Ako se ne varam, riječ je o opciji "Smanjenje buke".
Telefon - lijeva tipka pa postavke poziva - dodatne postavke - i maknut kvačicu sa "Smanjenje buke".
Probaj pa javi, može biti da sam u krivu, no tak je i meni bilo na početku dok to nisam zgasio 
Ako se ne varam, riječ je o opciji "Smanjenje buke".
Telefon - lijeva tipka pa postavke poziva - dodatne postavke - i maknut kvačicu sa "Smanjenje buke".
Probaj pa javi, može biti da sam u krivu, no tak je i meni bilo na početku dok to nisam zgasio 
Hvala ti sad mi se je maknuo znak , ali sada kada nazovem ljudi me cuju ali cuju me kao da sapcem znači onako priguseno. Dali zna tko možda kako da to popravim
Rom ti je wanam ako se ne varam, mslim da zna zezat s tonom a ono što je kolega niže napisao je za smanjenje buke ali opet ti ne smije iskljućiti ton. U razgovoru pojačaj na tipki za glasnoću ali i to je za slušalicu, ili u postavkama negdje si nešta pomjerio. Gledam i tražim i ne mogu se niti sjetit. Prefleshaj rom ? Jesi podešavao ton biranja možda ....
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Rom ti je wanam ako se ne varam, mslim da zna zezat s tonom a ono što je kolega niže napisao je za smanjenje buke ali opet ti ne smije iskljućiti ton. U razgovoru pojačaj na tipki za glasnoću ali i to je za slušalicu, ili u postavkama negdje si nešta pomjerio. Gledam i tražim i ne mogu se niti sjetit. Prefleshaj rom ? Jesi podešavao ton biranja možda ....
Prije sam bio na službenom romu kada se je to dogodilo, a sada sam fleshao omegu i ništa se nije promijenilo.Nisam ništa prckao, pojačao sam naravno do kraja; ja čujem sjajno ali mene drugi cuju kao da sapcem. Ako itko zna u cemu bi mogao biti problem neka javi.
Na putu sam nemam wlana, a treba mi brzi net. Bio sam nacuo nesto da se moze vatat signal za net od drugog operatera pa me zanima ako je to moguce.
HITNO!!!
MOLIM POMOC
Imam jedan problem s svojim galaxy s3.
Prije par dana kada sam nazvao skuzio sam da me osoba koju sam nazvao ne cuje, a ja njih cujem sjajno, probao sam ih zvati preko vibera i sl. programa i opet nista, jedino me cuju kada koristim speakerphone ili kada koristim slusalice.
Ali npr. kada kada govorim s voicu ili snimam nesto preko diktafona sav moj zvuk se normalno cuje..
Cak sam i rom promijenio ali opet nista
Kada zovem ljude pojavi mi se ovaj znak, te on se makne tek kada ukljucim speakerphone i tada me ljudi normalno cuju (vidi ss)
Dali zna netko u cemu je problem , jer mob mi je potreban a trenutacno nemam viska mob, pa mi se ne isplati bas mob nositi na garanciju i onda cekati jedno vrijeme da mi ga poprave, a mozda je greska neka jednostavna za popraviti (bar se nadam)
Je koristis neku temu? Meni sa apax temom nisu poruke dolazile i zvucnik kad sam prico nije valjo culo se koda je razbijen vratio sam se na tw i valjalo je sve
Hvala ti sad mi se je maknuo znak , ali sada kada nazovem ljudi me cuju ali cuju me kao da sapcem znači onako priguseno. Dali zna tko možda kako da to popravim
Nema na čemu. Ali.. mislim da je samo u tom bila caka, no nagađam da je samo u tome jer velim da sam imao istu problematiku sa "šaputanjem" bez obzira kaj sam se derao. Eventualno probaj pogledati u postavkama poziva "Postavke ekvilajzera za zvuk poziva" jer ne znam dal je on po default-u uključen/isključen.
.
Help :@
Od jučer imam problem sa primanjem poziva.
Kad me netko zove dobije pretinac govorne pošte ,a signala ima konstantno. Sad sam primjetio da je taj problem aktualan samo kada je upaljeno korištenje mobilnih podataka.. any advice? :S
ps. T-mobile mreža sam ,koristim mob cca 4 mjeseca ,nebrendiran ,stock 4.0.4. ,rootan odmah nakon kupnje ,u zadnje vrijeme ništa novo nisam instalirao niti mjenjao u postavkama.
Bump!
Update: ponekad uspijem primiti poziv kada ništa ne tipkam tj. kada nema prijenosa podataka ,dok npr. ako u isto vrijeme npr. otvaram Facebook i zovem sa drugog mobitela sam sebe apsolutuno nikada se nemogu nazvati.
Luc
Evo, stigo mob sa servisa nakon 10 dana. Uspel sam skuriti maticnu, ali su sredili o svom trosku, tako da ja sretan. I nema nikakvih ostecenja izvana, kaje najbitnije za ove mesare.
Nek mi samo neko kaze dal su na šarafima nekakvi pokrovi (naljepnice), jer mi se cini da jesu, al ih ovi nisu stavili natrag.
Novi sam korisnik s3. Zelim staviti Jelly Bean i da bude samsungov. Moze li mi netko objasniti postupak detaljno. Ciji je JB najispeglaniji jer sam procitao par postova prije da je poljski spor i da se baterija brzo istrosi. Unaprijed hvala.
Novi sam korisnik s3. Zelim staviti Jelly Bean i da bude samsungov. Moze li mi netko objasniti postupak detaljno. Ciji je JB najispeglaniji jer sam procitao par postova prije da je poljski spor i da se baterija brzo istrosi. Unaprijed hvala.
Na 101 strani ti je link, a stavi JB za englesku, taj je zadnji ja mislim. Najispeglaniji JB ce ti biti kad stigne KLP i kak bude se vec zval ovaj novi, tak da ti je sve isto, samo je CSC drugi kaj nema nikakve razlike, osim za OTA nadogradnju.
Evo, stigo mob sa servisa nakon 10 dana. Uspel sam skuriti maticnu, ali su sredili o svom trosku, tako da ja sretan. I nema nikakvih ostecenja izvana, kaje najbitnije za ove mesare.
Nek mi samo neko kaze dal su na šarafima nekakvi pokrovi (naljepnice), jer mi se cini da jesu, al ih ovi nisu stavili natrag.
evo slija pa vidi:
imam malih problema jutros dok sam bio u gradu mi je mobitel javio da sam dobio nadogradnju na JB
posto nije bilo wifi u blizini odgodio sam za 3 sata skidanje i instaliravanje
u meduvremenu sam ugasio i upalio telefon
i kad sam stigao kuci i spojio se na wifi i pokusao upgrade
dobio sam sljedecu poruku
Pristup usluzi za aktualizaciju softwera korisnicima se pruza istim redosljedom kojim su je zatrazili. Pokusajte kasnije
i sad vec nakon svako satnih pokusaja jos uvijek ista greska
molim pomoc
Fala ti, nasel sam i ja sad neku sliku. A kaje s tvojim mobom, kaj ga je pes malo dohvatil, u gornjem desnom kutu?!
Ja imam nebrendirani firm i upravo sam ga nadogradil na 4.1.1 DLI2. Nakon svih mogucih romova, tek sad radi onak kak bi valjda svako htek da radi. Izgleda da sad ide samo root i Apex gore.
hvala
Kako sam prije pisao bio mi je ekran u kvraru - tvornička greška(roze fleke po ekranu)... Obzirom da nisam iz Zg zamolio sam ih da mi u jednom danu zamijene ekran da se ne vozim 3 puta bzvz. i eto izašli su mi u susret nakon natezanja i bezobraznih komentara od njihove strane i zamijenili to i na tome sam im zahvalan.. ALI, nisu mi vratili moj original zadnji poklopac nego izgleda tuđi. Moj je bio potpuno novi a ovaj je zagreban i sa unutarnje strane piše flomasterom UTP šta prije nije pisalo. Niti ne sjeda kako treba nego lagano "zijeva" na čošku.
Nadalje ekran su zamijenili ali touch tipke sad nemaju onaj sjaj kao prije nego svjetle prigušeno, odnosno jedna tipka svjetli jače druga slabije i točno se vidi zatamnjeni dio zbog kojeg više ne svijetli jačinom kao prije.
Garanciju su mi također umanjili za 3mjeseca, naime mobitel je osvojen na nagradnoj igri 1.10.2012, a oni mi ne žele ovjeriti garanciju uopće, nego priznaju garanciju od 7mj 2012 jer je tada mobitel proizveden(to vide po serijskom broju u računalu). Kakve su to gluposti??
šta reć na sve to...
Pozdrav, evo rootao sam mob i nakon par dana provedenih na official jelly bean romu dosadio mi je i mislim da je vrijeme za nove romove.Koje mi custom romove mozete preporuciti da su potpuno stabilni, brzi i da bi se mogli koristiti duze vrijeme.Sto kazete na neke od ovih "top 5" http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/top-5-samsung-galaxy-s3-custom-roms-50009440/
Pozdrav, koliko bi kostala zamjena ekrana u servisu?
Ako je neka masna cifra, koliko bi mogao dobiti za 16gb model kojem sve radi osim slike na ekranu (dakle digitizer radi) ?
Pozdrav, koliko bi kostala zamjena ekrana u servisu?
Ako je neka masna cifra, koliko bi mogao dobiti za 16gb model kojem sve radi osim slike na ekranu (dakle digitizer radi) ?
Ja sam prije par dana dao svoj SGS3 u ovlašteni servis u Zagrebu na popravak ekrana.
Ukupna cifra koju sam platio je 1260kn.
Nije moguće promjeniti samo ekran, već sve dolazi u kompletu. Prednje staklo, digitizer, AMOLED panel, okvir mobitela i unutarnji kostur.
Šifra zamjenjenog komada je GH97-13630A.
NAPOMENA: Poslao sam upit u cca 15-20 privatnih servisa za mobilne uređaje u Hrvatskoj koliko dođe promjena ekrana. Svi su dali procjenu u rasponu 1700-2100kn. Jedino ovlašteni servis je to napravio po znatno nižoj cijeni.
imam malih problema jutros dok sam bio u gradu mi je mobitel javio da sam dobio nadogradnju na JB
posto nije bilo wifi u blizini odgodio sam za 3 sata skidanje i instaliravanje
u meduvremenu sam ugasio i upalio telefon
i kad sam stigao kuci i spojio se na wifi i pokusao upgrade
dobio sam sljedecu poruku
Pristup usluzi za aktualizaciju softwera korisnicima se pruza istim redosljedom kojim su je zatrazili. Pokusajte kasnije
i sad vec nakon svako satnih pokusaja jos uvijek ista greska
molim pomoc
Spoji mob preko Kiesa pa reci šta ti kies "kaže"
Pozdrav, evo rootao sam mob i nakon par dana provedenih na official jelly bean romu dosadio mi je i mislim da je vrijeme za nove romove.Koje mi custom romove mozete preporuciti da su potpuno stabilni, brzi i da bi se mogli koristiti duze vrijeme.Sto kazete na neke od ovih "top 5" http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/top-5-samsung-galaxy-s3-custom-roms-50009440/
Kako si napravio root i koji firmware imaš na mobu.
Ljudi zanima me koliko punite baterije i jel ih punite dok se skroz baterija ne isprazni
Puni bateriju svaku noć, ne kad se isprazni skroz, tako uništavaš bateriju.
Ljudi zanima me koliko punite baterije i jel ih punite dok se skroz baterija ne isprazni
Ja ju punim kad se skroz isprazni (3-4%) te je punim dok mi indikator ne zasvjtli zeleno.
A čuo sam da to nije preporučljivo već da treba puniti kada je na 40%
Puni bateriju svaku noć, ne kad se isprazni skroz, tako uništavaš bateriju.
Zanima me dal je trebam tako puniti neko vrijeme ili ? TE dal da je punim bez obzira na kojem mi je postotku ili ?
Punim mobitel 8h kao od prvog dana znaci istrosi se baterija to jest ugasi mobitel i stavim opet punit
naravno bez drkanja po mobitelu jer radnja skracuje bateriju, a baterija mi je trajala cak 5 dana koristeci tu i tamo pozive i alarm facebook i kamera tu i tamo isto . Prema tome ostat cu na tome probao sam puniti bateriju na 30% i napuni mi se u 1h i do 90% baterije nekuzin bas to