Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.023.383
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
antagonist kaže...

dajte ljudi pomozite i recite mi kako da se napravi re instal jelly bean-a, ako je uopce moguce...

Mislim da to još nitko nije radio pa ti se zato ne usudi nitko niti odgovoriti. Probaj na xda tražiti.

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
Igor_zgb kaže...
zabranjeniples kaže...

Mobitel sam uzeo prije 10-ak dana. Punio sam ga dva puta (prvi put skroz ispražnen preko 10 sati, a drugi put upaljen i ne skroz pražnjen (baterija na 5-10%) punjen 8 sati).

Evo, danas iza posla ga stavio punit (isto baterija nije skroz ispražnjena (na nekih 5-6%) nakon 4 dana trajanja baterije.

Mobitel u 4 dana bio nešto na internetu (surf i malo videa, nešto poziva i poruka i to je otprilike to (ono, standard korištenje).

Tako da moram priznat da sam prlično zadovoljan trajanjem baterije. Rekao bi da mi traje više nego na S2, bar zasad.

Inače sam na stock JB, vip, uređaj tvornički otključan na sve mreže.

Kad si dobio update na JB?

Ja sam u par navrata spiminjao još 23.10 ujutro kako sam vas i izvjestio bio odmah

15 godina
neaktivan

Znam da je stiglo za ove brandirane na vip i t mobile ali na onu ne brandiranu verziju SEE još nema...

0 0 hvala 0
14 godina

Help :@

Od jučer imam problem sa primanjem poziva.

Kad me netko zove dobije pretinac govorne pošte ,a signala ima konstantno. Sad sam primjetio da je taj problem aktualan samo kada je upaljeno korištenje mobilnih podataka.. any advice? :S

ps. T-mobile mreža sam ,koristim mob cca 4 mjeseca ,nebrendiran ,stock 4.0.4. ,rootan odmah nakon kupnje ,u zadnje vrijeme ništa novo nisam instalirao niti mjenjao u postavkama. 

Luc
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 21:08 (Luc989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor_zgb kaže...

Znam da je stiglo za ove brandirane na vip i t mobile ali na onu ne brandiranu verziju SEE još nema...

U pravu si, inače kada se nadograđivalo na ICS prvo su "update" dobili "otključani" nebrendirani uređaji, a tek onda oni s ugovornom obvezom. A sada se čini da su odlučili ići obrnutim tokom {#}

Inače "update" po zemljama i za mreže na Jelly Bean možeš  gledati ovdje

16 godina
neaktivan

Eto jučer mi je došao Samsung Flip Case , 7 dana od narudžbe. Svakako preporuka. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina

Kad bi se trebao pojaviti za Tele2 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor_zgb kaže...

A evo, kolega ti je gore već odgovorio. Ono kad su svi dobijali, dobio sam i ja.

BTW. kako ću isključit ono da mi dok pišem poruke, on automatski ne napiše poruku do kraja. Zaista me iritira.

Na S2 sam isključio bez problema, a ovdje ili ne znam kako ili sam zaboravio (ako je ista šema kao na S2).

Molim vas odogovor!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 21:32 (zabranjeniples).
14 godina
Xboxn00b kaže...

Može te dočekati sutra ujutro, a možda će izaći za 2 tjedna

Znam kako ti je, ja to isto čekam {#}

15 godina
ScorpiusCRO kaže...
Xboxn00b kaže...

Dečki koji CSC imate?

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Igor_zgb kaže...

A evo, kolega ti je gore već odgovorio. Ono kad su svi dobijali, dobio sam i ja.

BTW. kako ću isključit ono da mi dok pišem poruke, on automatski ne napiše poruku do kraja. Zaista me iritira.

Na S2 sam isključio bez problema, a ovdje ili ne znam kako ili sam zaboravio (ako je ista šema kao na S2).

Molim vas odogovor!!

ako misliš na predviđanje teksta T9 onda poruke/settings/isključi T9 unos.

16 godina
spajder68 kaže...

ako misliš na predviđanje teksta T9 onda poruke/settings/isključi T9 unos.

Je, to je to!! Hvala ti!!

Koliko vama rama ždere ova stvar ? Meni je stalno preko 600-700mb, dali je to normalno ??

Na S2 je to uvijek bilo na nekih 400-max 500.

16 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavio engleza i ima nekoliko razlika u odnisu na vipov koji sam imao preko kiesa. Jedna od razlika je tipkovnica. Ali ona bitna mi je da sada u kiesu i na mibu kod pokušaja za nadogradnju kaže da je nemoguća jer sam primijenio uređaj ili sl.

