kada sam instalirao darky 9.5 nije bilo Hr, ali kada sam instalirao teme black chrome style by sv0911 ili Steel Blue v3.1
by Team Carbon u postavkama se pojavio za izabrati Hr i sada imam Hr jezik
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam malo radio na ovom galaksiju odlican je samo po meni ima manu sto nema blica na kameri.
I malo je prevelik ekran 4.3".
To je maleno ;)
To je maleno ;)
Ako mislis na moj post.
pa i nije maleno nekako je glomazan kad sta vis u dzep,mislim fino je ono na njemu raditi i sve .
Danas sam malo radio na ovom galaksiju odlican je samo po meni ima manu sto nema blica na kameri.
Galaxy S i9000 ima 4'' ekran i nema bljeskalicu.
Galaxy S II i9100 ima 4,3'' ekran i ima bljeskalicu.
Na koji si model mislio?
Inače zbog njegove (i9000) male mase i debljine, ne osjetim ga nešto previše u džepu.
Moj ima 5" ;)
na to sam mislio ;)
Galaxy S i9000 ima 4'' ekran i nema bljeskalicu.
Galaxy S II i9100 ima 4,3'' ekran i ima bljeskalicu.
Na koji si model mislio?
Inače zbog njegove (i9000) male mase i debljine, ne osjetim ga nešto previše u džepu.
Mislim na S i9000.
Kako nema blica, na GSM Areni piše da ima???
Kako nema blica, na GSM Areni piše da ima???
pa piše ti I9000 Galaxy S II, dakle to nije I9000 Galaxy S. Zato ima 4.3 i ekran i blic, što Galaxy S nema.
Da, ma kad sam vidio da je stavio da ekran ima 4.3" onda sam mislio da je radio na Galaxy II. Znam da on ima bljeskalicu i čini mi se da je to najbolji mobitel na tržištu, čini mi se da to je mobitel koji daj maksimum...
pozzz,zna li netko kako upaliti lampice na gaalxyu,recimo kada dodje email,da svjetli,ili sms,ili slicno
9.5 + speemod (ext4+ext2) negdje oko 2200 je bio al sad sam na 9.5 + dark core kernel (ext4), više mi se sviđa kombinacija i rezultati (brzina i glatkoća) - oko 1600
zna li netko da li se moze u dark core kernelu lagfix sa ext4 stavit na ext2 ?
Možda nisi napravio skroz čistu instalaciju. Ovo je moj postupak kod usnimavanja novog roma. Prvo puknem 9.2 resurection edition preko odina
Kada dođem do PART 2 ovo mi je dalje postupak po redu, skinut Darky configurator - format unutarnje (obavezno) i ponekad vanjske sd card (settings-sd card-format) - vratit se u darky configurator (u njemu stavit kvačicu na wipe i izabrat sve ostalo što hoču - save, exit) - sa usb cablom prebacim zip file od novog Darky rom (9.5) na unutarnju sd card- zgasit mob., sa 3button combo uć u recovery- tamo wipe data, factory reset, wipe cache i wipe dalvik cache i onda odmah u instal zip i flash. Neki su koraci možda viška no ovako sam siguran da sam dobio najčišći mogući instal i nikad al baš nikad nisam imo neki bug i brzina je uvijek odlična.
zna li netko da li se moze u dark core kernelu lagfix sa ext4 stavit na ext2 ?
nemože
a neznam, kak si uključio lagfix, na speedmod sam dobio najbolje rezlutate sa ovom kombinacijom
data_fs =ext4
cache=ext4nj
DBDATA=ext4
DATA_LOOP=EXT2
CACHE_LOOP=EXT2
DBDATA_LOOP=EXT2
BIND_DATA_TO_DBDATA=False
i system lagfix uključit - ext4
meni je 9.5 + dark core savršen i ne mićem se do stabilnog custom gingerbread roma ( ovo sam več reko tolko puta :)
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Kako se sa darky 9.5 roma vratiti na stock rom ?
Hvala.
Kako se sa darky 9.5 roma vratiti na stock rom ?
Hvala.
odin i org firmware... mislim da se njega skine na samiwire ili tako nekako... nego. jel netko zainteresiran za jedan case
stavio sam dark core, lagfix uključen, score oko 1400. Ma lako za score, jednostavno se ne mogu oteti dojmu da je 9.3 sa k13C do sada bio daleko najbolja kombinacija. Ovako što se tiče glatkoce rada, multi taskinga itd.. Al ko će se vračat na staro, čekat nešto novo...
I da, s tom kombinacijom sam imao oko 2000 bodova, Blade čak 2200 (sada ima 1600). Taj benchmark nije presudan ali sigurno je neki pokazatelj...
stavio sam dark core, lagfix uključen, score oko 1400. Ma lako za score, jednostavno se ne mogu oteti dojmu da je 9.3 sa k13C do sada bio daleko najbolja kombinacija. Ovako što se tiče glatkoce rada, multi taskinga itd.. Al ko će se vračat na staro, čekat nešto novo...
I da, s tom kombinacijom sam imao oko 2000 bodova, Blade čak 2200 (sada ima 1600). Taj benchmark nije presudan ali sigurno je neki pokazatelj...
razlika u bodovima je ext2 koji je uključen na speedmodu na LOOP, to se nemože uključiti na dark core. To praktički vara benchmark da prikaže veći score, dobije se na nekoj glatkoći i brzini al ne tolko da bi se u realnosti povečao score za tolko bodova. Također može doći do korupcije podataka.
ovo za 9.3 sa k13c stvarno ne znam jer sam preskocil taj rom.imal sam 9.2 pa sam sad stavil 9.5 jer mi se neda svaki čas stavljati novi rom.bitno mi je da radi sve ok i da nemam lagova.jel zna možda dal ima u europatrade za kupiti neka baterija koja ima više od 1500mAh?i kolko košta?samo mi nemojte preporučiti onu sa ebaya sa posebnim poklopcom jer je onda mobitel predebeli.
Pozdrav svima:)Cura ko cura,pa me samo zanimaju razne temice,igrice itd:DD pa ako mi netko može reći gdje to pronaći:D