. Sa nekim drugim mi je doma 90, ali zato na poslu ima signala...
S3 @ 1.2GHZ 5062
S2 @ 1.2GHZ(stock)4024
hmm zanimljivi rezultati !
Kako da se igram sa modemima?
trazis na xda za svoj romove modeme i fino ih fleshas via odin aka tar. ili cwm
Skines modem s XDA i flesas ga prek Odina ko i sve drugo.
*bem ti galaxy. prilikom slušanja muzike se čuje krckanje nekakvo, pucketanje. nisam jedini -> http://forums.whirlpool.net.au/archive/1936041
hmmm neam tih problema za sad a slusam 5+ sati dnevno , probaj neki drugi player npr. winamp
Well a ridiculously easy fix would be to use setcpu or similar to make the minimum CPU speed a bit higher.
moze da je do ovog, men ije podeseno min 1.1 i max 1.7 Ghz-a
probao sam ih više, sa različitim slušalicama.
stock
winamp
mortplayer
playerpro
poweramp
n7
meridian
cubed
doubletwist
uvijek kvrcka.
4mal i zlayo, gdje ste kupili uređaj, boja, batch?
bdw ja sam imao gorih problem na s2, kad sam pustao sa widgeta mjuzu nekad mi se desio usporeni playback radi swapanja memory kartice
a kad sam iste mp3ce pokretao sa memorije od moba nije toga bilo :D
VIP - pebble blue 16 GB, prosli cetvrtak , batch ?
tmobile, bijeli 16gb, kupljen pred oko 5 dana.
bdw ja sam imao gorih problem na s2, kad sam pustao sa widgeta mjuzu nekad mi se desio usporeni playback radi swapanja memory kartice
a kad sam iste mp3ce pokretao sa memorije od moba nije toga bilo :D
VIP - pebble blue 16 GB, prosli cetvrtak , batch ?
zahebah se, u mislima sam o One X-u. Tamo ima metoda za isčitati datum, te mjesto proizvodnje.
tmobile, bijeli 16gb, kupljen pred oko 5 dana.
Hmmm, ajde testiram sutra, vozim se busom 10 sati pa ću vidjet...
joj kak su dosadni sa EPP od sammya non stop se vrti na telki , tolko se s2 nije vrtio :D
Upravljanje aplikacijama/pokrenuto/, kolko imate raspoložive memorije?
Gledam kod sebe, oko 250- 330mb..
Užas.
To je stvarno užasan memory management.
Ja sam na SGS imao uvijek 220+mb slobodno, sa 512mb rama više očekujem uvijek 650+ slobodno.
Užas.
Ja sam na SGS imao uvijek 220+mb slobodno, sa 512mb rama više očekujem uvijek 650+ slobodno.
To je ICS. Navikni se. A uostalom, što je bitno koliko je RAM-a slobodno?!
Užas.
To je ICS. Navikni se. A uostalom, što je bitno koliko je RAM-a slobodno?!
Zato šta ne želim da mi killa launcher dok surfam sa 5+ taba otvoreno ili igram zahtjevnu igru.
I govorim o ICSu, imao sam ga na SGS.
Zato šta ne želim da mi killa launcher dok surfam sa 5+ taba otvoreno ili igram zahtjevnu igru.
I govorim o ICSu, imao sam ga na SGS.
Ne, ti nisi imao official ICS ;)
Uostalom, wow, big deal.
probao sam ih više, sa različitim slušalicama.
stock
winamp
mortplayer
playerpro
poweramp
n7
meridian
cubed
doubletwist
uvijek kvrcka.
Kod mene ista stvar, koliko sam vidio svi vise manje imaju taj problem, desava se dok je ekran ugasen, mislim da je vezano za CPU frekvu odnosno power managment.
Provjerite prek KIES-a, dostupan je updejt...
danas mi došao neku update od 8MB, pa sam ga skinul i inst mada moram priznati da nisam gledal šta je to za update.. 
btw.. prezadovoljan sam baterijom ovog moba... samo traje, traje i traje...... (napravio sam screan jučer ali mi ga se nije dalo kasno stavljati na net) s time da je još bila na +20%
ma milina od moba... 
krcka i nakon updatea 
Po kojoj logici ti traje baterija 2 dana, ja kad visim cijeli dan na njemu, poruke, pozivi, Internet, ne izdrži ni 24 sata.
Po kojoj logici ti traje baterija 2 dana, ja kad visim cijeli dan na njemu, poruke, pozivi, Internet, ne izdrži ni 24 sata.
pa imaš gore sliku.. pa nisam jedan od onih koji su opsjednuti mobitelom i svakih 2min gledaju dali ih je neko zvao, dali im je neko lajkal nešto na faceu.. imam 2 meil adrese uključene, face aplikaciju, igram travian preko moba i to je to.. i eventualno koristim navigaciju ako mi kad zatreba... igrom slucaja u ta 2 dana sam poslal samo 2 poruke i imal razgovor od 30sek... tako da..