Puni se pa ćemo vidjeti par dana....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

evo instalira,iako nisam ljubitelj swype-style tipkanja,ništa zanimljivo,po meni puno bolja ova samsungova,slijedi deinstalacija.

samsungova samsungova
17 godina
neaktivan

Swifkey najbolja.
Skines engleski i hrvatski ,stavis engleski qwertz po defaultu i ukljucis da se pojavljuju hrvatski znakovi na longpress

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 22:52 (Mitch).
16 godina
Mitsuoka kaže...

Meni swypeanje ne radi na hrvatskom. Samo na engleskom radi..

šumski put je bio ravan.
14 godina
Gale92 kaže...
ScorpiusCRO kaže...
Xboxn00b kaže...

Dečki koji CSC imate?

Ja imam I9300OXFBLH1

15 godina
neaktivan

na englezu JB ima opcija u poruke/settings/uključi T9/na uzastopni unos staviti kvačicu i unos teksta povlačenjem prsta radi na hrvatskom,neznam ima ju li ove druge officijalne verzije JB puštene tu opciju tipa vip-a i t-mobile-a,eto pa provajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Interesira me jedna stvar, koliko vas usera SGS III je na TouchWizu, odnosno koliko vas ipak ima neki drugi launcher {#} !?

Ja ću u anketi navesti nekoliko mogućih verzija launchera pa bih vas molio da glasujete, a ne bih vam niti zamjerio da elaborirate zašto imate TouchWizz ipak ili "onaj" drugi launcher, obzirom mi iskreno nekako TouchWizz nije legao nešto naj, ali možda me razuvjerite u pokušaju razmišljanja i eventualne kupnje nekog launchera!

11 Vjerujem samo u TouchWizz!
0 Imam SSLauncher!
0 Imam GO Launcher EX!
0 Imam HI launcher!
11 Imam neki drugi, bolji!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve ove koje si naveo su GB launcheri

Apex i Nova jedini.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
spajder68 kaže...

na englezu JB ima opcija u poruke/settings/uključi T9/na uzastopni unos staviti kvačicu i unos teksta povlačenjem prsta radi na hrvatskom,neznam ima ju li ove druge officijalne verzije JB puštene tu opciju tipa vip-a i t-mobile-a,eto pa provajte.

Ima ju i službeni JB od vip-a.

15 godina
Mitch kaže...
Sve ove koje si naveo su GB launcheri

Apex i Nova jedini {#} {#} !!??

Može ovo malo detaljnije, znači da nakon 4.X.X verzija/e, jednostavno nema nekakvog drugog kvalitetnog launchera ili ne podržavaju nivo 4, ili {#} !?!?

Osobno preferiram SSLauncher, ima more mogućnosti personalizacije, tako da bi mi bilo malo over bad činjenica da on kao takav nebi mogao/neće moći funkcionirati na višim razinama upgrade-a SW-a!?

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
spajder68 kaže...

Ima ju i službeni JB od vip-a.

Super!!

16 godina

Je li itko na kakvom AOKP romu i da mu radi kako treba? (pritom najviše mislim na bateriju)

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja sam na "Mileston 6" ICS AOKP, a kaj se tice baterije, ja ti imam u S-tweaksima sve postavljeno na "preformance", jer sam vec odavno odustal od iste. Rom nema niti jeban "bug", a dal se da ustediti baterija, da se. Imas Phenomenal 3.0 kernel (tri verzije) pa s njim ustedi bateriju.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ciljao sam na AOKP baziran na JB, ali hvala svejedno :)

šumski put je bio ravan.
14 godina
protjeran

Imas "Omega Mileston 1". Nisam ga probal, al kolko vidim, ekipa ga jako hvali. I probaj s njim "cobalt blue" temu, meni je prekrasna. Ima je na Playu, a ima i na netu.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Danas je Austria dobila "update" za nebrendirane (otključane) uređaje, pa se nadam da ćemo uskoro i mi {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 15:35 (Gale92).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

MOLIM POMOC

Imam jedan problem s svojim galaxy s3.

Prije par dana kada sam nazvao skuzio sam da me osoba koju sam nazvao ne cuje, a ja njih cujem sjajno, probao sam ih zvati preko vibera i sl. programa i opet nista, jedino me cuju kada koristim speakerphone ili kada koristim slusalice.

Ali npr. kada kada govorim s voicu ili snimam nesto preko diktafona sav moj zvuk se normalno cuje..

Cak sam i rom promijenio ali opet nista 

Kada zovem ljude pojavi mi se ovaj znak, te on se makne tek kada ukljucim speakerphone i tada me ljudi normalno cuju (vidi ss)

Dali zna netko u cemu je problem , jer mob mi je potreban a trenutacno nemam viska mob, pa mi se ne isplati bas mob nositi na garanciju i onda cekati jedno vrijeme da mi ga poprave, a mozda je greska neka jednostavna za popraviti (bar se nadam)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice