Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.070.285
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nitko nespominje ovo crkavanje s3-ca? Navodnu su dani odbrojani svima. Kako mogu provjerit onaj broj flešavanja roma? Flash counter

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Odi u download mode, tamo bi trebalo pisati pod current binary.

16 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Nitko nespominje ovo crkavanje s3-ca? Navodnu su dani odbrojani svima. Kako mogu provjerit onaj broj flešavanja roma? Flash counter

Pa kad imas garanciju, nije problem. Priznaju garanciju i na flashane mobove.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
AFK kaže...

Danas stavio UltimaROM i definitivno najbolji S3 rom puno bolji od omege što se tiče brzine i stabilnosti + prilikom instalacije u AROMA instaleru ima brdo opcija + radi OTA update na nove verzije roma to mi je zaista odlično jer nemoram svaki puta skidat cijeli ROM nego samo update (50-ak mb)

moze link?

sto se tice brzine i stabilnosti, isprobaj i cm10.1 ja prezadovoljan i uz to je 4.2.1 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 16:59 (SIII Deny).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Odi u download mode, tamo bi trebalo pisati pod current binary.

A piše mi 2 fleša. Jel to može na 0 i jel to uopce problem ako bude trebao na garanciju?

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Moby-Split kaže...

A piše mi 2 fleša. Jel to može na 0 i jel to uopce problem ako bude trebao na garanciju?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

meni je problem sljedeći: mobitel je rootan, i u rootu iman opcije reboot system, apply update from sdcard, apply update from cache, wipe data/factory reset, wipe cache partition, backup user data i restore user data. ja san skinija rom i ubacija ga u zipu na sdcard, i isa na opciju apply update from sdcard, i naravno javija mi je error da ne postoji u rom file update.zip. pa da li mi netko moze objasnit gdje da nadem opciju install from sdcard? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ubitačna konbinacija,ide i pijeva..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
AFK kaže...

Danas stavio UltimaROM i definitivno najbolji S3 rom puno bolji od omege što se tiče brzine i stabilnosti + prilikom instalacije u AROMA instaleru ima brdo opcija + radi OTA update na nove verzije roma to mi je zaista odlično jer nemoram svaki puta skidat cijeli ROM nego samo update (50-ak mb)

moze link?

sto se tice brzine i stabilnosti, isprobaj i cm10.1 ja prezadovoljan i uz to je 4.2.1 {#}

Kolega je stavio link prije, imao sam cm10.1 ali kad sam vidio da neradi mhl onda sam odustao od njega.

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Moby-Split kaže...

Odakle ti taj podatak?Samsungmobile Hrvatska navodi da u republici Hrvatskoj jamstvo na rootane i flashane uređaje n

e vrijedi.

Mobiteli navodno crkavaju na dva nacina:

-totalno mrtav pa ni oni ne vide sta je bilo na mobu i bez pitanja mjenjaju

-mrtav,ali moze samo u download mode gdje se vidi binary i broj flashanja i gdje te mogu zahebavat u servisu

Ne pada mi napamet mcati ce sa cm10.1,ali sam sa svaki slucaj resetirao counter i binary vratio na official(triangle away)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 18:20 (mnjikloh).
16 godina
neaktivan
Zato jer je bilo slučajeva gdje su ljudi dobili potpuno nove mobitele neovisno o tome što je rootan ili ne (u vezi ovog problema). Ako želite točan uvid u to, lako ja sad nazovem i pitam. 
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 18:55 (Mitsuoka).
15 godina
moze li mi netko preporucit dobru navigaciju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
p1k1p kaže...
moze li mi netko preporucit dobru navigaciju?

Tomtom osobno koristim  jer je brz i jednostavan jedino su mape malo vece nego kod drugih 3gb europe verzija.

13 godina
neaktivan

evo bas sad citam u bug-u za prosinac netko se zali na one crne fleke u mraku,

kazu da nije nista ozbiljno no svejedno, ima li vas s3 te mrlje jer na mom sav isaran time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Normalno ti je to za AMOLED. Ja sam imao na svakom AMOLED ekranu nesto tako, tako i na S III, S II, S III mini, Note,.... 

13 godina
neaktivan

ok, onda nema smisla trazit zamjenu ako svaki to ima

(a i nije da ga bas koristim u mrklom mraku pa da se vidi) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Zato jer je bilo slučajeva gdje su ljudi dobili potpuno nove mobitele neovisno o tome što je rootan ili ne (u vezi ovog problema). Ako želite točan uvid u to, lako ja sad nazovem i pitam. 

Ako ti nije problem, zamolio bih te da nazoveš. Hvala.

15 godina
neaktivan

Bok ljudi jedno brzinsko pitanjce kupio sam u vip otkljucan mob sa kodom SEE

dali je netko dobio 4.1.2 preko kiesa ili ota za ne brendirani mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

Bok ljudi jedno brzinsko pitanjce kupio sam u vip otkljucan mob sa kodom SEE

dali je netko dobio 4.1.2 preko kiesa ili ota za ne brendirani mob

još putuje,a kad če doč nezna se.

13 godina

malo cm10.1 na moj nacin i savrsen rad {#}

Moze i bolje al nema potrebe :P Moze i bolje al nema potrebe :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Normalno ti je to za AMOLED. Ja sam imao na svakom AMOLED ekranu nesto tako, tako i na S III, S II, S III mini, Note,.... 

Ili sam ja corav ili kod mene toga nema...i sumnjam bas da je to normalno.

14 godina
protjeran
Cro01 kaže...

Ma to vidis u određenim situacijama kad je ekran pod posebnom "nijansom crne". Nije uopce vrijedno spomena. Ja sam to na S2 i S3 zajedno do sad videl svega 5 puta.

daniel
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...
Mitsuoka kaže...

Ako ti nije problem, zamolio bih te da nazoveš. Hvala.

I ja sam da nazoveš ako već ti to ne predstavlja problem, i koliko je pouzdano siguran taj izvor ? ( sory na nepovjerenju ali sam vjerovatno propustio više podataka o tebi ) {#}

Cro01 kaže...
Mitsuoka kaže...

Ili sam ja corav ili kod mene toga nema...i sumnjam bas da je to normalno.

???

daniel.hajdinjak666 kaže...
Cro01 kaže...

Ma to vidis u određenim situacijama kad je ekran pod posebnom "nijansom crne". Nije uopce vrijedno spomena. Ja sam to na S2 i S3 zajedno do sad videl svega 5 puta.

??? crne fleke u mraku... nemojte gledati u mraku !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina
neaktivan
robijan kaže...

I ja sam da nazoveš ako već ti to ne predstavlja problem, i koliko je pouzdano siguran taj izvor ? ( sory na nepovjerenju ali sam vjerovatno propustio više podataka o tebi ) 

http://www.bug.hr/vijesti/kako-testirali-galaxy-iii/115783.aspx eto da ti bude jasnije o meni.

Uglavnom, kod nas nije bilo baš takvih slučajeva, a ni oni gore ne znaju, jer ne utječu na to, a pošto sam Samsung ne radi servis, nego to radi Europatrade, trebalo bi njih pitat (a tamo ne znam nikoga). Al vani je politika da se za taj problem mijenjaju i rootani i nerootani uređaji. 

18 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
robijan kaže...

I ja sam da nazoveš ako već ti to ne predstavlja problem, i koliko je pouzdano siguran taj izvor ? ( sory na nepovjerenju ali sam vjerovatno propustio više podataka o tebi ) 

http://www.bug.hr/vijesti/kako-testirali-galaxy-iii/115783.aspx eto da ti bude jasnije o meni.

Uglavnom, kod nas nije bilo baš takvih slučajeva, a ni oni gore ne znaju, jer ne utječu na to, a pošto sam Samsung ne radi servis, nego to radi Europatrade, trebalo bi njih pitat (a tamo ne znam nikoga). Al vani je politika da se za taj problem mijenjaju i rootani i nerootani uređaji. 

Velika je vjerojatnost da ti kod nas nece dati novi ako je root-an,nije isto kod nas i vani.

Tak da pazite sto radite.

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
14 godina

Mobitel mi je rootan i imam gore Foxhound 1.7, sve radi super i zelim ostat na tom romu, kako da pomocu triangle away maknem countere i to?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

mobitel prestane raditi nakon 150-200 dana i zatim po svemu sto je receno najvjerovatnije se dobije novi mobitel, ALI i taj drugi SIII sto se dobije ako je u pitanju taj njihov kvar tj, vjek mobitela isto tako ce raditi 150-200 dana i onda prestati raditi... tako da je to dobro dok imas garanciju, kad garancija istekne to je vec onda problem... {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Ima li di kakva služena potvrda tog kvara ili barem neki link na neku ozbiljniju temu o ovome ?

Ako je to istina, rješavam se mobitela odmah i nabavljam šta drugo.

Mislim, nema mi logike da nas sve čeka mrtva mačka nakon nekog vremena.

Zvuči kao neka komična sprdancija, a ne kao realnost.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
robijan kaže...

Sory, ali ne mog reći da sam pratio početak S III dok je nisam kupio, niti sam toliko u svijetu informatike pa stoga i ono moje  pitanje o podacima o tebi !

Ovaj forum pratim jer sam ljubitelj i vlasnik s III i bio S II. I eto nešta naućio o andoridu, daleko od znanja ali trudim se. Pa svako interesantno pitanje

koje se nije već pedeset puta prevrnulo na ovom ili S II forumu se priključim. Pa sam te zato pitao i za gore navedeni mogući problem ! I sad vidim da si

dosta blizak svijetu informatike pa i nisam pogriješio s postavljenim ti pitanjem !  Malo glupo sve ovo ispada kao opravdanje ili izvinjenje što sam te pitao ali nije

već samo nešta mrmljam....{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice