Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.624.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kada sam instalirao darky 9.5 nije bilo Hr, ali kada sam instalirao teme black chrome style by sv0911 ili Steel Blue v3.1
by Team Carbon u postavkama se pojavio za izabrati Hr i sada imam Hr jezik

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 19:38 (nujke71).

0 0 hvala 0
16 godina

Danas sam malo radio na ovom galaksiju odlican je samo po meni ima manu sto nema blica na kameri.

I malo je prevelik ekran 4.3".

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

To je maleno ;)

:)
16 godina
logic kaže...

To je maleno ;)

Ako mislis na moj post.

pa i nije maleno nekako je glomazan kad sta vis u dzep,mislim fino je ono na njemu raditi i sve .

15 godina
Pa kako ti se je pojavio hr?
17 godina
tpg kaže...

Danas sam malo radio na ovom galaksiju odlican je samo po meni ima manu sto nema blica na kameri.

Galaxy S i9000 ima 4'' ekran i nema bljeskalicu.

Galaxy S II i9100 ima 4,3'' ekran i ima bljeskalicu.

Na koji si model mislio?

Inače zbog njegove (i9000) male mase i debljine, ne osjetim ga nešto previše u džepu.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
18 godina
neaktivan
@tpg
Moj ima 5" ;)
na to sam mislio ;)
:)
16 godina
wyks kaže...
tpg kaže...

Galaxy S i9000 ima 4'' ekran i nema bljeskalicu.

Galaxy S II i9100 ima 4,3'' ekran i ima bljeskalicu.

Na koji si model mislio?

Inače zbog njegove (i9000) male mase i debljine, ne osjetim ga nešto previše u džepu.

Mislim na S i9000.

15 godina
neaktivan
iceman89iceman kaže...
Pa kako ti se je pojavio hr?
pa samo sam instalirao temu black chrome style by sv0911 (ne znam je li zbog nje) i poslije sam vidio da mogu izabrati i hr jezik, ali kako se pojavio nemam baš pojma. Kada sam instalirao rom , odmah nakon toga sam instalirao temu, i pojavio se Hr, a ostale programe sam instalirao tek poslije tako da od nekog drugog programa nije. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 12:11 (nujke71).
15 godina
Svasta :-)
16 godina
neaktivan
tpg kaže...

Kako nema blica, na GSM Areni piše da ima???

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

15 godina
neaktivan
lujito kaže...
tpg kaže...

Kako nema blica, na GSM Areni piše da ima???

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

pa piše ti I9000 Galaxy S II, dakle to nije I9000 Galaxy S. Zato ima 4.3 i ekran i blic, što Galaxy S nema.

16 godina
neaktivan

Da, ma kad sam vidio da je stavio da ekran ima 4.3" onda sam mislio da je radio na Galaxy II. Znam da on ima bljeskalicu i čini mi se da je to najbolji mobitel na tržištu, čini mi se da to je mobitel koji daj maksimum...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozzz,zna li netko kako upaliti lampice na gaalxyu,recimo kada dodje email,da svjetli,ili sms,ili slicno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imas bln control ili noled aplikacije na marketu za to. Meni je noled favorit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ljudi koliki vam je quadrant na 9.5? Napravio sam flash 9.5, wipe, imam speedmod k13d, ext2 postavke i rezultat 1100 bodova. Iskustva?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Ljudi koliki vam je quadrant na 9.5? Napravio sam flash 9.5, wipe, imam speedmod k13d, ext2 postavke i rezultat 1100 bodova. Iskustva?

9.5 + speemod (ext4+ext2) negdje oko 2200 je bio al sad sam na 9.5 + dark core kernel (ext4), više mi se sviđa kombinacija i rezultati (brzina i glatkoća) - oko 1600

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 0:37 (Blade3).
15 godina
neaktivan
sta mislis di sam mogao fulat?
15 godina
neaktivan

zna li netko da li se moze u dark core kernelu lagfix sa ext4 stavit na ext2 ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
sta mislis di sam mogao fulat?

Možda nisi napravio skroz čistu instalaciju. Ovo je moj postupak kod usnimavanja novog roma. Prvo puknem 9.2 resurection edition preko odina

Kada dođem do PART 2 ovo mi je dalje postupak po redu, skinut Darky configurator - format unutarnje (obavezno) i ponekad vanjske sd card (settings-sd card-format) - vratit se u darky configurator (u njemu stavit kvačicu na wipe i izabrat sve ostalo što hoču - save, exit) - sa usb cablom prebacim zip file od novog Darky rom (9.5) na unutarnju sd card- zgasit mob., sa 3button combo uć u recovery- tamo wipe data, factory reset, wipe cache i wipe dalvik cache i onda odmah u instal zip i flash.  Neki su koraci možda viška no ovako sam siguran da sam  dobio najčišći mogući instal i nikad al baš nikad nisam imo neki bug i brzina je uvijek odlična.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 1:02 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

zna li netko da li se moze u dark core kernelu lagfix sa ext4 stavit na ext2 ?

nemože

15 godina
neaktivan
Sta je najgore tocno tako sam i napravio. Ne znam, ne muči me score koliko to što ne radi glatko kao 9.3 sa k13c. Da bih bio siguran da nisam nešto krivo, cijeli postupak sam ponovio i isti rezultat.
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Sta je najgore tocno tako sam i napravio. Ne znam, ne muči me score koliko to što ne radi glatko kao 9.3 sa k13c. Da bih bio siguran da nisam nešto krivo, cijeli postupak sam ponovio i isti rezultat.

a neznam, kak si uključio lagfix, na speedmod sam dobio najbolje rezlutate sa ovom kombinacijom

data_fs =ext4
cache=ext4nj
DBDATA=ext4
DATA_LOOP=EXT2
CACHE_LOOP=EXT2
DBDATA_LOOP=EXT2
BIND_DATA_TO_DBDATA=False

i system lagfix uključit - ext4

meni je 9.5 + dark core savršen i ne mićem se do stabilnog custom gingerbread roma ( ovo sam več reko tolko puta :)

18 godina
neaktivan
evo meni je score na benchmarku 1500.darky 9.5+dark core i ukljucen lagfix.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako se sa darky 9.5 roma vratiti na stock rom ?

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PavoM kaže...

Kako se sa darky 9.5 roma vratiti na stock rom ?

Hvala.

odin i org firmware... mislim da se njega skine na samiwire ili tako nekako... nego. jel netko zainteresiran za jedan case

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
jura kaže...

stavio sam dark core, lagfix  uključen, score oko 1400. Ma lako za score, jednostavno se ne mogu oteti dojmu da je 9.3 sa k13C do sada bio daleko najbolja kombinacija. Ovako što se tiče glatkoce rada, multi taskinga itd.. Al ko će se vračat na staro, čekat nešto novo...

I da, s tom kombinacijom sam imao oko 2000 bodova, Blade čak 2200 (sada ima 1600). Taj benchmark nije presudan ali sigurno je neki pokazatelj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 15:32 (tvrtkoq).
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
jura kaže...

stavio sam dark core, lagfix  uključen, score oko 1400. Ma lako za score, jednostavno se ne mogu oteti dojmu da je 9.3 sa k13C do sada bio daleko najbolja kombinacija. Ovako što se tiče glatkoce rada, multi taskinga itd.. Al ko će se vračat na staro, čekat nešto novo...

I da, s tom kombinacijom sam imao oko 2000 bodova, Blade čak 2200 (sada ima 1600). Taj benchmark nije presudan ali sigurno je neki pokazatelj...

razlika u bodovima je ext2 koji je uključen na speedmodu na LOOP, to se nemože uključiti na dark core. To praktički vara benchmark da prikaže veći score, dobije se na nekoj glatkoći i brzini al ne tolko da bi se u realnosti povečao score za tolko bodova.  Također može doći do korupcije podataka.

18 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
jura kaže...

ovo za 9.3 sa k13c stvarno ne znam jer sam preskocil taj rom.imal sam 9.2 pa sam sad stavil 9.5 jer mi se neda svaki čas stavljati novi rom.bitno mi je da radi sve ok i da nemam lagova.jel zna možda dal ima u europatrade za kupiti neka baterija koja ima više od 1500mAh?i kolko košta?samo mi nemojte preporučiti onu sa ebaya sa posebnim poklopcom jer je onda mobitel predebeli.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima:)Cura ko cura,pa me samo zanimaju razne temice,igrice itd:DD pa ako mi netko može reći gdje to pronaći:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 18:36 (kim_osk).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice